februar 2011

MY NAILS TODAY:

- Litt sånn "barbie nails" følte jeg men jeg liker de, de var søte :)

Karoline

Stuck alone på øya.. NEI TAKK

Nå er jeg på vei til å dra inn på "land" å bare handle, ikke akkurat sånn WOHO gøy men værtfall noe å gjøre enn å sitte stuck alone på øya. Tror jeg skal ta meg et lite besøk på Brun & Blid også, får se hva jeg gjør :) snakkes

BTW; Noen som vil se svææære muskler her, (nesten så det ikke ble plass til å få det med på bilde) hihi

Karoline

Vinnerne av konkurransen!

Da har jeg trekt ut vinnerne av solpassene som jeg delte ut og det var egentlig bare 3 som skulle vinne men så snill som jeg er så trekkte jeg ut 4 som skulle vinne solpass. Og de som vant var:

 

1. Katrine, hun vant 2 solpass :)
2. Benedicte
3. Sissel
4. IdaKontakter dere :)

 

Og til dere andre som ikke vant, det kommer en konkurranse veldig veldig snart igjen. De nærmeste dagene, så følg med !

 

Karoline

Ansiktet - Hva jeg bruker:

Tenkte jeg skulle ta opp noe som en del faktisk har spørt om på bloggen, sånn i spørsmålsrunder og bare helt random kommentarer. Og det er hva jeg bruker i ansiktet mitt hver dag. Sånn sminkefjerner og renser fjeset med osv. Men jeg bruker nesten ingen ting, men tenkte jeg kunne bare vise hva jeg bruker.

 

1. Simple - Kind To Skin, Cleansing. Facial Wipes
Disse er de eneste sminke serviettende jeg er 100% fornøyd med. Jeg bruker bare disse for det er andre som jeg synes er så tørre og mange er veldig sterke så det svir på øynene og noen river nesten av deg øyevippene når du skal ha av mascaraèn og det gjør ikke disse. Så jeg anbefaler disse sminke serviettende forann ALLE andre!

 

2. Simple - Kind To Eyes, Eye Make-Up Remover
Denne har jeg nylig kjøpt meg og den er utrolig god. Jeg har en annen blå greie som er til øynene men den svir noe helt sinsykt og det gjør ikke denne så det er min favoritt av de to jeg noen gang har prøvd.

 

3. Garnier - Skin Naturals, Nordic Essentials. Day
Det er en utrolig god fuktighetskrem som jeg bruker etter jeg har fjernet sminken eller skal ta på sminke. Den er tynn i konsistensen  og det er det som passer for meg. Tørker rask inn og det liker jeg, hater å kjenne at jeg har kremer osv i tryne ( hater foreksempel solkrem.. det tørker aldri inn ) Har hatt ett par stykker av denne og er fornøyd.

Bruker du noen av disse tingene :) ?

Karoline

Konkurranse - solpass, siste kjangs!

Nå er det siste kjangs for å være med i konkurransen på bloggen min hvor du kan vinne solkort fra Brun & Blid verdi 100kr. Tror mest sannsynlig at jeg avslutter den i kveld så kjapp dere og meld dere på. Det er ikke særlig mange egentlig som har meldt seg på så det er stor kjangs for å vinne. Så vis du vil være med, meld deg på i dette innlegger her: http://karopine.blogg.no/1298224164_konkurranse__vinn_sol.html#comment !


Karoline

Søkt vidregående nå - (konkurransen)

Mandag: Tentamen i nynorsk.. det gikk drit dårlig. Skrev under en side.. 
Etter det gikk jeg hjem til Ida og var der en stund som var gøy siden jeg ikke har vært der på noen måneder. (haha, pent bilde)


Tirsdag: Skolen... og jeg søkte på vidregående. Her er bilde over 1-2-3 valgene mine, sensurerte like godt bare all infoèn. 

Onsdag: Hadde egentlig norsk tentamen i dag men jeg hadde så utrolig vondt i hode så jeg måtte bare bli hjemme og få slappet av.

 

Bare en liten oppdatering til dere.

 

Men vil også minne på konkurransen som jeg snart avslutter. Du kan vinne solkort til verdi 100kr fra Brun&Blid! Meld deg på i dette innlegget: http://karopine.blogg.no/1298224164_konkurranse__vinn_sol.html#comment !

 

Karoline

KONKURRANSE - VINN SOLPASS FRA BRUN & BLID

Nå kjører jeg i gang med en konkurranse på bloggen hvor jeg tenkte å dele ut 4 solkort til 3 lesere. Så det blir sånn at den som får første plassen får 2 solkort og de som kommer på 2 og 3 plass får 1 solkort hver.

 

Solkortene er til en verdi av 100kr.

 

Det dere må gjøre er bare å kommentere på bloggen (så mange ganger dere vil) så er dere med. Jeg skriver ned alle navnene på lapper og trekker ut helt tilfeldig. Vis du linker til innlegget på bloggen din så får du 5 lapper ekstra med navnet ditt på og mye større kjangs for å vinne.

 

Så vis du vil være med og vinne et eller to solkort fra Brun & Blid så legg igjen "minst" en kommentar og du er med.

 

-Vet ikke helt hvor lenge jeg skal ha denne konkurransen, blir nok avsluttet innen noen få dager.


Karoline

Er ikke helt i blogg humør - love brun&blid

Jeg er ikke helt i blogg-humør for tiden siden det skjer litt ting rundt meg. Tenker kanskje jeg tar meg et par dager fri eller så kommer det et par innlegger av å til når jeg får lyst.

 

Så vi blogges.

 

- BTW: Meg og mamma tok sol i dag, var utrolig digg og bare ligge der og kjenne varmen <3 LOVE BRUN&BLID <3

Karoline

Photo - I only use them when it`s really ...Karoline

Sponsor pakke i posten - BRUN & BLID

I dag fikk jeg en liten sponsor pakke i posten og den var fra Brun & Blid, for dere som har sett det fikk jeg en banner på bloggen min for rundt en uke siden (litt nede til høyre)

Men værtfall..

 

Jeg fikk 10 solkort til verdi 100kr som jeg snart skal dele ut i noen konkurranser osv fremover så det er bare og følge med. Det kommer en de nærmeste dagene :)


( 20kr solkort + 80kr soltid )

<3

 

Så selv så fikk jeg et solkort som er 500kr soltid på som jeg gleder meg til å bruke, "eg skaa blii browniii"

I LOVE BRUN OG BLID !

Karoline

LIVESHOW!

Liveshow med meg og Pia : ) !


Free Videos by Ustream.TV

Karoline

2 Pakker i posten !

Kom hjem fra skolen for en halvtime siden og drit happy. Fikk nemlig mine to pakker i posten i dag og jeg lovte dere jo at jeg skulle fortelle hva som var inni dem og den første er:

 

Var bare en bitte liten pakke jeg bestilte fra Ebay som innholdt 30 tunge piercinger. Jeg bestalte bare 21.50 for de, noe som var sykt billig. Men altså.. det tok sin tid for å få de da. Tok 15 dager, men de var siden de ble sendt fra HongKong da - hahaha.

 

Så pakke nr 2 var de hårproduktene jeg bestilte fra www.feelunique.com som kom seg på 276kr. Tok 8 dager å få hjem i posten. Har jo ikke prøvd dem så kan ikke si noe om dem enda men kan gi en liten "anmeldelse" på de senere vis noen vil det. 

 

Glemte og si at Piaaa er på besøk igjen, koooos <3

Karoline

Er på skolen...
INNLEGGET BLE LITT KLIKK, FORANDRER PÅ DET NÅR JEG KOOMMER HJEM :)

"Dagens blogg ble" to stk.

Da trekker jeg ut dagens blogg og siden det var en god del som meldte seg på trekker jeg ut to stykk.

 

Første er:

INA KRISTENSEN - brukte bare den header fra den andre bloggen for fant ikke noe "stort nok bilde" :pOg andre er:

VMNJENSEN- Gidder dessverre ikke skrive så mye siden er opptatt med noe men kan jo skrive noe senere.

 

Karoline

glemte "dagens blogg", meld deg på

Glemte å trekke ut "dagens blogg" i går så skal gjøre det etterpå når jeg kommer hjem for tror jeg skal inn til Lillesand nå sammen med mamma så det kommer senere. Men vis det er flere som vil melde seg på i mellom tiden så kan dere gjøre det i det innlegge HER .

 

Snakkes


Karoline

Vil du bli dagens blogg ?Takk for at du fikset bilde for meg Katrine :)

 

Karoline

Bilder fra i går:

Her er bildene jeg snakket om jeg skulle legge ut. Altså bildene fra når Pia var her og sov hos meg i går.

 

Vi lagde "mørk sjokoladekake".. som ikke var noe god egentlig..

Nice pousing ute 

<3

Pia kastet ball med Ozzy 

Piaaaaaa <3 ( www.piafts.blogg.no

<3

<3

LOL, bra bilde da..

<3

<3


Hva synes du om bildene :) ?

Karoline

Videoblogg - Bunny jump

Pia er hos meg i dag så har ikke giddet og blogget noe men har laget en videoblogg til dere som dere kan se på. + Vi har tatt noen bilder i dag som jeg legger ut i morgen får tviler på jeg gidder senere i kveld. Men kos dere med videobloggen folkens, blogges bunny`s <3

Karoline

"Ikke tøft å være død" + fjerna 2 føflekker

Utrolig deilig og chill dag i dag, skjedde ikke så mye men vi hadde sånn time hvor noen folk kom å snakket om det derre "ikke tøft å være død" og det var veldig sterkt egentlig. Orker ikke fortelle om det nå, du kan søke på google eller så kan jeg fortelle om det en annen gang vis dere vil.

 

Var hos legen i dag og fjernet to føflekker, det var ikke noe vondt men var liksom ikke sånn sykt godt heller at det gjorde noe men her er bilde værtfall (tatt med det super braè webkameraet mitt)
-Jeg må gå med de teip bitene i fire dager og så skal jeg fjerne stingene jeg har om 10 dager.. på bilde så ser du ikke vå veldig bra men det er liksom så store som føflekkene var med blod rundt og så ser du litt at det er sting inni der.

 

Men nå skal jeg tusle ned og se på tv tror jeg, så blogges vi .Har dere hatt besøk av "Ikke tøft å være død" på skolen ?

Noen gang fjernet en føflekk eller flere ?

Karoline

Yrkesmesse

Kom hjem for snart to timer siden og har faktisk ikke blogget før nå "utrolig". Men værtfall, i dag så var klassen min på sånn yrkessmesse eller hva det heter. Vi skulle bare gå rundt og se på de forskjellige "bodene" hva de hadde å tilby osv og så fikk du trøkka en brosjyre opp i tryne for hvert 3 skritt du tok.. noe som var litt slitsomt. I begynnelsen tok jeg i mot alt jeg fikk selvfølgelig men etter et par "boder" så skjønte jeg fort at her gjaldt det å si nei takk før du hadde fått samlet alle brosjyrene i bygget.

 

Værtfall var det litt gøy da, meg og Ida tok et sånn portrett bilde sammen og etter det gikk jeg og tok et sammen med Pia, Kaja, Sissel og Sofie og siste gangen var det bare meg, Kaja og Pia. Så jeg venter på tre bilder som skal komme ut på nett om en uke. Kan jo sikkert vise det til dere når det kommer.

 

Men har ikke så mye mere å fortelle, men sjekk bilde hvor mye random ting du kunne få med deg ut derfra.

 

<3 GULE POSEN som jeg hadde så lyst på, haha

Og alle tingene, litt dårlig bilde men det ligger brosjyrer på brosjyrer i den hauen der. 


Var du på den yrkesmessen i Gimlehallen (i Kr.sand)

Karoline

HOT OR NOT - SPIRIT HOODSKort bare: HOT, de er så utrolig søte synes jeg. Men jeg kunne aldri tenkt meg å gå rundt med sånn selv altså.


Hva er din mening?

Karoline

Feelunique.com - Bestilte ..

Nå sitter jeg her med et smil om munnen og er bare kjempe glad. Akkurat bestilt noe på nette og jeg elsker det, bare få brukt litt penger på ting jeg har lyst på og så vente på det i noen dager. <3 OMG LOVE IT <3, mene sier ikke hva det er før til uka når jeg får det så blir det mye gøyere.

 

(Venter også på en pakke som jeg bestilte fra Ebay for litt over en uke siden som skal komme i morgen mest sannsynlig. Sier heller ikke hva det er så får dere heller bare vente og se)


Men en ting kan jeg jo si da, jeg bestilte fraNoen gang bestilt fra den nettsiden?

Karoline

Dagens blogg ble:

Sorry for at dagens blogg kom litt sent men det får bare være, jeg trakk bare ut en denne gangen siden ofte så har jeg pleid å trekke ut flere men sånn at det blir litt variasjon på denne bloggen så ble det bare en blogg i dag.

 

Denne jenta følger jeg faktisk på bloglovin og er bare en kjempe søt jente med en utrolig bra blogg. (sorry men orker ikke skrive så mye akkurat nå) Men ta en tur innom bloggen hennes og legg igjen en kommentar, garanterer dere nesten at dere kommer til å like bloggen :)Vært innom henne før?

Karoline

Rydda rommet - før og etter bilder

Akkurat ryddet litt på rommet og ligger bare i senga og surrer rundt på nette, skal bestille noe på nette men det er så mye jeg har lyst på så tar meg jo år å finne ut det jeg vil ha må plukke vekk ting som jeg ikke trenger samme ting av osv. Men værtfall, slenger bare inn før og etter bilder av rommet. Ikke store forskjellen menmen.


Er jeg ikke flink :) ?

Karoline

Videoblogg: Begynne å ha dagens anbefaling?

Så altså, skal jeg begynne å "dagens anbefaling" eller ikke ?

Karoline

VIL DU BLI DAGENS BLOGG ?

Nå tenkte jeg siden jeg ikke rekker og skrive innlegg med bilde osv siden jeg skal "inn på land" så kunne jeg ha en dagens blogg til jeg kom hjem. Så vis noen vil være med, legg igjen en kommentar. (Du kan legge inn så mange du vil, større kjangs for å bli dagens blogg da)

Karoline

Planen slo feil etter under 5 min..

Nå sitter jeg på badet og skulle akkurat til å lage en videoblogg til dere om mine "10 hårprodukter som jeg anbefaler dere" men neida.. den planen slo jo feil etter det ikke hadde gått 5 minuetter en gang..

Jeg hadde akkurat satt meg på badet, fått med meg strøm laderen og alle hårtingene mine og plassert de opp etter rekkefølge og alt var perfekt. Lyset, stillingen og ALT.

Men altså, neida.. det som ødelagg planen min var at mamma og pappa kom hjem og jeg føler ikke for å sitte oppe på rommet hvor broren min kan høre alt jeg sier og nå når jeg satt meg ned å mamma og pappa kom følte jeg heller ikke for å videoblogge nede.

Så skal jeg liksom drasse med meg alle tingene ut for å få videoblogget til dere eller?! Har tenkt på å lage den videobloggen lenge og når jeg endelig har tid og planene klare så slår alt selvfølgelig feil...

 

Nå er jeg litt små sur for jeg skal pakke sammen tingene mine og mooove meg opp igjen til hula mi så blogges vi. Skal få prøvd å lage den videobloggen kjapt til dere, må bare se når jeg kan få benyttet meg av neste sjangse..Karoline

Videoblogg fra skolen

Liten videoblogg fra siste time i dag på skolen, meg og Ida som bare satt å tulla haha.  Men nå sitter jeg og spise og ser på tv så vi blogges.

En ting: Det er helg, woohoo!

Karoline

Random - forsovet meg to dager på rad nå..

Sykt flink jeg har blitt til å blogge (ehm, ja). Det skjer ikke så mye for tiden, jeg har forsovet meg i dag og i går faktisk og det er jo ikke så bra siden jeg kommer meg ikke på skolen når jeg først forsover meg..

 

Men ellers da, så har jeg ryddet litt og vært i Lillesand en tur og skulle skaffe meg bank kort men neida.. man måtte dra til Grimstad eller byen (kr.sand) ..

 

Og ellers etter det så skjer det heller ikke så mye.. stresser enda med kameraet for å få inn bilder.. bytte data osv å kjenner jeg nesten ikke gidder å bare begynner å ta web bilder her!

 

Men nå hadde jeg ikke så mye mere å si, akkurat sett ferdig noe på tv og skal hoppe i dusjen.. i morgen SKAL jeg på skolen og ikke forsove meg! ( Har RLE prøve, møte med en lærer sammen med mamma og pappa og jeg skal med Vanessa i morgen etter skolen og jeg vet at vis jeg forsover meg kan jeg bare glemme å gå med henne og det er noe jeg ikke vil. Så utrolig lenge siden nå! ) Men ja, jeg skulle jo i dusjen så snakkes.Karoline

Tunge piercingen min:

Siden det er en del som spør hvordan piercingen min i tunga ser ut osv så har jeg lagt ut bilde før men kan jo legge ut igjen men da får dere bilder med webcam kvalitet. Men det funker jo fett det.

 

Den er utrolig lang siden når du hovner opp i tunga etter å ha tatt den så er piercingen passe, men så kan du ikke bytte før etter 3-4 uker tror jeg det var. Men nå er det jo gått litt over 4 uker så jeg skal bytte snart, har bestilt 30 acryl piercinger fra Ebay til 25kr eller noe sånn som skal komme neste uke. Gleder meg til å bytte!

 

Men sånn ser det altså ut til dere som ville se det:Har du piercing noen plasser eller lyst på?

Karoline

"Den katolske kirke" - chill dag

Heisann folkens, sitter nå i sofaen og ser på Home and Away og har akkurat stresset med å få bildene mine inn på bloggen.. måtte bytte pc osv osv.. drit stress.

 

Idag så har vi vært i byen med klassen og besøkt "den katolske kirke" og surret litt rundt for oss selv og så hjem. Sykt chill dag. Gidder ikke skrive så mye mere siden prøver å følge med på tvèn og så skal jeg gjøre lekser, woho..fun for me..Nudler <3


Karoline

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits