april 2012

INNKJØP - 14.04.2012

Tok meg min standar lørdagstur på senteret, overdriver litt ja. Så fikk jeg altså endelig tak i en ny veske, jeg er ganske sær..egentlig. PÅ ALT. Og liker ikke kjøpe ting som koster litt i tillfelle jeg angrer i etterkant og alt var bortkastet. Jeg får faktisk ofte dårlig samvittighet for å bruke penger fordi jeg ikke akkurat "driter det" (SØTT!)  så når jeg finner noe jeg egentlig trenger og det er billig så er jeg fornøyd og nøler ikke like mye med å kjøpe "det". SÅ TODAY ble det en ny veske på meg til bare 149kr. FORNØYD I DAG!

Fikk også kjøpt meg en ny mascara, gikk faktisk tilbake til min aller første mascara og tenkte å prøve den igjen siden jeg den gang da syntes den var super god. 99kr på H&M. 
Nå ligger jeg i senga foran tven og bare chiller fult ut. Ingen planer og skal sove lite i natt, mye i morgen ;-) VI SNAKKES! Kos dere i helga, folkens!

INSTAGRAM - "karroae"

Jeg har lenge irritert meg over at android mobiler ikke kan ha instagram, som jeg trodde.. MEN, i går når jeg plutselig søkte på noe for å laste ned kom instagram som forslag og jeg ble litt små irritert fordi jeg trodde jeg ikke kunne ha det siden jeg ikke har Iphone. Men da jeg trykket på det funket det døds fett og jeg har nå instagram og følger et par. Jeg vil gjerne følge flere så hvis du har instagram og legger igjen navnet ditt, tar jeg gjerne en titt og kanskje følger deg der :-) Å hvis det er noen som har lyst til å følge meg så heter jeg "karroae". Har ikke kommet lenger enn 3 bilder men det er jo en god start! 

INNKJØP - 07.04.2012

Tok meg en liten tur på senteret med Pia på lørdag og endte opp med ikke så mye egentlig, men noe. Neglelakkfjerner - 49 kr på Kicks2 Essie neglelakker - 199 kr på Kicks, nr 72 - nr 733 Truser - 98kr på Cubus 

Dette er den ene neglelakken, husker ikke hva den heter med vet nummeret på den og det er 73. Den ser finere ut i virkeligheten enn på bilde, sikkert en kjempe fin sommerlakk! Føler det er en mer peach farget lakk enn en rosa, men bilde er som det er..


Hva synes du om innkjøpene?

A little piece of my crib

Har hatt en litt dårlig dag i dag å rett og slett bare vært litt små sur på hver minste lille ting. Sikkert de super koselige menssmerter som slo til for er par timer siden som gjorde meg enda bedre i humøret... Har prøvd å slappe litt av å kose meg så når vi var på butikkene i sta kjøpte jeg litt lys å pynt. Så når jeg kom hjem pyntet jeg, tente lys, skrudde opp en hylle og pakket meg under dyna med is skålen på fanget og koste meg med One Tree Hill. Prøve å nyte det meste av ferien når man først har det! Kos dere videre med påskeferie folkens :-) 

-dette innlegget skulle vært postet for rundt en time siden men hadde små problemer med bloggen så det kom ut nå..- 

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits