mars 2011

INNKJØP - SKINNJAKKE

Fra Only - 799kr, <3 LOVE IT <3 (kan vise bedre bilde av den i morgen når jeg har den på meg, disse bildene ble veldig dårlige)


Karoline

SUSHI - LIKE or NOT ?

Spiste Sushi for første gang i dag og kan bare si det sånn: Jeg likte det IKKE. Den "sausen" som er til er det som ikke smaker godt, men vis du ikke har den på så smaker det ingenting av greiene så.. Ble litt skuffa over det, forholdt til hvor mye folk skryter av det. Så tenkte å dele med dere at det er ikke alle som liker Sushi her i verden.

NOT x10000Har du smakt Sushi ?

LIKE or NOT ?

Karoline

INNKJØP 19.03.11

Hei alle sammen, vet det er dårlig blogging på meg fortiden men er litt ute av det men kommer noen innlegg her og der. Tenkte og vise dere dagens innkjøp fra når jeg var på senteret en tur i dag. Eller egentlig så er det bursdags gave fra mamma og pappa da +++ men ja..


Mascara - 79.90 kr  "Aldri prøvd den før, håper den er bra"

 


Viva la Diva concealer - 50 kr "Den er veldig god faktisk"

 Øredobber - 79.90 kr "Har hatt de før og det er yndlings øredobbene mine så mistet jeg den ene og etter det har jeg gått å tenkt jeg skal kjøpe nye i et år snart"

BH - 49kr "Den er hvit, den ser bare ikke helt sånn ut på bilde"

 

Har du noen gang prøvd den mascaraèn ?

Karoline

Birthday Girl

Endelig 16 år, kan begynne å øvelses kjøre med bil å ta heisen alene! WOW, så sicko mye jeg kan gjøre nå. Og om to år, ENDA MER!

 

Skal pusse tennene mine og så er det av sted å spise og litt sånn. Blir sikkert kos.

 

Kos dere folkens, det skal jeg :)
Karoline

Pia har bursdag!

Fortsatt fucka nett....

Enda fuckings klikk nett... telenor skal fikse det i morgen så får vi en hel måned med gratis nett siden det har vært så køddete i det siste. Så til vi har fått fikset nette igjen blir det ingen blogging.

 

(Holdte på å gå på veggene i går når jeg ikke hadde nett, søndag og nothing too dooooo lissom.. satt og "koste" meg foran Tven et par timer...yee..)

Men vi blogges, maby nette er bra igjen plutselig men tviler.

 

Karoline

!"#3^*2'¨JÆVLA NETT..

Fuckings drit nætt,, blir så forbanna. Det skrur seg av å på, av å på. UNØDVENDIG!

 

-Vi har bestilt nytt nett og det kommer snart men i mellom tia så skal vi jo ha det gamle som funka helt greit lissom men neida.. det lever sitt eget liv og funker når det passer for den!

 

+++ På kvelden funker det ikke i det hele tatt, skikkelig greit......

 

SÅ DET BLIR KANSKJE IKKE NOE MERE BLOGGING I DAG ELLER DAGER FREMOVER VIS NETTE FORTSETTER SÅNN SOM DER GJØR NÅ.. MEN FÅR BARE SE HVA SOM SKJER.

 

Sur-.-

Bilder ute - fra i går..

Hær kommer noen bilder som jeg tok i går ute, med bikkja og katta. Det ble ikke så veldig braè bilder siden ikke dyrene står å poserer sånn som man vil akkurat, men det ble som det ble. De funker liksom ;)

Hva synes du om bildene?

Karoline

Pakke i posten - Redken All Soft Skyline Pack

Jeg fortalte jo i videobloggen i går at jeg hadde fått en pakke i posten og viste dere pakken og greier men siden det var så dårlig kvalitet + dårlig lyd så lager jeg et innlegg om det siden det var noen som spørte om jeg kunne.

 

Jeg bestilte altså Redken All Soft Skyline Pack fra www.feelunique.com og det kostet bare 205kr. Det er gratis frakt på alt du kjøper på den nettsiden og det er veldig billig da. Det tok meg en uke før jeg fikk den i posten men altså hvorfor jeg snakket om den i går i videobloggen var fordi jeg skulle fortelle hva som var skjedd med de.

 

Når de sender pakker til deg så synes jeg de burde pakke de bedre og ikke i så små esker sånn at det blir så pressa i esken. Det som har skjedd med mine pga det, er at de har "sprengt" sånn at det har kommet masse ut av shampoo flaska og litt ut av balsamen i esken. Så jeg har altså sendt klage til dem men de har ikke svart meg enda (sendte på torsdag, bare sånn info sånn at dere ikke tror jeg er helt brød haue å forventer de svarer meg i helgene) Så da har jeg altså ikke fått prøvd de enda siden jeg venter på svar fra dem.

 

Kommer til å lage et innlegg om dem når jeg har fått prøvd dem og  har brukt dem en stund.

 

Men lurer: Har du noen gang prøvd disse, gode? dårlige?


Karoline

Lørdaaaaaaaag

Jeg våknet i 06.00 tiden i dag, av meg selv. Skjønner ingenting.. men klarte å presse meg til to timers mer søvn da. Men nå sitter jeg her da og jeg har klart å fått gjort litt faktisk, av ren kjedsomhet liksom.

 

-Rydda rommet

-Ordnet i klærne mine

-Sett torsdags episoden av Paradise Hotel

-Kasta masse søppel og rydda vekk ting


Ja altså, jeg synes jeg har vært flink. Og det er enda tidlig tidlig lørdags morgen (for meg), jaja.. Får se hva som skjer vidreKaroline

Bilder fra Onsdag - skolen

Hær kommer bildene fra onsdagen som jeg snakka om på videobloggen i sta. Dette er bare noen FÅ bilder av alle og det er egentlig ingenting spesielt siden det er bare fra skolen men uansett.

 

Kaja <3

Haha, nice bilde 

F0lk

Meg i kunst og håndverk timen, driver å syr et portrett bilde

Seee så fin <3 <3 <3 .....

Per (han har hatt lyst til å være med på bloggen så utrolig lenge nå så tenkte at nå kunne jeg like godt ta han med siden han maser så om det ;)

Ida & Meg <3

Ida, max & meg :) haha

Vi er niceeee <3

BLODDYYYYYNIPPEL <3 

HAHA, LOL <3

<3

<3

Ida og her kommer Pia også seff med <3 !

Og kunst og håndverken igjen hvor meg og Ida driver å stresser med å lage sånne kjeramikk greier.. ikke så lett første gangen nei.....


Hva synes du om bildene :) ?
Karoline

Videoblogg - Random talk

Beklager for den utrolig braè lyden men mikrofonen på pcen er litt ødelagt så det ble som det ble.. glad det kom lyd i det hele tatt..

Karoline

SØNDAG (bilder) - siste dag av vinterferien

Da er det siste dagen av vinterferien i dag, har vært utrolig digg med ferie og spesielt når været er på topp her. Men så kom søndagen og skolen begynner igjen i morgen.. woho. Men tok noen bilder i sta som jeg synes ble litt stilige som jeg tenkte å vise dere.

(Tok utrolig mange bilder og så ble liksom alle litt forskjellige og stilige så jeg legger inn tre stk like godt)

Hva synes du om bildene?

Karoline

Nytt klesstativ:

Endelig trenger ikke genserne mine å ligge å slenge på gulvet mer, oh yes den tiden er over! Har endelig fått kjøpt meg det klesstativet på Jysk som jeg egentlig lagg av der for 4 måneder tilbake.. ehhe. Kosta litt under 200 lappen og jeg digger det. Det er perfekt for meg :)

Random innlegg!Karoline

Triana Iglesias - på forsiden av MAG

På mandag begynner Paradise Hotel igjen, woho! (Ja, jeg er en tragisk liten unge som gleder meg til Paradise Hotel. Dere overlever) Men altså, Triana Iglesias er jo programleder og jeg må bare si dette: Hun er så amazaing pen at det er helt vilt." Digger henne. Eneste jeg ikke helt liker er de random tattoveringene hennes som jeg ikke synes er så utrolig stilige når hun går med kjoler (som hun gjør meste parten av tiden på tv skjermen) Det er litt random å ha bilde av en "Cupcake med vinger" og hva mer hun ikke har på armen(e).

 

Hun er på forstiden av MAG bladet og når jeg så det i butikken måtte jeg bare kjøpe det :) hihiHva synes du om henne :) ?

Karoline

Bilder fra i går osv:

Nå er det ikke lenge siden Pia dro hjem og følte meg rimelig selskapssykt med en gang jeg var alene.. hun har vært hos meg helt siden mandag og vi har gjort ganske mye egentlig. Men det har vært sykt chill. Men tenkte å slenge inn bilder fra dagene.

 

Vi farget håret til Pia:

1 - Sånn hadde hun det
2 - Etter første fargin
3 - Etter andre forsøket
4 - Og siste forsøket

-Hun skal bleike det nå i helgen hjemme hos seg selv tror jeg sånn at det blir sånn hun egentlig vil ha det-

 

Bilde rett før vi farget det

 

Haha, vi var ute så skulle jeg ake fra et lite fjell men det var litt stress å komme opp så brukte utrolig lang tid

 

Leker med Ozzy x)

 

Pia og Ozzy <3

 

Ligger på brygga å chiller. (pisskaldt)

 

Browniiiiiiii <3 <3 <3

 

I båten i går når vi skulle til byen, fint vær <3

 

Så var vi i hunde parken på Tveit med Ozzy men der var det ingen.. rart.. Såpass fint vær og NULL mennesker eller hunder.. :P hehe 

 

Ferdig å leke (alene) i hundeparken 

 

Pia slækkern in the caaar 

 

Og til slutt, utrolig nice bilde av oss i bilen <3


Hva synes du om bildene?

Karoline

VÅKEN.. alene!

Hær er jeg liksom "in the mood" liksom drit happy og alt.. ikke en dritt trøtt mens Pia har ligget og sovet siden klokken 22.00, WTH PIA?!

(vet du leser dette, hihi)


Tror jeg skal prøve å fikse litt på designet nå mens jeg har tid.. liksom siden jeg like godt sitter hær.. alene.. i stillheten.. ALENE..  piaaa....Karoline

Stått opp, nå stikker vi til byen.

Nå har meg og Pia våknet og stelt oss og gjort oss klar til å dra til byen, jeg skal skaffe meg pass i dag.. skulle egentlig fikse det for lenge siden men vi rekker det aldri så MÅ jeg ha det i dag. Og ellers så vet jeg ikke hva vi skal skal, bare kose oss rundt forbi :) maby det blir mere bil kjøring på meg i dag, hihi. (må mase på mamma)


Slenger inn ett nice bilde av meg og Pia fra i går, haha. Sykt søtt <3

HA EN FIN DAG ALLE SAMMEN !
Karoline

VIDEO; Kjører bil, wohooo!

I går prøvde jeg og kjøre bil, hihi. Siden det er rundt to uker til bursdagen min og jeg kan begynne å kjøre bil sånn halvveis så skulle vi bare prøve en sånn liten runde. Pia satt bak og filmet men hun fikk bare den første "kjøringa mi" som ikke var en meter en gang før vi BOM stoppa.. Men den andre gangen kjørte jeg 10-15 meter så nå har jeg skikkelig "kikk" på å kjøre igjen ! :D hihi. ( Skal filme neste gang og vise dere hvor flink jeg er  )

Karoline

Meg og piaaaaaaa

BRA OVERSKRIFT SANT-.-  mene sorry null blogging men det er vinterferie og da chiller jeg maks og gidder ikke tenkte så mye på bloggen.

 

Akkurat nå så er Pia hos meg og det har hun vært i to dager eller noe sånn, jeg sitter og geeker data mens hun føner håret. Vi har farget håret hennes og det skal liksom bli helt blondt men vi er enda på gullrot stadiumet... ehhe. Tror jeg legger ut bilde av det etterpå i eget innlegg. Pia er min første prøve kanin for jeg skal jo gå frisør linjen men etter jeg legger ut bildene av det så tør vell ingen å komme til meg.. ehm.

Mene har ikke så mye mere å si så blogges.

 

BTW: det kommer en videoblogg straks :)

Karoline

LIVESHOW - Karoline & Pia

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits