Dagens blogg

Dagens 2 blogger ble:

Da har jeg trekt ut 2 stykk til å bli dagens blogg, en fra denne runden og en fra sist gang.  MARIANSEN og PUSHITUP besøk begge bloggene og legg igjen en kommentar :-)

"Dagens blogg" ble: www.carolinetellefsen.blogg.no

Vil du bli dagens blogg ?

Nå er det en stund siden jeg har hatt dagens blogg på bloggen min så da tenkte jeg å ha det, så dere som vil bli dagens blogg. Meld dere på :) Karoline

"Dagens blogg ble" to stk.

Da trekker jeg ut dagens blogg og siden det var en god del som meldte seg på trekker jeg ut to stykk.

 

Første er:

INA KRISTENSEN - brukte bare den header fra den andre bloggen for fant ikke noe "stort nok bilde" :pOg andre er:

VMNJENSEN- Gidder dessverre ikke skrive så mye siden er opptatt med noe men kan jo skrive noe senere.

 

Karoline

Vil du bli dagens blogg ?Takk for at du fikset bilde for meg Katrine :)

 

Karoline

Dagens blogg ble:

Sorry for at dagens blogg kom litt sent men det får bare være, jeg trakk bare ut en denne gangen siden ofte så har jeg pleid å trekke ut flere men sånn at det blir litt variasjon på denne bloggen så ble det bare en blogg i dag.

 

Denne jenta følger jeg faktisk på bloglovin og er bare en kjempe søt jente med en utrolig bra blogg. (sorry men orker ikke skrive så mye akkurat nå) Men ta en tur innom bloggen hennes og legg igjen en kommentar, garanterer dere nesten at dere kommer til å like bloggen :)Vært innom henne før?

Karoline

VIL DU BLI DAGENS BLOGG ?

Nå tenkte jeg siden jeg ikke rekker og skrive innlegg med bilde osv siden jeg skal "inn på land" så kunne jeg ha en dagens blogg til jeg kom hjem. Så vis noen vil være med, legg igjen en kommentar. (Du kan legge inn så mange du vil, større kjangs for å bli dagens blogg da)

Karoline

"Gårsdagens blogg ble:"

Sorry for ingenting mere blogging i går men jeg sovnet av å våknet ikke før i 01.00 tiden og da var nette av så.. men værtfall, "gårsdagens blogg" ble 

og 

Utrolig søte blogger jeg har vært en tur innom å sett gjennom, dere burde gjøre det samme :)

Karoline

Bli dagens blogg !

Vis du vil så legg igjen en kommentar så trekker jeg ut 1-3 stk, kommer an på hvor mange som melder seg på.

 

Karoline

Dagens to blogger ble:

Utrolig mange som ville bli med i dag også og alltid like gøy men værtfall, trakk ut to kjempe søte blogger som dere burde ta en tur innom. Begge er utrolig gøye blogger å lese og har masse fine bilder hehe, så take a look og kommenter hos deg :)

(Trykk på bildene for å komme inn på bloggene )
Vært innom eller leser en av disse bloggene ?

Karoline

Vil du bli dagens blogg ?

Da er det dagens blogg igjen så meld dere på folkens :) utrolig gøy sist gang når det var så mange, så vis det blir  så mange som sist så blir det flere enn bare en som blir dagens blogg. Er du med ?

 Karoline

Dagens blogg (3 stk)

Da har jeg trekt ut 3 stykker til å bli dagens blogger siden det var så utrolig mange som meldte seg på denne gangen. Tror jeg fikk 63 kommentarer på det innlegget og jeg er jo helt sjokket, har aldri hatt så mange på et innlegg før. Utrolig gøy egentlig! Men vært fall, hær er de tre som ble dagens blogger:

 

Tre utrolig søte blogger som dere burde ta en tur innom og legge igjen en kommentar eller to hos.
(Trykk på bildene for å komme til bloggene)

 
Karoline

Vil du bli dagens blogg?


Karoline

DAGENS BLOGG BLE..

Dagens blogg ble explode.blogg.no . En utrolig bra blogg som jeg leser hver dag og har gjort i noen måneder nå "følger henne på bloglovin og alt, hehe" . Hun har utrolig fine bilder og skriver så utrolig bra. Hun er også flink til å kommentere rundt på andre blogger som kommenterer på hennes og oppdaterer ofte. En blogg du BURDE stikke innom å gå igjennom, kommenter i vei hos henne så får du nok tilbake :) ANBEFALER DERE DENNE BLOGGEN NOE VELDIG !

Lest eller leser du bloggen hennes?
Karoline

Vil du bli dagens blogg ?

Karoline

Dagens blogg:

Glemmer jo bloggen vekk helt, men værtfall. Dagens blogg i "idag" ble: mariipari.blogg.no
Utrolig søt blogg men mange utrolig fine bilder, dere burde ta en titt altså å se. Bare å se på headeren så ser du nesten hvordan bildene på bloggen kommer til å være :p
Karoline

Bli dagens blogg :) ?

Karoline

Dagens blogg i dag ble:

Dagens blogg i dag ble cliick.blogg.no , det er en kjempe bra blogg som dere burde ta en tur innom å se igjennom. Følger den bloggen på bloglovin og bare elsker den. Heidi tar så utrolig fine bilder og legger ut på bloggen sin så dere burde ta en titt på bloggen for å se og legge igjen en kommentar :)
Har du vært innom den bloggen før?
Karoline

Vil du bli dagens blogg?


Karoline

Dagens blogg !

Dagens blogg ble vanessasblogg.blogg.no, kjempe søt jente og kjempe søt blogg. Ta en tur innom å legg igjen en kommentar folkens :) 

Karoline

Vil du bli dagens blogg ?

Karoline

Dagen blogg ble..

Dagens blogg ble bjorgkristin.blogg.no og hun får en film hun kan se gratis på www.headweb.com . Gratulerer med det og til dere andre, kommenter i vei på bloggen hennes. Hun har en super konkurranse på bloggen sin som jeg har deltatt i og alle andre også burde. Kjempe flotte premier
http://bjorgkristin.blogg.no/1289277583_stor_konkurranse__vin.html
Karoline

bli dagens blogg + vinne film??

Hei alle sammen, tenkte jeg skulle ha dagens blogg igjen men denne gangen er det sånn at den som kommenterer flest ganger har størst sjangs for å bli dagens blogg + at du vinner en film som du kan se på headweb.com . Kommer til å trekke helt random men man skjønner jo at vis du har lagt inn flere kommentarer så er det større sjangs jeg trekker deg så det er bare å kommentere i vei med at du vil bli dagens blogg å vis du blir det så vinner du en film i tillegg (film som du kan velge selv).

Karoline

Dagens blogg ble:

Da ble det bare en blogg jeg trakk ut i dag da siden det var så få som meldte seg på dagens blogg, og den bloggen som ble dagens blogg er: amandare.blogg.no kjempe søt blogg, ta en tur innom å kommenter :)
Karoline

Vil du bli dagens blogg idag?

Trekker ut 1 eller 2, kanskje 3 vis det blir flere som melder seg på enn sist gang:)
Karoline

Dagens 2 blogger - ble det deg?

Da har jeg trekt 2 stykker til å bli dagens blogger på bloggen min og de to som jeg plukket ut var: synnesegenverden.blogg.no
og hannagulbrandsen.blogg.no
Gratulerer og besøk begge bloggene og kommenter :) 
Karoline

Vil du bli dagens blogg?

Så vis du vil, legg igjen en kommentar så trekker jeg ut en eller to senere i kveld.Karoline

Dagen blogg - ble det deg?

Dagens blogg ble: mariannemonsen.blogg.no . Take a look at her blogg :))
Karoline

Vil du bli dagens blogg?

Tenkte jeg skulle begynne med dagens blogg sånn av å til, og trekke ut en eller to hver gang. Så vis du vil bli dagens blogg, meld deg på !
Karoline

hits