mars 2012

PÅSKEFERIE

Nå er påskeferien i gang og den varer i 11 dager, blir deilig med fri. Det skjer ikke så mye i ferien bortsett fra at Pia mi kommer fra Bergen på mandag å skal sove hos meg en uke. Gleder meg utrolig mye til det! Ellers tipper jeg det blir mye tv titting, og håper bittelitt at jeg går lei sånn at jeg ikke begynner på skolen igjen med masse "forsovninger"..
ELLERS, HA EN FIN PÅSKEFERIE ALLE SAMMEN!

Pakke i posten - strawberrynet.com

I dag kom endelig pakken jeg har ventet på i 1-2 uker, utålmodig ja.. Var en hentelapp i post kassen så jeg måtte kjøre ned på Kiwi og hente den ut. Uheldigvis måtte jeg betale toll på 250 kr nesten og hadde allerede betalt over 500kr på pakken, men jeg var klar over at det kunne skje. Har hørt man kan få tilbake betalt pengene fra strawberrynet som man har betalt for toll så skal prøve å se om jeg får gjort det :-) hadde vært greit!
Pakken

Innholdet i pakken, DKNY PARFYME, 100ml! 

Tilleggs gave, STILA MASCARA. Brun.. ser nesten svart ut, det jeg egentlig ville hatt.

Sånn ser den ut, børsten og alt. 

Hva synes du om det jeg fikk i pakken?
Har du noen gang bestilt fra Strawberrynet? (Noen tips angående "tollen"?)

Søte meg!

Forsov meg kraftig i dag og endte med å komme kl 14.00 på skolen for å ha en 55 minutters lang time.. bortkastet. Dro rett hjem etter timen og kjørte en tur til kr.sand og ellers litt rundt forbi. Ikke fult så spennende dag akkurat men liker å blogge og vet det er en del som vil ha oppdateringer fra meg! Mine "stalkere" som har mast på det ;-) 

"Jaja, sånn ser jeg ut.. :-)"

SKOGTUR

Nå er jeg endelig kommet hjem fra skolen og jeg sitter nå å venter på å bli hentet for så å dra ut igjen. For en time siden dreiv jeg og Ann-Cecilie å vandra rundt i skogen i finværet. Sliten men ganske deilig tur egentlig :-) så dette blir rutine hver tirsdag frem over nå! Sommeren er ikke langt unna!

OZZY & I


ME AND MY DOG
(et misslykka bilde som egentlig ble litt søtt)

NEW: TV, SKO, KLESSKAP

Bestilte meg tv, sko og parfyme for en uke siden og tven kom etter bare 2 dager så det var utrolig rask levering og skoene kom etter 3 dager, også utrolig rask levering. Parfymen har jeg enda ikke sett noe til.. 

LINK TIL TVEN
, hvis det er noe du lurer på om den. Fikk kanaler på rommet noen dager etterpå og det er så utrolig digg! Beveger meg ikke ut av senga nå, hvis jeg ikke må! 

LINK TIL SKOENE, hvis det er noe du lurer på. My new babies
Fikk også klesskap på rommet for to-tre dager siden, elsker det! Alt får plass inni det, foreløpig. Ikea (Er enda rotete rundt her, siden jeg ikke har fått satt opp noen hyller til å ha ting på som filmene osv, men det kommer vel etterhvert.) 

Nettshopping

Jeg hadde bursdag på lørdag, og da fikk jeg mest penger som jeg ønsket meg. Så i går brukte jeg litt tid på å finne meg ting jeg ville ha og kunne bestille. Hater å se pengene bare bli borte fra kontoen, men gleder meg masse til de tre pakkene kommer hjem til meg! Elsker å bestille på nette og få pakker!

Pleier du å bestille ting på nette? 

17 år i dag !

I dag har jeg bursdag å fyller 17 år ! Mye har skjedd de tre siste månedene jeg ikke har blogget, hvor jeg rett og slett har bare prioritert bort bloggen men nå tror jeg at jeg begynner igjen. Kanskje ikke for fult, men når det passer meg.
Hadde besøk av Benedicte i går som sov hos meg, i ny leiligheten. Vi hadde det kjempe gøy, koste oss masse med å ta sol, spise, musikk osv. I dag dro Benedicte hjem så jeg og mamma kjørte til byen først, for så å kjøre til senteret og kjøpe bursdagsgave til meg. Ente opp med den nyeste Twilight filmen og sesong 3 av 90210. Etter det tok vi turen til Birkeland å var på besøk å spiste kake. Kjempekoselig. Nå er jeg hjemme og skal snart plante meg foran tven sammen med mamma med enten 90210 eller Twilight og god mat. Har kost meg i dag og skal kose meg videre, så vi snakkes. I`m back !

To bilder av meg og Benedicte som ble tatt i går. 

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits