Blogg

"karroae" on instagram

Lar bloggen hvile til jeg er klar igjen, så i mellom tiden kan dere følge meg på instagram hvor jeg ofte er innom og oppdatèrer.
             
             
             
             

Eksamen i naturfag..

De 20% for å komme opp i eksamen bitchslappa meg hardt i tryne og her sitter jeg med naturfags boka å lurer på wth jeg skal gjøre og hvor jeg skal begynne.. Kunne ikke vært værre fag å kommet opp i, men på en annen side så hvis jeg får en "bra" karakter og består slipper jeg sommerskolen! Og det gjør jeg alt for å slippe!

Eksamen?

Nå har jeg gjort meg klar for å dra på skolen og det er like før jeg blir hentet. I dag får jeg vite om jeg kommer opp i eksamen og hvis jeg gjør det, kommer jeg til å ta en bloggpause så er jeg tilbake når jeg er ferdig. Ble i så fall ikke lange tiden jeg holdt meg her men lover at jeg kommer tilbake, som jeg alltid gjør. Tror det er snakk om 20% sjangse for at vi kommer opp i noe, og er jeg riktig heldig som jeg alltid er, kommer jeg opp.. Håper jeg ikke kommer opp i noe, har så mye andre ting som må gjøres disse dagene! Men nå drar jeg og wish me good luck, håp og be for at jeg ikke kommer opp. Please!!

CAN`T WAIT!

NYTT DESIGN


Nå har jeg laget et ganske enkelt men fint design og føler motivasjoen til å blogge er kommet tilbake. Har laget en liten plan for hva jeg kan blogge om og har også fått photoshop hjemme + jeg skal begynne å ta flere bilder gjennom dagen sånn at lysten til å blogge blir større. Har sett gjennom bildene mine på pcen og føler alle er temmelig oppbrukt så det må bli tatt nye snarest. 

Men håper altså dere liker designet å så må jeg bare si at det ikke er helt ferdig enda men hvis man ser på forsiden mangler det bare litt, så det blir seende sånn ut som det gjør nå egentlig. 

3 Pakker i posten:

Har bestilt fra 3 forskjellige nettsider i det siste og den ene pakken kom for noen dager siden og to stykk kom i dag. ELSKER PAKKER
Det som var i pakkene var Redken Smooth Down shampoo og balsam + pumper til flaskene.

Redken Smooth Down Shampoo - 305kr fra Blivakker.no
Redken Smooth Down Balsam - 299kr fra Blush.no
Pumper - 31kr for 2, fra Lookfantastic.com

Mest sannsynlig koster ikke tingene det samme som det står at jeg betalte for dem. Det var tilbud på noe da jeg bestilte og noe har jeg funnet rabattkoder på osv så de koster ikke det samme som jeg har skrevet som det står når du trykker inn på linkene.

Innlegget er IKKE sponset. 

Is i finværet

Jobbet fra 09.00 til 17.00 i går og var rett å slett død i beina når jeg var ferdig og når jeg kom hjem tok jeg bare alt helt med ro så jeg tenkte egentlig ikke på å blogge i det hele tatt. Så i dag var det på skolen igjen og der tok jeg også bare livet med ro før jeg gikk hjem og spiste is i finværet! Planen for resten av dager er å øve til naturfag muntlig, skrive på en rapport, øve til matte prøven vi har i morgen og kanskje begynne på en annen skoleoppgave sammen med en powerpoint presentasjon. Så jeg har litt å styre med men før jeg gjør noe som helst av dette må jeg ta en liten powernap så hode mitt funker ordentlig igjen!

Håper ellers at alle som har finværet rett utenfor døra benytter seg av det, det er helt utrolig digg!

Fint vær, fin dag, bading og skogstur!

Det var så utrolig deilig vær i dag og jeg har bare tatt det helt rolig, begynte dagen med et par timer foran tven før jeg begynte å skulle gjøre et par små ting men da ringte Ann-Cecilie og spurte om vi skulle gå en tur som var veldig koselig. Ozzy fikk badet et par ganger for første gang i år og vi bare koste oss. Dødshærlig vær! Snart er det sommer, om akkurat en måned er det siste skole dag og sommerferien begynner! Gleder meg så utrolig mye!

På tur

Badings

Og til slutt, to bilder av bebisene mine på morgenen

17.Mai

Gratulerer med dagen alle sammen og spesielt broren min som fyller 21 i dag! Håper alle får en fin dag og koser seg masse, skal se om jeg klarer å finne på noe gøy et sted så vi snakkes. Skal se om jeg får tatt noen bilder som jeg kan legge ut litt senere.

FREDAG

Har vært en deilig fredag som har gått egentlig ganske fort, skolen var raskt over og jeg turet litt rundt med mamma en stund før vi var hjemme i sånn 17.30 tiden. Ikke mange minuttene etter vi var kommet inn døra var Ann-Cecilie der og vi to lå bare å chillet foran tven. Måtte ut å ta bilder til bloggen for å prøve å holde meg her så vi får jo se hvordan det går. Innlegget kom en stund senere enn det egentlig skulle menmen. Skal hente meg en cola før jeg sovner, skal på "jobb/utplassering" i morgen tidlig så får vel legge meg. Første lørdagen i mitt liv hvor jeg faktisk MÅ stå opp å ikke kan komme med noen unnskyldning.. skyt meg. Søvn er alt! Spesielt lørdags søvnen.. Tuller ikke!

Besøket mitt 

Ozzy & Ann-Cecilie

Og til slutt, Ann-Cecilie og værdens søteste! (En smule ironi det siste der, HVIS DU IKKE SKJØNTE DET)

Prøver igjen..

og denne gangen med nytt design. Blogge blogge blogge!

INSTAGRAM - "karroae"

Jeg har lenge irritert meg over at android mobiler ikke kan ha instagram, som jeg trodde.. MEN, i går når jeg plutselig søkte på noe for å laste ned kom instagram som forslag og jeg ble litt små irritert fordi jeg trodde jeg ikke kunne ha det siden jeg ikke har Iphone. Men da jeg trykket på det funket det døds fett og jeg har nå instagram og følger et par. Jeg vil gjerne følge flere så hvis du har instagram og legger igjen navnet ditt, tar jeg gjerne en titt og kanskje følger deg der :-) Å hvis det er noen som har lyst til å følge meg så heter jeg "karroae". Har ikke kommet lenger enn 3 bilder men det er jo en god start! 

A little piece of my crib

Har hatt en litt dårlig dag i dag å rett og slett bare vært litt små sur på hver minste lille ting. Sikkert de super koselige menssmerter som slo til for er par timer siden som gjorde meg enda bedre i humøret... Har prøvd å slappe litt av å kose meg så når vi var på butikkene i sta kjøpte jeg litt lys å pynt. Så når jeg kom hjem pyntet jeg, tente lys, skrudde opp en hylle og pakket meg under dyna med is skålen på fanget og koste meg med One Tree Hill. Prøve å nyte det meste av ferien når man først har det! Kos dere videre med påskeferie folkens :-) 

-dette innlegget skulle vært postet for rundt en time siden men hadde små problemer med bloggen så det kom ut nå..- 

PÅSKEFERIE

Nå er påskeferien i gang og den varer i 11 dager, blir deilig med fri. Det skjer ikke så mye i ferien bortsett fra at Pia mi kommer fra Bergen på mandag å skal sove hos meg en uke. Gleder meg utrolig mye til det! Ellers tipper jeg det blir mye tv titting, og håper bittelitt at jeg går lei sånn at jeg ikke begynner på skolen igjen med masse "forsovninger"..
ELLERS, HA EN FIN PÅSKEFERIE ALLE SAMMEN!

Pakke i posten - strawberrynet.com

I dag kom endelig pakken jeg har ventet på i 1-2 uker, utålmodig ja.. Var en hentelapp i post kassen så jeg måtte kjøre ned på Kiwi og hente den ut. Uheldigvis måtte jeg betale toll på 250 kr nesten og hadde allerede betalt over 500kr på pakken, men jeg var klar over at det kunne skje. Har hørt man kan få tilbake betalt pengene fra strawberrynet som man har betalt for toll så skal prøve å se om jeg får gjort det :-) hadde vært greit!
Pakken

Innholdet i pakken, DKNY PARFYME, 100ml! 

Tilleggs gave, STILA MASCARA. Brun.. ser nesten svart ut, det jeg egentlig ville hatt.

Sånn ser den ut, børsten og alt. 

Hva synes du om det jeg fikk i pakken?
Har du noen gang bestilt fra Strawberrynet? (Noen tips angående "tollen"?)

Søte meg!

Forsov meg kraftig i dag og endte med å komme kl 14.00 på skolen for å ha en 55 minutters lang time.. bortkastet. Dro rett hjem etter timen og kjørte en tur til kr.sand og ellers litt rundt forbi. Ikke fult så spennende dag akkurat men liker å blogge og vet det er en del som vil ha oppdateringer fra meg! Mine "stalkere" som har mast på det ;-) 

"Jaja, sånn ser jeg ut.. :-)"

SKOGTUR

Nå er jeg endelig kommet hjem fra skolen og jeg sitter nå å venter på å bli hentet for så å dra ut igjen. For en time siden dreiv jeg og Ann-Cecilie å vandra rundt i skogen i finværet. Sliten men ganske deilig tur egentlig :-) så dette blir rutine hver tirsdag frem over nå! Sommeren er ikke langt unna!

OZZY & I


ME AND MY DOG
(et misslykka bilde som egentlig ble litt søtt)

NEW: TV, SKO, KLESSKAP

Bestilte meg tv, sko og parfyme for en uke siden og tven kom etter bare 2 dager så det var utrolig rask levering og skoene kom etter 3 dager, også utrolig rask levering. Parfymen har jeg enda ikke sett noe til.. 

LINK TIL TVEN
, hvis det er noe du lurer på om den. Fikk kanaler på rommet noen dager etterpå og det er så utrolig digg! Beveger meg ikke ut av senga nå, hvis jeg ikke må! 

LINK TIL SKOENE, hvis det er noe du lurer på. My new babies
Fikk også klesskap på rommet for to-tre dager siden, elsker det! Alt får plass inni det, foreløpig. Ikea (Er enda rotete rundt her, siden jeg ikke har fått satt opp noen hyller til å ha ting på som filmene osv, men det kommer vel etterhvert.) 

Nettshopping

Jeg hadde bursdag på lørdag, og da fikk jeg mest penger som jeg ønsket meg. Så i går brukte jeg litt tid på å finne meg ting jeg ville ha og kunne bestille. Hater å se pengene bare bli borte fra kontoen, men gleder meg masse til de tre pakkene kommer hjem til meg! Elsker å bestille på nette og få pakker!

Pleier du å bestille ting på nette? 

17 år i dag !

I dag har jeg bursdag å fyller 17 år ! Mye har skjedd de tre siste månedene jeg ikke har blogget, hvor jeg rett og slett har bare prioritert bort bloggen men nå tror jeg at jeg begynner igjen. Kanskje ikke for fult, men når det passer meg.
Hadde besøk av Benedicte i går som sov hos meg, i ny leiligheten. Vi hadde det kjempe gøy, koste oss masse med å ta sol, spise, musikk osv. I dag dro Benedicte hjem så jeg og mamma kjørte til byen først, for så å kjøre til senteret og kjøpe bursdagsgave til meg. Ente opp med den nyeste Twilight filmen og sesong 3 av 90210. Etter det tok vi turen til Birkeland å var på besøk å spiste kake. Kjempekoselig. Nå er jeg hjemme og skal snart plante meg foran tven sammen med mamma med enten 90210 eller Twilight og god mat. Har kost meg i dag og skal kose meg videre, så vi snakkes. I`m back !

To bilder av meg og Benedicte som ble tatt i går. 

En uke igjen til jul - (bilder)

Det var faktisk nokså fint vær i dag. Planen var og dra på julehandel men vi utsatte det heller til i morgen. Det er søndags åpent på senteret så da kunne vi like godt gjøre det i morgen også. Det jeg egentlig skulle med dette innlegget var å hvise dere noen bilder jeg tok i sta når jeg var ute. Spilte egentlig også inn en videoblogg til dere men lar vær å legge den ut ;)
Ignorer nesa og under øyene.. nesa mi blir sånn med en gang det er -1 grad ute og øyene mine, ja de er bare alltid sånn..Eneste redigeringen jeg har gjort på bildene er å gjøre dem litt skarpere, i photoscape. Hva syns du om bildene?
Desember måneden har gått så fort, tenk at det bare er 1 uke igjen til jul! Deprimerende å se hvor få luker det er igjen på julekalenderen.. 

Picture: Crystal Angel

"Guardian angel pure and bright, guard me while i sleep tonight"

Pepperkakebaking

Meg og mamma har laget pepperkaker i dag, stilige sant ;-)? Var kjempekoselig. 13 dager igjen til jul! Tiden går så fort.

DET SNØR!

Tror alle har fått det med seg nå. Alle facebook statuser handler om snøen! Men det er jo ganske koselig da, meg og Benedicte har vært ute og gått et par runder nå og selvfølgelig tok jeg bilder! ALLTID KOS


Nå har jeg en studietime igjen før vi har gym, men jeg blir hentet kl 13.00 så jeg slipper det og da skal jeg rundt forbi med "fammen". Blogger når jeg kommer hjem eller maby mobil blogging hvis jeg gidder. Hadefint ;-) 

Pause på Mc'ern

Nå sitter meg og Ann-Cecilie på Mc'ern og har pause, vi skal snart tilbake på jobb. Ikke så veldig mye å gjøre i dag men men, vi må være der uansett til kl 17.00.. jaja. Thats life. (Nå tester jeg ut mobil blogging for første gang. Håper det er braa!)

Da drar jeg. (Bilde av meg og puseeen)

Nå har jeg stelt meg og skal snart dra inn til Lillesand for å ta bussen sammen med Ann-Cecilie til byen, for å jobbe vår siste gang før juleferien på maja`s. Slutter ikke før 17.00 og kanskje jeg skal en tur innom senteret å kjøpe ferdig noe julegaver sammen med mamma så jeg kommer kanskje ikke til å blogge stort mere i dag. Hvis jeg ikke tester ut den nye blogg.no appen til android mobiler da ;-) Værtfall, ha en fin dag alle sammen.


                                                      Bildet ble tatt i går, null sminke. Shjempeepent...

Wishlist this year:

Noe av tingene som er på bildet som foreksempel ringen, armbåndet, smykke og øredobbene er ikke AKKURAT de tingene jeg vil ha. Det er mere for å vise at jeg vil ha ringer, armbånd, smykker og øredobber hvis dere skjønner. Ellers, så er det ikke så mye jeg ønsker meg. Sånn nødvendige ting. Det er mere for å bare finne på noe og tips. Jeg ønsker meg ikke penger i julegave men har ikke noe i mot å få det, bare sånn hvis folk er lite kreative ;-) -Hva ønsker du deg til jul? Wishlist?

.

Liten blogglyst etter Ida tok fra meg kamera linsen min og solgte den! Slemt sant?.. Har jo enda min ordentlige linse, som egentlig ER min. Men den suger, så... Skal få kjøpt meg en ny linse som er neste sammen som den bare litt bedre. Brukte den hver eneste dag, så jeg kaster ikke vekk pengene akkurat. - Og Ida, håper du får dårlig samvittighet. Tilgir deg aldri ;-)

10 TV SERIER

PRETTY LITTLE LIARS
90210
DESPERATE HOUSEWIVES
THE VAMPIRE DIARIES
THE SECRET CIRCLE
ONE TREE HILL
GOSSIP GIRL
TWO AND A HALF MAN
THE LYING GAME
THE SECRET LIFE OF THE AMERICAN TEENAGERJeg ser også på Jersey Shore, Supernatural, Glee, Switched At Birth, Kyle XY, Skins, alle de forskjellige Kardashians seriene +++
Ser du på noen av de samme seriene?

Spørsmålsrunde - noe du lurer på?

Skulle poste et innlegg i går i 17.30 tiden så gikk strømmen... og den var ikke tilbake igjen før 06.00 i dag tidlig.
Bare noen få timer! 


Men siden det er mandag og jeg skal på "jobb", som betyr ikke noe blogging før i kveld. Tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde. Hadde en for ikke så lenge siden men da var det ikke så mange som lurte på noe så hvis det er det nå, spør i vei!

Mye å gjøre før jul

Nå har jeg vært en dårlig blogger en god stund og jeg bare beklager for det men jeg har hatt litt av vært og gjøre og kommet sent hjem hver dag hele uken. Skal prøve å forandre på det og værtfall få slengt inn ett innlegg om dagen, selv om jeg har en del "oppgaver" å gjøre på veldig liten tid angående skolen.. Fikse fravær på fronter, skrive logg for utplasseringen, begynne på rapporten om tove greia, sy ferdig tove vesken, begynne på sølv ring rapporten, jobbe med selve sølv ringen, begynne på hefte om frisør i fordypning, lage et gym oppvarmings program, fikse noe firkanter jeg har malt og øve til design-og håndverk prøven som er på torsdag! (kanskje en engelsk prøve) + et par andre oppgaver og ting jeg må gjøre hjemme før jul.. skyt meg, like før jeg graver meg ned og venter på jule ferien skal begynne. 

I så fall, en liten oppdate til dere. Nå skal jeg legge meg, så god natt. Første dag i advent i morgen, woho
Har du også mye å gjøre nå før jul? 

mistakes

"You learn from your mistakes , but you also learn from others"
//Random bilde uten sammenheng til teksen//

6 bilder

Sist helg overnattet jeg hos Ann-Cecilie og fredags kveld gikk vi på kino å så Twilight, gidder ikke gå mer inn på filmen enn det.. Og lørdag dro vi på senteret og tok årets første jule shoppings runde, for så å dra hjem til meg og hun overnattet til søndag. Men poenget med innlegget var egentlig bare å hvise dere noen av bildene vi tok, så enjoy ;-) 


Hva synes du om bildene?

Tilbake igjen

Da var jeg tilbake igjen, egentlig i går men hadde litt oppdate å ta igjen. Siden sist har det ikke skjedd så alt for mye og har heller ikke så mye bilder fra den lille tiden borte så er ingenting å oppdatere dere om! 

I morgen er det fredag som betyr både helg & bollefredag! Beste kantine dag på skolen! Skal være med Ann-Cecilie i helga så blir sikkert koselig det. Skal ta med speilrefleksen å dataèn så kommer til å blogge for nå er jeg i gang igjen ;-) 
// Benedicte&Meg for to uker siden //

FREDAG ( null internett )

Jeg har ikke internett hjemme så begynnelsen på bloggingen stoppet ganske raskt. I tillegg så er det ikke dekning på mobilen min på øya så får ikke blogget fra den heller. Pluss når jeg har trådløst nett på den så går det ikke ann å blogge med bilder! Så jeg sitter fint i det.. Akkurat nå er jeg på skolen og holder på å lage sølv ring. Motivet er stjernetegnet mitt som er to fisker og jeg håper den blir bra. Etter bare litt arbeid er jeg allerede lei men heldigvis så har jeg helga på å lade opp.

             -Jeg har ikke så mye mer å fortelle annet enn at i helga skal denne lille chubster`n til meg for første gang:Vi skal leie film etter skolen og kjøpe Ben&Jerry is osv. Gleder meg, det blir sikkert en koselig helg. Forhåpentligvis! - Blogger så raskt som mulig igjen, skal værtfall legge ut bilder fra helga til mandag. Skal plage Benedicte med å paparazziè henne en good del timer frem over og kanskje tvinge henne med på en videoblogg. Mohaha 

 

Morgendagen

Nå ligger jeg i foster stilling under dyna med ullsokkene på og ovnen på fullt. Kjenner jeg begynner å bli syk så i morgen er det på med "halsen" og stappe repsil pakken i lomma. Har hatt vondt i halsen helt siden jeg våknet i dag. Jeg tipper om sirka 2 kanskje 3 uker så har vi sett snøen minst 1 gang, om ikke mer.. grugleder meg litt her nå. 

I morgen er det skolen igjen med bare kjedelige timer hele dagen, naturfag osv.. Kjenner jeg får lyst til å grave meg ned bare med tanken. Skal prøve å få blogget litt mer for merker jeg har lyst, men dagene er så lange og "hjemme tiden" blir så kort så da bruker jeg den lille tiden på andre ting. 

Hvis jeg får hjem tv bordet mitt i morgen skal jeg prøve å fikse ferdig rommet mitt og kanskje skal jeg øve til en prøve vi har dagen etter. Hvis jeg får til, skal jeg stappe inn litt blogging der. 
Nå er det snart legge tid for meg men først må jeg se...Two and a half man (episode 7 sesong 9)

Hei

Har egentlig skrevet et par innlegg til dere og laget videoblogg osv men jeg legger det aldri ut av en eller annen grunn. Tror bare rett å slett jeg er lei blogging, dumt egentlig men kanskje hvis jeg tar pause av å til så får jeg mere lyst neste gang jeg vil skrive. 

Holder på å skal "pusse" opp rommet mitt, ikke sånn male eller legge nytt gulv bare forandre litt å kjøpe nye ting. Så i dag har jeg vært på Jysk å hentet det nye speilet mitt og etter det var jeg en tur på Ikea. Får å si det sånn, det er ALT for stort! Det tar jo fort 1-3 timer å gå gjennom hele bygget for å titte. Men i så fall, fikk kjøpt meg litt der å. Skal begynne i morgen og flytte litt på ting å tang, men har ikke fått hjem tv bordet mitt enda (får det på mandag) så vet ikke helt hvor ting skal være før jeg ser hvor tv bordet skal være.. jaja, skal værtfall oppdatere litt oftere å vise dere resultatet :-) 

(Bilde fra en dag
(første gangen) Ann-Cecilie sov hos meg)

Nytt design - Bilder:

Nytt design folkens, endelig! Begynte å gå lei av det hvite tomme designet, følte at jeg måtte få inn nytt design med noe farger og er faktisk fornøyd med resultatet. Håper dere også liker det :-) 

Internettet vårt funker ikke på kveldene tydeligvis så jeg rekker aldri å blogge. Og så har det ikke skjedd noe spesielt før kl 12 på dagen liksom så når jeg skal blogge på kveldene er ikke internette der av en eller annen grunn så da må jeg blogge nå. Er egentlig ingenting spesielt, bare et par bilder jeg tok på torsdag & fredag. 


Hva synes du om bildene?

Pakke i posten:

Den kom egentlig for to dager siden men har vært litt sliten og kommer sent hjem de siste dagene så nå når jeg har langhelg tenkte jeg at jeg må få lagt ut dette innlegget. 

Pakken er sponset og er fra www.mineralhygienics.com
Jeg har enda ikke testet ut noe av det jeg fikk men tenkte å komme med en omtale så fort jeg har gjort det. 
Har du testet ut noen produkter fra mineralhygienics som du liker/ikke liker? 

Utplassering - to dager skole - langhelg!

Mandag nr 2 på utplassering. Ikke så mye spennende som har skjedd, vi har nesten bare ryddet og gjort - absolutt ingenting.. Nå er det bare to dager skole så lang helg, gleder meg allerede! 


Første gangen jeg har vært på Subway å kjøpt mat, var sykt mye å sykt godt! 

3 pictures from yesterday - 06.34

Når jeg våknet 06.30 i går for å gjøre meg klar for skolen, våknet jeg til DEN nydelige himmelen. Det lyste rosa inn gjennom vinduet mitt. Jeg hoppet i klærne og greip tak i kameraet mitt å gikk ut å knipset et par bilder. Sto ikke lenger enn 2 minutter før jeg løp inn igjen fordi det var så utrolig kaldt, men totalt verdt det. Fikk utrolig fine bilder. Har ikke redigert fargene på noen av dem, bare gjort dem litt skarpere. -Hva synes du? 
Tragus piercingen min "oppdate...."

Sånn her ser Tragus piercingen min ut nå.. ja, pent! Den lille øre-dingsen min er tredobbla så kjukk som den skal være. Dette skjedde etter jeg kjøpte de to nye tragus piercingene, stanga (på begge) var tydeligvis for kort og har gått inn i øre tingen min som har gjort at jeg har fått betennelse. Har tatt inn en piercing med lang stang nå og hvis ikke øre blir fint igjen snart, kommer jeg til å ta den ut. Og siden jeg synes det var så vondt, kommer jeg nok ikke til å ta på nytt igjen. (Jeg er ikke en person som syt å bæs for ingen ting, men hvis jeg kan stå over den "smerten" gjør jeg det. Det er den vondeste av alle piercingene jeg har tatt)
                                    -Næmmen! Se på de småkorte bebyhårene mine da! De som ikke rekker bak øre.....FML 

Spørsmål? (forslag til mågjørevideo)

Tenkte at nå kunne dere få sjangsen til å spør meg om spørsmål hvis det er noe dere lurer på. Så svarer jeg på det i løpert av uka tror jeg. Kanskje jeg tar det på video, det er litt kjedelig med bare tekst i et innlegg vet jeg mange synes. Så hvis du har noen spørsmål, spør her nå. 

BTW; Meg og Kaja tenkte å ha en må gjøre video men har ikke fått inn så mange forslag enda så trykk på denne linken og legg igjen en kommentar med noen forslag til hva vi kan gjøre på en må gjøre video

Pakke nr 2 fra ELF:

I dag kom endelig siste pakken fra ELF, kom egentlig i går men fikk ikke hentet den før i dag. Må bare få sagt det, igjen. Fargene er så annerledes på nettsiden forholdt til virkeligheten, ble skikkelig skuffet over neglelakkene som jeg hadde gledet meg så til... jaja. Da vet jeg det til neste gang! - Hva synes du ? 
powder brush // stipple brush (nr2)

golden goddess // champagne // gum pink // mint cream // party purple // plum // dark glitter purple // chocolate

Innholdsrik og sosial dag

Våknet tidlig i dag.. har egentlig gjort det hver dag hele høstferien når jeg tenker meg om.. men i dag skulle hele familien på Statoil fordi vi begynner nytt verksted der, blablabla. Jeg gadd værtfall ikke tilbringe dagen min der med å rydde så jeg ringte Ann-Cecilie å fant på noe med henne i et par timer. Etter det er det litt blankt i hodet mitt? husker ikke hva jeg har gjort rett å slett. But anyway.. Snakket litt over 2 timer med værdens beste søster i telefonen før jeg gikk ned i stua og fikk med meg siste halvtimen av BigBrother. - Innholdsrik & Sosial dag, har ikke vært mere sosial enn dette i hele høstferien.. det er synd i meg
"KEEP OUT, meget kult i 13-14 års alderen"

Høstbilder 4.Oktober

Tok meg en liten tur ut i sta og tok et par bilder. Ble ikke så mange braè siden det blåser så utrolig mye, men siden jeg nesten aldri legger ut noen bilder tenkte jeg at jeg bare måtte gjøre det nå. Det er høstbilder men det er nesten sånn at det kunne vært sluttsommerbilder. -Hva synes du? 


Kosekveld med pizzabakeren & BB

I dag er det chille kveld foran tven sammen med mamma. Har akkurat spist pizzabaker`n og venter på Big Brother skal begynne. ELSKER FERIE! (Beklager for ingen blogging men det har ikke skjedd noe spennende de siste dagene akkurat, så da gidder jeg ikke blogge for å bare slenge inn heiåhade. Men skal prøve å få slengt inn noe gøy her om dagene så jeg holder mine få følgere oppdatert) Nå skal jeg kose meg videre så snakkes vi :-) 

Pizzaabaker`nnn! Vanlige folk henter pizzaèn sin med bil eller får den bringt på døra. Jeg, jeg henter min med båt! Stress å bo på en øy.. avåtilalltid

Pakke fra ELF

I går fikk jeg den første pakken fra ELF, tok 13 dager. Tenkte at jeg skulle filme men etter utallige forsøk i dag med misslykkelse gir jeg opp å poster bare et innlegg med bilder av tingene. Når jeg bestilte var det jo 50% på alle tingene og det var helt utplukket når jeg bestilte mitt så fikk ikke halvparten av det jeg hadde lyst på en gang. Men værtfall, her er tingene.

5 neglelakker - clear, white, nude, twinkle, lilac
2 leppestifter - party pink, natural nymph
3 børster - concealer brush, fan brush, stipple brush

Natural Lash Kit, Individual lash kit, Complete Coverage Concealer (kjøpte en som var alt for mørk for meg..)

Liquid eyeliner, Waterproof eyeliner pen, Eyelash & Brow mascara greie, Luscious liquid lipstick i fargen baby lips

Det var alt jeg hadde bestilt denne omgangen, venter på en pakke til som kommer på fredag mest sannsynlig. Tenkte at jeg skulle lage en video med alt sammen i da når jeg fikk den siste pakken. 

10 random things about me

- Jeg hater å ta buss! Jeg hater det fordi jeg blir så stressa, ja faktisk. Tenker hvor jeg skal sitte, hvem kommer på, kommer noen å skal sitte med meg, hvor skal jeg av, funker stoppe greia, kommer jeg til å henge meg fast når jeg går av bussen, stopper bussen eller stopper den ikke, har jeg penger, har jeg mistet noe. Osv osv. Ja alt dette får jeg ut av å sitte på en enkel buss. 

- Jeg er en liten tall-frak. Jeg kan ikke stoppe på tall nr 27 foreksempel, det må være 25 eller 30. Eller foreksempel lyden på tven, den må være 20 å ikke 22 eller et annet eksempel. Cash king på facebook, der kan jeg ikke stoppe på 44 spins. Jeg må trykke 4 spins til sånn at den står på 40 til neste gang jeg kommer inn. Og enda en jeg kom på, hvis en mappe på datan min inneholder 122 bilder sletter jeg to for å få 120. Gjør jeg ikke det med tall så tenker jeg på det helt til jeg endrer det. 

- Jeg powernapper MINST en gang om dagen, hver dag.                                  (Her powernapper jeg å pysen, vi rørte oss bare en gang i løpet av en film på 57minutter) 

- Jeg er også en sokke freak! Aldri i livet om noen ser meg med røde sokker til svart bukse og svart genser. Eller grønne sokker til hvit genser og jeans bukse. Enten er sokkene mine svarte eller så er de helt hvite. Så for å ikke ha noe problem med sokke valget på morgenen har jeg nesten bare hvite sokker. (På skolen går vi med sko hele dagen uten å ta dem av, å uansett at jeg vet det at ingen ser sokkene mine er det en big deal hele greia og det har alltid vært det.) 

- Q-tips er jeg avgengig av, det er litt sykt men jeg bruker MINST 4 om dagen. To til søling av mascara og to til ørene. Vet at det ikke er bra å bruke det hver dag i ørene men jeg klarer ikke la vær, tanken på at jeg ikke skulle ha gjort det en dag hadde aldri kommet ut av hodet mitt. (Q-tips er noe du finner over alt på rommet mitt, det er strødd rundt om kring)

- Strikk på høyre armen, hver eneste dag. Kan ikke huske en dag jeg har gått uten. Og her kommer matche greia inn igjen. Det må være svart eller hvit så det passer til alt. Men jeg går altid med strikk på armen fordi jeg tenker jeg kan få bruk for det men tro meg, jeg gjør ikke det. Etter alle årene har jeg aldri vært i nøden å måtte bruke det. 

- Kontroll freak er jeg også. Rører noen tingene mine og bare løfter det opp å setter det ned igjen kan du banne på jeg er der og flytter omså bare 0,0001 millimeter på den. 

- Fra slutten av September til begynnelsen av Mars sover jeg i genser. En genser som er vel XL tror jeg og det er så utrolig digg. Elsker å sove i den siden jeg kan krype sammen i foster stilling inni den siden den er så stor. Har dyne over også siden det er så kaldt. Sokker der i mot, aldri! Du finner det ikke på beina mine når jeg sover uansett hvor mange minus grader det er. 

- Ett ord jeg hater er "Gadgets". Jeg takler bare ikke når folk sier det. Hvis du ikke vet hva det betyr, google it. Det sies ikke sånn som det skrives (almost), det hadde ikke gidd mye mening hvis det gjorde det egentlig. Enkelt å greit, ett ord jeg ikke liker. 

- Jeg liker ikke bein-føtter-fotan hvordan man sier det. Det er bare ekkelt. Ja altså big deal liksom, men jeg synes bare det er ekkelt og i tillegg hvis du ser på de så er de skikkelig stygge. Det fins ingen som er fine. Tær, blææh

Det var 10 random things about me, dere tror sikkert jeg er sånn halvsprøparanoidfreak nå men det får dere bare tro.
Jeg er care :-) 

Er du lik meg på noen av disse tingene? 

Movie and popcorn time at school

Nå sitter jeg på skolen og ser på film sammen med Ann-Cecilie og Jorild. Vi er bare tre stykker på skolen i dag fordi alle andre er ute i utplassering og vi tre begynner ikke før etter høstferien. Vi har bare chillet i hele dag, vært på data, vært på butikken, spist, og sett på film altså. Med popcorn! Woho, fun day fun life. (Her er litt bilder fra akkurat nå)
Produkter jeg har bestilt fra ELF

17 september bestilte jeg min første pakke fra ELF når de hadde 50% på alle produktene dem selger. Da var det ikke så mye å velge mellom siden alt var nesten utsolgt så jeg kjøpte bare bitte litt. Venter enda på pakken og den skal være kommet i morgen mest sannsynlig så det gleder jeg meg til. Kommer jo selvfølgelig å vise det jeg får her på bloggen og tenkte at jeg kanskje skulle gjøre det på en video. Men altså, jeg har tittet litt på ELF i dag også og så de hadde fått inn en del neglelakker osv som jeg hadde lyst på så jeg bestilte like godt en ny pakke. Så da venter jeg på to stykk nå. Får sikkert ikke den sist bestilte før i høstferien eller noe. Men kommer værtfall til å legge ut alt jeg får her på bloggen og kanskje filme begge pakkene på video. Føler det er litt gøyere å se det på video enn bare et blogginnlegg som blir evig langt. -Men nå skal jeg føne håret, tenkte bare å oppdatere litt ;-) 


Har du noen gang bestilt noe fra ELF? 
Noe å anbefale eller ikke anbefale?

Lørdag

Heisann! Nå har jeg vært våken siden kl 07.40 sirka og gjort ingenting.. Skal prøve å få dratt med meg mamma på senteret en tur for å starte letingen etter årets jakke. Mamma gruer seg like mye vært år. Jeg er skikkelig kresen og da mener jeg skikkelig kresen! Det ender alltid med at jeg er piss sur, mamma er piss sur og jeg tar en jakke jeg ikke vil ha sånn at det blir en ett-års-jakke som jeg kaster året etterpå. 
Ellers må jeg bare beklage for liten oppdatering som noen maser om, men det er ikke så mye som skjer. Jeg er på skolen eller hjemme "Thats it". Spennende. Men skal bli bedre men det blir jo kjedelig for dere å bare få et bilde men heihei på hvis dere skjønner. Men skal prøve å bli bedre! Lover ingenting ;-)

1DHA bilder

Litt bilder fra 1DHA som jeg har tatt. Gått 5 uker på skolen nå og det eneste som skjer er at vi maler firkanter eller tegner krakker. Kjedelig.. ellers når vi har våre "små men mange" pauser er det mye latter og morro ting som skjer. Og ellers etter det, mye data (facebook - cash king og bil spill) -Hva som skjer fram over er at mandagen etter høst ferien er det ut i praksis på meg. Da skal jeg jobbe på Maja`s drop in i byen sammen med Ann Cecilie og Camilla. Det ser jeg fram til å gleder meg til. 

Men meningen med innlegget var egentlig bare å vise dere noen bilder fra skolen. Det er så utrolig mange bilder så valgte å gjøre dem små og under her bare skrive litt om de hvis noen lurer på noe. 
Meg og Benedicte i matte timen - Meg og Ann Cecilie picture walk around boring time - Nikulas birthday suprise - Jorild geeker data sammen med meg og Malen som ikke er på bilde - Meg og Ann Cecilie i byen på leting etter utplassering - Suprise things for Nikulas - Jorild, meg og Ann Cecilie - Boring time again - Ann Cecilie leter etter bøkene - Meg og Ann Cecilie ligger på gulvet med krakkene over oss - Tull på tavla - Ruller på gulvet med krakker i full latter - Ta bilde foran postbilen før han duden kommer tilbake - Klatre inn av vinduet - Postmannen is back - Bilde på lasteplanen - Krakke tegningen min - Jorild og Charlotte 
MYE GØY OG KOS, SER FREM TIL
SÅ MYE MER!

I LOVE THAT FEELING

If you don`t live for something, you`ll die for nothing

STREETSTYLE

Kjøpte vel dette for en uke siden nå tror jeg og skulle egentlig legge ut et innlegg om det men sein som jeg er, kommer det ikke før nå. STREETSTYLE er et blad om blogging, at det er mer enn bare teknologi. Bladet inneholder intervjuer med kjente bloggere, mote, tips, idèer og kan kanskje hjelpe deg i å bli en bedre blogger. Dette bladet synes jeg var egentlig ganske bra siden det er om en ting jeg gjør selv og bruker noe av tiden min på. Dette "bloggmagasinet" skal jeg fortsette og kjøpe og de som ikke har kjøpt det burde det. Det koster 29kr for første bladet som er ingenting nesten så da burde alle sjekke ut bladet for å sjekke om de liker det. Jeg kjøpte det å likte det.  - Har du kjøpt det ? I såfall, likte du det ? Mening. 

På skolen (snart video)

I går skulle jeg egentlig blogge litt mere enn hva jeg egentlig har gjort i de siste dagene (som er ingenting) men etter jeg hadde postet første innlegg og etter en stundt begynte med det andre, klarte jeg å powernappe et par timer til kl var rundt 00.40 så der forsvant den dagen. Lå å ventet på bilde opplastingen skulle bli ferdig så wops var jeg borteborteborte...

Akkurat nå sitter jeg på skolen og holder på med en tegne oppgave og har to timer med chill foran meg..Woho, har ikke så mye mere å si men tenkte å legge ut to bilder fra når Kaja var hos meg. Ingen av bildene ble sånn ekstremt fine siden det blåste så mye osv men jaja. Var værtfall døds koselig å ha henne på besøk. Kaja sin blogg!
Vi laget også en video men den er ikke ferdig redigert enda men skal prøve å få lagt den ut så fort jeg kan. Så følg med :-)


Kaos i hodet

Det skjer ting i hodet mitt og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal tenkte. Tenke riktig tenke galt, følelsene mine er plutselig snudd på. Jeg vil bare ikke tenkte på de tingene som har kommet opp i hodet mitt helt uten vidre. Bruker dagene mine etter skolen til å sove og hvile meg for å lade opp for ny dag som kommer. - Jeg er her, bloggen er her og jeg skal ingen vei. Bare mindre oppdateringer kanskje. 

Ikke helt bra i dag heller

Føler meg ikke sånn mega bra i dag heller og er jævla irritert akkurat nå fordi jeg hadde skrevet det lange innlegget og lagt inn bilde og alt så bestemte siden seg for å like godt bli kryssa ut. Det eneste som ble igjen på innlegget var første halvlinjen. Så da driter jeg like godt i alt og bare lukker bloggen sånn som dette, byebye -sura

By-dag på leting etter ...

Jeg er så utrolig sliten i både hode å bein etter en lang dag. Begynte med at jeg var på skolen under en time før jeg stakk til byen med Ann-Cecilie og Camilla. Måtte fikse noen papirer før vi kunne dra ut å spør etter utplasseringsplasser. Vi gikk omtrent innom ALLE frisørsalongene som er i byen og har sjekket ut de tre som er på senteret men neida, meg og Ann-Cecilie må bare sitte å venter på telefon fra folk som har lovt de skal ringe oss opp igjen. Motsetning til Camilla som fikk ja med en gang der hun gikk.. gjett om det irriterte meg eller. 
Vi gikk et par timer i byen værtfall så tok de bussen hjem og jeg ventet på at mamma og resten skulle komme å hente meg. Endte med at jeg satt og glodde rundt meg på buss-stoppe i et par timer.  Når jeg endelig ble hentet dro vi opp på senteret og jeg fikk handlet meg noe på Bikbok. (Tenkte å vise dere i eget innlegg etterpå.) Så værtfall, her ligger jeg. Migrenen min holder på å slå inn og voksesmertene i beina kommer å går. (Må bare si det, men hva f*** er vitsen med vokse smerter? jeg har det OFTE og det er så sykt vondt. Jeg er 1.64 og har gjort meg fortjent til noen cm høyere etter all smerten i bena mine de siste måndene!)
Er trøtt og vet jeg må gå i dusjen..men legger inn bilder fra dagen først. Gidder ikke love dere at dere får bilder i morgen for da får dere de ikke.  

(Første gang jeg legger ut helt uredigerte bilder, pleier altid ta omså å bare beskjere litt på bilder men whatever, slite. Maby dere får vente med innkjøpet til i morgen. Mest sannsynlig. -vet dere er glad i meg, pusspuss)

Ann-Cecilie og med, (jeg er stygg..)

Ann-Cecilie og litt av Camilla

Chille dag - ny uke i morgen..

I dag har jeg bare hatt chille dag i senga med frustrerte fruer foran meg. I morgen er det ny uke med skole, jeg er lei allerede. Men ser litt positivt på det når vi bare skal være på skolen til rundt 11 sirka. Stikker til byen etter det for å finne utplasserings plass. Forhåpentligvis må jeg ikke løpe rundt hele byen for å få et ja. Skal se om jeg tar med meg speilrefleksen for å få tatt litt bilder men låver ingenting. Men nå skal jeg gjøre et par ting klar til i morgen så jeg ikke må gjøre det når jeg våkner. Har dårlig nok tid på meg når jeg først står opp! Byebye 

Black and White - my room

Akkurat nå holder jeg på å rydde rommet mitt, igjen. Jeg gjør det hver helg, sist helg var det under senga som fikk gjennomgå og denne gangen er det bordet mitt med alle kurvene og smykkene osv. Kaster det jeg ikke vil ha osv. Skal prøve å få gjort hele rommet men sånn det ser ut til nå, blir det nok en helg til eller to. Den dagen rommet mitt er helt "perfekt" skal jeg vise dere det. Har prøvd å kvitte meg litt med barnslighetene og få et mer normalt ryddig rom med orden. Men nå holder jeg på å skrive en time lang lese innlegg om rommet mitt, å dere går sikkert lei for jeg gjør det samme i vært innlegg så. Avslutter her.
"I SMELL..FOOD" -3 black and white bilder av meg, synes? Endelig helg - Ben & Jerry`s

Endelig helg igjen, dagene er så lange når man går på skolen og helgene er så alt for korte når man har fri. 

Planene mine for helgen er egentlig ingen ting eller kanskje så skal meg og mamma surre rundt i morgen og da stikker jeg kanskje innom frisøren og klipper meg. Hadde egentlig time på tirsdag men da var jeg hjemme å var syk så da ble det ingen frisør time på meg. Kunne jo ha klippet meg etter tirsdagen når jeg ble frisk men ville ikke gjøre det for jeg kom på vi skulle ta skolebilder og da ville jeg ha lengst mulig hår på bildene. 

Så ja.. ellers skjer det ingenting spennende i mitt liv. Jeg sitter å spiser Ben&Jerry`s isen min<3 sånn i nuet
- rask avslutning, byebye - Liker du Ben&Jerry`s? hvilken synes du i såfall er best? Min konklusjon: Brownie!

Ja jeg er søt

Mine neste innkjøp -liste-

Tenkte å legge ut bilde av en liten liste over ting jeg har tenkt til å kjøpe. Husker jeg lagg ut en for en stund siden og etter bare en uke var alt bortsett fra en ting kjøpt. Kanskje dere har noe av det samme og vil kommentere noe om det eller har lyst på det samme. Dette var værtfall bare noe jeg lagde kjapt på 2 minutter. Men værtfall, en del hårprodukter, stuff fra ELF (tok bare 4 random ting) og til sist Spiral krølltanga fra makestyle. Dette skal stipendet mitt gå bittelitte til ;-) 

Plussplusspluss, må ikke glemme. Sko å jakke skal stå på listen men har enda ikke funnet meg en jakke så hadde ikke noe bilde å bruke og sko har jeg sånn halvveis funnet men ikke funnet bilde av. Sååååå

Personlig sjafør i butikken

Skolen tar mesteparten av tiden min å jeg blir så sliten å lei.. det er liksom så mye. Gidder værtfall ikke skrive mega langt innlegg men tenkte bare oppdatè litt med å si at jeg tok en tur til byen og Vennesla i dag og kom ikke hjem før en halv time siden. Jeg er mega trøtt og skal bare skynde meg i dusjen så jeg kan få lagt meg til å sove fortest mulig. 
I morgen er det lang dag på skolen, da slutter jeg ikke før 15.40 og jeg kjenner jeg bare får lyst til å grave meg ned bare ved tanken! Tviler på det blir særlig mye blogging i morgen altså.

Slenger inn et bilde fra i sta når vi var på Ica Maxi å handla. Altså, hvorfor gå rundt - når du kan bli kjørt rundt! love you mommy

Topp 5 mest hørte sanger i iTunes


Spørsmål: Topp 5 mest hørte sanger i iTunes?
-Bare for å ha sagt det så er ikke det yndlings sangen mine eller noe sånn, de er bare øverst i spille listen min å hver dag når jeg tar bussen eller bare skal høre på musikk begynner jeg fra toppen og spiller meg nedover. Så det er egentlig veldig random. 

Pot of gold, Love suicide, Rain over me, Walk, Mirror

Siste sjangs for Brun&Blid neglefil

Bloggen min var litt "rotete" før jeg tok blogg-pause og nå prøver jeg å fikse opp i noen små ting. Har foreksempel ikke delt ut noen neglefiler som jeg skulle, så nå skal jeg gjøre det. Men tenkte at jeg skulle gi dere som ikke har meldt dere på en sjangs til å gjøre det. Så hvis du har lyst på en neglefil + plusspluss, så meldt deg på i dette innlegget HER

3 new pictures - mr.muffin

Meet my new BF, Mr.Muffin! Selges på Kiwi i Lillesand, men ikke kjøp de. De er mine!

Tok noen bilder i hagen i sta fordi jeg har så ekstremt mye å gjøre. Deler bare 3 bilder med dere fordi det er så sinsykt mange og jeg gidder rett å slett ikke se gjennom dem og begynne å redigere.. -Ozzyèn min (mr.muffin i sikte..)

Likte egentlig dette bildet. -Hva synes du om dem?

Vil du bli dagens blogg?

Tenkte jeg skulle ha dagens blogg igjen siden det er en stund siden sist. (Bildet jeg bruker nå er bare et helt random et til jeg får nytt) Og så må jeg bare si det at sist gang jeg hadde dagens blogg lagg jeg ikke ut hvem som "vant" pga ditt å datt men derfor trekker jeg en "vinner" fra sist gang også som kommer i samme innlegg. Så meld deg på hvis du har lyst til å være med :-) 

Guess who`s back

Både meg, mobilen og internette! Tokk bare litt over 3 uker.. men er i gang igjen med mye nytt på bloggen og ting jeg må få tatt igjen. Gled dere :-) -tulleejentee hihi

Første dag på vidregående

WoopWoop 

UFRIVILLIG BLOGG PAUSE

" Æ klikkermongo snart! Telenor nætte vårt e nede, mobilen min har streika å det eneste som gjør at æ kan skrive det innlegge hær e at vi har et fuckings trægt netcom nett som klikker hver andre trykk. Kommer ikke fræm.. + Sitter stuck alone på øya å glor på det eneste som virker, TVen! " 
UFRIVILLIG BLOGG PAUSE EN STUND

Oppdatè: Summer in the boaaat

Blir ikke noe blogging på en stund tror jeg, reiser med "fæmmen" ut i båt igjen. Har akkurat kommet inn døra etter å vært på en liten båt tur til Grimstad hvor vi overnattet og kjørte hjem tidlig i dag. Planen var egentlig å ta et par dager forbi Arendal og sånn men vi hadde glemt noe så da måtte vi jo tilbake.. Vi har ikke helt bestemt oss for hvor vi skal kjøre med båten enda MEEEN vi tar det som det kommer :-) 

Det er så sinsykt varmt ute og det deiligste sommerværet er her akkurat nå, så vi blogges. Jeg skal ut å nyte sommeren.

Båt tur til Kr.sand (bilder fra torsdagen)

Fra torsdag til fredag var jeg ute i båt med familien og overnattet i Kristiansand. Har ikke giddet og oppdatere noe spesielt fordi jeg ikke føler meg helt bra, men tenkte å legge ut litt bilder fra torsdagen så jeg ikke glemmer det. Det er ingen bilder fra fredagen siden da var det stygt vær osv.

Bååt 


Ozzy, han var så søt på det bilde så måtte bare ta det med 

Stoppet på Tømmerstø for å handle litt og for å spise (det er nesten i byen) 


Pizza-time <3 (ser veldig fornøyd å glad ut her ja)

FOTOGEN FOR LIFE (btw, jeg får inn svak signal av TvNorge med den lille antennen jeg har på alle bildene)

Ozzy in the boat, (kjedsomhet)

Så kom vi til byen hvor vi gikk litt rundt. Og siden det var på torsdag så var det jo det sommerspill konsert greiene, og det var (fulle) folk overalt. Gikk litt rundt og hørte på musikken bare før meg og broren min gikk tilbake i båten 

..mamma synes alle bildene hun tar med speilrefleksen blir fine så hun står å knipser bilder i et blomsterbedd mens jeg satt og "skjæmtes (haha)" av henne et lite stykke unna :-) that`s me

Så må jeg bare si "WTH" skjer med å ikke ha SJOKOLADEMILKSHAKE på en isbar!!!... rage, måtte gå opp til McDonalds og kjøre McFlurry<3
Det var litt bilder fra den dagen. Var å surret oppe i byen på fredagen før vi dro og da kjøpte jeg litt små ting, tenkte å slenge det i et eget innlegg nå straks så.... vi blogges :-) 

HVA SYNES DU OM BILDENE? 

"Kviiila haue" - nattinatt

Beklager for ingen blogging, tok en litt spontan tur til byen i går med båten og sov der til i dag. Prøvde å mobil blogge men husket ikke hvilket nummer man skulle sende til. Og i tillegg så når jeg fikk logget inn på bloggen via internett siden, gikk det ikke ann å skrive. Det har funket før men funket ikke i går.. Det skulle vært en blogg.no app for android telefoner også! Men det jeg skulle skrive, i egentlig bare en setning. Var at jeg blogger om ting og tang når jeg står opp og har fått "kviiila haue" litt :-) naattta bloggen, maby en liten runde med Jersey Shore før jeg legger meg.
LOVE IT, THEM, ALL !!!

BTW: En del meldte seg på "Dagens blogg" i går (dagen før der igjen kanskje?) og jeg skal trekke ut en, bare ikke før i morgen ;-)

Vil du bli dagens blogg?
Bli med i konkurransen min hvor du kan vinne Brun&Blid neglefiler (HER)

€ Beyoncé - Best Thing I Never Had €

Ingenting skjer, jeg bare ligger i senga og chiller mens jeg ser på Jersey Shore. Er snart ferdig med første sesongen. "Omg, jeg har lyst på tacobaguetter - kjeks - og den grønne sørlandschipsen" ogogog, kunne skrevet DEN lange listen over ting jeg har lyst på right in the moment! Men jeg bare stopper her jeg, blogges :-) *omg jeg er så sick awesome*

Har du sett/ser på Jersey Shore? 
Liker du Beyoncè sangen?
Whaaaaasssuuuup :-D?

Waaassuuupp? - eg lagar bullaaar !!

Denne sommerferien må være den kjedeligste noen sinne.. stygt vær - MYE og nothing to do.. Vurderer å lage meg skillingsboller siden jeg er så sulten og vi ikke har annen mat. Særiøst. Men det som er så dumt med å lage skillings boller er at jeg ikke får til å blande den deigen og jeg hater å bruke hendene mine.. masse drit under mine fine lange negler! Og i tillegg, det tar lang tid.. så altså, det er et problem. Jeg kommer til å sulte ihjel! Alene hjemme og jeg bare legger meg for å dø like godt. 

( Dette innlegget her er et godt tegn på kjedsomhet! ) 

Det ble til etter 25 min på dette innlegget at jeg skal til å lage buuulllaaar <3 

Må bare tilføye en ting til: Vi bor på hverdens styggeste plass hvor man fanken ikke får dekning på mobilen! Må løpe rundt med mobilen i lufta å så stoppe akkurat en plass man får to streker.. stress x1000!

(Legger meg til å dø etter skillingsbollene mine er ferdig :) og spist litt av da, hvis ikke gjorde jeg jo det for ingenting.)

Waaassuuupp hos deg :) ? (hvis du tok deg tid til å kommentere dette innlegget her skal jeg kommenter et innlegg hos deg, fordi jeg kjeder meg med bollana)

Uinteressant + Bli med i "konkurransen" min

Beklager.. igjen. Jeg er en dårlig blogger men altså, hvor gøy er det å lese om "dagens-vær" og "filmene" jeg har ligget i senga og sett på hele dagen? maksimalt minimalt et fett, uinteressant! 
Men nå skal jeg se enda en film så blogger jeg i morgen, var bare et lite innlegg for å oppdatere :-) 


Husk min lille "konkurranse aktige" greie hvor du kan få Brun&Blid neglefil --> link

ER BLITT TANTE, igjen! (Sissel på besøk i går til i dag)

I DAG BLE JEG TANTE, igjen. Denne gangen til ei lita jente og det er den andre halvbroren min denne gangen som ble pappa. Så utrolig glad og gleder meg bare noe helt sinsykt til jeg skal se bittebitte lille babyen mest sannsynlig senere i sommer! Fikk besøk av Sissel i går (som dere sikkert har skjønt hvs dere så de to forrige innleggene) og da gadd jeg rett og slett ikke blogge. Vi gjorde ikke så mye, hun kom hjem til meg og var her i en halvtime før det var ut døren igjen å dra på kino. Vi så den siste Harry Potter filmen, den var ganske bra synes jeg. Ganske mange følelser egentlig men tanken på at det var siste filmen og at man faktisk har vokst opp med disse gjennom de siste 10 årene! 

Eller har vi sett på et par filmer og vært ute å tusla rundt. Vært i "stor-båten" og gjort ingenting. Bare masse prating og oppdatè. Tok jo selvfølgelig et par bilder da men gidder ikke å legge ut så mange.. nette er så treigt.
Så har jeg ikke mere å fortelle.. Hadeeefiiiint :-) 
GRATULERE MEG SOM TANTE :-D? ( BIG HAPPY SMILE FACE!!! )

Brun&Blid neglefil - har du lyst på?

For noen dager siden så fikk jeg jo noen neglefiler i posten fra Brun&Blid. Greia er da at det er 50 stk og jeg skal da dele en del av disse med mine kjære lesere. Det er ingen ting spesielt dere trenger å gjøre annet enn å kommentere en liten kommentar som må inneholde: Navnet ditt, bloggen din eller mail adressen så jeg kan kontakte dere. Og en liten setning på hvor mange neglefiler du vil ha.
Men da kan du ikke bare si: Jeg tar alle jeg ! Men foreksempel: Vi er tre jenter i huset så jeg ønsker en til meg selv, en til søsteren min og en til mamma. Eller foreksempel: Jeg ønsker meg to stykker sånn at jeg kan ha en i vesken og en på badet. 

Håper det var forståelsesfult :-)
Jeg trekker ut rundt 3 stk i første omgang så det er god sjangs for å vinne. Kanskje jeg trekker ut flere. Vet ikke helt når jeg avslutter konkurransen men den blir vel ikke å vare så lenge.
Så hvis du vil være med i konkurransen, gjør det som står over! 

Sissel er Brun&Blid modellen min <3

Fikset brynene, ikke særlig bra

I dag har jeg vært å fikset brynene mine for første gang, på en frisørsalong. Synes ikke de ble så veldig fine, de ble liksom forskjellige.. det ene er langt og litt rundt mens det andre er kort og "kantete".. hvordan jeg skal forklare det.. Dere får se bedre bilde en annen gang. Er så sliten og har vondt i hode. Skal spise så nightèr jeg. Blogges 

De ser ikke sånn ut på real bare sånn info, kødder de til :-) hadde aldri vist bilde hadde de sett sånn ut. 
Fikser du brynene dine selv eller hos frisør,hudpleier eller noe sånn ?

Pakke i posten - Brun&Blid

Fikk en pakke fra Brun&Blid i går som inneholdt ...

50 neglefiler! 

Jeg skal gi dem vekk til leserne mine så det kommer en "give-away" greie snart. Så følg med hvis du har lyst på en Brun & Blid neglefil!
Har du lyst på? :-)  

Våken og ute i båt

Jeg er faktisk våken på denne tiden av døgnet, pleier vanligvis å våkne rundt 15.00 men i dag er jeg oppe og vært ute i et par timer. Eller har vært i en båt som pappa og onkel kom med i natt, så har vært å tittet på den og bare chillet der en stund :) skulle egentlig ta med speilrefleksen men glemte det.. så dere får bare to bilder av meg som sitter i båten. Utrolig braè og skarpe bilder jeg får med kameraet på mobilen... men jaja, har to innlegg på lager til dere. Hvis ikke tre!
-Glemte å si at jeg ikke har sovet noen ting i hele natt så har laget noen negledesign som jeg tenkte å vise dere. De ble tøffee <3

RANDOM INNLEGG, BARE FOR Å BLOGGE 

Nytt design her på bloggen:

Nytt design på bloggen, føler jeg får mer blogg-lyst og vil bare skrive masse tull nedover til dere :-) det er et gratis design som er laget av Heidi, og kjempe snille Katrine har lagt det inn for meg og gjort noen justeringer. Selv har jeg også gjort et par små ting. Synes det ble ganske så fint, det andre var så grått og trist mens dette er liksom litt lyst og man får litt mer sommer-feeling av det forholdt til det andre. 
Så nå er jeg fult i gang igjen, har filmet en video til dere som jeg må redigere litt på. Har lastet ned et program i dag men det var så inviklet.. Skulle egentlig poste et innlegg men ville ikke forstyrre noe mens det holdt på å bli lagt inn nytt design og i tillegg var nette treigt pga nedlastningen. Men altså, fult i gang igjen og skal få slengt inn et par innlegg om dagen. 

Min innholdsrike dag i bilder, (vært limt fast i senga)

Nå skal jeg ned og se om jeg får tak i et knekkebrød (faktisk) fikk skikkelig lyst på det. Har ikke spist annet en Ben&Jerry`s isen min i dag <3 Love, det er ekte kjærlighet. Forever and Ever

Men nå skal jeg ikke skrive mere, det blir så utrolig mye og langt og ikke over halvparten av dere gidder å lese dette engang så byebye.

Hva synes du om det nye designet mitt? 

Venteliste - ny banner osv

Beklager for ingen blogging men har dessverre ikke helt følt for det, og føler heller ikke noe spesielt for å blogge nå heller men "heihei - here i am". Vært utrolig deilig vær i dag og jeg har bare chillet og vært på land en tur for å handle osv. Kjøpte bare en boks til alle neglelakkene mine og negle-tingene. Tenkte jeg skulle lage en videoblogg om neglekolleksjonen min siden jeg ser så mange som gjør det på youtube og det liker jeg å se på så hvorfor ikke lage en egen. (Det jeg skulle ha med: Viser boksen i videoen i såfall) Ellers, nothing happens.. eller

-Har fått satt meg på vente liste for å komme inn på første valget mitt, er nr 2 på vente listen. Håper så utrolig at jeg kommer inn på linjen. Ser ikke så mange positive og mulige veier med "Helse og Sosial" linjen.

Og en ting til, nå har jeg fått en ny banner for brun & blid. Trykk dere inn på den så kommer dere på facebook siden deres og trykk på "LIKE" knappen :-)  (hvis dere ikke kan se den så bare trykk inn på bloggen min igjen, det skal virke. Skal fikse det vis ikke)


CHIIIIILLLERRRR`N <3

Helse og Sosial - hvordan setter jeg meg på venteliste?

Da har jeg kommet inn på Helse og Sosial på Møglestu. Er usikker og vet liksom ikke om jeg vil eller ikke, hadde håpet på Design og Håndverk så jeg skal ringe på mandag til inntakskontoret eller noe sånn og si de skal sette meg på vente listen til Design og Håndverk. Skjønte ikke hvordan jeg skulle sette meg på vente liste så søkte på nette og da var det det eneste som kom opp. At jeg måtte ringe til inntakskontoret. Så vis du vet hvordan jeg kan gjøre det annerledes, pliis si det så jeg kan få gjort det fort. Må vente helt til mandag vis ikke.. 
Ser ikke så mange muligheter med Helse og Sosial som jeg vil. Bare barn og ungdomsarbeider og det kan jeg gjøre også fra Design og Håndverk linja så derfor vil jeg bli satt på vente listen for det. Det står mellom Frisør og Barn-ungdomsarbeider og begge kan jeg gå fra Design og Håndverk linjen og fra Helse og Sosial linjen kan jeg bare gå barn-ungdomsarbeider og er usikker på om det er det jeg vil.. ohmygaaad. Det er så vanskelig.

Ting i posten:

Elsker når det kommer ting i posten til meg. I dag kom de to siste pakkene fra Ebay, masse bilder jeg har bestilt og et blad jeg får hver måned. Her ser dere hva jeg fikk:

Pakke nr 1 inneholdt det hjulet med diamant steiner som er til negel design. Pakke nr 2  inneholdt 50stk klistermerker til negler. Det er litt stress og skal bruke alltid konad negle skrape og stemple greiene så :)


Bladet MAG som jeg abonnerer på 


Og alle bildene jeg hadde bestilt. Anbefalt det før og anbefaler det igjen, bestill fra www.fujidirekte.no. Utrolig billig og rask leverings tid. -Nå skal jeg sette meg ned og lime inn i det kjære albumet mitt :) !

ELSKER TING I POSTEN! GJØR DU?!

Dagens innkjøp 070711

1 - Hårsprayen for 129kr
2 - Neglelakken for 29.50kr 

3 - Genser fra Lindex for 149. Var 50% på den 

Hva synes du :) ? 

Handelensdag sammen med Kaja - litt bilder

Har vært i byen i dag på Handelensdag vis dere har hørt om det. (gidder ikke forklare.. søk på nette vis det er uforståelig) Kom ikke til byen før ganske seint så følte man hadde gått glipp av litt.. men men, det var døds koselig å bare gå rundt og surre sammen med Kaja. Sick mange folk i byen og mange jeg ikke hadde sett på en stund jeg fikk sagt hei til som også var veldig koselig. Handlet ikke så mye i dag faktisk, hadde nesten ikke penger så.. men legger ut innkjøpene i et eget innlegg, kommer straks.
Men her er bare noen få bilder fra dagen som vi tok som jeg tenkte å bare legge ut. 

Pausestoppet til meg og Kaja på jakten etter "bystranda" 

Kaja og meg (wtf.. smiler med åpen munn og greier.. så ikke helt bra ut) 

Kaja og meg again <3 kosligste dagen 
Kaaaaajaaa pusæææn <3 BystrandaHadde ikke så mange flere bilder men bra nok jeg faktisk hadde. 
Hva synes du om bildene? 
Var du på handelensdag (kr.sand)?

Bilder fra dagen(igår) Litt av vært

Hadde med meg speilrefleksen i dag på land så har tatt et par bilder jeg tenkte å bare legge ut.. bare for å gjøre det liksom. (Igår egentlig men regner det som idag) Har forresten ikke redigert de (tror jeg) orker ikke.. 

Var en tur hos tannlegen i dag så sa han at jeg ikke måtte drikke så mye brus (mamma spedde på med at jeg nesten drakk brus "MORGEN - MIDDAG - KVELDS og tilogmed innimellom der"... så kommer vi værtfall ut fra tannlegen og det første jeg kjøper meg er bruuuus 

Fanta <3 Før elsker jeg den gule men den har begynte å smake så vondt så har gått over til rød, LOVE <3

Random kjedsomhet in the car.. unødvendig bilde som ville være med.. (Tror det var da jeg satt og ventet på mamma og de skulle komme ut av HAO HAO, en kina take away ? greie i Lillesand. Følte jeg skreiv det feil men so what.. )

Onkel & Meg, ikke akkurat veldig keen på å ta bilde med meg ..

Var også på sykehuset et par timer kanskje.. ventet og ventet.. broren min som er der for å fjerna blindtarmen og litt sånn. Var noe mer galt og mene gidder ikke skrive alt

Fugler er så søøteee <3 hadde en baguett jeg matet de med. (DAKAR, legg merke til den lille krabaten i bakgrunnen der som nesten går i ett med veggen. Den har vært på samme plass siden vi var der sist. Altså et døgn. Den piper og er så liten og alene. Ville ta den med hjem men neidaa..)

Døøøtid utenfor sykehuset.. sjekk brunfargen. (Egentlig enda mere brunere enn på bilde.. så jo vanlig ut) Hemmligheten er ikke selvbruning værtfall ;-) 

Surra litt i byen for å få den så kalte døøtiden (min) til å gå fortere!!!

Jaja, my day in pictures. Ones in a life time (god i engelsk her ja)

3 Pakker i posten:

Da har jeg endelig fått 3 til av de pakkene jeg bestilte på ebay, mangler bare to nå.. 
Her er hva jeg fikk i dag: 

- Sånn "neglehjul?" som jeg kan lage negledesign osv på 

-100 piercinger, det var sykt mange stilige. Betalte vel 52 eller mindre inkludert frakt, BILLIG BILLIG 

-Og noe mer neglegreier, forklarer heller hva det er når jeg bruker det 

Ikke så veldig intressangt og spesielt akkurat mene, hva synes du :) ? 

Gårsdagens innkjøp 050711

Var på senteret en liten tur med mamma i går og på sykehuset hos broren min og litt sånn så det ble så sent når jeg kom hjem så fikk ikke lagt ut hva jeg kjøpte, så tenkte å gjøre det nå. "PUSTEPAUSE.. lang setning"

1 - Tube BH fra Cubus til 99kr
2 - Cardigan fra Cubus til 249kr
3 - Topp fra Cubus til 149kr
4 - Sminkefjerner fra ? til ?kr

Noe neglegreier jeg skal fortelle litt om senere her på bloggen 

Kooseputeee <3 fra sparkjøp? aner ikke hvor mye den kosta. Deiligste pute ever <3 

Hva synes du om innkjøpet mitt?

Picture & Song: Love Suicide - Tinie Tempah Ft. Ester DeanHva synes du om bildet & sangen?

Vblog - svarene på spørsmålsrunden

Nå kommer svarer på spørsmålsrunden. Hadde egentlig filmet ferdig og alt i går men det ble så rart at jeg bestemte meg for å filmet nytt men det ble ikke stort bedre så dere får den bare. Jeg sier så mye "emm"-"øøh"-"ehh" osv... flaut.. så jeg har ikke sett ferdig videoen selv.. gidder rett og slett ikke. Den er kjedelig sååååå, se den dere som vil.

Xoxo MOMMLEBERTA95 <3 

Skal prøve å lage litt flere videoblogger fremover, noen som er litt gøye og det skjer noe på og ikke sånn piss som dette... 

+ Det kommer et eget innlegg om blogger jeg leser snart, så wait and seeeeee 

3 random pictures by me:

SPØRSMÅLSRUNDE - ASK ME NOW!

Nå kjører jeg i gang med spørsmålsrunde siden det er en stund siden og fordi jeg egentlig ikke har noe annet og holde på med her på bloggen. Svarene kommer på video. Så vis du lurer på noe, spør i vei nuuuuuu :-) 
(mobilblogging = SVÆÆÆRT BILDE, omg lissom) TØFFAAAA <3

- 2 Pakker i posten -

Nå har jeg fått 2 av 7 pakker jeg skal ha, som er bestilt fra Ebay. Den ene kom i går og den andre kom i dag. Gadd ikke legge det ut på bloggen pga jeg har hatt besøk av Vanessa så det kommer heller nå. 

Pakke nr1:
Deksjel til (ny)mobilen min <3 rosaaa

Pakke nr2:
Dotting-penner, det er sånn greier til neglene. Kommer sikkert til å vise dere en gang hva det er osv. De var søøte!

Hva synes dere? hihi

Strawberries and nothing -.-Elsker ferie og i tillegg sommer <3 Ligger og sover til lang på dag og er oppe til 06.00 på morgene, ødelagt døgnrytme menmen.. skal nok få styr på den igjen. Ellers skjer det ikke så mye.. eller WTF skjer med været forno, det har ikke vært sånn steika sol og badetempratur akkurat. I går var det overskya og tåke(?) og sånn skal det vist være helt til neste uke(?) .. jippi.  

-Snakkes, (skal se om jeg kan få laget en videoblogg til dere KANSKJE KANSKJE KANSKJE)

hits