januar 2011

DAG 5 - Bilde av rommet mitt

Det ble bare et bilde med webcammen fordi jeg har noe klikk med speilrefleksen så...  rommet mitt ser rett og slett ut som helvete, på tide å rydde.. hula mi <3Ryddig ikkesant LOL :) ?

Karoline

Videoblogg - svarene på spørsmålsrunden

Da kom endelig svarene på spørsmålsrunde, lagg den ut på youtube i går men så fikk jeg ikke helt til å legge inn youtube linken så jeg måtte spørre noen og da har jeg altså skjønt det først nå.

 

Den ble utrolig lang men har fått kortet den ned rundt 10 minuetter så det er jo bra! Så slapp det å bli flere deler.

 

Så enjoy people, og håper dere fikk svar på det dere lurte på.

 

BTW: Utrolig flaut (av å til)

Karoline

Bildene fra helga

Her er bildene fra helga som jeg sa jeg skulle prøve å få lagt ut, litt mange menmen :)Haha, utrolig koselig det var <3

Hva synes du om bildene :) ?

Karoline

Photo - I LIKE YOU

Hva synes du om bildet : ) ?

Karoline

Koselig helg

I går så gikk jeg til Sissel sammen med Kaja og var bare der og koste oss sammen og pratet og så på film osv. Har ingen bilder siden tok ikke med kameraet så skal se om jeg får fikset noen bilder fra de andre til bloggen. I dag så gjorde vi ikke så mye, vi rydda bare etter oss å sånn så kjørte Sissel og de meg og Kaja "hjem". Mamma og pappa var i Søgne så jeg gikk til Pia i 20 minutt og så skulle Benny hjem så jeg satt på med de og her sitter jeg altså. Intressangt!

 

Sitter bare å chiller for meg selv i sofaen med tven på, og dataen på fanget. 
Tenkte jeg skulle lakke neglene og  ..?.. vet ikke, nå stoppa det helt opp for meg her så jeg tror jeg bare sier: blogges

 

Utrolig bra bilde.. var det eneste jeg fant her i farta. Det har skjedd noe klikk med kameraet mitt så få ikke inn noen bilder så holder på å klikke !Karoline

STEM; Hva skal jeg videoblogge om ?

Tenkte at nå i helgen skulle det komme ut videoblogg på bloggen min siden det er så lenge siden. Så det jeg lurer på er, hva vil dere jeg skal videoblogge om. Litt kleint å bare ta det på sparken for da sitter jeg bare der og: øh, mmm, ja asså.. osv, så det gidder jeg ikke. Men har noen alternativ til dere:

Hva skal jeg videoblogge om ?

View Results
Create a Blog Poll

 

Har du stemt :) ?

Karoline

Bloggfridag

Bloggingen står helt stille for meg, hjernen min klarer ikke tenkte og jeg gidder ikke å legge inn bilder osv så tror jeg mest sannsynlig tar meg en blogg fri dag. Kanskje til og med helg? hvem vet. Har værtfall hatt en nokså fin og koselig dag hvor alt har vært chill og så nå sitter jeg bare og spiller Need for speed og skal gjøre det en stund til. Så vi blogges folkens.

 

BTW: angående spørsmålsrunde som jeg skulle svare på videoblogg.. lånte kameraet til Sissel og filmet kanskje 2-3 ganger for å få det til å bli bra men på pcen får jeg ikke redigert det og det bare hakker så skal lage Ipoden og prøve å filme med den så gi meg litt tid så får dere det på video som dere vil ha.Hvordan har din dag vært ?

Karoline

INNKJØP 27.01.11

Her er hva jeg kjøpte i dag på senteret:

 

Morris - 149kr (70% på den av 399 - LOVE)

 

Game stop -  Need for speed 3 stk i en pakke for 100 kr


Whatchathinking?

Karoline

Senteret og søke jobb sammen med Pia

Blogger en gang i kveld tror jeg, skal på senteret sammen med Pia og søke jobb. Wish me good luck!

 

Karoline

4 Bilder

Tenkte å bare legge ut noen bilder jeg tok for noen dager siden, når det er så utrolig deilig vær som det har vært en stund nå får jeg skikkelig lyst til å gå ut å ta bilder å jeg gjør det jo men jeg glemmer å legge det ut på bloggen å vise dere. Så jeg viser dere nå.

 


Bare fire bilder men hva synes du?

Karoline

Rosa album med masse bilder

Fikk julegaven min fra Ida endelig og det var et rosa album som jeg hadde ønsket meg. Så nå har jeg sittet fra jeg kom hjem fra skolen nesten og laget noen sider i albumet med bilder. Se her (btw; mye finere i virkeligeten. MYE) :

Hun hadde skrevet en side med masse koselig <3

Og de to neste sidene var med masse små bilder av oss <3

Så er det det jeg har laget, masse random på venstre siden og meg og Ida på høyre <3

Og en "familie" side, haha syke bilder!


Whatcha think :) ?

Karoline

Videoblogg

Vært på skolen i dag og rett etter jeg var ferdig var det foreldre møte som tok alt for lang tid.. så dro vi til byen og vært på sørlandssenteret osv så kjøpte jeg meg jo noen greier som jeg viste i et eget innlegg for en time siden eller noe. Men værtfall, det som egentlig var meningen med innlegget var bare at jeg skulle vise en videoblogg av meg og Ida i dag. Må bare si det, standar meg og Ida når vi er sammen: Tull hele tiden, hyling, dritt prat og nice stemmer. Der har du oss liksom, haha :) det er en kjedelig videoblogg som er meningsløs å se i det hele tatt så du kaster vekk nesten 4 minutt av livet ditt her nå.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Qahn2FqTJb0

 

FÅR IKKE VIDEOEN INN PÅ BLOGGEN SÅ TRYKK PÅ LINKEN, ANBEFALER: SKRU NED LYDEN!Så du videoen?

Karoline

DAGENS INNKJØP

Her er dagens innkjøp, alt er kjøpt på Kicks og det var 70% på alt så utrolig billig.

 

ALT

 

Make up store - 14.50 og 2 neglelakker - 24 per stk

 

Make up store - sport foundation - cafè creme - 100.50

Hva synes du om innkjøpet mitt :) ?

Karoline

Dusj lekser sove

Nå har jeg spilt inn svarene på spørsmålsrunden men det klikker i movie maker så aner ikke hva jeg må gjøre. Tror kanskje jeg må spille inn igjen på nytt i morgen så bare gjøre det i korte deler og drite i å redigere det men får se hva jeg finner ut av. Har ligget og sovet i noen timer nå og har tenkt til å gå i dusjen så gjøre lekser eller omvendt. Men ser på Wildchild og skal altså enten i dusjen eller gjøre lekser. Får se hva jeg velger.

Karoline

SPØR SPØRSMÅL

Da er det siste kjangs folkens til å spør spørsmål til spørsmålsrunden min, skal svare på videoblogg som jeg skal spille inn etterpå når kameraet er ladet ferdig. Så i mellom tiden kan dere spør noen spørsmål vis det er noe dere lurer på. 
Karoline

Skole... -.-

Pusse tenna så spring av gårde til skolebåten.. woho mandag!..

 

Helgene er så korte..


Karoline

Fint bilde

Må vise dere et bilde jeg tok i sta som jeg synes var ganske søtt egentlig

Synes du det var fint?

 

Karoline

Spise så til flyplassen

Nå skal jeg snart gå ned å spise så skal meg og mamma dra på flyplassen og hente pappa. Merker jeg er sånn halvtrøtt men er nok ikke det lenge når jeg kommer ut. Er steika sol ute ! Elsker det. Men skal altså spise så stikker jeg avgårde et par timer så er det vel hjem og gjøre samfunnsfag leksa som skal være levert i morgen..shit

 

Er utrolig trøtt som man kan se på bildene og jeg har utrolig nice hair som skal fikses nuuu! (omg det var stygge bilder nå når jeg ser...haha får bare være LOL)
Karoline

Senteret og Statoil i 2 timer.

Kommet hjem for 15 min siden fra å ha vært en "tur" rundt omkring. Jeg dro til Lillesand og møtte Anne B og gikk litt i Lillesand og så var det ingenting å gjøre så vi tok bussen til sørlandssenteret hvor vi tuslet rundt i noen timer så bussen tilbake til Lillesand hvor jeg gikk på Statoil til broren min som jobber der og var der med han. Utrolig gøy egentlig for jeg tusla bare rundt der og gjorde ingenting i 2 timer nesten.

 

Også var det jo det at jeg lovte dere bilder fra dagen men jeg tenker ikke på bloggen når jeg er ute med venner og sånn så mye så jeg kom på det med bilder til bloggen rett før vi skulle stenge på Statoil så jeg fikk to bilder.

 

Den første var av alle bollene jeg skulle kasta, OMG sier jeg bare. Kaste alle DE bollene liksom, å neida. Jeg tok med meg 6 stk hjem. Heldige små <3 haha

 

Så meg med bollene, tommel opp (trodde ikke den tok bilde så jeg bare: skal det ikke være lyd når den tar bilde? LOL)


Liker du boller ? (haha,)

Karoline

Steller meg, snart ut

Holder på å stelle meg og er på vei til Lillesand om ikke så lenge, en time eller noe. Skal være der i noen timer sammen med noen så blir ikke blogging før i kveld en gang men skal prøve å få tatt noen bilder til bloggen for pleier å være ganske sløv med det og bare fortelle hva jeg har gjort uten bilder som er ganske kjedelig så skal nesten promisse dere å få tatt noen bilder. Men skal stelle meg ferdig så blogges vi :)Hva skal du i dag?

Karoline

"Bridget Jones`s diary 1 og 2"

Nå skal jeg til å ha filmkveld med meg selv, woho. Kjøpte en film i sta på senteret for 59 kr hvor det var to filmer i. "Bridget jones`s diary 1 og 2", har sett en av de før eller begge. Er usikker, men husker altså så lite så blir nok gøy å se de nå. Så vi blogges people, skal kose meg med film, brus og sørlandschips nå så natta :)

Har du sett Bridget Jones diary 1 og 2 ?


Karoline

DAG 4 - 5 ting jeg elsket da jeg var yngre.

- Kosebamser

- Mumitrollet

- Grøt

- Rosa sutten min

- Å gå splitt naken.. jauda, eh heh

 

Hva elsker du når du var yngre?

 

Karoline"Gårsdagens blogg ble:"

Sorry for ingenting mere blogging i går men jeg sovnet av å våknet ikke før i 01.00 tiden og da var nette av så.. men værtfall, "gårsdagens blogg" ble 

og 

Utrolig søte blogger jeg har vært en tur innom å sett gjennom, dere burde gjøre det samme :)

Karoline

Bli dagens blogg !

Vis du vil så legg igjen en kommentar så trekker jeg ut 1-3 stk, kommer an på hvor mange som melder seg på.

 

Karoline

DAG 3 - 5 ting jeg vil gjøre før jeg dør.

1.  Reise på ferie til Syden en plass, må bare være et varmt sted egentlig. 


Jeg får ikke 5, det ble bare 1 siden jeg kommer liksom ikke på noe jeg vil gjøre før jeg dør. Det er sikker utrolig masse jeg vil men jeg er helt tom i hode. Det eneste jeg kom opp med nå var at jeg ville reise til Syden en plass siden jeg aldri har vært i Tyrkia, Bulgaria eller noe sånn så det vil jeg noe sykt.

 

Hva vil du gjøre før du dør?

 

Karoline

FUCK OFF

Jeg blogger i morgen eller når jeg finner ut at jeg vil, akkurat nå er jeg sur og sint og har mest lyst til å bare begynne å hyl skrik. Jeg er trøtt og har lekser og livet er hardt !!!

 

Flere som har sånne dager av å til ?

Karoline

INNKJØP; 18.01.11

OMG sier jeg bare, drit happy her! Fikk endelig skoene som jeg har siklet etter i to måneder og de er så utrolig søte og nydelige! (Haha, har gått rundt og sagt til sikkert 400.000.000 par sko i dag at de er så utrolig søte LOL?) Uansett hva som skjer og jeg aldri får brukt de så er de totalt hvert pengene og fine på pynt, haha.

 

EUROSKO - 299kr , orginal prisen er 699kr..

 

Nivea hydro care (lepsyl) - 29.50 kr ? , H&M
Sminkemappe - 15 kr , LINDEX
BH - 129 kr , H&M
Liquid eyeliner - 29.50 kr, H&M 
Hårrullen - 14.50 kr, LINDEX
(utrolig bra kjøp, jeg har bikkje og den røyter så sinsykt så det vil si jeg går rundt som en hårdott etter å ha kost litt på den så da er denne lille saken smart å ha med seg i veska på skolen. Går liksom rundt med den giga rullen nå som tar en god del plass.)


Hva synes du om innkjøpet mitt :) ?

Karoline

Mamma har bursdag

GRATULERER MED 41 ÅRS DAGEN MAMMA, håper du får en fin dag :) <3

Her er kortet og klokkesmykke greia jeg ga til henne i sta når vi var ute å spiste, chinafooood <3 DIGG <3


Hehe, ikke sånn veldig kreativ men det ble jo fint nok. BTW: klokkesmykke greia er den siste tingen jeg fikk sponset av www.kimstore.se som jeg sa jeg skulle vise dere i dag.

 

Hehe, hva synes dere?

Gratulerer med dagen til mammaèn min :D?

 

Karoline

Bilder - meg mamma pappa hunder "snegle"

Hær er noen bilder fra dagen:

 

Må bare begynne med - Hva faen? Snegle nå på "vinteren" ?!! normalt

 

 

Meg og mamma

Meg og pappa

 

Vi var på besøk hos noen på Birkeland og der var det to søte hunder, skikkelig feite runde slasker som sov hele tiden. Hehe, sykt søte egentlig.

HAR VÆRT EN KOSELIG DAG :)

 

Hva synes du om bildene?

Karoline

Sponsor pakke nr 1

Altså jeg har fått to sponsor pakker i dag, utrolig gøy men jeg viser bare den ene nå og så viser jeg den andre en annen gang siden har den ikke her akkurat nå.

 

Sponsor pakke fra www.kimstore.se

De har utrolig mye fint der og her er det jeg fikk: (+ en ting til som jeg viser i morgen pga det er en gave til mamma)


Hva synes du? (Det ble veldig dårlig bilde så det så ikke så fint ut men digga armbåndet og jeg anbefaler dere å gå innom siden å se, det er utrolig billig og masse fint !)

 

Karoline

Skolen - fått sponsor pakke

Sitter på skolen å skal gjøre noe samfunnsfag greier...not fun. (Gidder ikke)

 

Har fått en sponsor pakke som ligger på Rimi i Lillesand som jeg maby skal hente i dag vis ikke så blir det i morgen. Gled dere, det er noe nice noe ; ) haha, viser den så fort jeg har hentet den.

 

Nå må jeg nesten prøve å jobbe vis jeg ikke bruker tiden min vidre på tull på nette

 

Har ikke noe bilde så det får bli en sang som jeg sitter å hører på heller:Flere som er på skolen?

Whatchathinking about the song?

Karoline

Hot or Not - RINGMamma kjøpte den rett før jul til meg og henne sånn at vi kunne dele på den men så langt så har ingen av oss brukt den. Synes den er ganske søt men det er så stress å gå med store ringer osv så.. men jeg synes den er HOT


Karoline

DAG 2 - 6 ting du er inne på, på pcen.

1 - Blogg.no
2 - Facebook
3 - Bloglovin
4 - Hotmail
5 - Msn 
6 - nrk.no/mp3

(
random bilde)


Ikke så lett siden det er utrolig mye rart jeg er inne på men dette er det jeg har på linjen over så skreiv bare ned de 6 første :)

 

Er du inne på noen av de :) ? (tipper alle minst er innom tre av sidene)

 

Karoline

Fransk manikyr nå

Jeg er enda våken jeg og får ikke sove så hvorfor ikke lage fransk manikyr? :) webcam bilde får duge, føler liksom ikke for å blitzeee med speilrefleksen når den lager så høy lyd ehhee. Men sånn ble det da:

Whatshathink?

Karoline

Makeup - Leopard eyesDet er så utrolig stilig og ikke minst nydelig synes jeg. Har så lyst til å kunne lage det sånn kjempe fint men det ser ikke ut når jeg lager det på meg selv. Men nå har jeg jo bare prøvd en gang før og vis jeg øver et par ganger så blir det sikkert bedre. Hær er bilde av hvordan jeg lagde det første gangen, sikker 1 år siden jeg lag det ut på bloggen etter å ha prøvd å lage det. IKKE FINT.


Skal prøve å lage det bedre å legge ut bilde på bloggen og maby kanskje det blir videoblogg av det.

Men hva synes du, er det ikke stilig?

Karoline

DAG 1 - Et bilde av deg og den siste sangen du

hørte på.Karoline

New 30 days

Nå setter jeg i gang med en ny 30 days, tror aldri jeg har fullført de noen gang men skal prøve nå. Har blandet to stykker sammen så den passer bedre for meg for det er visse ting som jeg ikke vil legge ut kanskje eller har vist på bloggen mange ganger før osv så denne har jeg små laget selv så det er jo litt gøy. Begynner i morgen.

 

DAG 1 - Et bilde av deg og den siste sangen du hørte på.

DAG 2 - 6 ting du er inne på, på pcen.

DAG 3 - 5 ting jeg vil gjøre før jeg dør.

DAG 4 - 5 ting jeg elsket da jeg var yngre.

DAG 5 - Bilder av rommet mitt.

DAG 6 - 10 ting jeg virkelig setter pris på.

DAG 7 - Et bilde av mitt siste innkjøp.

DAG 8 - Hva er i sminkevesken min?

DAG 9 - Beskrive mitt drømmebryllup.

DAG 10 - En bok (serie) jeg har lest.

DAG 11 - 10 ting jeg ikke kan leve uten.

DAG 12 - 5 blogger jeg liker.

DAG 13 - Bilde av telefonen min.

DAG 14 - Min favoritt film.

DAG 15 - Nåværende ønskeliste?

DAG 16 - Bilde av deg og en venn tatt denne dagen.

DAG 17 - Outfit.

DAG 18 - 5 TV programer jeg liker.

DAG 19 - Bildeserie om hvordan jeg har forandret meg (utseende).

DAG 20 - 5 kjendiser jeg liker.

DAG 21 - Bilde av kjæledyre(ne) ditt.

DAG 22 - Et bilde av deg med rett hår og et med krøller/bølger.

DAG 23 - Bilde av utsikten fra huset mitt.

DAG 24 - Vis noen av smykkene dine.

DAG 25 - Et bilde av deg som liten.

DAG 26 - Bakgrunnsbildet ditt på mobilen og pcen.

DAG 27 - Bilde av dine parfymer.

DAG 28 - Hva jeg har i veska.

DAG 29 - Et bilde av min håndskrift.

DAG 30 - 3 bilder tatt gjennom dagen.Holder du på med 30 days eller noe sånn på bloggen din ?

Karoline

Lese din blogg ?

Ingen blogging i hele dag (igår?) pga hadde ikke nett og jeg har vært syk men jeg føler meg mye bedre nå og skal vel mest sannsynlig sitte oppe hele nattan på dataèn. Hadde tenkt til å lese en del blogger og kommentere rundt så vis noen vil jeg skal ta en tur innom bloggen så legg igjen en kommentar å si ifra.

 

Vis du legger igjen et spørsmål i dette innlegget  HER så garanterer jeg en kommentar fra meg på bloggen din :) !

(Random bilde)
Karoline

"Max Factor - Smokey Eye Effect - Eyeshadow"

Jeg så nettopp en reklame på tv om denne "Max factor - smokey eye effect - eyeshadow" og har utrolig lyst på den svart og hvite (nr 3 på bilde) men lurer på om den er god og om noen har prøvd en av de. Så vis du har legg igjen en kommentar og si din mening om den og om det er et bra kjøp : )Karoline

1.plassen - min mening

Følte for å blogge om dette temaet siden det er så mange som snakker om det og spør osv og hadde tenkt til å skrive dette for en stund siden men kom aldri så lang men altså.. Hvem fortjener 1.plassen nå som Voe ikke blogger lengre?
-Da skal jeg si min mening.

 

VOE:
Altså, jeg skjønner godt det valget Voe gjorde. Jeg hadde neppe klart å logge inn på blogg.no hver dag og se masse stygge kommentarer som er bare om masse bullshit egentlig og liksom skulle bare ha hevet hodet mitt over det. Ja greit, det hadde funket en stund men etter en tid så blir du lei å nok sliten av det. "Når du ligger på første plassen kan man ikke forvente annet" og det er jo egentlig sant men når man er bare 15år hvor mye kan man takle da forhold til en blogger som er nærmere 18 ++ .

Med alt det Voe fikk gjøre skjønner jeg godt at halve verden ble misunnelige men hvorfor mange tror det hjelper å slenge dritt til henne for det skjønner jeg ikke. Vis man ikke liker bloggen hennes og ikke syntes hun fortjente 1.plassen så ikke gå innom bloggen hennes da. Det er ingen som tvinger alle til å gå innom den. Det er folk sitt valg og det valget de tar med å gå innom bloggen bare for å slenge dritt var en del av å gjøre sånn at hun holdt seg på 1.plassen

Men en ting, jeg tror nok Voe kommer tilbake en eller annen gang. Siste innlegget hennes var nok ikke det siste vi hørte fra henne :)

 

Men så til hvem jeg synes fortjener 1.plassen nå.

Det er faktisk litt vanskelig, det står mellom tre jenter: Julianyl - Tcmn - Annais .

 

Tre blogger som jeg elsker å lese.

 

Julia var den første bloggen jeg noen gang leste. Hun var grunnen til jeg begynte å blogge. Hun er et forbilde for så mange og jeg rett å slett digger henne. Personligheten som hun viser og spontan heten hennes er utrolig.

 

Therese har jeg lest en god stund før hun kom på topplisten faktisk, den jenta synes jeg virker så utrolig hærlig! Hun er liksom rett på sak og er ikke sånn "Voe-jeg er alltid glad" opplegg. Hun viser på bloggen hvis hun er sur og forteller masse personlig til blogg leserne og er bare også et kjempe bra forbilde.

 

Anna har jeg vel også lest en god stund, så lenge som hun har ligget på topplista. En utrolig søt jente som skriver en utrolig bra blogg. Elsker videoene hennes, bildene hennes og alt hun skriver osv osv. Vet faktisk ikke hvorfor jeg liker den bloggen så godt som jeg gjør men den skiller seg ut på en måte.

 

Så til "THE BIG ANSWER", det er utrolig vanskelig å velge synes jeg men tror jeg ville hatt det på denne måten:

1 - Therese
2 - Julia
3 -  Anna

( Hvis jeg kunne, hadde jeg stappet Therese og Julia på 1.plassen og Anna på 2.plassen veldig tett opp i 1.plassen )
Dette ble et utrolig langt innlegg men nå vet dere værtfall min mening så slepper flere å lure på det.
(Forventer noen anonyme kommentarer her nå som er negative pga det som står i innlegget ..)

Hvem synes du fortjener 1.plassen?

Karoline

Natta - Sweet Dreams

Legger meg nå å håper på å være bedre i morgen.. hater å være syk!


Karoline

Meld deg på BLOGG VS BLOGG

OMG jeg har lyst på "KVIKK LUNSJ MELKESJOKOLADE" og "BRUS" og bare masse masse digg! jeg sikler jo nærmest her jeg sitter og dag drømmer om alt godt. <3 ringer å spør mamma eller pappa om de kan kjøpe noe tror jeg.


Sitter her og kjeder meg egentlig derfor det blir sånn random innlegg men så tenkte jeg, jeg kan jo ha en blogg VS blogg siden jeg alltid bare har dagens blogg osv så nå skal jeg ha blogg VS blogg. Bli med så avslutter jeg enten i kveld eller i morgen en gang.

 

MELD DEG PÅ BLOGG VS BLOGG NÅ !


(Spør også spørsmål til spørsmålsrunde min her)

Karoline

Tips - www.fujidirekte.no

Jeg er syk i dag så det blir ikke så mye blogging, var utrolig dårlig i går også og i dag klarte jeg bare ikke gå på skolen.

 

Men til overskriften, lite tips:


Mamma har bursdag på tirsdag så holder på å bestille noen bilder på nette fra www.fujidirekte.no som jeg skal lage et kort av og så har jeg maby to ting til henne som hun skal få på bursdagen sin. (Vil ikke si det i tilfelle hun er inne på bloggen og leser dette men tviler.) Kan heller vise når hun har bursdag hva hun fikk av meg siden det er to veldig fine ting. Men værtfall, hvorfor jeg forteller dette er fordi at nettsiden jeg bestiller bildene fra som jeg linket til er en utrolig bra side og jeg har bestilt derfra to eller tre ganger før og er kjempe fornøyd. Du får kjempe ofte kampanjer der som 50/100 bilder gratis osv og det er jo kjempe koselig å få bildene sine ut på papir enn å ha de på dataen synes jeg da. Så jeg har vel fått rundt 300 bilder fra den siden og betalt rundt en 50 lapp så jeg anbefaler den siden til dere vis dere skal noen gang bestille eller kopiere ut bilder. Tar 2-3 dager å få de hjem i posten, det går ganske fort. Så værtfall, det var et lite tips til dere så vet dere om den siden.
Bestilt bilder fra der noen gang?


(random bilde)


Karoline

Dagens to blogger ble:

Utrolig mange som ville bli med i dag også og alltid like gøy men værtfall, trakk ut to kjempe søte blogger som dere burde ta en tur innom. Begge er utrolig gøye blogger å lese og har masse fine bilder hehe, så take a look og kommenter hos deg :)

(Trykk på bildene for å komme inn på bloggene )
Vært innom eller leser en av disse bloggene ?

Karoline

Spørsmålsrunde - SPØR I VEI !!!

Da tenkte jeg å kjøre i gang med en spørsmålsrunde, siden det virker som det er en del mere folk som leser bloggen min nå og jeg har kanskje noen nye blogg lesere som ikke har fått med seg alt og lurer på ting så da kan dere spørre nå i dette innlegget her vis det er noe dere lurer på så svarer jeg mest sannsynlig på video blogg.

 

SPØR I VEI !!!


(Brukte lang tid på å laste inn bilde så var det feil så det får bare være der!)

 

BTW: Vis noen vil være med på dagens blogg så meld dere på i dette innlegget her (dere kan melde dere på så mange ganger dere vil. Større kjangs for å bli trekt ut)


Karoline

Vil du bli dagens blogg ?

Da er det dagens blogg igjen så meld dere på folkens :) utrolig gøy sist gang når det var så mange, så vis det blir  så mange som sist så blir det flere enn bare en som blir dagens blogg. Er du med ?

 Karoline

Tiden går utrolig fort..

Jeg er opptatt med The Vampire Diaries fortiden som mange sikkert har skjønt så alt får vente til jeg er ferdig med å se på det. Er komme til 4 episode i sesong 2 så det er ikke så alt for lenge til jeg er ferdig. Men værtfall, det som skjer fortiden er ingenting. Bare skolen og chilling når jeg kommer hjem.. livet mitt er gøy..

 

Akkurat nå var planen og se på Home and Away men tiden går jo så sicko fort at når jeg så på klokka var det ferdig for en liten stund siden.. + det er mørkt ute allerede.. følte jeg kom hjem fra skolen for en time siden liksom.

 

Men vi talks people :) meningsløst innlegg, skulle bare oppdatere litt sånn at dere vet jeg ikke forsvinner!

Karoline

Taco baguetter is so totally NAM !

Må klage: I dag holde jeg på å klikke for meg selv der jeg gikk til skole båten.. snøen var hard men akkurat ikke hard nok til å holde en oppe og så trasker man i 10 minutt med bein som går gjennom snøisen å bein som krysser seg hele tiden og så samtidig mens jeg går der å konsentrerer meg om gåingen har jeg hånden i lommen og sloss med en tyggis pakke. Livet er hardt, jeg vant over den lille pakken som lå i lommen min og kom unna med bare en knekt negl. ( Og komme seg fra A til B er jammen ikke lett )


Men værtfall, er kommet hjem for en stund siden og sitter å drikker fanta og spiser mamma sine amazingè gode taco baguetter. 3 dagen på rad vi spiser det så i dag var vi tomme for ost.. noe som ikke var like godt. Anbefaler taco baguetter til alle sammen,  "dt e sviiin gått"

Liker du taco baguetter :) ?
Karoline

Dagens blogg (3 stk)

Da har jeg trekt ut 3 stykker til å bli dagens blogger siden det var så utrolig mange som meldte seg på denne gangen. Tror jeg fikk 63 kommentarer på det innlegget og jeg er jo helt sjokket, har aldri hatt så mange på et innlegg før. Utrolig gøy egentlig! Men vært fall, hær er de tre som ble dagens blogger:

 

Tre utrolig søte blogger som dere burde ta en tur innom og legge igjen en kommentar eller to hos.
(Trykk på bildene for å komme til bloggene)

 
Karoline

Vil du bli dagens blogg?


Karoline

The Vampire Diaries og ingen brownies..

Chille søndag i dag, ligger bare og halv sover i senga med dataèn på fanget. Har utrolig lyst på brownies og bare kunne sitte å spise det mens jeg ser på The Vampire Diaries men den tanken kan jeg jo bare slå fra meg først som sist. Vi har ikke brownies og egg osv og tviler sterkt mamma gidder å kjøre inn på land for å kjøpe brownies til meg (det går tross av alt utover kjøkkenet og hun som må rydde opp mest sannsynlig). Får vell bare klare meg uten og gå ned å ta meg en brødskive.. nam <3 så totalt mye bedre (lissom) 
Pleier du å se på The Vampire Diaries? (har komme til episode 15 i sesong 1 tror jeg)

Karoline

I`m back! (bilder "piercing-julegaver OSV")

Da var jeg tilbake igjen da folkens, tok ikke lange tiden. 1 måned og 1 dag fri fra bloggen og ikke så mye som har skjedd men her er noe av det fra den lille tiden jeg var borte.

Desember/Januar:
Juleshopping og leiting etter juleball kjoler sammen med girlsa
Juleballet

 

Arbeidsuka sammen med Kaja på McDonalds

 

Julaften 

Gavene jeg fikk

 

Nyttårsaften

 

Nyttårsforsettene mine for 2010
-Spare negler "noe som jeg kommer til å slite med" ( Bare se i kategoriene mine på "NAILS" hihi, BIG SMILE )
-Spise sunnere ( Tja, sånn halvveis )
-Trappe ned på brus drikking "er brus-narkoman nesten" ( Halvveis )
-Begynne å sove uten BH "rart men det er ikke bra of sove med pga et eller anna" ( Ehnei, maby skjedd 20 ganger i hele 2010 )
-Holde på håravtalen "og prøve å ikke bruke hår ting" ( Den varte ikke så lenge men klarte å holde den helt til den var over men ellers også så har jeg sluttet med rettetang å alt så tommel opp for det ) 
-VIKTIG: prøve og ikke ha så sinsykt mange fraværsdager fra skolen som jeg har ellers ( siste halvåret var ganske så bra så TO tomler opp for det )

 

BLOGG:
- Mere bilder til bloggen ( Veldig bra, vært innlegg fra April når jeg fikk speilrefleksen )
-Outfit ( nja, har hatt dårlige outfits få ganger )
-Videoblogger ( Dårlig, nesten ingen )
-Kommentere på andres blogger mer ( Nja, mye bedre enn før værtfall )

 

Og nyttårsforsettene mine  for 2011
- Bli bedre på skolen og ta det mer særiøst
- Skaffe meg jobb
- Spise sunnere
- Være mer possitiv
- Bli mer sosial
- Ha mye mindre fravær
- Legge meg tidligere så jeg er utvilt
Og sist men ikke minst, bare ha et jævli bra år !


BLOGG:
-Nytt design ( Har fått nytt nå, det er bare sånn gratis design. Fornøyd med det )
- 30 Days
- Videoblogger et par ganger i måneden
-Dagens blogg av å til
-Kommentere andre blogger-Lage meg en blogg bok
-Redigere meny knappene.

 

Så kom Januar og skolen begynte


Tok piercing i tunga sammen med Piapyyysen

 

Og så har Pia sovet hos meg for første gang hvor det skjedde mye kaos på nattan med sovinga, haha så sykt vitti egentlig.

 

Og etter det har det ikke skjedd så mye mer, men værtfall. Jeg er fullt i gang igjen med bloggingen så det er bare å følge med : )

Karoline

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits