april 2010

Monger seg forann webben

Nå har jeg og Ida kansje sittet i 1 og en halv time på Chatroulette og snakka med folk, og hatt latterkrampe av de fleste. Meg og hun synes det er ganske gøy der. Men så måtte vi jo seff monge oss litt forann webben så:

Vært inne på Chatroulette før? 
Karoline

Skole blogging

Hei alle sammen, nå sitter jeg da på skolen igjen etter to dagers sykeligging hjemme..skal ikke si at det er sånn mega gøy på skolen akkurat. Har hatt kunst og håndverk i to timer hvor vi lager noe plakater til 17.mai og så lager vi noe greier ut av en båt. Meg og Kaja lager samme så det var jo koselig : ) 
Men så har vi det helsikes engelsk oppdrag greiene igjen og jeg skal ikke begynne før neste time eller noe sånn og jobbe med det.. egentlig ikke bra for meg og ha tilgang til data.
Noen som sitter på skolen nå og geeker data som meg?
Karoline

Pakken innholdte:

Pakken innholdte 6 flasker med VITAMIN WELL. 3 Forskjellige typer og 2 av hver.
Du kan bestille de fra siden www.vitaminwell.se
Jeg har ikke smakt på de enda men den som lukta best var helt klart denne:
Prøvd noen av de før? 
Karoline

Pakke i posten

Alltid gøy med pakker vet dere, og denne gangen var den stor !
Hva tror dere er inni den?
-Legger ut hva som er inni den etterpå så i mellomtiden så får dere bare gjette i vei hva dere tror er inni.
Karoline

Reklame xD skvatt ikke!

Hærregud for en reklame sier jeg bare. Jeg skvatt jo fanken meg også av den, det var jo det værste !
Karoline

Bea sin parfyme?

Hei alle sammen, jeg lurte på om noen av dere hadde luktet på denne nye parfymen til Bea ?

Jeg har litt lyst på den fordi det er veldig mange som skriver at den er god å sånn men så må jeg jo få luktet på den først. Men så lurer jeg på om: 
Har du luktet på den?
Din mening om den? 
Karoline

Still sick and stresshelg,

I`m still sick and i hate it.. ( var det en hel engelsk setning uten feil? ). 
Jeg sitter da hær helt alene hjemme i huset mitt og ser på FRIENDS, så koselig. Mene så sitter jeg egentlig hær og bare tenker på denne stressfulle helga jeg skal gjennom. Eller den er ikke stressfull men det skjer så mye.. + at jeg skal jo i konfirmasjonen til Ida og Ole å tanken på at jeg skal gå i mange timer på høyhelte sko gjør meg helt svett !
Noen som skal i konfirmasjon på søndag? 
Karoline

Thorbjørn tilbake igjen!

Jeg ble kjempe glad når Thorbjørn kom inn igjen på Paradise, mene Victoria begynner å irritere meg så innmari mye nå. Hun er jo på alle guttene og har følelser for alle osv osv.. igår var det jo Stian liksom og så kommer Thorbjørn inn å hun ditcher Stian med en gang. Hun er bare så fake!
Mene gidder ikke snakka så mye om paradise fordi det er ikke det bloggen min handler om, så det jeg egentlig ville si var God natt alle sammen og ønsk meg god bedring for jeg er enda syk.
Så du kveldens episode av Paradise Hotel?
Karoline

Vinneren av DG solbrillene

Da har jeg trekt ut en vinneren av DG solbrillene og det blei "Trommevirvel" : Martine (http://mengen.blogg.no/) som vant solbrillene og jeg kommer til å kontakte deg så fort som mulig sånn at jeg får adressen din og sendt pakken til deg.
Karoline

-SYK-

Jeg kjeder livet av meg men man kan jo ikke forvente noe annet når man er syk. Jeg gikk å lagg meg nesten rett etter Paradise Hotel i går fordi jeg var så dårlig.. jeg har så vondt i hode (da er ikke pc det beste menmen..) og jeg får ikke til å puste med noe annet en munnen, svetter og fryser samtidig og ikke nok med det så kommer det noen hoste og harke lyder fra meg vært 2minutt. Koselig dette ja. 
Men siden jeg ikke har noe og gjøre tror jeg at jeg skal se litt på Two And A Half Man, er snart ferdig og da kommer jo jeg til å daue av kjedsomhet.
( Måtte bare legge ut en tegning som John Kåre hadde tegna til meg xD )
Flere som er syke eller er det bare meg? 
Karoline

Konkurransen avsluttes snart!

Nå er det ikke lenge før jeg trekker vinneren av konkurransen min hvor du kan vinne noen DG briller. Meld dere på hær: http://karopine.blogg.no/1271088963_konkurransevinn_solbr.html
Er du med?
Eller skal du bli med? 
Karoline

Bilder-Video-dagen

Nå er jeg komme hjem fra Vanessa og det har vært ganske koselig bortsett fra at jeg begynner å bli syk. Jeg er kvalm, dårlig, tett i nesa,vondt i hode og koke varm hele tiden.. Mene vis vi ser vekk i fra det så har meg og hun vært på UNG og litt sånn. 
Så er det så sinsykt vitti for Vanessa og de har fått en sånn spray greie hjemme som sprayer vær gang det lukter vondt. Så liksom vær gang Vanessa går forbi så sprayer den xD så sinsykt morsomt!
Mene jeg tok ingen bilder hos henne så det var jo litt dumt da men hær kommer bilder fra gym timen i dag (hvor meg, ida og f1 ikke hadde gym)
gif creator

gif creator
Det ene bilde av meg blei så stort så det blei litt stygt mene samma det.
+ At jeg har en film som jeg filmte av Ida i dag når hu går rundt og danser, og så liksom så fant jeg den stygge musikk greia inne på telefonen så vi fikk så latterkrampe av den så hehe.
Flere som ikke har hatt gym idag? 
Karoline

SkoleBlogging

Hei alle sammen, nå sitter jeg på skolen og har det derre Engelsk dritt oppdrag greiene... "dette kommer til å gå KJEMPE bra". Mene skulle bare si at jeg "Overlevde"-"Gud er med meg" xD haha.. men for dere som ikke skjønte det så var det ganske ironisk innlegg i går.
Men skulle bare si at det ikke blei så mye blogging før seint i kveld siden jeg skal til Vanessa etter skolen, så evig lenge sia jeg har sett henne så har vi så mye og snakke om<3 ( www.vanessaalexandra.blogg.no )

( Bilde som blei tatt sist gang jeg var med hu )
Flere som er på skolen nå eller?
Karoline

Maby mitt siste innlegg?!

Natta alle sammen, dette kan være mitt siste innlegg på bloggen for jeg tror jeg kommer til å dø i natt av forgiftning av maurmiddel !! Min "smarte" bror fant ut at han har maur på rommet sitt og det er rett på sia mitt da, så fant han ut at maur middel skulle han bruke "litt" av for å få det vekk. Og jeg kommer til å ære dau i morra (Kansje je overlever) siden det har spredd seg til hele etasjen vår oppe med soverommene... 
-Så dere får be en bønn for meg da, og ønske jeg overlever denne natten-  "Hope soo"
Karoline

Ser på PH osv..

Nå sitter jeg og glaner på Paradise Hotel og jeg rakk det faktisk i dag. Har vært i Søgne og litt i byen og sånn med mamma men jeg har ikke kjøpt noen ting da men det har ikke noe å si. Synes bare det er kjempe digg og være med mamma aleine liksom sånn "GirlTrip" = ) 
-men skal se vidre på paradise så snakkes-

( Har latterkrampe, vis dere som følger med på Pardise så det derre carl sitt triks med å bli brun med å ta vann og salt i en flaske og spraye på seg når man blir varm så blir du brun. Så fikk så latterkrampe for de så ut som noen hummre etterpå xD Bra tips Carl ! )
Noen som så det? 
Karoline

Engelsk oppdrag i 2uker

Jeg er home from school now !  liksom endelig. Og jeg er egentlig sur men så klarer jeg ikke være det, men grunnen til at jeg er "sur" er fordi vi har værdens styggeste oppdrag i engelsk  disse to ukene fremover... det er om noe greier..husker ikke nå xD mene idag så regnte det og jeg var jo i sjokk. Men så er det sol nå da og da er dagen bra :D 

-Hærregud dette blei et RANDOM innlegg følte jeg-

Flere som har noe oppdrag greier på skolen?
Karoline

Natta innlegg

Natta folkens, vet ikke offer jeg alltid gidder å skrive det samme og liksom bare ta et bilde og legge ut. Fordi det er jo bare natta, men det er jo litt koselig når man får det tilbake også da <3
+ Neii, det er skole i morgen!
Flere som pleier å skrive natta innlegg?
Karoline

Video; Ida&Meg

Tenkte jeg bare skulle legge ut en film av meg og Ida når vi var på vei til Lillesand så skulle jeg egentlig legge denne ut men jeg kom bare ikke så langt. Men for å si det sånn så har jeg veldig fin latteren og kansje jeg var litt hyper.. vi skulle tross av alt ta buss xD "sånn er jeg sammen med ida"
Karoline

Leopard øyenskygge

Jeg fant et bilde av ei som hadde sminka seg skikkelig kult på google. Så tenkte jeg at jeg skulle prøve det selv så kunne jeg legge det ut på bloggen og vise dere, men bare sånn info så var det første ganga jeg gjore dette så det blei litt rart så gadd jeg ikke stresse for å gjøre det på nytt. Men jeg blei egentlig ganske fornøyd (til at det var første gang). + Må bare si det sånn at bildene var sykt stresse å ta siden de blei liksom ikke noe fine og det at jeg ikke har speilrefleks og bruker sånn digitalt gjore det ikke bedre akkurat. Men samma det:


Var det ikke litt stilig :p ? 
Karoline

K J E D E R . . .

Jeg kjeder meg, K J E D E R - K J E D E R - K J E D E R meg. Så da sitter jeg altså hær og har nettopp begynnt på sesong 5 av Two And A Half Man : ) 
( Uten sminke = fuckaa )
Flere som K J E D E R seg i dag? 
Karoline

Bloggen skal ikke se sånn ut

Just sånn info så skal ikke bloggen min se sånn ut som den gjør nå, det har vært veldig mye kaos med den i dag men den blir fiksa snart. Og da blir den like fin som den var i sta når den egentlig var ny mene så var det det med at det ikke gidd ann å kommentere osv. 
Flere som stresser med bloggen sin av å til? 
Karoline

Volum tang eller kam ?

Jeg tuperer jo håret mitt vær dag nesten for å få volum i det for jeg synes jeg ser skikkelig teit ut med helt flatt hår. Så pleier jeg alltså å bruke kam men nå har jeg lånt meg en sånn volum tang som er på bildet. Men det som er greia da er at du sliter jo håret med begge delene, vis du bruker tanga så brenner du jo håret (brenner å brenner..) og når du tuperer med kammen så drar du jo håret eller sånn og da sliter du det. 
Så spørsmåle mitt er: Ville du valgt å bruke Volum Tanga eller Kammen ?
Karoline

Å kommentere funka ikke

Jeg begynte og like det nye designe skikkelig godt så måtte jeg bare bytte tilbake til det andre fordi det ikke funket og kommentere og gå inn på meny knappene osv. Så da sitter jeg hær med det gamle designe ...trist xD
Så vis du ikke fikk kommentert i sta eller noe så var det pga av at det var noe feil.

Karoline

Hot or Not

Hot or Not ?
( Min mening: Kansje litt for mye rosa for meg men det var jo litt fint da, så jeg mener Hot på tingene og Not på fargen som ikke er helt min. ) 
Karoline

€ AKON - Come Back To Me €Karoline

Nytt Design

Nå var det på tide med et nytt design og det blei sånn -- >
Ganske fornøyd egentlig, og det er www.katrinekri.blogg.no som har laget det til meg.
Men så lurer jeg på om dere synes dette var finest eller det gamle?
( Gamle på bilde) 
Karoline

Bedre bilde av skoene

Tenkte jeg bare skulle vise skoene til dere på 2 bilder som du faktisk kan se de godt : ) 
Jeg synes værtfall at de er skikkelig fine, men nå har jeg kansje litt rar smak da.
Likte du de eller ikke? 
Karoline

Fin dag folkens

Det er så sinsykt deilig vær ute, jeg elsker disse dagene som har vært. Håper det er sol for alltid fra nå av!  
Idag så tror jeg ikke at jeg skal noe, bare være hjemme og daffe så har jeg litt vondt i haue så tror jeg bare må få vilt meg siden det begynte i går.. ( mene så har jeg jo en konkurranse vet dere, så tror jeg at jeg skal trekke vinneren seinere i dag eller i morgen eller noe. Får se hva som skjer ) 
Håper dere får en fin dag med masse sol folkens : )
Karoline

€ S A N G €

 ( En sang som jeg er helt gal etter og når den kommer på radioen i bilen er den full guffe, jeg synes den er kjempe fin eller det er liksom min dilla sang nå får tia )
Liker du den?
Karoline

Video; Jeg skater

Tenkte jeg bare skulle vise en film til dere hvor "PROFFEN" meg skater, eller jeg står på et brett med skakke bein til tusen og blir dratt av Lh. Advarsel: Veldig fin latter i filmen, jeg ser mega feit ut med den fine genseren og dere får sett at jeg lager veldig fine armbevegelser xD
( Kødde skating ) 
Flere jenter som en like flink som meg eller xD ? 
Karoline

Nye sko

Hei alle sammen, jeg blogget ingenting nesten igår siden jeg var på senteret og litt sånn. Så når jeg kom hjem var jeg så sliten at jeg ikke orket rett og slett.
Så de som følger med på bloggen min fikk jo med seg at jeg var helt gira på at jeg skulle ha noen sko som jeg skulle mase meg til å få. Så vi dro på senteret og mamma ville ikke kjøpe sko til med for 600kr for at jeg skulle gå med de en gang eller noe. Så kommer vi i såfall opp på eurosko eller hva den skobutikken heter og så var skoene på halv pris så bare 300 kr så jeg blei jo kjempe glad. Og mamma kjøpte de seff med en gang til meg da når det var halv pris.
( De blei ganske stygge på bilde menmen.. )
Whatcha think aboute the shoes?
Karoline

i morgen heller

Jeg oppdaterer i morgen heller, jeg er så trøtt og sliten og øynene faller snart igjen. +++ veldig viktig: Jeg har vokse smerter i beina mine IGJEN!  h a t e  i t - 
Karoline

Skolen snart

Nå skal jeg bare bare se ferdig min 3 episode med Two And A Half Man og så skal jeg ned og pusse tenna så er jeg på vei til skolen igjen... Så er det fredag i morgen og det er sinsykt digg(t). AND jeg har har matte prøve i 4 time i dag som kommer til å gå helt ræææva.
Noen som har noen prøver i dag?
Karoline

Smerter "natta"

Natta da folkens, etter den lange dagen med masse "gååing" så har jeg så vondt i beina nå at det ikke går ann..+ det at jeg har vokse smerter for andre gang denne uka. Det er jo så helsikes vondt også vettdere. Så vis jeg bare legger meg nå og sovner er jeg garantert kvitt smerten i beina til i morra tidlig. 
Ehm..  det stemmer, vi har jo matte prøve i morra?! Shit! 
Noen som har hatt vokse-smerter i det siste? 
Karoline

Nomeland Kraftverk - Bilder

Jeg sa jo igår at vi skulle i dag med klassen til Nomeland Kraftverk og se rundt liksom. Og jeg lovte å ta mange bilder til dere og det har jeg gjort men jeg orker ikke legge inn alle men det kom en del da. 
Vært der før?
Whatcha think om bildene?
Karoline

Sørlandssenteret idag

Idag så var jeg på senteret sammen med Ida og vi hadde det kjempe koselig og gikk rundt og kødda hele tiden og bare babla og prøvde sko-tøy osv osv.
Så vil jeg bare vise dere noen sko som jeg har så sinsykt lyst til å kjøpe og har tenkt til å mase meg til å få av mamma og pappa. Jeg bare digger de og jeg tenker på de hele tiden " I`m in looooove "

( Unnskyld for det utrolig dårlige bilde mene jaja... )

Og så er det dette jeg kjøpte idag da:
Smykke fra Gina Tricot - 89kr
Sokker fra Bik Bok - 59kr ( fikk to stykker for 1 )
Øredobber fra Gina Tricot - 59kr
Hva synes du om skoene jeg skal kjøpe?
Og hva synes du om det jeg kjøpte?
Karoline

Kraftstasjon i morra

Nå sitter jeg hær og venter på at mamma skal bli ferdig med å se noe greier på tv så skal meg og hun en tur inn til Lillesand og kjøpe noe greier til i morra. Vi skal på sånn tur greie med klassen i morra til Nomeland  kraftstasjon eller hva søren det heter og så skaljeg  værtfall få tatt noen bilder i morra som jeg legger ut da så dere kan se : ) 

Noen som har vært der før?
Eller hørt om det?
Karoline

Plukke søppel. . .

Dagens høydepunkt på skolen i dag var vell når vi skulle plukke søppel idag. Det var rett og slett dritt kjedelig, og jeg hater det! Og for å si det sånn så er jeg alltid den som holder posen : D mye gøyere enn å plukke da.
gif creator
Flere som "ELSKER" å plukke søppel?
Karoline

Bilder på bloggen?

Hei alle sammen, at jeg får ikke lagt inn bilder og sånt på bloggen.. gudÅirriterende. Så det kommer ikke noe innlegg før jeg får inn bilder hær da.  ( Dette bilde lasta jeg inn på morran i dag når jeg skulle legge ut et innlegg med rakk det ikke så fint at jeg kan bruke det nå )
Får du inn bilder på bloggen din?
Karoline

Star Wars Plaster

Nå er jeg hjemme fra skolen folkens, eller jeg var det for 1 time siden eller noe mene jaja. Nå sitter jeg og geeker data mens jeg ser på tv, " klarer og gjøre masse samtidig - kult "  men jeg har tenkt til å fortsette med det viktige jeg gjør : )

( Jeg blei veldig hardt skadet i dag så jeg måtte bruke plaster for første gangen i midt liv sikkert. Haha, neida. Det er bare det at når jeg først har skadet meg og kan få prøvd de kule Star Wars plasterne som jeg tvingte mamma til å kjøpe til meg for noen uker sia så benytter jeg jo sjangsen til det. Men neste gang blir det Hello Kitty )
Star Wars eller Hello Kitty plaster ?
Karoline

Kjapt innlegg

Hei alle sammen, jeg må bare skynde meg å skrive. "Tenker på bloggen hele tiden jeg" :p neida. Men når jeg nesten har litt tid kan jeg jo bare ta et bilde og slenge inn et bilde til dere som er oppe på samme tid som meg.

Ville bare si Ha en fiiin dag : ) 
Karoline

Ferdig med . .

Nå er jeg straks ferdig med sesong 1 av Two And A Half Man, og har tenkt til å hoppe i dusjen. Mene jeg må bare si det igjen: OMG for et dødlig fint vær det er ute!

Karoline

Alexander Wang fletta

Den derre Alexander Wang fletta er bare så sinsykt fin, men jeg får ikke til å lage den på meg selv. Eller jeg får det til men den blir så stygg liksom... + nå etter jeg klippa meg har jeg "DET TYNNE HÅRET" såå..
Men hva synes dere om den ? : D
Karoline

Mye unødvendig . . .

God Mornings folkens : ) 
Sto opp for sånn 15 min siden eller noe og sola bare steiker inn vinduet mitt, "DIGG"! ELSKER SOLA! 
Idag skal jeg absolutt ingen ting, og jeg kan jo ikke akkurat dra og sove hos noen pga det er skole i morra.. liksom hvilken idiot fant på at vi skulle gå 5 dager på skolen og bare 2 fri? det er jo rett og slett helt teit! Men vis vi kansje ikke hadde hatt det sånn så måtte vi sikkert gått lengre på skolen enn vi gjør. Men de lærer oss jo kansje litt mye unødvendige ting på skolen og da, liksom det er tusen ting i matte jeg ALDRI kommer til å få bruk for som vi godt kunne latt vær å lære.. Altså jeg mener ikke at vi ikke skal lære det bare fordi JEG ikke kommer til å få bruk for det, men det er jo ting som INGEN trenger å lære som vi lærer. Jaja... jeg har mye mere på hjerte når det gjelder dette så.

Synes du vi lærer mye unødvendig på skolen? 
Karoline

€ Wii €

Okei, nå har mamma - pappa - broren min sotte og spilt WII i hele dag siden vi kom hjem. Jeg har ikke prøvd det enda og har ikke noe planer om det heller.. ikke spørr hvorfor jeg er så negativ til det for jeg vet faktisk ikke. " Nazist mot det".. neida :p mene jaja..kansje jeg skal ta meg en tur ned og titte litt på det.
Har du spilt det noen gang?
Karoline

Klippa meg idag

Se, jeg har klippa meg idag:

Det blei ganske dårlig bilde menmen, dere får jo sett det sikkert en annen gang. Og hun klippa nesten vekk alt det lyse jeg hadde i håret som egentig var ganske digg å få vekk, men jeg likte ikke at det blei så utrolig tynt liksom enn det jeg er vant til. Mene håper bare dere synes det er fint så får dere jo sikkert sett bedre bilde en annen gang...hvor jeg ikke har så bølgete hår. ( Man ser kansje ikke så stor forskjell på bilde men du ser stoooot forskjell "IN REALITY" )
Hva synes du om håret ?
Karoline

Bursdag snart

Nå sitter jeg hjemme hos Ida og venter på ho skal bli ferdig i dusjen, så skal vi i bursdag etterpå. Har stelt meg og sånn mene føler meg som den dusten i det tøyet jeg går med... jogge bukse og hette genser så "JADDA".
'
( den begynner nå klokka 19.00 så vi kommer litt for seint tydeligvis ) 
Hva skal du idag? 
Karoline

KÅSERI !

Hei alle sammen, nå sitter jeg på skolen og skriver KÅSERI.
Dere som ikke vet hva det er så orker jeg ikek fortelle det nå, og da får dere heller spørre i kommentar feltet.
Altså jeg sitter hær og aner ikke hva jeg skal skrive til den derre greia... for noe dritt.
Skal se om jeg får gått nå snart.
Hørt om noe som heter KÅSERI før :S ?
Karoline

En tur

ByeBye people : )
Nå skal jeg bare en tur inn å handle og en tur til Søgne tror jeg, 

( xD )Jeg tar hele tiden bilder av meg selv med webben til bloggen, så dette var dagens 3.
Flere som ofte bruker web bilder på bloggen sin?
Karoline

Oppdate

Nå har jeg nettopp heve på en maskin med klær og har tenkt til å gå å dusje håret.
Må bare bli ferdig med å laste ned noe dritt så jeg kan spille av filmer på denne pcen!

Karoline

< N A T T A 3

Jeg føler det er midt på nattan sånn i 2 tia eller noe mene klokka er ikke over 12 engang. Mene så ville jeg bare si natta til dere som leser bloggen min, synes særiøst det er litt koos å blogge egentlig. Siden når dere kommenterer tilbake så blir jeg bare sånn: OMG, en kommentar! :p
Imorgen er det torsdag så kommer fredagen og så er helga der. Vet ikke helt hva jeg skal enda, eller har noen planer mene må bare bestemme meg for hva jeg skal velge og gjøre. Har enda imorgen og bestemme meg for så jaja.

( Det var i fjor sommer eller noe, og jeg synes det er litt flaut at jeg hadde det som profil bilde i tusen år  på nettby menmen )
Karoline

Hot or Not - Converse

Hot or Not med CONVERS shoes ?
convers.jpg ALICE'S CONVERS image by Yesi446
Min mening: Jeg synes mange av de er ganske stilige men jeg kunne ikke gått med det selv siden jeg rett og slett ikke passer det. Men mange andre som passer det så : ) Så jeg sier HotNot
Karoline

Syk-Two And A Half Man

Hei alle sammen : ) 
Nå sitter jeg hær og er enda litt kvalm.. ( har ikke vært på skolen idag for våknet med den spy-kvalme følelsen )

Gaad! Det føles som sommer, men det som mangler på øya er alle de millioner av folka som pleier og være hær så.
Mene jeg skal sette meg ned og se på Two And A Half Man nå, jeg har alle 7 sesongene på pcen så snakkes folkens =)
Hva synes du om Two And A Half Man ? 
Karoline

Svar på spm runden:

Nå kommer endelig svarene på spørsmåls runden, sorry for at det ikke kom på videoblogg men det gjør sikkert det neste gang da : ) 

VS SPØRSMÅL;
tv eller data ?
syden eller norge ?
sommer eller vinter ?
sjokolade eller smågodt ?
dots eller oreo? 
Simpsons eller Familien Griffin ?
Cola eller Fanta ?
Sony Ericsson eller Samsung ?
Kjole eller skjørt ?

Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg begynte og blogge fordi jeg synes det virket gøy når jeg leste andre sine blogger.
Hva liker du best med å blogge?
Den responsen jeg får av dere leserne mine.
Vil du komme på topplisten?
Ja seff vil jeg det, men det er ikke sånn at jeg prøver og blogge meg ihjel for å komme på den.
Liker du Banan ?
Nei, jeg liker ikke banan.
Har du noen dyr ?
Ja, jeg har 1 hund og 1 katt.
Hvor lenge har du blogget ?
Siden slutten av 2008 sånn sirca.
Hvilket kamera har du ?
Husker ikke hva det heter men det er et digital kamera (vist det før på bloggen)
Hvor høy er du ?
1.64
Har du piercingen ? 
Jepp.
Tar du solarium ?
Eh, nei.
Klarer du å gå uten sminke ?
Ja, klarer det. Men liker helst å gå med.
Synes du førsteintrykker har noe å si hvis personen er super etterhvert hvis det ikke gikk så bra med førsteintrykket ?
Nei egentlig ikke, eller det har jo litt å si meneh.
Det indre eller det ytre ?
Indre&Ytre
Hvem blogger leser du og hvorfor ?
Det er så mange så kan heller lage et innlegg om det senere
Hvem er ditt bloggforbilde ?
JuliaNyl har vært det helt fra begynnelsen av, men nå så er det egentlig ingen.
Hvem er ditt stilikon ?
Har egentlig ingen.
Hvem skoledag har dere best timer på ?
Emm, vet ikke helt. Kanskje torsdag? 
Hva heter din yndlingsfilm ?
Twilight kansje?.
Spiller du et eller annet instrument ?
Nop, aldri gjort de heller.
Er du flink til å synge ?
NEI!
Har dere jobbdager på skolen for en aksjon? f.eks; SOS-barnebyer og sann.
Nei, eller vi har hatt sånn OD dag vis det regnes som sånn?
Hva er ditt yndlings antrekk?
Aner ikke, sikkert ingen ting spesielt.
Liker du ski?
Liker å liker, jeg får ikke til å gå på ski faktisk! FLAUT. 
Hvilken årstid liker du best? 
Sommertiden 
Hva synes du om piercinger og tattoeringer ?
Synes det er fint med piercinger og tattoveringer på noen, men ikke sånne som har 40000 på hele kroppen av det. Men kansje 1 tattovering eller 1 piercing er veldig fint : ) 
Ditt beste minne ?
Har så utrolig mange så litt vanskelig å velge mitt beste!
Hva syntes du om Miley Cyrus ?
Ingen mening om hu egentlig.
Hva er favoritt fargen din ?
Blå
Har du søsken ?
Jepp, 1 storesøster og 3 storebrødre
Favoritt program?
Paradise Hotel nå for tiden.

( Random bilde fra jeg var liten )
Karoline

Ida med Extension:

Idag på skolen når vi hadde gym så hadde ikke meg og Ida så etter 1 time så gikk vi bare ned fra hallen og ned i klasserommet. Der så hadde jeg med meg rettetanga og extensionèt mitt som Ida skulle låne.
Så fant vi ut av vi like så godt kunne ta det på ho der så jeg gjore det og hu fikk helt sykt fint langt hår!
Kjempe langt!
+
Resultatet blei sånn forann:

Utrolig fint! 
Besøk: www.idatveit.blogg.no

Whatcha think? 
Passa ho det?
Karoline

Bildene

Hær kommer endelig bildene fra skolen idag som meg og ida tok, det er jo så digg vær så det blei et par for å si det sånn.  ( Legger ikke ut alle siden at bloggen er litt klikk ) 
Hva synes du om bildene ?
Karoline

Minner om konkurransen som ligger litt lengre ned hvor du kan vinne noen solbriller : ) 

Videoblogg-Skolen

De bildene jeg snakker om som skal ligge under filmen er ikke der siden blogg.no er no kødd med tror jeg.
Og sånn som jeg sa igår, vis det blei fint vær i dag skal jeg sitte ute og gjøre noe lekse greier når vi har arbeidstimer og det var det jeg gjore : ) 
Får du lagt inn bilder på bloggen din?
Karoline<3

Natta <3

Jeg er så trøtt så har jeg egentlig den helsikas engelsk dritt leksa jeg må gjøre men jeg har jo to arbeidstimer i morra "tror jeg" og vis vi har det og det er fint vær " Steika soool" skal jeg særiøst sitte ute og nyte den.

(Karoline ligger litt og bare stirrer i skjermen....)

Nei, vet dere hva? Jeg legger meg ned og ser en film på datan til jeg sovner, vi har ingen engelsk timer denne uka så kan jeg jo kansje gjøre den i helga...vis jeg gidder da.

Natta <3
Karoline

Snart Paradise time !

Så utrolig gøy det er når det er bare en som blir med i konkurransen min, så kommer jeg inn igjen på blogg og ser at liksom det er komme enda flere med. Det er bare så utrolig gøy!
Og får dere som ikke er med enda i den så ligger den rett under dette innlegget.

Just nu sitt æ bare hær å ser på Norske Hollywoodfruer : ) 
Sitter egentlig og venter på Paradise Hotel mene det er enda 10-15 min igjen da så..

Ser dere på Norske Hollywood fruer? 
Og dere ser vel på Paradise Hotel?
Karoline

Konkurranse-Vinn DG solbriller

Hei alle sammen, da er det konkurranse tid og det er bare å bli med.
Du kan melde deg på så mange ganger du vil, og det eneste du trenger og gjøre er å: Skrive bloggen din og mail addressen din i kommentarfelte og du er med : ) 
( Du har større kjangs for å vinne vis du lager et innlegg på bloggen din eller bare linker til konkurransen )
Konkurransen kommer til å vare et stund.

-Du kan vinne disse DG solbrillene:
(sorry får dårlig bilde men jeg bruker mobilen så) 
Så da er det bare og melde seg på alle sammen!
Karoline

www.coolshop.no

Ute med katten-Bilder

Nå har meg og pyse gutten min vært ute og tatt noen bilder, gidder jo ikke legge inn alle sammen for ingen blir sånn mega brae med mobilen min sitt kamera + at han snur seg vekk eller noe vær gang jeg skal ha det perfekte bilde. Så da øddelagg han litt for oss begge!
Hva synes du om bildene ?
Karoline

Bilder fra helga

Jeg fikk ikke lagt inn de bildene som jeg sa jeg skulle, men så fant jeg ut at det var såpass mange at jeg like godt kunne stappe det inn i en film : ) 
( www.karopine.blogg.no / www.vanessaalexandra.blogg.no )
Whatcha think ?
Karoline

Skal bli Tante !

Ja altså jeg har en ting som jeg vil dele med dere som leser bloggen min, og jeg sa jo det i dag tidlig at det kom seinere og nå er det jo seinere så : ) 
Men dere som har meg på facebook har sikkert sett det men. "Trommevirvell" -Jeg skal bli tante :D !!! OMG ! Når jeg fikk vite det igår så blei jeg jo bare helt sånn :O er dette tull eller?!
Men det er altså han største storebroren min som skal ha (eller dama han si da xD) og hu er 3 månder på vei så. 

-Så tenk på det, at i slutten av Oktober så blir jeg tante !

Karoline

MorgenBlogging-Nyhet når jeg kommer hjem

Hei alle sammen, 
Jeg er bare kjempe gla nå! Jeg har en nyhet som jeg vil dele med dere mene jeg vil heller si den når jeg kommer hjem : ) 
( Men jeg er ikke så glad for at jeg sto opp klokka 6 som jeg pleier da, men har 20 minutter på meg...som jeg kunne ha sove liksom. Men da er det vel noe som kalles "Data" : ) 

-Diggeste været du kan få ute nå, <3

Men jeg kunne jo egentlig ha sitte nede og sett på tv og spist, men dere ser jo hva jeg tenker på med en gang jeg har litt fri tid !
Ha en fin dag alle sammen, ( btw den som prøver og øddelegge min dag idag skal det gå hardt ut over )
Karoline

Videoblogg:

Jeg har ikke fått blogge noe før nå siden jeg har vært hos Vanessa siden igår, så har vi tatt mange bilder osv.
Så har vi filma noen filmer osv, så tenkte jeg skulle legge ut filmen først:
Så du hele? 
Karoline

SOL

I`m in heaven !
Jeg sjekka yr.no og det melder bare fint vær fremmover, jeg elsker sola. Jeg kunne gifta meg med den men da skulle den vært med meg vær eneste dag. 
Så det kommer sikkert til å bli sånn at man for den sommerfølelsen sånn som idag.

Karoline

€ Cheryl Cole - Fight For This Love €Liker du den sangen?
Karoline

EOS den gule

Altså denne viste jeg ikke fantes før i går!
Den skal jeg så sykt kjøpe neste gang jeg er på senteret, har den røde men liker den ikke så godt så liker jeg best den lyse grønne men jeg vil altså nå ha den gule så det blir mitt neste innkjøp.

Har du den, eller har du lyst på den?
Karoline

Sommer-vær

Greit da har jeg vært hos tannlegen hvor det var ikke no hull, så har jeg vørt på foreldremøte som "eh" gikk greit.
Og så har det vært en så utrolig digg dag på skolen siden det er som om det er sommer!
Det er så varmt og liksom sola steiker-ikke en sky på himmelen (blå som bare det) og det blåser bare varm luft skulle man tro!  DEILIG

Er det almost sommer vær der du bor? 
Karoline

Tannlegen snart -.-

Hei alle sammen, digg å kunne sove litt lenge i dag værtfall.
Skal til tannlegen 08.15 så må skynde meg..snakkes <3

Karoline

Peace !

Haha :p hadde egentlig ikke noe sånn og skrive om enn at nå drar jeg snart til senteret så da blir det sikkert ikke noe mere blogging i dag tipper jeg.
( Skal btw feire bursdagen til pappaen min som blir 49 i dag )
-TULLE BILDER-
med peace tegn


Karoline

Pakken:

Yeah, da har jeg fått 3 par solbriller fra www.coolshop.no som jeg ble sponset med : ) 
( Veldig dårlig bilde meneh funker fett det ) 

Trykk på bilde for å få det større:

Hvilkene synes du var finest?
1, 2 eller 3 ?

Karoline

Pakke i posten

Endelig kom den da : ) 
Pakken som jeg hadde ventet på!

( Legger ut bilde etterpå av hva som var i den )
Karoline

Jeg eide henne! HAH

Meg og mamma sitter i bilen uten for Kiwi.
Det ligger noen knuste egg forann inngangen inn til Kiwi og det kommer en liten gutt ut der og stopper rett forann eggene og begynner og hyle!
Jeg begynner jo seff å le da, siden det ser jo litt komist ut. " HYLE av noen knuste egg "
-så løp han liksm vekk fra de som om han var livredd og holdte på å pisse på seg-

Meg og mamma kjører i bilen opp til sørlandssenteret.
Det kommer en trailer i mot oss og den var skikkelig nærme oss! Og da mener jeg NÆRME!
Jeg begynte seff og hyle som om jeg skulle pisse på meg og tankene mine var vel bare: La meg dø kjapt.

Mamma: Og du klagde på at den lille gutten hylte?
Meg: Ja! 
Mamma: ?
Meg: Som at liksom han lille gutten kunne blitt smasha og daue av eggene sånn som vi kunne av traileren.. 
" Daaah " og gir henne loooser tegnet, som jeg er så god til.

JEG EIDE HENNE !

( Love my MOM )
Karoline

Hater venting-(sørlandssenteret)

Jeg hater og vente...det er så sinsykt kjedelig.
Akkurat nå så har jeg venta på en pakke i som skal komme i posten...jeg har venta leeenge!
Liksom den skulle ha komme i går meeen neida... og da skulle den jo ha komme i dag meeen neida.. så det vil si at den pakken har bare med å komme i morgen!

Akkurat nå sitter jeg hær og har komme inn døra for 15 min siden eller noe hvor jeg altså har vært i Lillesand en tur og en tur oppe på Sørlandssenteret. 
Tror jeg skal opp dit i morra også siden det er sånn greie som skjer der oppe da ( GREIE?...husker ikke akkurat nå hva det heter.... ) 
Flere som skal dit? 
Karoline

Dagen går treigt..

Nå er jeg hjemme fra skolen endelig!
Eller jeg var hjemme for en halv time siden eller noe men liksom orker ikke sette meg hær med en gang, vis dere skjønner. 
Akkurat nå så sitter jeg og hører på musikk og lurer på om jeg skal bli med mamma til Lillesand osv siden vi skal kjøpe gave til pappa pga han har bursdag i morra. ( Han blir 49 så )
Men vet ikke hva jeg gjør... hehe
( Btw: er det bare meg som synes at denne dagen går utrolig treigt eller er det flere? jeg var liksom ikke bare 6 timer på skolen men 10 år! )
Karoline

Skole i morra

Natta folkens...no smily face.
Skolen er i morra, og det vil si at påskeferien er over...jeg vet at jeg ikke kommer til å få sove liksom så jeg skjønner ikke hva vitsen er med å ta nette!
Jaja, ses i morra etter skolen da.

Begynner du også på skolen i morra?
Eller begynte du i dag?

Karoline

€ www.tcmn.blogg.no €

Hei alle sammen, jeg vil bare anbefale en blogg til dere:
WWW. TCMN.BLOGG.NO

Ja, hun ligger på topplisten (hvor hun fortjener og være) så dere skjønner sikkert ikke hvorfor jeg anbefaler hun til dere da når dere sikkert har vært innom hun før. Men vis det er noen som er som meg og nesten aldri sjekker blogg.no så er det bra jeg anbefaler hun da.

Første ganga jeg var innom hun så var det bare et innlegg jeg så som jeg bare: nei, denne bloggen var ikke noe sånn som jeg liker. Men så når jeg så gjennom blogg.no listene så trykker jeg innom hun og begynner og lese g se på videobloggene så blei jeg bare helt hekta. Så nå sjekker jeg den bloggen 24/7. 
Men det som jeg liker med bloggen er at hun har så mange videoblogger og at hun ikke alltid må være sprudlende gla på vær og kan uttrykke seg, og si at ja nå har jeg en dårlig dag foreksempel og vise det. Istedenfor å ta et "happy" bilde og late som om hun er gla hele tiden.
Hun har også mange outfit som jeg liker og ser på å ha skikkelig bra stil. 
Hva mere kan jeg si?, jeg har ikke noe mere men det er nok for meg for jeg vet bare at jeg liker den bloggen utrolig godt nå, og kommer til å fortsette og lese den. 

Har du vært innom henne før?
Leser du den fast?
Karoline

€ Blame It On The Pop €


Karoline

Ny jakke : )

Nå har jeg nettopp komme hjem fra en kjapp tur innom senteret hvor jeg endelig
har fått kjøpt meg en ny jakke. Jeg digger den, den er så fin.
Men sorry for det mega dårlige bilde, det er bare det at jeg ikke har noe bra
kamera men jeg skal få i begynnelsen av Mai som ikke er lenge til :D "låver
dere bare masse brae bilder når jeg får det og aldri et eneste stygt bilde som
jeg nettopp har tatt!


Cubus - 499kr

Whatcha think?
Karoline

"Sminke-Toalett veske"

Jeg har helt glemt av det, men at Katrine ( www.katrinekri.blogg.no ) har laga sånn "sminke-toalett veske" til meg som jeg skulle legge ut bilde av mene dere vet meg...treigeste personen ever!
Og så er kameraet mitt litt sånn kødd med og så blir mobil så dårlige bilder med så jeg bare tar og "låner" bildene av Katrine de som hun lagg ut av den:


Velgte hva som skulle være på selv og blei kjempe fornøyd !

Hva synes dere? (hun er mega flink) 
Karoline

Videoblogg:

Hei alle sammen, nå har jeg vært hos Vanessa og har sove hos henne.
Så blei jeg henta værtfall og så filma jeg bare litt når vi surra rundt i Lillesand og skremte
måker xD hehe
Karoline

N A T T A

Hei alle sammen, jeg har ikke blogga noe sånn spesielt i dag (eller spess å spess)
Det er fordi jeg ikke har noen ting og blogge om så da gidder jeg jo ikke bare skrive masse
tull for å bare blogge. Men har hatt 2 sang innlegg da : ) 
Og nå så har jeg heller ikke noe mere enn å si Natta-->legger meg garantert ikke enda
mene kan jo like godt bare si natta til dere da <3

Karoline

€ Brooke Hogan - You Never Be Like Him €Karoline

€ Brooke Hogan - Hey Yo €


Karoline

Natta folkens


Karoline

MTV hele dagen

Jeg er slaaapiss ass : D
Jeg har logge hele dagen utstrekt på sofaen og glodd på MTV hele dagen!
Eller ikke bare hele dagen, men hele dagen i går også!

Det er liksom ikke så altfor mye som skjer ute på øya hær ( hadde tenkt til å si at den var ØDE men det er den jo ikke sånn akkurat ) 
Så altså idag så har jeg sett tusen episoder av My super sweet 16 eller noe sånt, og Brooke know best eller no, og The hills og Life of Ryan. Det har jo vært en spennende dag.
Noen som pleier og se på noen av de serie greiene kan vi kalle det? 
Karoline 

4 blogger:

Jeg tenkte bare og linke til 4 blogger som jeg leser som jeg er venner med og jeg vil at dere skal ta en titt innom dem:

Gamle innlegg "bilder"

Hærregud å gøy jeg har det for meg selv faktisk :p
sitter og ser gjennom gamle innlegg og for å si det sånn..jeg har nesten ikke noen bilder men jeg fant en del ettervært som jeg tenkte og dele med dere:
Meg og Ida når vi overnatta på skolen engang <3
Eh.. meg og Ida hadde et prosjekt om noe og vi klarer jo ikke la vær og være
på naturfags romme uten å kødde litt med MR.skjellett : D
Meg og Lh : ) 
Og jeg som har hatt tegne time XD
: ) 
<3
Og et bilde av meg selv :p

Flere som har gått tilbake og sett på sine gamle innlegg og ledd litt xD ? 
Karoline

1 April idag

Jeg har rett og slett ingen ting og blogge om så liksom skal jeg gidde og blogge da.
Skal egentlig til Vanessa idag men så har jeg ikke spørt enda, noe som jeg kansje burde.
Hmm.. så skal jeg klippe meg i morgen eller lørdag tror jeg.

Og så er det jo 1 April idag, og for å si det sånn så prøver alle og lure meg, men ingen får det til så "HAHA" -In your face people!-
( Nice meg - og ida - gå inn på www.idatveit.blogg.no )

Noen som er blitt lurt?
Karoline

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits