Innkjøp

INNKJØP (i det siste)

Sko for 299kr. Tørr shampoo for 75kr. Sminkefjerner for 31kr. SmileLab for 379kr.

INNKJØP - 14.04.2012

Tok meg min standar lørdagstur på senteret, overdriver litt ja. Så fikk jeg altså endelig tak i en ny veske, jeg er ganske sær..egentlig. PÅ ALT. Og liker ikke kjøpe ting som koster litt i tillfelle jeg angrer i etterkant og alt var bortkastet. Jeg får faktisk ofte dårlig samvittighet for å bruke penger fordi jeg ikke akkurat "driter det" (SØTT!)  så når jeg finner noe jeg egentlig trenger og det er billig så er jeg fornøyd og nøler ikke like mye med å kjøpe "det". SÅ TODAY ble det en ny veske på meg til bare 149kr. FORNØYD I DAG!

Fikk også kjøpt meg en ny mascara, gikk faktisk tilbake til min aller første mascara og tenkte å prøve den igjen siden jeg den gang da syntes den var super god. 99kr på H&M. 
Nå ligger jeg i senga foran tven og bare chiller fult ut. Ingen planer og skal sove lite i natt, mye i morgen ;-) VI SNAKKES! Kos dere i helga, folkens!

INNKJØP - 07.04.2012

Tok meg en liten tur på senteret med Pia på lørdag og endte opp med ikke så mye egentlig, men noe. Neglelakkfjerner - 49 kr på Kicks2 Essie neglelakker - 199 kr på Kicks, nr 72 - nr 733 Truser - 98kr på Cubus 

Dette er den ene neglelakken, husker ikke hva den heter med vet nummeret på den og det er 73. Den ser finere ut i virkeligheten enn på bilde, sikkert en kjempe fin sommerlakk! Føler det er en mer peach farget lakk enn en rosa, men bilde er som det er..


Hva synes du om innkjøpene?

2 nye ringer:

Kjøpte dem på Gina Tricot på mandag før jobb. Elsker dem. Er ikke ofte jeg gidder å bruke penger på sånn dilldall men glad for at jeg bare hoppet i det å gjorde det. Jeg er en litt sånn "tenke på det" person. Hopper jeg bare rett i det av å til så ender det med at jeg angrer, og denne gangen angrer jeg bitte litt på den minste ringen. Tror ikke den kommer til å bli brukt like mye som den andre. Menmen, kjøpt er kjøpt. Angrer jeg alt for mye kan jeg bare gå å bytte den på mandag igjen. Hva synes du om ringene?

INNKJØP - 15.10.2011

Lite innkjøp i dag, 06.10.11


Bukse 249kr fra Bikbok // Rens til huden fra Apoteket // Hvit sand og "bøtte" fra Upstairs, skal bruke den til sminkekostene mine -Hva synes du om mitt lille innkjøp fra i dag ? :-) 

Innkjøp 30.09.11

I dag har jeg endelig kjøpt meg ny jakke, eller faktisk to stykker. En høstjakke som jeg kan gå med fremover til det blir skikkelig kaldt ute med frost å hele pakka. Og en vinterjakke jeg skal gå med helt til snøen er borte igjen. Tenkte bare å vise dere bilder av dem nå så blir jeg ferdig med det, men må bare få sagt at det ble veldig dårlige bilder hvor fargene blir helt annerledes enn virkeligheten. Men altså, dere får jo sikkert bilder av jakkene senere når jeg går med dem en gang liksom så da får dere bare vente på det hvis dere vil ha bedre bilde! 

(Pakke i posten, innlegg senere. LMS, intersport og platekompaniet pose!) 

Vinterjakken min. Jeg blir værtfall sett når jeg går rundt med denne. Tenkte denne jakken kom til å bli super bra siden den matcher med vinterbuksa mi :-) 

Høstjakken min, stygg farge på bilde. Ikke sånn i virkeligheten. 

Og "Pirates of the Caribbean" til meg og broren min som skulle se den sammen. <3 studentkorte mitt som gjorde at filmen kostet meg 79kr.
- Hva synes du? 

Gårsdagens innkjøp 150911

I går var jeg og Kaja en snar tur innom senteret for å lete etter en film vi kunne se på til kvelden og når vi ikke fant noe spennende brukte jeg heller pengene mine på litt andre små ting. 

90210 sesong 2, endelig kom den ut ! (299 eller 399, husker ikke helt. Platekompaniet)

Bh fra H&M - 129kr

Og en hvit Basic topp fra BikBok til 49kr

Hva synes du? Ikke så mye å skryte av men vet dere liker å se innkjøp osv så da kommer det ut uansett hvor lite/mye det er ;-) 

New shoes

Tycks?

INNKJØP - 05.september.2011

Innkjøpet fra i går kommer nå.
1 - Genser fra Bikbok til 149kr (brukte 50% lappen min, kostet egentlig 299) 
2 - Bukse fra Bikbok til 79kr
3 - Genser fra Bikbok til 79kr
4 og 5 - Tragus Piercinger fra Frk.Luck til 150 for to stk. Begge er sølv farget.
-Hva synes du om innkjøpet mitt? 

Oppdatè - all the new stuff

Mens jeg har hatt ufrivillig blogg pause i litt over 3 uker så har jeg kjøpt eller fått et par nye ting som jeg bare tenkte å legge ut bilder av. Pleier å vise dere alt jeg kjøper så hvorfor ikke ta det som en liten "oppdatè" av nye ting.  Planen var egentlig å filme men siden jeg er så tett i nesa så hørtes det ikke særlig bra ut. Men værtfall, her er all the new stuff :-)  -HVA SYNES DERE?

INNKJØP - 21.07.2011

Trodde jeg hadde postet innlegget rett etter det siste jeg skrev men dataèn hadde tydeligvis klikker så det kommer nå:

1 -
Liten sminkemappe fra H&M til 29.50kr, (fant fort ut at det ikke var særlig lurt å bare legge sminken løst oppi veska med klærne mine...)
2 - Neglelakker fra H&M til 39kr, kjempe søte farger. (Ikke særlig på bildet)
3 - Ring fra Morris, LOVE IT <3 69kr
4 - Skjerf fra Cubus til 29kr

Hva synes du :-)?

INNKJØP - 30 juni

Har vært en tur på senteret sammen med Vanessa i dag, kjøpte en del ting som jeg tenkte å bare vise dere:

1 - Truser fra Cubus, 3 for 2 - 98kr
2 - Neglelakk fra H&M - 39.50kr og de to rosa Depend er fra Cubus - to for 39kr
3 - Cupcake fra Upstairs - 33kr, det er til å stappe money på
4 - Sesongen - 129kr fra platekompaniet

1 - Selvbruning fra Ultra - 89kr
2 - Shorts fra Only - 259kr (bedre bilde senere)
3 og 4 - Leppestift fra H&M - 50kr

+ En hvit blonde topp, men den overlevde ikke turen hjem uten et lite angrep fra selvbruner`n... rett i vaskemaskinen..

Hva synes du om innkjøpet mitt ?

NY KJOLE (16.05.11)

Har helt glemt å legge ut dette innlegget, skulle gjøre det på mandag men kom hjem så seint så det kommer nå. Jeg skal i konf nå i slutten av mai så har jeg leita etter kjole utrolig lenge og nå endelig fant jeg den. (Gidder ikke skrive så utrolig langt innlegg så...) 

Only - 359kr (dere får bedre bilde senere når jeg skal gå med den)


Hva synes dere? 
Karoline

DAGENS INNKJØP:

Dagen startet med mattetentamen, gikk ganske tidlig sammen med Ida og vi tok bussen bare sånn spontant til senteret og rusla rundt. Tok bussen til Lillesand og tok sol i 21 min før jeg gikk opp på Esso til mamma og de og vi dro opp på senteret (igjen). Prøvde ut den Kina sjappa de har der og den kan jeg ikke anbefale dere akkurat, det stedet S*U*G*D*E men alt ble bedre igjen etterpå når jeg fikk Ben&Jerry isen min <3 Etter det dro vi bare hjem, eller før vi parkerte fikk jeg kjøre litt og det var utrolig gøy. LOVE IT Men orker ikke skrive noe lengre innlegg så kommer til poenget med Innkjøp innlegget og det er jo å vise dere hva jeg har kjøpt i dag:

Gina Tricot - 24kr

Gina Tricot - husker ikke (under 10kr værtfall)

Gave fra Onkel, The Secret Life Of The American Teenager sesong 1 <3

Gina Tricot - 49kr

Bik Bok - 149kr (det er en blonde thighs men ble så dårlig bilde at jeg bare skulle prøve å vise mønsteret men det gikk jo heller ikke så bra så dere får bedre bilde en annen gang)

Bik Bok - 199kr

Hva synes du om innkjøpet mitt :-) ? 
Nå legger jeg meg så .. NATTA ALLE SAMMEN, SOV GODT!
Karoline

INNKJØP (fra i går):

Endelig kom innlegget, tok bildene med en gang jeg kom hjem så gikk kameraet tomt for strøm så jeg fikk ikke lagt inn bildene før kameraet var ladet og i mens tenkte jeg å "powernappe" LITT og det endte med at jeg ikke våknet før 21.15 perfect timing til å se Paradise Hotel. 

Men værtfall, her er 3 av toppene/genserè. Alle svarte, kjøpte jo 4 topper men den siste er bare sånn Basic fra Bikbok til 79.

- Blonde topp/genser 49kr på Gina Tricot
-Topp/genser 199kr på Bikbok

-Topp 49kr på Gina Tricot

Hva synes du om toppene? 
Karoline

INNKJØP - Korres Lip Butter

Var på senteret sammen med Ida i dag, gidder ikke skrive noe langt innlegg så viser bare det ene lille jeg kjøpte i dag:

Kicks - 215kr

Har du en av disse ?
Karoline

INNKJØP 18.04.11

I dag har jeg vært på senteret sammen med Kaja og shoppet litt så tok vi bussen til Lillesand og gikk rundt der et par timer. Tror ikke jeg har ledd så utrolig mye på lenge, det var utrolig koselig. Men gidder ikke skrive et langt innlegg, dere kan heller bare se hva jeg har kjøpt. Er utrolig trøtt og skal legge meg.. skal bare se en episode av Gossip Girl først :-)

Kaja og Karoline

Og innkjøpene: 


Whatcha think ? 

INNKJØP FRA POLEN

Her er nesten alt jeg kjøpte i Polen (Danmark osv ++) det var så vidt jeg fikk lukka kofferten min. Måtte stappe masse i veska og litt i poser osv så vis jeg skulle ha tatt fly hadde jeg nok hatt overvekt x1000. Men værtfall:

Masse snoooop, når jeg ser på hva jeg har kjøpt tenker jeg egentlig bare WTF, jeg har ikke lyst på noe av det.. eh-he. 

To hvite topper, en med sånn "insvinga rygg?" og en vanlig, 7 par med hvite sokker (som om jeg egentlig trengte det) og en truuuuse. Har egentlig kjøpt to drit nice truser til men har brukt dem allerede så jeg lar vær å vise dem :)

-Amazing bra bilde, knooow... to hvite topper til, den bakerste har sånn blonde skuldre og den andre har knapper bak osv. ELSKER den hvite som ligger forann, den er så utrolig fin. Tror det er favoritt kjøpe mitt i hele år :) hihi. + En svart genser da, som er åpen forann, vanskelig å forklare men hviser bilder seinere en gang. 

Så til slutt, alt det random greiene jeg kjøpte. Noe du kanskje lurer på hva er, bare spørr. Gidder faktisk ikke skrive alt som er på bilde.. LAT !


Whatcha thinking ???

Karoline

INNKJØP - SKINNJAKKE

Fra Only - 799kr, <3 LOVE IT <3 (kan vise bedre bilde av den i morgen når jeg har den på meg, disse bildene ble veldig dårlige)


Karoline

INNKJØP 19.03.11

Hei alle sammen, vet det er dårlig blogging på meg fortiden men er litt ute av det men kommer noen innlegg her og der. Tenkte og vise dere dagens innkjøp fra når jeg var på senteret en tur i dag. Eller egentlig så er det bursdags gave fra mamma og pappa da +++ men ja..


Mascara - 79.90 kr  "Aldri prøvd den før, håper den er bra"

 


Viva la Diva concealer - 50 kr "Den er veldig god faktisk"

 Øredobber - 79.90 kr "Har hatt de før og det er yndlings øredobbene mine så mistet jeg den ene og etter det har jeg gått å tenkt jeg skal kjøpe nye i et år snart"

BH - 49kr "Den er hvit, den ser bare ikke helt sånn ut på bilde"

 

Har du noen gang prøvd den mascaraèn ?

Karoline

INNKJØP 27.01.11

Her er hva jeg kjøpte i dag på senteret:

 

Morris - 149kr (70% på den av 399 - LOVE)

 

Game stop -  Need for speed 3 stk i en pakke for 100 kr


Whatchathinking?

Karoline

DAGENS INNKJØP

Her er dagens innkjøp, alt er kjøpt på Kicks og det var 70% på alt så utrolig billig.

 

ALT

 

Make up store - 14.50 og 2 neglelakker - 24 per stk

 

Make up store - sport foundation - cafè creme - 100.50

Hva synes du om innkjøpet mitt :) ?

Karoline

INNKJØP; 18.01.11

OMG sier jeg bare, drit happy her! Fikk endelig skoene som jeg har siklet etter i to måneder og de er så utrolig søte og nydelige! (Haha, har gått rundt og sagt til sikkert 400.000.000 par sko i dag at de er så utrolig søte LOL?) Uansett hva som skjer og jeg aldri får brukt de så er de totalt hvert pengene og fine på pynt, haha.

 

EUROSKO - 299kr , orginal prisen er 699kr..

 

Nivea hydro care (lepsyl) - 29.50 kr ? , H&M
Sminkemappe - 15 kr , LINDEX
BH - 129 kr , H&M
Liquid eyeliner - 29.50 kr, H&M 
Hårrullen - 14.50 kr, LINDEX
(utrolig bra kjøp, jeg har bikkje og den røyter så sinsykt så det vil si jeg går rundt som en hårdott etter å ha kost litt på den så da er denne lille saken smart å ha med seg i veska på skolen. Går liksom rundt med den giga rullen nå som tar en god del plass.)


Hva synes du om innkjøpet mitt :) ?

Karoline

NEW SHOES

Endelig har jeg kjøpt vintersko, uggsene jeg har villet ha lenge. Synes ikke de er spesielt fine men de virker så digge å gå med. De kostet 499kr på Eurosko. De er svarte men de så litt ut som de mørke brune på bildene.
Hva synes du?
Karoline

INNKJØP 251110

Vært på senteret med Sissel i dag og det jeg kjøpte var:
Lue fra Cubus - husker ikke pris
Gina Tricot hårfjernings rull - 19kr (har bikkje sm røyter som pokker) og barberskum - 22kr
Den er helt mørkerød egentlig men ser ikke sånn ut på bilde, den kosta 39.50 H&M
Bh hemper fra Cubus- 29kr
Tights bukse fra Only- 130kr 
Kjole som jeg ikke har tenkt til å vise dere helt enda, den er mørkeblå men ser lilla ut på bilde. Tror den kosta 299kr på Cubus eller noe :)
Hva synes du ?
Karoline

Pakke i posten 301010

Henta en pakke i dag på posten som var fra Nelly.com som jeg bestilte for litt under en uke siden tror jeg det var. Gidder ikke skrive så mye så her er det jeg kjøpte bare.

Pakken.


2 Pieces boxere som kosta 29 per.


Konad Special Polish 65kr.


Sånn tights strømpebukse aktig greie, 24kr.


Øredobber 19kr.


Genser 99kr.

Er sykt usikker på den egentlig, vet ikke om jeg skal sende den tilbake eller ei siden den kommer ikke til å være hvit særlig lenge med meg + fasongen på den var litt snål så får se hva jeg gjør.

Hva synes du om det jeg kjøpte?
Karoline

New parfume

Igår så kjøpte jeg og mamma en ny parfyme som vi skal dele på. (Som om vi greier det men verd et forsøk) men værtfall, kjøpte den på Cubus - 139kr (30ml i den). Den lukter kjempe godt synes jeg og jeg spraya den på armen i går klokka 11.00 på morgenen når jeg var i byen på Cubus og den lukter enda. Tror aldri jeg har hatt på meg en parfyme som jeg kan lukte dagen etterpå. Å i tillegg til at man vasker hendene mange ganger om dagen så har ikke lukta gått vekk så den holder seg godt! ( Den er kanskje litt mektig synes jeg så blir litt voksent kanskje men passer liksom.. vanskelig forklaring. ) Men værtfall, den lukter utrolig godt og var ganske billig da!

Hva synes du om den? (vis du har lukta på den eller har den eller noe)
Karoline

INNKJØP 161010

Idag så dro meg og mamma inn til byen så var vi der 09.55 så butikkene hadde jo nettopp åpnet og folk satt ut ting så spilte de sykt høy musikk utenfor Robins Hood og det var bare så sicko deilig og gå i byen med musikk - ingen folk - deilig sol ! Men værtfall, vi var i byen til 12.00 eller noe så dro vi opp på senteret og var der i et par timer så dro vi og hentet pappa og kjørte å så på noen biler og så til Søgne en tur og så hjem. LANG DAG men deilig. Fikk værtfall kjøpt meg noe idag da. Skulle egentlig bare ha jakke men det ble en topp også :)

Toppen er fra Gina Tricot - 99,50 kr (kosta egentlig 199 men var 50% på den)

Jakken er fra Cubus - 699/799kr husker ikke helt.


Haha, skulle ha noen bilder med jakka i dag når vi sto og venta på pappa så det ble jo et par. Ble misslykka osv siden glemte å trykke på selvutløser så hadde kameraet helt oppi tryne osv. Haha, tøft liksom!

Hva synes du om innkjøpet mitt?
Karoline

INNKJØP 151010

Tenkte jeg bare skulle vise dere hva jeg kjøpte i dag på senteret før jeg tar kvelden, har så utrolig vondt i hode så akkurat stappet i meg Ibux og bare vil sove!
TO TING IDAG:
- Spist deilig Kina mat i dag
- Drikket året første sørlandsjulebrus

Men værtfall, tingene jeg kjøpte: 
- 3 Neglelakker fra H&M for 39,50 per eller noe sånn. Kom jo som en bombe at jeg kommer hjem fra shopping med neglelakk xD
- Øredobber fra VILA for 79kr eller noe sånn.
- Svart Bh fra H&M 129kr.
- Og så fant jeg er så utrolig søtt speil med sånn stativ greier under til å henge ting på som var så fint som jeg bare måtte ha. Må finne plass til det en plass. Kjøpte det på Åhlens eller hvordan det skrives for 169kr.

Hva synes du om innkjøpet mitt :) ?
Karoline

B-vitaminer !

Vis dere husker i det innlegget jeg skreiv her om dagen < http://karopine.blogg.no/1286143301_mister_hr_.html > hvor jeg fortalte jeg mista så mye hår og sånn og det var helt vilt hvor mye jeg mister så i dag så gikk vi på apoteket og kjøpte B-vitaminer hvor det er 200 små rød/brune piller i som lukter dritt vondt som jeg liksom skal spise. Er veldig usikker på de siden du får skikkelig sterk matlyst og er sulten hele tiden og da kommer jeg nok til å se ut som en trillende flodhest før jeg slutter og mister hår. De var de beste B-vitaminene sa hun apotek damen så de skulle hjelpe og jeg trenger det virkelig så tror jeg skal prøve de men må passe veldig på å ikke spise så sicko mye som de pillene får meg til å ville gjøre. Men vis jeg ikke begynner på de egentlig så er jeg vel hår løs innen 2 uker max !

( Det ene av de fire bildene er av håret mitt som jeg sa jeg skulle legge ut, det er bare tuppene da og det er helt sinsykt lite hår og det er liksom hestehalen min så. De som kjenner meg og sett håret mitt kan se god forskjell )

Spiser du noen vitaminer ?

Karoline

Koseteppe : )

Akkurat komme hjem fra å ha vært på Birkeland og litt i Lillesand og surra rundt med mamma. Det eneste jeg kjøpte i dag var et skikkelig digg teppe fra Nille - 69kr som garantert er mitt koseteppe fra nå av. Det er sinsykt digg <3Har du koseteppe?

Karoline 

250910 Innkjøp

Nå kommer endelig bilde av det jeg kjøpte når jeg var på senteret på lørdag, var ikke så mye men jaja.

Hva synes dere?

Karoline

Rosa-Lilla barberhøvel dingseboms

Når mamma kom hjem i sta hadde hun vært på Clas Ohlson og kjøpt noe greier så hadde hun jo selvfølgelig tenkt på meg også når hun var der og sett en barberhøvel pakke som du fikk med tre blader ekstra, en mappe og det er en sånn høvel ting på andre siden ( husker ikke akkurat nå hva det heter men den rister og det er til bikini linja..hva søren heter det? ) og det beste av alt det var rosa og lilla. Kjempe søte farger. Så hun kjøpte den til meg da, så nå har jeg ordentlig greier hær og ikke sånn billig bullshit som du kjøper på europris (eksempel). Den kostet rundt 200-300kr tror jeg det var. Men ville bare vise dere den for den var jo litt søt liksom (barberhøvel-søt? haha)

Var den ikke litt stilig : ), haha ?

Karoline

INNKJØP 290710

Hei alle sammen, nå har jeg komme hjem fra senteret for en halv time siden eller noe og tenkte bare ha et raskt innlegg med bilder av hva jeg har kjøpt før jeg går å spiser. Blei en del ting kanskje :p

To kurver fra Jysk - 99kr.


Tre pieces "boxere" vis man kaller det for det til 129kr.


Fire neglelakker fra Cubus og H&M - 39kr for de to i midten til sammen og 39.50kr per stykke for den gule/blanke.


To sånn hjerte greier ( sånn til å ha et bilde på ) fra Upstair eller hvordan det skrives for 11.90 per stykk og den Negle greia for å lage manikyr enklere fra Cubus som kosta 29kr.

Hva synes du om innkjøpet mitt : ) ? 
Karoline

INNKJØP 260710

Har ikke kjøpt så mye i dag, blei bare en genser men samma det. Legger det ut fordi om. ( Det er ikke så mye spennende i Lillesand så godt jobba vis du finner noe - neida - ) Men værtfall, TUSEN TAKK MAMMA <3 !

Brun BURTON genser til 799kr, elsker den ! ( sorry at det ikke var bedre bilde men dere får sikkert et bilde med meg hvor jeg har den på en gang. )
Hva synes du om den ?
Karoline

Dagens innkjøp !

Hei alle sammen, nå har jeg vært å surra litt rundt i "byen" sammen med søstra mi idag (mamma og pappa var også med noen plasser) så når mamma var med inne på Cubus så ender det jo alltid med at jeg får mye mere enn jeg gjør når jeg går med meg selv..haha. Jeg tenker alltid jeg ikke kan bruke penger på så masse da så.


Denne "skrubb" greia har jeg hatt lyst på så sinsykt lenge, helt siden den kom på reklame på MTV! Og så fant jeg den endelig, og så hadde de bare den rosa på Cubus så da blei det den men så etterpå når vi var på Spar kjøp fant jeg den oransje og den blå også så kanskje jeg kjøpe de også bare for gøy. 75kr

Endelig var den gule EOSèn i boks, 79kr (tror jeg). Og så kjøpte jeg en gul neglelakk som sugde rompe ! Ikke kjøp den sier jeg bare.. 15kr

Svarte og hvite hårstrikk for 20kr tilsammen eller noe sånn, billig! Og de to flette hårstrikka for 20kr tilsammen.

G A R N I E R dag krem, har hatt den en gang før og den lukter så godt synes jeg og jeg bruker den fordi den hjelper meg mot flassing rundt nesa "ehh". Den kosta rundt 50kr.

Hva synes du om innkjøpet ?
Karoline

Innkjøp hær oppe:

Ikke det at det er så mye å kjøpe hær oppe men jeg har utrolig nok fått kjøpt meg to nye ting:

KMS california FLATOUT spray, det er en varmebeskyttende spray som jeg har hatt lyst på kjempe lenge. Den er utrolig god og lukter drit godt og den kosta 259kr / du får kjøpt den på en eller anna frisør salong ♥ 

Og så har jeg fått kjøpt meg en ny bukse som jeg kjøpte på Vero Moda for 399kr.
Hva synes du om innkjøpene mine?
Karoline

Regnjakka på, INNKJØP

Hei alle sammen, dårlig med blogging menmen. Våkna gla og happi liksom så drar jeg opp rulle gardinen, og det høljer ned ute av regn...for noe dritt så det var bare å ta på seg regnjakka og nyte det! Men så kom jeg værtfall hjem og dro inn til Lillesand først før mamma kjørte meg til Sørlandssenteret for å kjøpe en bukse. Skulle kjøpe en joggebukse fra XXL som jeg skal ha på meg når jeg reiser, orker liksom ikke sitte der i stramt tøy som du så vidt får bevegd deg i. Og etter det så gikk vi inn på senteret siden skulle kjøpe noe som de var gått tom får og var på vei til å gå før meg og mamma møtte en dame som lærte meg ALT med hest når jeg var liten og jeg har savnet henne så utrolig mye. Så tenkte jeg på henne igår liksom og så plutselig møter vi henne i dag. Så vi gikk for å ta en kaffe (brus på meg :p) med henne så kjørte vi hjem. Det var mega koselig

Regnjakka er på og er på vei til båten.
Hær er bukse jeg kjøpte, den koster 149kr nå på XXL. Alle har sett den en gang i livet sitt siden det finnes alltid noen som går med den, hehe : )

NIKE
Har du den buksa?
Karoline

Innkjøp 08.06.2010

Hei alle sammen, jeg har nå komme hjem for en time siden tror jeg det var og jeg har altså vært på senteret og koset meg der sammen med mamma. Gidder ikke skrive noe langt innlegg så hær er det jeg fikk:

Hello Kitty toalett veske, det var den eneste jeg fant som var "hard" vis dere skjønner så skal jeg bare bruke den når jeg reiser til Kirkenes. Litt søt da : ) Den kosta faktisk bare 14kr, så det var ganske billig fra H&M.

Neglelakken som jeg har siklet etter lenge nå, elsker fargen. Sto egentlig med mange forskjellige i hånden og viste mamma de men så sa hun jeg skulle ta denne siden hun synes den var så "FREEESH" når jeg hadde lånt den av Ida. Kosta 39.50kr på H&M.
En sånn neglepenn, den kosta bare 29.50kr på Cubus så tenkte jeg at jeg bare skulle teste den ut. Det er sånn at du får hvit foran på tuppene på neglene.
Endelig en ny Mascara ! Har måtte bruke en gammel sugen en i noen dager nå siden min er tom, tror dette er min 5 gule mascara (altså samme type). Redd for å prøve en ny en vettu, den kosta 98kr på H&M.

Så denne toppen fra Cubus, den kosta 149kr tror jeg? er ikke sikker. Den var ganske stor men liker når den henger litt liksom og ikke er så stram.
Sorry for det mega stygge dårlige bilde, men fikk ikke til noe bedre. Denne kjøpte jeg også fra Cubus til 79kr.

Og en pakke med ankel sokker "7 par" til 99kr fra H&M

Tusen Tusen takk mamma, veldig glaideg
Likte du tingene?
Karoline

INNKJØP idag:

Hei alle sammen, nå har jeg komme hjem for sånn sirca en 1 og en halv time siden. Jeg har jo vært på senteret idag og der var jeg sammen med Ida, kjempe koselig : )  Men orker ikke skrive noe langt innlegg så viser bare det jeg har kjøpt:


Alt er fra H&M, men det blei ikke noe sånn 17.Mai tøy på meg siden jeg er så kresen og ikke fant noe.
Bh - 129kr
Dipliner - 39.50kr
Neglelakk - 49.50kr
Fikk faktisk kjøpt bare ting jeg trengte idag.
Mene Whatcha think om innkjøpet mitt idag?
Karoline

PAKKE I POSTEN

For en uke siden eller noe sånn så bestilte jeg en pakke med BETAKAROTEN, det var egentlig en feil mene jeg kunne bare ha den så da får jeg bare vente 2 uker eller noe før jeg ser om det funker.

Har du prøvd Betakaroten noen gang?
Karoline

Endelig speilrefleks !

Jeg er bare kjempe glad, idag fikk jeg endelig speilrefleks som jeg har ønsket meg skikkelig lenge! Fikk det siden jeg ikke har konfirmasjon skjønner dere, så det er jo ganske greit. Så jeg må bare vise det til dere:

Pakken med kameraet
Og kameraveska som alle tingene ligger oppi
Alt i alt kosta dette 5000kr.
-Så måtte jo jeg selfølgelig teste det litt da i bilen så da blei det jo noen bilder men pcen er litt klikk så det tar evig lang tid å legge inn bildene så legger inn et da:
Så da kommer det masse brae bilder fremmover folkens, gled dere!
Har du speilrefleks?
Karoline

Nye sko

Hei alle sammen, jeg blogget ingenting nesten igår siden jeg var på senteret og litt sånn. Så når jeg kom hjem var jeg så sliten at jeg ikke orket rett og slett.
Så de som følger med på bloggen min fikk jo med seg at jeg var helt gira på at jeg skulle ha noen sko som jeg skulle mase meg til å få. Så vi dro på senteret og mamma ville ikke kjøpe sko til med for 600kr for at jeg skulle gå med de en gang eller noe. Så kommer vi i såfall opp på eurosko eller hva den skobutikken heter og så var skoene på halv pris så bare 300 kr så jeg blei jo kjempe glad. Og mamma kjøpte de seff med en gang til meg da når det var halv pris.
( De blei ganske stygge på bilde menmen.. )
Whatcha think aboute the shoes?
Karoline

Sørlandssenteret idag

Idag så var jeg på senteret sammen med Ida og vi hadde det kjempe koselig og gikk rundt og kødda hele tiden og bare babla og prøvde sko-tøy osv osv.
Så vil jeg bare vise dere noen sko som jeg har så sinsykt lyst til å kjøpe og har tenkt til å mase meg til å få av mamma og pappa. Jeg bare digger de og jeg tenker på de hele tiden " I`m in looooove "

( Unnskyld for det utrolig dårlige bilde mene jaja... )

Og så er det dette jeg kjøpte idag da:
Smykke fra Gina Tricot - 89kr
Sokker fra Bik Bok - 59kr ( fikk to stykker for 1 )
Øredobber fra Gina Tricot - 59kr
Hva synes du om skoene jeg skal kjøpe?
Og hva synes du om det jeg kjøpte?
Karoline

Ny jakke : )

Nå har jeg nettopp komme hjem fra en kjapp tur innom senteret hvor jeg endelig
har fått kjøpt meg en ny jakke. Jeg digger den, den er så fin.
Men sorry for det mega dårlige bilde, det er bare det at jeg ikke har noe bra
kamera men jeg skal få i begynnelsen av Mai som ikke er lenge til :D "låver
dere bare masse brae bilder når jeg får det og aldri et eneste stygt bilde som
jeg nettopp har tatt!


Cubus - 499kr

Whatcha think?
Karoline

Twilight-New Moon

Igår så fikk jeg 200 kr i bursdags penger fra Tante så når pappa og broren min var inne i sta så bedde jeg Petter kjøpe Twilight - New Moon til meg.

Så er kjempe happy noow når jeg har fått den!
-Må bare se ferdig frustrerte fruer sesongen som jeg kjøpte i helga, har noe sånn som 1-2 episoder igjen så : D
( har sett den før sånn 2 ganger eller noe siden jeg lasta den ned engang men det var litt dårlig kvalitet så )

-Skulle egentlig kjøpe den på lørdag da den kom ut men siden vi var i Sverige så blei liksom koveret og det på svensk og det gadd jeg ikke. Siden jeg kom ikke til å få sett den før mandagen da og da kunne jeg uansett vente med å kjøpe den.
<3

( bilde blei veldig dårlig menmen.. )
Flere som har kjøpt den?
Noen som ikke har sett den enda?
Karoline

Kjøpte i Sverige

Hær er hva jeg kjøpte i Sverige : )


- Dette fikk jeg av Vanessa i bursdags gave : P 
Karoline

¤ Bilde ramme ¤

Jeg har jo bursdag om 3 dager (onsdag) og så hadde mamma kjøpt en gave til meg på torsdagen tror jeg det var så hadde hun ikke fått pakket den inn så jeg bare fikk den den dagen. + At jeg glemte og legge det ut for jeg skulle jo det.
Og så tenkte jeg og legge det ut nå = )

¤ Den var jo ganske søt da ¤

Så sefølgelig så måtte jeg jo ha bilde av meg og min bestevenn i den siden vi er så søte = D

( Trykk på bildene for å få de større )

Så hva synes dere?

Karoline A.E

Feete tøffler!

Hey Hey alle sammen !
Idag så kom mamma hjem med disse utrolig stilige tøfflene til meg som var utrolig gode og ha på seg og vandre rundt i huset barbeint i. + De var jo ganske snasne :- )

Misunn meg folkens :D
-Hehe neida-


Karoline A.E

Senteret igår-Irritert jeg blir !

Altså at jeg har glemt og si hva jeg har gjort idag og i går er helt utrolig!
Igår:
På skolen skjedde det egentlig ikke så mye men etter skolen i såfall så tok meg og Ida bussen til senteret. Så gikk vi rett på McDonalds som vi pleier "Sunne? know". Så gikk vi sånn litt rundt der i såfall så fant jeg ingen ting jeg ville ha men så bestemte jeg meg for at jeg skulle ha en bukse så var det da en tights bukse på Only som var litt fristenes så jeg kjøpte den:


Og så kjøpte jeg bare to sånn billige ringer siden jeg synes de var litt fine :p hehe, så går jeg nesten aldri med ringer så gadd ikke kjøpe noe dyrt noe : )

Og etter det så blei vi henta av Kristian (fetteren til ida) så kjørte vi hjem til ida. Så var vi der på data litt, og så gjore vi værtfall ikke så mye mere. Mene utrolig koselig dag i går da <3

Og idag var det bare egentlig ganske greit på skolen nr det egentlig pleier og være kjedelig, så har jeg bare dratt hjem i dag og sove og kjeda meg litt på dataen..

Hva synes du?

Karoline A.E
_________________________________________________________________________
Okei, må bare si en ting: igår når vi var på senteret så var det så sinsykt tragisk. jeg har sagt det før også og jeg sier det igjen. jeg blir så irritert på sånn "jenter og gutter" som kjører rundt i handlevogner.
Sånn 2 jenter og 2 gutter foreksempel og så sitter de oppi vogna mens en kjører, så skal de være så utrolig kule!
Så det som irriterer meg er det at de driver og "TUTER" på deg når du går der og de skal være så tøffe at de står midt i veien! Særiøst voks opp, slutt å oppfør dere som de dritt ungene!
Og ikke nok med det mene når de hadde tuta på meg (og ida-kristian-geir "tror jeg det var:P) så sier de: Å skal vi kjøpe kondomer?! Så var det liksom sånn: Ja (HAHAHA) !
Sykt vittig og si: skal vi kjøpe kondomer asså ! Omg jeg ler meg nesten ihjel asså "NOT"!
-Så isåfall så går de til en maskin og får ut en lapp med at de skal ha ut kondomer så blei de usikre på hva de skulle gjøre liksom. Så går de til kassa (eller kjører i den fuckings vogna si) og bare: ja vi skal ha disse.
Så sier han ene gutten: det henger jo kondomer der osv.. dreiv de og styrte med det ! Så etter de er ferdig med det løper de av gårde.
( Er det sånn at: OMG, første ganga vi har kjøpt kondomer. Utrolig kult må jeg si! Noe man kan skryte om på skolen dagen etter eller noe sånt.)
Min mening er at dette bare er så utrolig barnslig og liksom VOKS OPP.
-Jeg kunne skreve så utrolig mye mere om dette mene synes det blei en del nå.
Mene det irriterer meg bare så sinsykt når det er sånn at de er noen 12-13 åringer som kjører rundt i vogner og "tuter" på meg. 
(Sist gang noen tuta på meg når jeg gikk alene fikk jeg så klikk at jeg svarte: Tut mæ i ræva ! Kjør rundt!  -Tok det kansje litt for hardt mene hehe, så ingen burde tute på meg med handlevogn)

MY DAY

Hei alle sammen,
Kom hjem for en time siden men orket ikke kaste meg over pcen med en gang.
-Har vært hos legen i dag siden jeg har vært syk hele uka, og det er bare det med hode mitt liksom.
Mene i såfall så var det masse snakking mellom mamma og legen, så sier legen noe med: Ja, og høre på musikk har jo blitt en "KULTUR" nesten. Så sier mamma: Ja, de synes jo det blir en "KUL- TUR" og gå med musikk i ørene hele tiden !  ( Omg, jeg holdte på å begynne og le men holdt meg )
- Men i såfall så blei det til at jeg skulle begynne med lese briller, eller bare får å se om det hjalp mot hodet mitt så det var liksom sånn at vi kjøpte Europris briller...

( "Sexy" I know !  xD )

Og i såfall etter det så kjørte vi opp på senteret får mamma skulle ha to gensere så hun kjøpte det da og shampoo og negle lakk fjerner til meg.


Og så etter det så må jeg gå inn på biltema får å hente en sånn "Biltema katalog" så står det tusen kjekke gutter uten for. Så prøvde jeg da og bare gå stille forbi, (siden jeg var syk sånn at de ikke skulle se hvor hemma jeg ser ut) så var det plutselig dritt glatt i døra så holdte jeg på å tryne! " DET VAR FLAUT! "
-Gikk bare vidre og på veien ut så jeg bare ned i bakken xD

Så kjørte vi til byen da, så skulle mamma og pappa se på noe og så etter det så skulle vi dra på frk luck og kjøpe en ny piercing til meg som ikke hadde så lang stang på en måte. Så kjørte vi sikkert i ring i byen i 10min eller noe sånt før vi måtte bare parkere bilen og meg og mamma gikk for å finne det.
Så kommer vi der og det var ikke akkurat så mange piercinger og velge mellom men valgte denne:

( synes den var ganske søt jeg men var jo helt enkel da )
-Men så sier hun dama at jeg måtte koke piercinga i 3min før jeg tok den på, siden at folk kunne jo ha pelt seg i rompa osv liksom å ha tatt på den! Jeg tenkte bare: Okei, det var litt av en ting å si da. Jeg skal ha den i munnen min nesten !!!

Etter byen så dro vi til Birkeland får å spise på kina resturangen der, så spiste vi og alt samma og på slutten når vi bare satt der liksom så begynte jeg og veive med gaffelen og pappa fikk en mat saus flekk i panna xD, så skjøyt jeg ris på han, så gjore han det til bake.. så gjore jeg det mot han, så skulle han ta igjen da så fikk jeg så refleks liksom at jeg skvatt til å dunka brus glasset mitt ned i fanget på meg selv!
-Det så ut som jeg hadde tissa på meg ! ( gud å flaut, jeg som skulle på butikken og alt etterpå )

+++ Vi var på en eller anna lager salg greie, så var det tusen forskjellige ting der så fant jeg den mage bøyle greia og der kosta den 150kr. Så mamma kjøpte den bare til meg siden vi uansett hadde bestillt den andre som kosta 500 eller noe sånt ( så sender vi den bare tilbake når den kommer hit )

( er jeg ikke flink til å sette den opp :D )

FOR EN DAG !

Hvordan har din dag vært i dag ? xD

Karoline A.E

Gå inn på: www.pr0tine.blogg.no : )

Fikk igår:

Fikk ikke lagt ut det jeg vant i konkurransen i går sa så jeg gjør det nå, + når mamma og pappa kom hjem i går hadde de kjøpt noen greier til meg:


-Mary Kay leppestiftene vant jeg i konkurransen
-Armbånd (som jeg sa jeg hadde ønska meg)
-To neglelakker: Svart med glitter og vanelig MørkeBlå ( Jeg sa hun bare skulle ta to farger mene hadde forventa liksom litt sånn grønn rød eller noe sånt av mamma xD )
-Sminke fjerner ( Mamma hadde vært på apoteket så hadde hu sett de så den store boksen var med 100stk i og den lille med 20 i, så er det sånn at den lille er jo ganske enkel og ha med seg. Og når den er tom kan du fylla på igjen fra den store boksen. Ganske praktisk egentlig for jeg går med en sånn stor servijett sminke fjerne pakke greie i veska hver eneste dag så dette er jo 10 000 ganger enklere. )

Watcha think? xD

Karoline A.E

Jeg fikk av mamma;

Idag så hadde mamma vært en tur på sørlandssenteret og shoppa så kom hun hjem med et par deilige "tøfler eller hva man kaller det" og en fliis jakke genser til meg, og et par hvite votter som hun hadde bytta (siden de jeg fikk til jul blei herpa etter jeg hadde vært ute en gang)
-
(Hun pleier egentlig ikke å kjøpe ting til meg siden blir så missfornøyd liksom siden hun kjøper det ikke riktig på en måte)

Men fornøyd nå : )

Thanks !-Watcha think?

Karoline A.E

Hun mista to tenner!

Dette innlegget skrev jeg i går altså :

Hei alle sammen,
Nå sitter jeg hjemme hos Ida og akkurat spist.
Har vært på senteret hvor jeg bare kjøpte en lue:

Lua er fra Urban=99kr
(Sykt mange som har den men måtte også bare kjøpe den siden den matcher til skoa og jakka)


Og så idag på skolen i gym timen så satt meg og Sofie på tribuna liksom og så på de andre ha tikken. Så tar Ida og tikker en i klassen (kan kansje ikke si navnet på personen) mene så sparker han bein på hu så faller ho rett ned i gulvet og så grei ho. Og det som hadde skjedd var at ho mista to tenner, eller de knakk på midten liksom.
-Så måtte meg og Sofie følge henne ned til lærer værelse for at hu skulle sitte der så kom det tusen folk og så på henne. Så kom mammaen og henta hu så dro de til tannlegen så etter sirca 2 timer kom hun igjen på skolen siden vi skulle på senteret.
Så var tenne nesten helt fine selvom du så litt hvit på de, ( begynte nesten og grine selv når Ida falt ned i bakken og jeg så hva som hadde skjedd. Jeg fikk bare så vondt inni meg og kunne ikke hjelpe henne liksom)


Har du noen gang knukket en tann eller flere?

Karoline A.E

Senteret idag,

Hei alle sammen,
Nå har jeg akkurat komme hjem fra senteret og alle de andre plassene vi har vært.
Det er jo sånn nyttårs salg nå på senteret så det var jo proppa fult av folk så jeg holde på å klikke når det var sånne damer som bare gikk forann meg og noen "Kule" jenter i vogn som tuta på meg! (Liksom flytt deg, du står i veien)
-Bare får å si det sånn, det ser så dumt ut når jenter kjører rundt i vogn på senteret og liksom skal vise: Se hvor mye vi kjøper, vi må bruke vogn!

Men i såfall så går jeg med mamma "som jeg aldri egentlig gjør siden hun alltid blir så stressa så", men jeg holdte på å klikke litt men siden hun var så snill og bli med meg på senteret så klarte jeg og holde meg.
Men liksom vær gang jeg var minimum 3 meter vekk fra ho: Karoline-Karoline-Karoline! Se hær! Se der!
-Da får man mest lyst til å brøle ut alt man kan: HOLD KJEFT! Mene jeg kunne ikke si det til ho siden blei så glad for hun gadd og bli med meg i dag.

Isåfall, hær er det jeg kjøpte:

To topper fra bikbok = 99kr

Leopard pysjbukse = 99kr
Ikke så mye mene fornøyd : )
( Er veldig kresen så fant ikke så mye egentlig på senteret )

Karoline

Det jeg kjøpte

Det jeg kjøpte på fredag på senteret sammen med Vanessa var:
pictures
Et armbånd fra Bik Bok =49kr
Genser fra Gina Tricot =149kr
+
Grønn DKNY parfyme som jeg fikk av en vennine av mamma som hun ikka hadde brukt nesten "Blei drit gla over den"

Karoline

Hvordan øredobbene så ut (blei)

Igår så kjøpte jeg jo de øredobbene og jeg bare elsker de så måtte bare legge ut bilde fra jeg har de på:

rebobbenenene

Skal aldri ta de av !
Forresten så er de kjøpt på Glitter for 70kr.

Synes du sånne er fine?
Har du sånne eller vil ha sånne?
K.A.E

Mamma kjøpte to ting til meg..

Jeg var på butikken i sta sammen med mamma, (skulle kjøpe noen ting som jeg skulle sende til søskenbarne mitt Marina og noen ting til pappa "farsdag") Så var vi jo rundt på Lillesand senteret så kjøpte mamma til meg :

Værdens søteste kalkulator:
"PINK-PINK-PINK"
pictures
Så har jeg lenge hatt lyst på en sånn bok "Scrapbook", så endelig fant vi en jeg ville ha.

Hva synes du om de to nye tingene mine ?
karoline teksten

Ny jakke :)

Jeg har fått ny jakke (YEY) .. fikk den egentlig får to dager siden men siden jeg var så dårlig så orka jeg ikke legge ut bildet og det. Jeg synes jakke er ganske fin egentlig men den var litt tynn liksom, (mamma kjøpte den) mene samma det. Jeg er fornøyd.
På bildet blei den ganske rar x'D :
jakka

Hva synes du om jakka ?

*Karoline*

Senteret-kjøpte bare...

Nå har jeg just komme hjem fra sentere hvor jeg har vært sammen med Sissel. Stakkars ho kom tidligere enn meg og så var ho der aleine i en time eller no. Men i så fall kjempe kos og gå rundt med ho der.. pørvde noen sko osv.

Synes du de var fine:
sko
Synes de er så gode å gå med men kjøpte de ikke.
-Så var det den strikka jakka eller hva jeg skal kalle den som jeg kjøpte, sånn ser den ut:
genseren
Blei ganske fornøyd med den. (Stort smilefjes)
-Så eller så gikk vi bare rundt der og snakka og så skal det være sånn juleball på skolen så Sissel leiter etter kjole og sko så vi så litt etter det også.
-Men ho skal heller se i november etter det.
Ellers så når mamma henta oss så hadde ho vrt hos Elisabeth (vennina til mamma) og så hadde jeg fått noen ting av ho:
tinga
emm..t-skjorta fikk jeg av sissel da <3
-
Så handla vi og så dro vi bare hjem. Sissel blei henta da og så sitter jeg bare hær.
-Hva synes du om genseren?
Hva har du gjort idag ?
*Karoline*

Jeg kjøpte ..

Hei alle sammen*

Idag har jeg bare vært på skolen og så skjedde det ikke noe spesielt.
Men dro på senteret med Sissel så kjøpte jeg en sånn kort skinn jakke (bilde) og en genser (bilde) ..
Det var seff mamma som kjøpte tinga til meg da :) heeh (kjempe gla i henne da)
Mene jeg skal sove hos Sissel og det så gidder ikke sitte på datan xD
-Forresten !  Besøk: www.sisaaa.blogg.no :)
hpim7798
Skinn jakka :)  399kr men fikk den får 299... (på ONLY)
hpim7799
Genseren oxo fra Only :)  400kr
*Karoline*

Senteret med Vanessa. Kjøpte..

Heii alle sammen*
Nå har jeg vært på senteret igjen. Var der i går også.
Men i så fall så var jeg der sammen med Vanessa og det var jo gøy :)
Jeg kjøpte:
hpim7433hpim7437
hpim7436

Parfymen: DKNY Red DELICIOUS  -160kr
TightsBuksa: 299kr
Spenner: 39kr


karoline
Bestilte den (God Natt Dah)

Jeg bestilte den derre Lip balm greia i sta  xD (aner ikke hvorfor jeg sier greia menmen)
Jeg bestilte altså den røde
summer fruit
Gleder meg til jeg får den :) hehe..

I morra er det på skolen uansett om jeg er dårlig eller ei... (vis ikke jeg plutselig får diarè eller spy syke så)
Så skal jeg på senteret etter det tror jeg sammen med Vanessa.. så skal jeg sove hos ho :)
Men så tenker jeg liksom dakar pysen.. han kan jo ikke være uten meg men jeg kan jo heller ikke gå rundt og holde han i "labben" hele tia xD

Mene nå har jeg dusja og komme meg i pysjen så Natta :)

*Karoline*

25 august..fra i går

Jeg tror ikke jeg skreiv blogg i går (hukommelse som en fisk) .. Igår dro meg og Ida på senteret og så litt rundt der, det var nesten ikke noe fint tøy eller det var bare gamle ting liksom. Men så  siden vi ikke kjøpte noe fant jeg ut at jeg skulle klippe meg og det gjore jeg, men så var kl så mye så Ida måtte gå opp til Epona får ho rir der. Så jeg blei klippa akkurat når ho gikk. Men så klippa jeg håret mitt litt sånn opp og da blei det jo tynnere men synes det fint da. Så når jeg var ferdig med å klippe det så kjøpte jeg to Bed head Tigi hår greier:
dsc02592
Jeg hadde tenkt til å kjøpe den rosa After Party og den kosta 299kr..men der jeg klippa meg på Maja`s koste di to tilsammen 299kr.. :) så blei litt gla får det kjøpet.
Så kjøpte jeg den derre Osis Dust It til Ida så fikk jeg bare penger av ho til å kjøpe den liksom.

-Så gikk jeg opp til ho på ridninga..tok meg 15min å gå og vis jeg hadde gått sammen med Ida hadde det tatt 40 min eller no haha xD..*^^

-Og en Funny ting som skjedde på senteret: Ida blei sminka med noen sånn mineral pudder i trynet så spørte ho dame som sminka Ida noe til en mann.. så trodde ida at ho dama snakka til ho så ho dreiv og snakka liksom så det var så komisk så jeg brakk meg jo i latter og bare måtte gå ut av butikken..så gikk jeg bare på sia og så på cd-er får å prøve å slutte og le.. så reiv ida ned noen kles hengere og trykka på di i tilegg.. så ja hehe xD

-Har ikke noe bilder fra når jeg klippa meg (av meg liksom)
Har ikke fått tatt et bilde ennå...

Så etter ridninga dro vi bare hjem til Ida og så sov vi der..

Men på skolen liksom så har mest meg og litt ida dreve og kasta blaut papir på veggen så henger det der ennå så måtte bare ta bilde av det i dag xD
dsc02578litt av veggen!Kjøpte en topp*

Hei alle sammen..
Idag har jeg vært rundt forbi og kjørt.. har vært i byen..(kjøpte ingen ting der)
Så var vi en kjapp tur innom senteret.. --kjøpte den toppen--
uten navn
Kameraet er tomt får strøm så måtte bare ta det fra www.ginatricot.com

Den kosta 149kr.

Hva synes du om toppen?

*Karoline*


Overnatting på bua med ..

Hei alle sammen*
Jeg har ikke gått blogga før i dag liksom.. Jeg har vært med Sissel HELE helga :)  noe som var utrolig gøy da<3
Vi dro på senteret og siden jeg passa Eddie så måtte jeg jo ¨ha han med da.
Så når vi gikk inne på senteret så alle bare: ååh så søt..osv.  Begynte og bli litt plagsomt når alle skulle stoppe og ta på han.. får faan` skaff dere egen hund. Alle jentene som sto i butikk kassene stoppa og skulle kose med han og sånt.. Så var det ei som spørte hva han het så sa jeg: Eddie. Så sier åh beby ! xD
Mene i så fall så kjøpte jeg et magebelte og en t-skjorte. Jeg skulle egentlig hente en topp på ginatricot som jeg hadde lagt av der mene så hadde de bytta navne greier på den toppen og en anna så jeg måtte egentlig komme i går og hente den (lørdag) mene jeg var jo hos Sissel så får hente den en anna dag  (imorra eller no) .
Magebelte:
hpim7212
Det kosta: 99 kr -Only-
+
T-skjorta:
hpim7213
Den kosta: 30kr  -Cubus-

-Og så dro vi hjem til Sissel etter det så har jo katten ho sin fått kattunger så skulle ho jo beskytte ungene så ho angrep Eddie dakar..mene skjønner jo det da. Kattemora kunne jo aldri vist om Eddie hadde spist kattungene da xD hehe..noe han ikke hadde gjort da.
Mene så var lizz så vill også på eddie får å si det sånn..eller jah* Så vi bestemte oss får å sove nede i bua på brygga di si så det gjore vi da.
Så var vi der nede og kosa oss..vi hadde bål og sånt.
Så bare prata vi masse liksom og bare koste oss.
Vi hadde det veldig gøy på kvelden når vi skulle legge oss.. så fant Sissel er sjokolade som var over et år gammel xD æsj.. den var hvit.. så var det to menn som var der litt tidligere som kom tilbake så kom de der med brygga så når de gikk en plass så kasta vi sjokoladen oppi båten så håper de har spist den xD haha..^^

Dagen etterpå så våkna vi i 6tia pga eddie så opna vi bare døra så lagg vi oss igjen til 10 eller noe sånt. Så etterpå så tror jeg vi var ute i kajak eller no xD så gikk vi opp i huset til Sissel og så på film og spiste og litt sånn.
Så gikk vi ned igjen til bua eller no så dro vi ut i kajak igjen xD så var det litt stor sjø så vi padla en plass får å bade så kunne vi bar padle over skjærene som var der.. så bada vi litt så bada Eddie også faktisk xD hehe..
Så kom vi hen igjen og hadde bål og ledde MYE. <3 Så gjore vi noe greier der.. og så ville vi finne på noe med noen så vi ringte Per men han kunne ikke så vi ringte Lh så kom han syklene hen til oss og vi ledde sykt mye..at det går ann)  Etter det gikk vi egentlig inn å lagg oss får å snakke så lå Sissel i midten av meg og Lh. Så sissel ville sove får ho var kjempe trøtt så meg og lh babla i et..så flytta sissel seg over i senga til lh så lå meg og lh og babla til halv 5 xD hehe..ganske gøy!

Når vi våkna så kledde vi oss og gikk hjem til Sissel eller sånn..og var litt på pc så spiste vi så kjørte Sissel og de meg hjem. Så sykla lh hjem til seg.

-Så har jeg bare vært hjemme og rydda sånn egentlig..
Mene hær er bilder fra overnattinga:

dsc0151
Meg og Eddie =)    "soler oss" neida

dsc0141
Sissel og eddie <3

dsc0193
Hehe..ikke sissel under teppe dah xD 

dsc0309
Lh hehe (Y) <3

dsc0311
Hehe.. litt sjokk over noe med bålet xD

dsc0184
Se så søt han er på det bilde ^^ 

-I morra skal jeg levere han tilbake :(  mene jaja

*Karoline*Stressende kjøre rundt dag..^^

Hei alle sammen..(som er oppe på denne tiden da)
Idag sto jeg opp driit tidlig (til meg og være asså) kl var 06.00 eller noe med det.
Vi skulle tidlig inn får vi hadde mye og gjøre i dag så jah.
Vi kom inn så kjørte vi rett til den plassen pappa jobber med en båt greie, så skulle meg og mamma kjøre og kjøpe sånn eksos potte eller noe sånt til bilen.  (Når vi kjører rundt er det jo helt forferdelig og sitte inni bilen vis noen ser deg så jeg "gjømmer meg")
-Vi sto der og snakka med han gutten som sto i kassa mens han skulle finne tinga..så er jeg kansje litt sånn sier ting uten og tenkte over det: Hærregud den der ser jo brukt ut!
Så smilte han bare (han var faktisk nokså kjekk..sikker bare 19år eller no)
Så gikk vi ned på dass på biltema får mamma skulle vaske seg siden ho fikk noe greier på henda fra den dingsen. Så kommer det en dame inn og går på do så visker jeg til mamma: vi skrur av lyset og går..så gikk jeg mot lyset mene ho stoppa meg så der forsvant dagens "gode gjerning" xD

-Vi var bitte litt på senteret etter biltema så prøvde jeg noe tøy mene var misfornøyd. Så måtte jo seff pappa ringe og vi måtte henta han siden han skulle flytte et piano sammen med en anna man får 1000 kr eller noe.
Så da henta vi han og så kjørte vi tilbake til senteret og satte han av med rimi så gikk vi inn på senteret igjen og denne ganga var vi der lenge.. :)
Jeg prøvde masse tøy og så kjøpte vi masse små dill dall på 50-70 % =)
Og så kjøpte jeg noen kjempe søte sokker på Cubus får 70kr..mange farger som passer til forskjellig tøy.
hpim7148
Og så kjøpte jeg en kjempe søt t-skjorte som jeg kan sove i eller noe som står love på <3
hpim7149
Ja emm hehe..

Mene så var det en topp på Gina tricot som jeg har hatt lyst på lenge mene hadde ikke penger til den den ganga jeg prøvde den. Det er en turkis topp :)
Og så skal jeg ha et sånn svart mage belte..kommer sikkert bilde av det på mandag.
Må hente det på mandag siden den toppen hadde di bare 1 igjen av og den var på en sånn utstillings dokke og den hadde de tatt ned til mandag xD

Så dro vi tilbake igjen til pappa som nå var tilbake igjen der med båten..så skulle det bare ta en halv time mene nei vi venta i 4 timer :O og da romla det så i magen min at vi måtte bare kjøre og kjøpe noe og spise så da spiste vi hamburger :) namm..

Så etter det dro vi på senteret igjen får og kjøpe noe greier pappa måtte ha og det var rett før klokka 20.00 da senteret stenger så vi måtte skynde oss.. så var vi på wearhouse og kjøpte noe der..
Så handla vi på rema 1000.

Så henta vi pappa etter og ha venta på han en halv time til.. så kjørte vi til lillesand.
Vi venta på pappa i en time der og hele dagen har vi nesten bare venta i bilen.. så mamma var litt sur på pappa etter all ventinga.. +at ho hele tia må kjøre når han trenger noe siden han jobber.

-Har ikke fått tatt noen flere bilder siden kameraet gikk tom får strøm så fikk en lite problem.
Mene er så sliten etter dagen så jeg skal legge meg..

*Natta people out there..blogzz*
hehe


Det jeg kjøpte :)

Dette er noe av det jeg kjøpte :)
dsc02211
Rettetanga :)
dsc02208
En liten børste til 20kr xD
dsc02207
'Min nye sminke veske :) <3
dsc02210
Kjøpte samme som jeg bruker =)

Heheh..


Nytt innlegg:

Orker ikke¨å skrive to innleg på rad så begynner bare hær:
Akkurat nå har jeg sånn egentlig komme inn fra plen klippinga xD
Det gikk jo bra (Y) xD klippa i en hanske som jeg ikke så lå på bakken.. så den måtte jeg få ut av klipperen xD ehhe..
det som er så irriterenes er at ledningen hele tia er i veien så vis jeg ikke passer på den så kommer den sikkert inn i klipperen å det er jo ikke akkurat noe kult xD
-Off domme bikkja xD hehe..kom hele tia med ballen og trodde vi skulle leke mens jeg driver å klipper plenen hær xD jaja.. klippa bare halve så sa pappa at jeg kunne klippe resten i morra :)
Jaja..

Bilde fra skolen:
dsc02204
Elise,Max og Benny når vi øvde på den storiline greia på skolen xD
Max har grønn hånd fordi jeg har tegna på han med tusj xD

-Blogges folkens-
Senteret idag :)

Hallo..
Idag har jeg og Sissel vært på senteret og shoppa..blei ikke så mye greier menmen..
Vi hadde det i så fall gøy..
-Mene begynner bare sånn hær:  Vi hadde "prøve" i samfunnsfag.. vi leste fra boka får å finne svarene så det var drit lett så håper bare jeg klarte det.. XD
Så hadde vi klassens time..skulle finne ut hva vi skulle på avsluttninga...mene vi prater bare i ETT alle sammen..eller jeg satt bare der og glodde rundt. xD
Så hadde vi 3timer gym på slutten av dagen så hadde jeg ikke gym sammen med noen andre da..vi bare satt der og glodde og prata.. (vi hadde gym sammen med 9klasse oppe på sletta)
Mene så skjedde det bare noe som var utrolkig flaut kommer ikke til å si det xD.. -Sier bare: Tusen takk Sofie <33 xD haha-
Mene så i såfall dro meg og sissel til senteret etter skolen og hadde det gøy :)   kjøpte en topp og noen solbriller og no sånt.. =)    så satt vi å spiste is..så plutselig så var det en mann som gikk ned den ene rulle trappa og opp på andre sia :S  så gjore han det samme igjen.. xD  hærregud så ut som at han ikke viste hvor han var. Og så etter det var det en anna mann som prøvde å komme seg opp i rulletrappa som gikk nedover XD hærregud..jeg klarte ikke å la være å le så måtte bare gå rundt hjørne og le meg ferdig..mens sissel satt der på benken og ledde av meg XD ^^ jaja
Så kom mamma ettervært så kjørte vi til wearhouse.. (hvor meg og sissel allerede hadde vært XD ) og så kjørte vi til biltema..og så skulle meg og sissel kjøpe tre burgere på Burger King til oss..så gjore vi masse der.. og så klarte ikke sissel og holde seg vekke fra Kethupen.. XD ho tabba seg så hele tia.. "og så fikk ho det på bilen oxo" XD <3

-Tok mange bilder og sånt.. <3
-Haha.. vi var på upsters eller hva det heter så var det en ballong flode hest der .. ^^ haha..jækla stygg den var XD
Og masse sånn..
Så nå sitter jeg hær med det deilige været på utsia.. så må se å få komme meg ut.. 
dsc02163
Solbrillene jeg kjøpte på Ginatricot.
dsc02164
Toppen jeg kjøpte får 99kr.. på Ginatricot. <3
dsc02165
En sånn rense ting jeg kjøpte.
dsc02159
Meg og hoo <3
dsc02157
<33
dsc00356
Den misfostra ballong flodhesten xD¨

-Blogges-


Kjøpte Osis dust it idag =)

Hallo..
Idag kjøpte jeg Osis dust it på frisør salongen i Lillesand :) hehe..er ganske gla får jeg endelig har kjøpt den..<3
Mene har liksom ikke fått prøvd den siden jeg har så masse anna dritt i håret da xD  mene jaja..
dsc02103
-Kjempe god til å ta bilde dah..^^<3

dsc02102
- Sissel i bilen når vi var i lillesand :P hehe.. dt bilde var sykt fint av deg vennen..^^<3
Sjuuug i dag :/

Idag var jeg ikke på skolen.. jeg hadde den hode piiinaa..^^
Mene jeg var på senteret med mamma og pappa siden jeg skulle bytte de 17.mai klærne!
(buksa var får stor, så jeg bytta den i et nummer mindre) + (pluss dere som ikke vet det så er jeg kresen og ubestemsom.. så jeg bytta den stripete genseren..til en anna vanlig genser)  hehe jaja.. og så kjøpte jeg et hvit belte siden jeg trenger det.. og så kjøpte mamma et sånn hår greie ting til meg :)
- Mene skal på skolen i morra (GARANTERT) :)

mene har liksom ikke så mye mere å skrive :P hehe..^^
SNX..^^ xD

dsc01759
Den genseren jeg bytta til inne på BikBok.. Alle som sikkert har vært inne
på BikBok har sett den xD 

dsc01760
Bare helt vanelig Tynt beltee fra H&M <3  Synes det er ganske fint..^^

Var denne genseren finere ? eller den stripete som jeg hadde kjøpt først ??

17.mai klær :)

Okei.. HEII :D
Idag har det vært en utrolig gøy torsdag  :)  Jeg har vært med sissel og vi var på senteret med mamma og kjøpte klær til 17mai.   (happy)  :D  kjøpte en hvit lang arma tynn genser og en sånn litt kjuk genser på en måte som skal være over. Og en bukse.. (som var litt stor :O ) jaja.. legger ut bilder..
Og så var vi på mcdonald xD  og meg å sissel hadde lattizz i bilen LENGE.. :P   og vi var i Lillesand litt.. og så dro vi hjem og gjore nokså lite egentlig.. vi spiste godteri og tok MANGE bilder :)   og ledde mye.. og bare tok live med roo <3
Haha.. sykt lattizz....Sissel fikk en FRENCH FRIES pose som var litt rar... haha.. Bilde -->
Gjore nok masse ana mene har litt hjernetepp får øyeblikket :P

Tror kansje jeg skal kjøpe skooo også mene fant ingen jeg likte på senteret..


img2048
Buksaa mii..^^ synes den er ganske fin mene den var litt stor asså..

img2049
Og den toppen som jeg skal ha under den andre -->

img2050
Og den skal jeg ha oppå den hvite :) 

Hehe..^^ også var det den french fries posen XD
img2046
den er feil...                                                      den er riktig (Y)Noen som har kjøpt 17 mai tøy ??  :)

hits