april 2011

Bilder fra i går - Karoline & Pia

Pia ble med meg hjem etter skolen i går og sov hos meg til i dag. Var utrolig koselig, fant på litt sprell (prøvde værtfall) men ikke så veldig lett på øya.. men har ikke så mye mere å skrive. Tenkte heller å bare legge ut noen bilder fra i går :-)

BTW: Det var 31 grader i sola i går, sick chill. Vi var ute nesten hele dagen !


Beste fotoshoot plassen! Skal begynne å bruke den!


Vi satt i trappen utenfor og hadde LIVESHOW with browniiii å alt :-) det var digg


Liveshowet inne når vi lagde browniii <3
 


Vi fikk en idè om at vi skulle ut i gummibåt så her på bilde driver Pia og blåser den opp.


Og meg som blåser den opp, hadde så utrolig stor blåsekraft at fjeset mitt så veldig pent ut <3


Chilling`s i gummibåten <3 .. fant ut at det var hull i den, men vi lappet det og skulle ut på vann!


Fortsettet jo selvfølgelig med liveshowet til ALLE folkene som så på.. så vi måtte installere oss ned på brygga :) 


Her har vi vært ute i båten og dere skjønner vel hva som har skjedd.. lappingen til meg og Pia funket så super bra at vi ikke kom oss lenger enn to meter.. (dette ødelagg hele dagen min..) 


Prøvde å finne på noe annet å gjøre så vi gikk bort på fotballbanen og lekte litt x) LOL


Pia som står over meg i "runsen-dissen-husken" jah, vet ikke hva dere kaller det men værtfall :) 


Og til slutt, bilde av meg og Piaaaapyyyys <3

Hva synes du om bildene?
Karoline

Pakke i posten igår:

Fikk en sponsor pakke i posten i går, den kom utrolig fort fra jeg sendte adressen min til den var der (neste dag?). Skriver ikke så mye om produktene akkurat nå siden jeg ikke har testet noen av dem ut så kan heller gjøre det når jeg har fått testet dem.
Det som inholdt i pakken var: 

TRESèmme - varmebeskyttende spray
Shercover - eye palette
Shercover - concealer
Shercover - blanding, high light osv  Har du prøvd noen av disse produktene, synes om dem såfall? 
Karoline 

LIVESHOW - UTE I GUMMIBÅT !

Meg og Pia har liveshow og vi er på vei ut i gummibåt, FØLG MED !!!

Snart, se forje innlegg

LIVESHOW - Med Karoline & Pia NÅ!


Stream videos at Ustream

 STILL SPØRSMÅL :-))

INNKJØP - Korres Lip Butter

Var på senteret sammen med Ida i dag, gidder ikke skrive noe langt innlegg så viser bare det ene lille jeg kjøpte i dag:

Kicks - 215kr

Har du en av disse ?
Karoline

SPOTIFY LISTEN MIN:

Jeg er litt små sint på Spotify (og har vært det i noen dager nå.) Den gamle listen min med all musikken var noe tull med så jeg måtte lage meg en helt ny liste hvor jeg bare har stappa inn musikk. Prøver å rydde litt opp i den nye men det er så mye.. så jeg er kommet til at jeg har 111 sanger. Har ikke mye igjen før den er sånn som jeg vil. Men vis dere vil "høre" på lista mi eller lurer på hva slags musikk smak jeg har så er det denne (sikkert noen som kom til å spør)

<3


Karoline

Døgnrytmen min er "#0?)#-.*"

Døgnrytmen min er helt snudd opp ned og i morgen begynner skolen. Jeg kommer til å slite med å våkne.. vis jeg har sovet i det hele tatt. Har ikke sovet mer enn en halv time i natt og så får jeg ikke sove mer. Skulle vært med mamma og de på jobb men orket ikke der å da men etter de dreiv å styrte i nesten to timer fikk jeg ikke sove når de dro så jeg har vært våken siden seks tiden...woho. Siste dag av ferien og jeg bare sitter her og glor og lurer på hva jeg skal finne på.. -dette blir en spennende dag-


RED - ALREADY OVER
Anbefaler at dere søker på "red" på spotify eller på youtube og hører på sangene. Digger alle sammen <3
Karoline

NAIL DESIGN

Jeg blir utrolig inspirert av denne siden: Supa Nails og synes det er så mange fine design der så nå har jeg prøvd å lage et design på neglene mine men det ble ikke sånn super fint. Men anbefaler at dere tar er tur innom den siden, jeg blir så utrolig inspirert av alle designene så kanskje andre blir det å :-)

                                     

Mine negler:
Det svarte kom veldig "utover" pga top coaten så det ble stygt, det så mye bedre ut før jeg tok på top coaten.. 
Hva syns dere :-) ? 
Karoline

Mine 3 neste innkjøp:

Dette er de tre neste produktene som står på min "må kjøpe-liste", vet bare at den Lip Butterèn kan fås kjøpt i butikk. De to andre hårproduktene må jeg bestille på nett for har ikke sett dem på noen frisør salongen men tror jeg skal ta meg en tur på sørlandssenteret og se etter den Kerestase tingen samtidig som jeg kjøper den Lip butterèn. Det er bilde av to stk under for jeg er usikker på hvilken av de jeg skal kjøpe. Mange som sier de skal være veldig gode derfor skal jeg prøve de(n). 

 

Har du noen erfaringer med disse produktene, burde jeg kjøpe dem eller ikke? Kommenter:-)
Karoline

MY NAILS TODAY: IPOD DESIGN

Ble inspirert av maddepaddee(link) når hun lagde "ipod design på neglene", synes det var så stilig at jeg måtte prøve. Må nok øve litt mere siden det ble ikke så veldig fint. (But, øvelse gjør mester) 


 
Whatcha thinking?
Karoline

Rosa påskeegg + namnamnam x1000

PÅSKEEGG, JA ! Har fått et sykt svært og utrolig søtt påskeegg i år, det er rosa med en sløyfe på <3 +(pluss) Masse masse digg oppi <3 love it, I`m gonna get fat after this :-) caaaaaare  -10hi-

Har du påskeegg ?
Karoline

INNKJØP (igår)

I går fikk jeg endelig kjøpt meg en ekstern harddisk og er utrolig fornøyd. Den kostet meg 799kr på Expert. Ville egentlig ha den i rosa men det var bare hvit og svart igjen og da valgte jeg hvit. Har rundt 4000-5000 bilder på pcen + filmer og masse musikk så trengte en sånnen i tilfelle pcen min dør som jeg tror ikke blir så lenge til nå... men værtfall, et nyttig kjøp som jeg ikke kommer til å angre på  :-) 

Karoline

HULEBJØRNENS KLAN - anyone ?

Jeg er vanligvis en lesehest x1000, men i de siste par månedene har jeg ikke hatt noe motivasjon i det hele tatt til å sette meg ned med en bok å begynne å lese. Dumt egentlig, jeg som liker så godt å lese. Men værtfall, mamma prøver å stappe på meg denne boken som er første del i en serie på fem bøker eller noe sånn. Første boken er på 541 sider noe som gjør at jeg ser ekstremt mørkt på dette prosjektet og jeg lurer på om denne er god i det hele tatt.. Søkte på google etter hvor mange bøker det var og da fant jeg jo ut at det var fem bøker men jeg så også at det var laget en film om serien eller noe sånn og da så jeg at vi har den filmen hjemme faktisk. Så jeg skal gå ned og finne filmen og se den etterpå tenkte jeg. Og vis den er bra eller virker litt intressang så skal jeg begynne å lese boka. + Det er bedre å se filmen først så jeg kan ha et bilde oppe i hode hvordan folk osv ser ut :-)

                                                                                    Har du lest serien eller sett filmen? 
                                    Lese boka først så se filmen, eller se filmen først så lese boka? (Hva foretrekker du?) 

Browniii + random pictures

Sitter for øyeblikket i sofaen og ser på One Tree Hill sammen med værdens beste brownii stykke som snart er borte. Det er utrolig deilig vær ute og man merker at sommeren er rett rundt hjørne, gleder meg til de to månedene som man chiller - blir brun - bader osv. Men akkurat nå må man bare nyte påsken så er det ikke mange dagene igjen av skoleåret.
Tror jeg skal ta meg en tur ut og nyte sooolaaaaaaa, snakezzz people :-) 

Tenkte å bare slenge med noen random bilder som jeg tok i helga:


Hva synes du om bildene?

INNKJØP 18.04.11

I dag har jeg vært på senteret sammen med Kaja og shoppet litt så tok vi bussen til Lillesand og gikk rundt der et par timer. Tror ikke jeg har ledd så utrolig mye på lenge, det var utrolig koselig. Men gidder ikke skrive et langt innlegg, dere kan heller bare se hva jeg har kjøpt. Er utrolig trøtt og skal legge meg.. skal bare se en episode av Gossip Girl først :-)

Kaja og Karoline

Og innkjøpene: 


Whatcha think ? 

S L I T E N

I dag så hadde jeg faktisk ikke tenkt meg noen vei jeg, jeg skulle være hjemme og kose meg men neida.. jeg måtte være med pappa og de på jobb (og kose meg, woo).. kom hjem for en time siden og er daue sliten. Jobbet i 8 timer + sikkert mer. Jeg er 16 år, blir sliten av en (ikke ordentlig) arbeidsdag og har ikke begynt mitt eget ordentlige enda.. hvordan skal det gå med meg?
Men som jeg sa, jeg er sliten og vil sove så vi blogges i morgen. 
Unødvendig innlegg men just oppdate lisssoom <3

Planene mine er å jobbe litt i morgen igjen og dra en tur på senteret med Kaja :-) wee

-Without you-


Say something new
I have nothing left
I can`t face the dark without you
There`s nothing left to lose
The fighting never ends
I can`t face the dark without you

Pusekatten min er barbert og kastrert, eh-he

Ikke veldig pent, nei. I dag ble han både barbert og kastrert den lille stakkarsen. De barberer ikke så mye for kastrering alså, hadde kanskje vært litt mye eh-he. Men han var så full av klomper i pelsen at vi måtte bare fjerne så mye.. han ser skikkelig puslig ut. Men må bare se positivt på det, det vokser jo ut igjen :) om en stund... DAKAR BABYÈN MIN <3 SOMEONE LIKE YOU


Nevermind, I'll find someone like you, 
I wish nothing but the best for you, too, 
Don't forget me, I beg, 
I remember you said, 
"Sometimes it lasts in love, 
But sometimes it hurts instead," 
Sometimes it lasts in love, 
But sometimes it hurts instead, yeah, 

Karoline

"Dagens blogg" ble: www.carolinetellefsen.blogg.no

Vil du bli dagens blogg ?

Nå er det en stund siden jeg har hatt dagens blogg på bloggen min så da tenkte jeg å ha det, så dere som vil bli dagens blogg. Meld dere på :) Karoline

Mens smerter er jævli..

Vært hjemme i dag, igjen. Hadde så utrolig mens smerter i natt at jeg prøvde alle liggestillinger ever og når det ikke hjalp var jeg i dusjen i en time for det hjelper litt men der kunne jeg jo ikke bli for alltid så jeg prøvde å sove men det tok jo sin tid. Så når jeg våknet for å skulle begynne å gjøre meg klar for skolen hadde jeg enda litt vondt så jeg fikk bare bli hjemme. 

Jeg har aldri mens smerter og er glad for det, for det var helt sick vondt og håper bare det ikke er noe jeg får igjen til kvelden.
I HATE IT..

Men nå ligger jeg i sofaen og ser på Home and Away så vi blogges senere, (random bilde av meg og Ida, hihi)


Karoline

PAKKE I POSTEN - NOKA

Fikk pakken i posten i går egentlig men det var så seint når mamma kom hjem med den at jeg ikke gadd å knipse bilde av det og skrive innlegg i det hele tatt. Men værtfall, det er en sponsor pakke fra denne nettsiden: www.nokadietten.no og det er en "diett" som jeg skal prøve.

Det var masse forskjellige greier i pakken med forskjellige smaker osv. 

Gidder ikke skrive så mye mere om det akkurat nå men jeg tenker det kommer et par innlegg fremover om dette "prosjektet".


Har du noe kjennskap til Noka(dietten)
Karoline 

Natta folkens, (holder på å fikse designet)

Nå skal jeg krype under dyna og se om jeg finner en serie på nette jeg kan ligge å glo litt på til jeg sovner. Fire dager med skole så er det påskeferie, gleder meg. 

Holder på å fikse på designet, det er et gratis design da men det er noe små ting jeg vil forandre på men er snart ferdig. Ble så lei av det gamle, vil heller ha et enkelt et uten header å alt det styret. Men jeg var ute og tok noen bilder i dag, de ble ikke så braè så skal ta noen nye igjen i morgen etter skolen tror jeg for å se om det blir litt bedre bilder som jeg kan bruke. (Bildet under er fra i dag)

Men da blogges vi i morgen, har egentlig en del å gjøre men skal få presset inn bloggen siden den har vært så "til side satt".  RANDOM; Får datan min tiibake i morgen, jippi + husk - lad mobilen og Ipoden !

Karoline

INNKJØP FRA POLEN

Her er nesten alt jeg kjøpte i Polen (Danmark osv ++) det var så vidt jeg fikk lukka kofferten min. Måtte stappe masse i veska og litt i poser osv så vis jeg skulle ha tatt fly hadde jeg nok hatt overvekt x1000. Men værtfall:

Masse snoooop, når jeg ser på hva jeg har kjøpt tenker jeg egentlig bare WTF, jeg har ikke lyst på noe av det.. eh-he. 

To hvite topper, en med sånn "insvinga rygg?" og en vanlig, 7 par med hvite sokker (som om jeg egentlig trengte det) og en truuuuse. Har egentlig kjøpt to drit nice truser til men har brukt dem allerede så jeg lar vær å vise dem :)

-Amazing bra bilde, knooow... to hvite topper til, den bakerste har sånn blonde skuldre og den andre har knapper bak osv. ELSKER den hvite som ligger forann, den er så utrolig fin. Tror det er favoritt kjøpe mitt i hele år :) hihi. + En svart genser da, som er åpen forann, vanskelig å forklare men hviser bilder seinere en gang. 

Så til slutt, alt det random greiene jeg kjøpte. Noe du kanskje lurer på hva er, bare spørr. Gidder faktisk ikke skrive alt som er på bilde.. LAT !


Whatcha thinking ???

Karoline

HOME FROM POLEN

Da er jeg hjemme igjen fra Polen, sa egentlig aldri at jeg dro mene jah.. er værtfall hjemme igjen og skal begynne å blogge for fult. Jeg kom hjem på lørdag eller natt til søndag i 2-3 tiden men så var jeg på jobb i går, og i dag egentlig skulle jeg vært på skolen men mamma og de tok meg en dag fri så jeg fikk hvilt meg helt ut. Er enda daue sliten menmen.. 

Har shoppet litt på turen som jeg skal lage et innlegg om etterpå så gled dere. 

For øyeblikket ser kofferten min og tingene mine sånn ut.. Jeg har alltid orden i sakene mine :) 

Men altså, det kommer et innlegg etterpå med bilder av innkjøpet mitt i Polen.

Karoline

BTW: Dette innlegget skulle vært postet for lenge siden men pga dårlig interett så kom det ikke før nå!

 

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits