mai 2010

36 grader ! + photos

Bare får å informere dere så i 18.30 tiden i sta så var den fanken meg 36 grader i sola ! Sykt digg, elsker når det kveld og det er sol. Så jeg tok mange bilder og som vanlig så var der pys som var modell for det meste, han er så shønn at jeg ikke kan la vær å ta bilder av han (kunne laga egen blogg til han vettu med alle de bildene jeg har av han!)
Look ! 36 grader ! 


Prøver så godt jeg kan å få bilde av meg og han sammen..vellykket..ikke.


( Okei da, Ozzy måtte jo også være med på bloggen men bare et bilde da )
Han er værdens søteste !
Hva synes du om bildene ?
Karoline

OTH - mat

Hei alle sammen, nå skal jeg straks spise tror jeg. Har laget noen sånne gode poteter som jeg gleder meg til å spise, hehe hær tenker jeg på mat men det er vanskelig når det lukter så godt i lufta! 
Men skal se ferdig One Tree Hill episoden jeg holder på med før jeg skal spise så snakkes.
Ser du på OTH ?
Karoline

I have too clean !

Hei alle sammen, hjemme fra en ganske så enkel og koselig dag på skolen. Men jeg kan ikke sitte på dataèn og blogge nå siden må hjelpe mamma med å rydde og sånn nede ( hun har fått noe med ryggen i går så hun klarer så vidt og gå og jeg synes så synd på henne ) Men blogges = ) 
ps; fikk forresten klasse bilde i posten i dag og det var faktisk ganske fint, alle sammen så ganske braè ut.
Og en ting til: Ser dere på bilde av jeg faktisk er blitt litt brun (yey) ? 
Karoline

Good Night

Natta puser, legger meg nå straks. Skal en kjapp tur i dusjen ( hvem prøver jeg å lure..kjapp.. 1 time så ligger jeg i senga etter jeg har dusja - rydda litt - funne hva jeg skal ha på meg osv osv - ) Men i morgen skal det være steika sol ( ettersom yr.no stemmer da selvfølgelig. ) Tror jeg skal smøre meg med solkrem i morgen tidlig fordi jeg ser ganske rød ut i tryne og trenger ikke bli det mer. Love you guys, continue to comment <3

( Bilde fra hær om dagen når jeg tok meg pause fra båtpussinga ) 
Karoline

Going for a walk with my dog

Tar meg en tur ut nå og går med hunden, ( endelig får jeg hørt på Ipoden når jeg går ute ) 
Jadda

<3 Ozzy <3

Karoline

Klasse bilde

Hei alle sammen, nå sitter jeg hær på gulvet med sjokolade i munne og ser på One Tree Hill. Har vært en tur på butikken og nå daffer jeg bare. Tror jeg må rydde litt på gulvet etterpå så skal jeg gå en tur med hunden. Men jeg sa jo for noen uker siden at vi hadde tatt klasse bilde og nå har det komme ( eller fikk det av sissel da siden vi får ikke posten ut på øya i helgene så jeg får mitt i morra ) men jaja, sånn blei det og det blei jo ganske fint egentlig.

Når jeg får mitt kan jeg legge ut litt bedre men jeg er hu som sitter nede og holder Ida i hånda får dere som ikke ser det!
Karoline

Søndag -.-

Det blåser noe så sinsykt hær jeg bor, men det er kanskje litt deilig etter det har vært sol ganske lenge nå. Men jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive, jeg tror jeg skal ta å kle på meg og så gå ned og finne noe og spise så skal jeg kanskje få mamma til å kjøre meg på en sånn liten butikk som er åpen på søndager. ( bare sånn at dere ikke tror jeg er helt mongo og glemmer det er søndag ) hehe.

Hvilket vær har dere der dere bor ?
Karoline

Film: The Human Centipede

For 2 dager siden tror jeg det var så lastet jeg ned en film, den heter: The Human Centipede og tenkte jeg bare skulle skrive ganske lite om den. Får jeg så den på trailer og tenkte liksom at den så litt "syk" ut så da måtte jeg jo seff laste den ned og se den..som jeg gjorde. Og jeg tror aldri jeg har vært borti mere møkka film enn denne. Og slutten på filmen må jeg bare si slutter helt mongo, de må jo ikke ha funnet på hvordan slutten skulle være. Den blir liksom bare kutta mitt inni noe, og bare for å si det sånn så den personen som har laga denne filmen må være syk i hode. Rett og slett. Og jeg anbefaler til dere som kanskje ville ha sett den, ikke se den. Det er faktisk ikke vits, du kommer ikke nærmere bullshit film enn denne. Og du sparer deg for mye craap! 
Hær er traileren vis noen vil se den og se hvor stygg den er:
Har du sett den? 
Vil du se den?
Karoline

Yess, ipoden funker!

Jeg er overlykkelig akkurat nå, ipoden min som jeg fikk i julegave funker endelig. Den har ikke funka på 4-5 månder, fikk så vidt brukt den før lyden klikka. Eller liksom ipoden har funka bare det at høytaleren på ipoden har ikke gått ann å få av uansett om jeg har i pluggene eller ikke. Fordi dere som har sånn vet jo sikkert at det er sånn at når du drar ut proppene så kommer høytaleren på og når du tar de inn igjen så skrur høytaleren seg av. Og det som skjedde med min var at høytaleren ikke gikk av så jeg har ikke fått brukt den noe særlig. Og jeg har gått rundt og irritert meg over det dritt lenge men så plutselig nå tenkte jeg at jeg skulle prøve å se om jeg klarte og fikse det men så funka den jo helt som vanelig så det er jo bare mega bra. Er driiit glad nå, nå kan jeg gå rundt og høre på musikk med min "pink ipod" :) <3

( det er Ipod Nano 8GB med kamera bakpå, vis noen lurer ) 
Har du Ipod?
Karoline

EOS - lip balm

Jeg har tenkt til å kjøpe den gule eos èn snart, men jeg glemmer det liksom altid eller bruker pengene på noe annet. Jeg har selv den røde ( bilde ) og synes den er ganske god egentlig. Den som jeg synes er minst god av alle er den MINT greia.. men lurer på hvilken dere synes er best av de fire forskjellige EOSène ?

Karoline

Solbrent + Fregner

Idag når jeg våknet merket jeg ingenting om at jeg var blitt brun/solbrent, og ingen så det på meg heller tror jeg får fikk ikke noen kommentarer på det. Men når pappa og mamma kom hjem så kommenterte pappa det at jeg var blitt ganske brun egentlig men så kjenner kjenner jeg i tillegg at jeg er blitt solbrent rundt nesa og litt på kinnene så det er jo..kult. 
Og vis dere husker for noen uker tilbake så viste jeg at jeg hadde kjøpt betakaroten, og nå har jeg gått på det i 23 dager og synes kanskje det hjelper litt mene får bare ta å se litt lengre ut om det funker. Eller det er liksom ikke så lett å se om det funker xD 

Et bilde som jeg tok for noen dager siden, bare sånn info sånn at dere ikke tror jeg sier jeg er solbrent så er det bare bullshit egentlig. Men en ting til vis du ser nøye på bilde så ser
du jeg har begynt å få fregner !
( synes det er egentlig litt fint med fregner så det gjør meg ikke så mye men hærremin å mye jeg har fått forholdt til de 4 stykkene jeg hadde på nesa.. hehe)
Flere som er solbrente?
Hva synes du om fregner?
Karoline

Nynorsk tentamen--

Hei alle sammen, endelig hjemme fra skolen så er det helg igjen ! Kjempe glad for det, men i dag så hadde vi nynorsk tentamen og det gikk helt ræva for å si det sånn.. skjønner ikke vitsen, kommer aldri til å få bruk for det uansett liksom. Men jeg er drit sulten så skal ta meg en tur ned på kjøkkenet å ta en titt i skapene å se om jeg finner noe godt <3

Synes du som meg at nynorsk er unødvendig?
Karoline

B I L D E R fra idag

Endelig hjemme fra båt pussing, veldig gøy...eh. Men i såfall så hadde jeg med speilrefleksen så da blei det jo en del bilder til bloggen:
Skoene mine som jeg elsker å ta bilde av (tull)
Se åå søt !
Fine klær, måtte bare ha noe sånn som jeg kunne pusse båten i
Synes det bilde blei litt fint faktisk
Ozzy (hunden), Meg, Pappa & Mamma <3 fargen RØD sier jeg bare!
Dreiv å kasta en pinne i vannet så han fikk bada litt
Liten skogstur ( meg og Ozzy som gikk )

Å sist men ikke minst et søtt bilde av bikkja som jeg er så glad i <3
Hva synes dere om bildene?
Karoline

Båt pussing...

Hei alle sammen, raskt innlegg før jeg drar for å pusse båt. Yess....

Har du egen båt ? 
Karoline

Kos med besøk

Ista hadde jeg besøk av Ida, John Kåre og Malene : ) det var ganske koselig. De kom med båten så satt vi bare på brygga og snakka en stund så det var ikke sånn "inn på besøk" liksom. Men vi tulla værtfall litt å så dro de igjen, så rett etter de dro så kjørte meg å mamma til rema1000 for å hente petter ( broren min - som netopp har begynt å jobbe der ) og så handla vi litt på Kiwi til tentamen som er på fredag ( nynorsk ). 
Så værtfall etterpå når vi kommer til Brekkestø og skal kjøre hjem med båten så er det en sånn klikka svane der som flyr etter oss med båten og liksom kræsjer inn i oss så jeg holder på å pisse på meg vær gang den er der. 
Gjort noe koselig i dag dere da? 
Karoline

Videoblogg til dere:

Nå har jeg vært så snill å lage en videoblogg til dere, pleier nesten aldri gjøre det men nå tenkte jeg at jeg like godt kunne gjøre det så. Har ikke så mye å si menmen..
Karoline

Spise når jeg kjeder meg..

Hei alle sammen, idag så hadde jeg jo det derre MUNTLIG FRAMFØRID i TYSK og jeg fikk en svak 2 er men det er siden jeg ikke kan tysk og sånn så vær gang vi har det så sitter jeg å gjør noe annet. Men så hadde vi også PRAKTISK PRØVE i MAT&HELSE så det gikk jo egentlig ganske greit, lagde pizza boller men fikk ikke karakteren idag da.
Men nå skal jeg ta og lage meg noe mat tror jeg for jeg er sulten ( eller jeg kjeder meg så da spiser jeg ) så snakkes.

( Bilde fra jeg var liten )
Flere som spiser når de kjeder seg? 
Karoline

Praktisk og muntlig prøve i dag

Hei alle sammen, litt bedre tid i dag men jeg må enda bytte t-skjorte og finne men noe annet. ( Den som jeg har på bilde sover jeg i skjønner dere :p ) Men i dag så har vi Tysk muntlig fremføring eller noe sånn i de tre første timene så har vi sånn praktisk prøve i mat og helse så : ) 

Har dere hatt eller skal ha sånn praktisk prøve i mat og helse på skolen?
Karoline

Spotify spilleliste?

Hei alle sammen, lite blogging for tia. Sitter faktisk bare hjemme og da pleier det å komme innlegg men det er rett å slett ingenting å skrive om. Det jeg kan si nå er vel det at jeg sitter og redigerer på spillelistene mine på SPOTIFY så skal fortsette med det. 
Skulle gjerne delt listen med dere hær på bloggen min men jeg vet faktisk ikke hvordan jeg gjør det, er helt dum. Så vis noen vet det og kan forklare det til meg så kommenter eller noe. Eller så kan du jo også legge igjen spillelisten din så garanterer jeg at jeg kommer til å gå innom den : ) 

Karoline

Tur med vogn xD

Halla : D har ikke så mye å si enn at idag på skolen var det egentlig ganske koselig, vi skulle gå en sånn sti i gymmen så gikk meg, Ida, F1 og Lh sammen. Så fant Lh en barnevogn som han kjørte i skogen med mens Ida satt oppi osv. Hehe så måtte han dra den gjennom gjørme og sånn fordi han absolutt skulle ha den med seg. 

Ellers i dag så har jeg ikke gjort noe spesielt, hatt det utrolig morsomt med Ida.. latterkrampe mange ganger i dag :p

Hva har du gjort i dag? 
Karoline

HEI - HADE

HEI - HADE.. må pusse tennene og løpe til båten !

Karoline

Ute - Bilder

Tenkte bare å vise noen bilder fra jeg var ute i sta som jeg tok:
Meg og Mamma som planta masse blomster og sånn en dag så tenkte å vise denne greia som sto med blomster på trappa vår
Ozzy & Mee ( holder ut armen som jeg har flaska i xD vet ikke hvorfor )( Øh...ikke redigert vis noen lurte. Prøvde på noe ) 
Hva synes du om bildene ?
Karoline

Endelig får jeg det til !

Jadda, hær blogges det for fullt. ( eh not ) Mene jeg har endelig fått til å redigere bilder sånn ordentlig så det er jo mega gøy, så har redigert et par nå men det er ikke noe sånn fint liksom. Men kan vise et bilde som jeg ville ha kunne redigere lenge, sånn at det ser ut som det er to av meg på et bilde liksom men det blei kanskje litt dårlig menmen.."nybegynner hær liksom"

Det var altså en blogg jeg var innom ( missnikita.blogg.no ) og hun hadde en meny knapp som het: Photoshop læring hvor jeg lærte ganske mye egentlig og hun linker til den siden hvor du kan laste ned programmet gratis. Så vis du som meg vil kunne redigere bilder sånn som det over ( dårlig eksempel menmen ) så gå inn på denne linken:

Karoline

Var i Dyreparken idag.

Noe som jeg ikke sa ista det var at meg og Vanessa var i dyreparken ista, synes det var jævli dyrt for å komme inn. Men jeg sa jeg var barn  ( 13år - født 7.september - 1996 modell ) haha. Og da kosta det liksom 290kr...DYRT! Men i såfall så blei det bare en masse mobil bilder men bedre enn ingen ting. Og når vi var der så tok vi tømmer-renna et par tusen ganger og så var vi og så på alle dyrene osv : ) koselig dag.
"Dyreparken, yeah"
Vi satt og spiste og koste oss på den lille benken 
Lite tre bak i der ( som IKKE er fake eller noen ting xD ) 
Vanessa var så gal etter vi skulle se elgene så skulle det liksom bli et fint bilde sammen med skiltet av elgen men det blei helt hvitt så jeg bare: jeg skriver bare ELG på skiltet når jeg kommer hjem xD
SHOES 
Og DAGENS BESTE BILDE:

Sexy den derre lamaèn der da !
-Orker faktisk ikke legge inn bilder av de andre dyrene siden er så drit trøtt nå og jeg har vondt i hue og vokse smerter i beina og derfor drit vondt i de...gått skikkelig mye idag og vil bare legge meg! 
NATTA 
Vært i dyreparken før?
Karoline

Video: VILLSAUER

Så var det enda en video til idag, den er også fra i går da mene jaja. Igår når vi var å pussa båten så gikk meg og Vanessa rundt på den øya vi var på så var det " VILLSAUER " der så det var koselig xD
( Bare sånn info så er den videoen litt flau med alt jeg sier osv... )
Når vi så den sauen så utbryter Vanessa: OMG ! (  tok bilde akkurat (Y)  )

Karoline

Video: Plastikk hansker !

I det forrige innlegget mitt så skreiv jeg ikke om det gøyeste vi gjore i går siden ville ha det i eget innlegg siden video å greier... men i såfall til saken: Igår så tok jeg masse ( alle ) sånn plastikk hansker på bensin stasjonen og så dreiv meg og Vanessa å kødda med de hele dagen men hær er en video fra det værtfall:
Hehe : ) 

Karoline

Igår - bilder

Hei alle sammen, har ikke fått blogga så mye siden har vært og sove hos Vanessa og vi har gjort en del ting. Men i såfall så i går så henta vi Vanessa i Lillesand ( kjøpte sjokolade milkshake som jeg sa jeg skulle ) og så kjørte vi til Biltema. Vi viste jo ikke det var sånn pinse greie så det var jo stengt når vi kom opp menmen.. så dro vi til høvåg hvor vi var å pussa litt på båten eller begynte værtfall. ( Så tok meg og Vanessa noen bilder der ) 
Niceèè, hehe : )

Jadda, hær har du oss vettu : )

( www.vanessaalexandra.blogg.no )

<3 And shoesàààà <3
Bare sånn info så kommer det flere innlegg fra idag og igår liksom : ) 

Hva synes dere om bildene?
Karoline

Milkshake etterpå :D

Nå skal jeg straks inn på "land" så skal jeg bli med mamma på biltema fordi vi skal kjøpe masse greier til båten siden vi skal pussen den idag. + Vanessa skal bli med så vi skal hente hun snart, og så skal vi stoppe på Narvesen for jeg skal ha den SVÆRE sjokolade MILKSHAKE !
Sjokolade eller jordbær milkshake ?
Karoline

Nytt design

Good morning everybody = D
Nå har jeg ikke så mye å si enn at jeg har fått nytt design, og det er (http://katrinekri.blogg.no) som har laget til meg igjen. Blei kjempe fornøyd så håper jeg bare dere også liker det da.

Hva synes dere ?
Karoline

For varmt til å sove

Det er så sykt varmt, det går jo ikke ann å sove i denne varmen hær! Har vinduet åpent å greier men ikke noe luft kommer inn, gardinene rører seg ikke i det hele tatt så det betyr jo bare: null vind! Noe som hadde vært gått sånn at det kom inn luft. Vis det er så varmt i morgen må jeg få "tatt" leggene mine, for det er et kjukt lag med pels under buksene mine som ingen vet om før nå "shit"
Synes dere også det av å til kan bli litt for vamt til å sove?
Karoline

Nyter sola :D

Jeg er ferdig med engelsk tentamen og sitter nå ganske langt unna skolen men er på skole nette liksom, sitter og nyter sola sammen med Ida og Frederik : ) ganske koselig det da.

Ida geeker sin egen pc :p
Frederik :p
Meg som faen nesten ikke ser skjermen!

Jadda, hær har vi hode mitt og Frederik : ) 
Flere som pleier å nyte sola med pcen på fanget? 
Karoline

Carl og Tine vant = )

Jadda.. da var det Tine og Carl som vant Paradise Hotel i år og jeg er drit happy for det! ( og da er dette den siste paradise bablinga mi på bloggen på en stund ) Men jeg legger meg nok for å se en film tror jeg, jeg er så trøtt og sånn og vil være våken til tentamen i morgen :p
Flere som blei happyè for at de vant?
Karoline

T V - T I D

Nettopp komme fra butikken og kjempe glad for at det var i "god" tid før Paradise Hotel, gleder meg drit mye til å se hvem som vinner. Har sett alle episodene (ikke gått glipp av en!) så da er det jo spennende å se siste episode. Men jeg skal gå ned å gjøre krav på fjernkontrollen og plassere meg forann tven så snakkes : ) 

Flere som skal se siste episode av PH ? 
Karoline

Engelsk tentamen i morra..

Skal straks en tur til Lillesand men tenkte litt på bloggen så da kommer det bare et kjapt innlegg. Imorgen er det Engelsk tentamen og jeg kommer til å slite så sinsykt..jeg får ikke til å skrive engelsk og alle tekstene mine har fra 1 til 1000 ord på norsk i seg. + Vi har sånn teit at det er 3 oppgaver vi må gjøre så må vi begynne på oppgave 3 og helst gjøre den så fortsette på de to neste etter det. Jeg som hadde tenkt til å gå litt tidlig i morgen men det blei vist ikke noe av det nei!
Andre som sliter med engelsk hær eller?
Karoline

no-bloggings

Deilig vær igjen, nyter det ute så snakkes : ) 
Karoline

Natta - litt om PH

Hodet mitt verker som bare det, det gjør så vondt.. men jeg måtte se Paradise Hotel siden det var nest siste dagen liksom "veldig viktig". Så håper jeg bare så sinsykt at Tine og Carl vinner, jeg har ville at Tine skulle vinne helt fra begynnelsen av og vis Niklas vinner blir jeg sur. Han var bare så mongo i sta atte jah... 
-Glemte og dele med dere at mattetentamen idag den gikk jo sånn "passebraa", håper ikke på noe bra karaktert. Får sikkert en 2er eller noe siden jeg fikk ikke til en dritt skulle man tro. Men samma det, jeg legger meg!

Har planer om å fikse på designe mitt og da tenkte jeg å bruke dette bilde som header? er ikke helt sikker enda. Får se hva som skjer å om jeg gidder i det hele tatt.
Hvem synes du burde vinne Paradise Hotel?
Karoline

Bilder i finværet (#)

Da har jeg vært ute og kosameg i fin været (#) drit digg, og så er det jo under en måned til sommerferien. Men så vekk fra den saken, jeg skulle jo ta bilder og det er det jeg har gjort. Så da vil jeg vise de til dere:
Bikkja mi med en leke i kjeften som vanlig
Skulle egentlig ta bilde av alle blomstene som var komme men så hadde jeg somet ut så blei det jo egentlig litt fint bilde.
Jadda.. misslykka bilde, pen på håret, bikkja har tunga ut av kjeften og ellers så ser jeg bare drit klar ut for bilde!
Det blei litt stilig bilde siden det ser ut som jeg enten kan ligge på fjelle og tar bilde bortover eller så står jeg på bakken og tar bilde oppover et fjell :p hmm..

Vis dere ser det så er det en maur midt på bilde :p

Såååh, beste bilde til slutt = D
Whatcha think aboute the pictures?
Karoline

Faen så digg vær :D !

Hei folkens, jeg gidder ikke sitte inne nå i fin været så skal en tur ut med kameraet : ) kommer sikkert bilder etterpå. "må bare få bytta til t-skjorte"
Karoline


Svampebob kjeks xD

Jadda... nå sitter jeg å ser på Paradise Hotel på nette siden det er noe med tven vår så får ikke sett på tv3 kanalen liksom. Men så kom mamma og pappa hjem får en halv time siden, så hadde mamma kjøpt Svamoebob firkant kjeks til meg som jeg skal ha i morra på skolen under tentamen. Men jeg måtte jo seff smake så tenkte jeg å vise bilder av de. Jeg har aldri sett den pakken i butikken før så aner ikke hvor mamma har kjøpt de, sikkert en vanelig butikk men samma det.
Den inneholder 6 pakker med 2 kjeks i vær.

Så på baksiden av kjeksen så er det bilde av figurene i svampebob.

Smakt de før ?
Karoline

Frustrerte fruer straks

Jeg sitter bare hær og venter på at frustrerte fruer skal begynne jeg, har bare slappa av i hele dag og det er ganske digg egentlig. Men det er ikke så digg når man har vondt i hode og noen har spraya med "maur middel" i ganga så er lukta så vondt at jeg nesten dauer! Mene jaja, dør jeg så dør jeg, overlever jeg - så kommer det nytt innlegg : ) 
( pleier egentlig ikke se på frustrerte fruer siden jeg venter på de kommer på sesong og jeg kan se mange episoder etter værandre ) 
Flere som skal se frustrerte fruer?
Karoline

1 måned igjen til sommerferie !

Tenk folkens at det akkurat bare er en måned igjen til sommerferien begynner, så går det jo ganske fort også! Gleder meg så utrolig mye, og så er det bare 22 skole dager igjen tilsammen og det vil da si vi har 9 fridager av en måned igjen. Ja noe sånn.. gikk litt i surr men samma det, skjønner dere det så skjønner dere det. 
OMG! Jeg gleder meg bare så sinsykt mye, jeg skal til Kirkenes og være der i 2-3 uker i sommer som jeg ser fremtil og så er det så masse anna jeg også ser frem til som jeg sikkert deler med dere ettervært.

Tenkt folkens, 1 måned! 1måned til vi for 2måneder friiiii !!!

Flere som gleder seg noe så sinsykt eller?
Karoline

Bilder fra jeg var liten : )

Det var noen som lurte på om jeg kunne legge ut noen bilder fra jeg gikk i barnehagen eller rundt den tiden, jeg har lagt ut noen før men det kan jo være dere ikke har sett det dere som vil se. Så da legger jeg like godt ut et par stykker, og det er fra når jeg bodde i Kirkenes og gikk i barnehage der. ( og for dere som heller ikke vet dette: jeg kommer fra Kirkenes og hele familien min er der fra, men når jeg var 5 år så flyttet meg,mamma,pappa og min bror nedover til "sørlandet" )
Jeg begynte å bite negler når jeg gikk i barnehagen så det var koselig det var på bilde.. 
5års dagen min med "gul" krone å greier, det er "stas". 
Og vis dere ser helt til høyre så ser dere den mest normale ungen i bilde som er meg xD
Et av mange bilder jeg har når jeg sitter inne på doen sammen med noen, på bilde er det meg og Benedikte : )
Synes egentlig det var ganske gøy i barnehagen jeg, mamma jobba jo der så det var jo værtfall greit! ( mamma er hun som sitter på sia meg der i rødt...glad hun ikke har kort hår lengre :p )
Så hadde vi sånn male dag, hvor det lå ark ut over hele gulvet hvor vi skulle trykke i maling og gå rundt og ta på hendene osv, så etter det var det jo bade tid :D 
Krøller er jo..søtt :p
Og bare til folk i klassen asså, jeg har holdt på med det derre "do oppholdte mitt fra jeg var ganske liten xD så på bilde har vi altså en kasset spiller med mikrofon som man kunne synge i. Og Ole-Brumm kort og litt sånn :p

Men det var jo koselig å dele litt bilder med dere : ) 
Karoline

Tur innom din blogg?

Hei alle sammen, jeg sitter bare hær i stua og kjeder rompa av meg...jeg er syk da. Eller jeg er bedre nå men jeg har så vondt i hode og jeg hadde det igår også. Aner ikke hva jeg skal si men jeg tar meg en tur innom mange blogger idag så kanskje dere får en kommentar av meg : ) hvem vet.
Skal jeg sjekke ut bloggen din? 
Karoline

Natta - blabla

Jeg tror jeg straks legger meg, jeg er så sliten.. jeg vil bare sove så lenge jeg orker men så er det jo skole igjen i morgen så det er jo noe dritt. Og så denne uka:
-Matte tentamen på onsdag
-Engelsk tentamen på fredag
-Fri fra skolen på madag
Så det er jo egentlig ganske digg, så tipper jeg at i morgen og på torsdag så er det bare sånn øve greier til "tentamenene" jah, eh...det blei litt stress det ordet, men dere skjønner det.

( Et random bilde jeg tok i dag )
Karoline

Det jeg fikk:

Tenkte jeg kunne vise det i et eget innlegg hva jeg fikk av Vanessa  (http://vanessaalexandra.blogg.no ) når hun kom hjem fra Tyrkia:
ESCADA parfyme, den lukta sykt godt! 
Og en Burton t-skjorte som jeg gikk med i dag på 17.Mai

Hva synes dere om tingene?
Karoline

Gratulerer med dagen

Hei alle sammen, fikk ikke blogga noe nesten igår siden dro til Vanessa og sov der til idag, og altså igår gjore vi ikke så mye enn å ta solarium to ganger. " Synes det er så sykt digg nå". Men så surra vi værtfall litt rundt i byen og litt sånn, så har jo Vanessa vært i Tyrkia så hadde hu kjøpt noe greier til meg som jeg kan vise seinere. 
Så idag så våkna vi med sånn jævla korps som dreiv og spilte klokka halv 7 på morran uten for vinduet nesten. Så skulle isåfall jeg gå med Vanessa i toge hu sitt ( klassen hun sin altså) og kan si det var litt flaut ja!
Så etter det gikk vi bare med masse folk og var litt hjemme hos ho og sov en liten 5 minutters xD osv osv. Orker faktisk ikke skrive mere siden skal se paradise og litt sånn snart så : ) 
Jeg har værtfall hatt en fin 17.Mai da

" N O R M A L E "

Har du hatt en fin 17.Mai ? noe høydepunkt
Karoline

Ps; Gratulerer med dagen Petter ( broren min, han har bursdag og blir 19år )

Stelle meg så til Vanessa

Nå skal jeg begynne og gjøre meg klar og så skal jeg ta en tur til Vanessa var planen, vi snakker litt på msn så bestemt oss om jeg skal sove eller ei vet vi ikke enda. Siden jeg må lage noe greier til 17.Mai osv og siden det er i morra så sliter jeg jo litt. Men så kommer jeg til å ta med speilrefleksen til Vanessa og da vet dere det kommer masse bilder!
( sorry webcam bilde men det tar meg sånn evig lang tid å laste ned bilde inn på bloggen )
Og en ting til: Tusen takk for alle kommentarene på bloggen, dere er så søte!
Karoline

Tordner og lyner hos meg..

Jadda, klokka er 1 eller noe på nattan og jeg er våken (ikke rart jeg sover lenge) men samma det. Det tordner noe helt sinsykt ute hær hos meg og pøs regner... veldig koselig! Tven slutta og virke ista når meg og mamma så på så det var jo "kos".. men tror jeg skal koble av straks siden pcen min daue for 1 år siden eller noe av lyn/torden så det vil jeg gjerne ikke skal gjenta seg!

Tordner og lyner det hos deg?
Karoline

Hvilken genser til 17.mai ?

På 17.Mai aner jeg ikke hva jeg skal gå med, men så titta jeg litt i skapet så fant jeg to gensere som jeg nesten aldri har gått med og de har ligget der en stund. Så tenkte jeg at jeg like godt kunne prøve de og se om jeg likte de på, så synes jeg ikke de så så ille ut. Så skal kanskje gå med en av de, men så er spørsmålet: Hvilken av de skal jeg gå med? 
Begge er fra Gina Tricot for 149kr per stykke tror jeg.
Den brune eller den gråe?
Karoline

Armbånder - finest?

Jeg bare lurte på en ting, jeg har sånn fire armbånd eller noe og så lurte jeg på hvilken av de du syntes var finest? Hadde tenkt til å gå med et av de på 17.Mai ( det står tall på de sånn at du kan skrive i kommentar feltet 1-4 liksom men du ser de litt dårlig ) 

- 1 - 2 - 3 - 4 - ? ? ?
På det første bilde er det jo tall så skriver rekkefølgen som det vises over bare sånn: 4 - 3 - 2 - 1 :P
Så hvilket synes du var finest?
Karoline

Bilder fra senteret

Hei alle sammen, har ikke så mye og skrive enn at jeg nettopp har stelt meg og så skal jeg snart dra å handle med mamma og pappa : ) Liker å være med på ting de gjør, tilogmed bare å handle liksom!
Men tenkte å vise dere noen bilder fra senter turen i går sammen med Ida:
Ida "hehe xD"

"Søte meg"
Vi satt uten for McDonald`s og kødda en stund 
"Og værdens deiligste kjærlighet, spiste den rett etter bilde blei tatt" ÆSJ

Hva synes du om bildene xD ? 
Karoline

INNKJØP idag:

Hei alle sammen, nå har jeg komme hjem for sånn sirca en 1 og en halv time siden. Jeg har jo vært på senteret idag og der var jeg sammen med Ida, kjempe koselig : )  Men orker ikke skrive noe langt innlegg så viser bare det jeg har kjøpt:


Alt er fra H&M, men det blei ikke noe sånn 17.Mai tøy på meg siden jeg er så kresen og ikke fant noe.
Bh - 129kr
Dipliner - 39.50kr
Neglelakk - 49.50kr
Fikk faktisk kjøpt bare ting jeg trengte idag.
Mene Whatcha think om innkjøpet mitt idag?
Karoline

€ OUTFIT €

Nå skal jeg straks til senteret men så tenkte jeg bare å ha et lite "outfit " siden jeg fikk en kommentar på at jeg aldri hadde det, men så føler jeg det er så mongo når jeg ikke går med noe spesielt liksom. 


Genser fra "Fikk den av Vanessa så vet ikke helt.
Topp fra "Bikbok"
Bukse fra "Only"
Sokker fra "Bikbok"

Whatcha think? 
Skal jeg flere Outfit på bloggen?
Karoline

Senteret etterpå = D

Wow! Tidlig for meg å stå opp nå liksom  (eller for nesten en time siden) men i såfall så må jeg bare kjappe meg og skrive et innlegg siden har ikke lov til å være på nett..ja vis jeg gjør noe jeg har sagt eller sånn så tar pappa fra meg nette. Irriterende ass. Men isåfall så skal jeg på senteret etter på, eller det er planen men vet jo ikke om jeg får lov da. Skulle jo egentlig til byen men gikk heller på senteret, masse mere butikker der. Sykt mange som skal der i dag egentlig (sørlandssenteret)

( Forresten så igår når jeg skulle dusje tok jeg ut pircinga (pleier ikke gjøre det bare for en dusj liksom men gjore det værtfall igår. Så når jeg skulle ta den i igjen så stressa jeg så sinsykt så har hovna opp! Noe som ikke akkurat er så veldig kult )
Flere som skal på noe senter i dag?
Karoline

Trenger 17.Mai tøy!

I morgen skal jeg kanskje til byen sammen med Ida å shoppe litt, har ikke fått pratet med henne i dag om hun kan men blir sikkert seinere. Men så må jeg værtfall få kjøpt noe tøy til 17. Mai siden jeg har ikke noe jeg kan gå med hær hjemme, eller jeg har jo det mene jeg vil ikke gå med noe gammelt noe. Men jeg skal ikke ha sånn fin tøy, jeg vil heller ha litt sånn "baggy-me-style" tøy = D jeg hater å gå med fin tøy, det er rett og slett ikke meg så. Men håper bare jeg finner noe da!
 ( R A N D O M - B I L D E jeg tok i går )

Har du funne tøy som du skal gå med på 17.Mai ?
Karoline

€ S A N G €


Karoline

Irritert - "S U N S H I N E"

Hva skal jeg skrive? At jeg er irritert? okei, for det er jeg. Akkurat nå ligger jeg i senga mi og er drit irritert, gidder ikke dele det med bloggen siden det er nok en del folk jeg kjenner som leser den....jah....

(Forresten så til litt av overskriften så må jeg dele denne koselige meldingen jeg fikk av en i dag tidlig: "Good Morning Sunshine". Hehe, tenkte bare jaja xD koselig den. Elsker å få meldinger på kvelden og morran så)

Føler dere at dere kan dele alt med bloggen foreksempel: vis du er sur, irritert, gla for en ting, kjærlighets sorg osv osv ?
Karoline

overskrift

Jeg gidder ikke spørre dere om hva jeg kan blogge om for det virker mongo, men jeg har ingen ting å blogge om så hva er vitsen med å blogge da. Vitsen er kansje det at jeg liker og blogge, jeg liker å få kommentarer, jeg liker leserne osvosv..så derfor skriver jeg bare et innlegg for å skrive et : ) 

Har du det noen gang sånn at du blogger men egentlig ikke har noe å blogge om? 
Karoline

L A A A A A N G - H E L G !

Nå er det " L A A A A A N G - H E L G " folkens, yess! Og på mandag er det jo 17 mai, det er meldt dårlig vær tror jeg noe som er kjempe dumt menmen..overlever nok. Lørdagen tror jeg Vanessa er hjemme igjen, noe som jeg gleder meg no sykt til siden jeg savner henne så <3 
Og i dag var det jo den Norsk Tentamenen, meg og ida satt og prata på msn hele tiden. Men får å si det sånn så forventer jeg ikke noe bra karakter på denne siden jeg kom ikke på noen ting å skrive om.
-Men så var jo Kaja komme tilbake fra ferien sin, så fikk jeg et fint armbånd av henne. Kansje litt stort men samma det, digga det siden det var sånn turkis farge på det med hvit:


Og så idag så hadde Frederik sånn pose med noe greier (hva heter det) noe sånn lakris greier, sånn lang trå eller hva jeg kan kalle det for. Så tok jeg en bit av han bare for gøy men jeg liker det ikke, så ville han ikke ha den tilbake heller liksom så jeg tok det og brukte det som armbånd. Ganske tøft, det er det jeg skal begynnte å lage så selger jeg det til folk: 5 kroner per stykke ! "Spiselige armbånd"

Det er et "MUST" ! Så nå går jeg altså med noe på vær arm.
Hva synes du om ARMBÅNDE(ne)?
Karoline

Morgen innlegg

Nå må jeg skynde meg (igjen), jeg gjør det samme vær gang jeg skal skive et morgen innlegg. Jeg har alltid dårlig tid og jeg må pusse tennene og dere skjønner.. men jeg må jo også putte pcen i sekken og litt mere så da skal jeg gå om 10min så jeg rekker det sikkert!
Flere som pleier å skrive morgen innlegg før de drar på skolen? 
Karoline

Mamma tar nette....

Nå har jeg vært i Lillesand og kjøpt noe greier til i morra (til tentamen i norsk) asså noe sånn brus og kjærligheter osvosv.. men må forte meg siden mamma tar nette siden hu skylder på at jeg var på pcen i går så jeg forsov meg pga det liksom men det som var at jeg var jo så dårlig og sov hele dagen!
Pleier foreldrene dine å ta nette?
Karoline

Må på butikken egentlig..

Nå er filmen straks ferdig å laste ned..endelig sier jeg bare!
Men så kom jeg på at det var jo den tentamen greia i morra og jeg må be mamma om å dra inn å kjøpe noe spiselige greier som jeg kan ha i morra siden jeg gidder ikke sitte der og være den eneste som ikke har noe å stappe i kjeften.
( Ser veldig pen ut, jeg vet. Har ikke gidda å sminka meg idag ) 
Flere som har tentamen i morra? 
Karoline

Forsov meg-laster ned..

Jeg forsov meg idag (igjen, gjør det sånn vær uke så.) Men jeg er litt dårlig også så det var jo egentlig bare deilig at jeg fikk ligge hjemme og slappe av, igår så sov jeg fra klokka 16.00 til Paradise begynte. Så så jeg å det, så gikk jeg og lagg meg igjen..eller var litt på datan men det var ikke lenge. 
-Men i morgen er det tentamen i Norsk og så er det lang helg : ) aner ikke hva jeg skal gjøre de dagene, tror jeg bare kommer til å være hjemme og kjede meg ihjel..så det blir jo "koselig".
-Holder på å laste ned den filmen Benjamin Button, har sett den en gang men det er lenge sia så var jeg så trøtt osv så fikk jo ikke med meg halvparten men fikk med meg at det var en ganske så fin film så den er verdt å se igjen : ) 

Har du sett Benjamin Button filmen før? 
Karoline

N A T T A

Natta alle sammen, legger meg nå. Har så vondt i hode at jeg har sove hele dagen så : /
Karoline

Bilder med katten

Nå har jeg netopp vært ute litt og tatt noen bilder sammen med katten bare for morro skyld. Bildene blei ikke så fine men legger ut noen forde:

Hva synes du om bildene?
Karoline

Skikkelig sulten !

Nå har jeg akkurat komme hjem fra skolen og har tenkt på å finne meg noe å spise, er drit sulten etter en hel dag uten mat.Ikke at det er uvanlig siden jeg spiser aldri på skolen. Har mye og gjøre egentlig i dag, eller det er ikke sånn mye men må rydde og vaske og litt sånn.

Pleier du å spise på skolen? eller venter du til du kommer hjem?
Karoline

D I G G V Æ R

Hei alle sammen, nå må jeg skynde meg. Må rekke og pusse tennene og sånt før jeg drar, har sånn sirca 5 minutter på meg eller noe. Men må bare få sagt det: Deilig vær-steika sol !
Fint vær hos deg å? 
Karoline

Blablablah...

Nå skal jeg ta og hive meg inn i dusjen og skal være der lenge! Elsker å dusje, men kunne gjerne hatt badekar så man kunne ligge der i mange timer og bare slappe av. Har akkurat renset neglene mine og vurderer å file de men jeg får det ikke til så tørr ikke vis de blir helt skeive som sist. 
Må bare få sagt det at denne uka kommer til å bli så sinsykt digg fordi det er jo bare 3 dager på skolen så kan vi si at det er laaang helg<3 men så er det jo 17.mai og jeg må finne noe jeg kan gå med. På 17.mai skal jeg gå sammen med Vanessa hele dagen tror jeg, ( Vanessa er i Tyrkia den lille tullingen, så gleder meg kjempe masse til hun kommer hjem <3)
Karoline

Redigerings program ?

Bloggen har vært noe klikk med i dag så har ikke fått blogga sånn før nå (flere som har hatt samme problem?). Men jeg tenkte at jeg kunne spørre hær på bloggen om det var noen som viste om et bra redigerings program? Og vis noen vet om et kan dere kommenter det under sånn at jeg kan få det : )  Gratis nedlasningsprogram altså.
Sminke fri sløve helg <3
Karoline

Tegning til Sissel

Nå har jeg tegna en ny tegning men den blei ikke så veldig fin siden jeg stressa så med å tegne ansiktet så. Men legger den ut siden Sissel spørte om jeg kunne:


Så hva synes dere?
Karoline

Tegning til Ida

Tenkte jeg bare skulle vise dere en tegning som jeg tegna ista til Ida ( http://idatveit.blogg.no ) . Blei ganske fornøyd med den egentlig så da ville jeg vise dere:
Det er av hun og kjæresten Kim så : ) 

Jeg har tegna etter et annet bilde da siden jeg ikke hadde klart og få til uten å se på noe men allikevel så har jeg jo tegna. Jeg er ikke så veldig flink så klarer liksom ikke tegne sånn portrett bilde noe som jeg har kjempe lyst til å kunne for da kunne jeg ha tegnet meg selv å sånn!
Hva synes du?
Karoline

Sløver..

Jeg har ikke gidde å bevege meg utenfor sengekanten i dag, eller jo en gang når jeg var på do men ellers har jeg bare ligget hær og sett på film og geeka data som alltid. Klokka er litt over 7 tror jeg og det føles som det er tidlig på morran liksom, eller ikke tidlig tidlig men tidlig. Kansje jeg tar meg en tur ut med kameraet etterpå og vimser litt.

Flere som har sløva hele dagen?
Karoline

Oreo VS Dots

Snakk om å sove lenge eller Karoline, klokka er litt over 3 ..jaja, kan ikke noe for det. 
I det siste har det vært veldig mye sånn Oreo og Dots, så da tenkte jeg å ha en sånn liten VS da:

OREO
VS
DOTS
Karoline

Vil du ha en kommentar fra meg?

Ey, noe som falt meg inn er jo det at: Alle vil jo ha en kommentar på bloggen sin, jeg vil jo det så da tenkte jeg at alle de som kommenterte på dette innlegge på bloggen min kom jeg til å kommentere tilbake på. Så vis du vil ha en kommentar av meg så må du kommentere dette innlegge at du bil ha en :p  ( Kjedsomheten min får meg til å gjøre dette.. ) 

Kan være jeg ikke kommenterer tilbake med en gang men promisse det kommer en kommentar snarest mulig, kommer sikkert til å gjennom hele bloggen til folk liksom og titte så.
Vil du ha en kommentar? 
Karoline

Jaja, kjede seg er fint.

Hei alle sammen, nå ligger jeg bare i senga mi og kjeder livet av meg kan jeg trygt si. Min bestevenn ( Vanessa ) har reist til Tyrkia så det var jo fint å bare dra fra meg hær en uke :p men kansje vi skulle reise sammen til neste år. Håper så sykt det for det hadde vært så evig gøy med meg og henne ( + mamma og mammaen hennes ) 
Hadde veldig lite og si mene det er så kjedelig for det går ingen ting på tv i dag som jeg vil se og Paradise går jo heller ikke så det er jo bare fint liksom...... men må prøve å finne ut noe jeg kan gjøre imorra så : ) 
Karoline

Søt eller :p ?

Nå har jeg endelig komme hjem, har vært en tur på Birkeland etter skolen sammen med mamma, pappa og broren min. Var der bare sånn får besøk liksom så var det steika sol så jeg satt ute på verandaen og koste meg. Men jeg klarte og bli litt sånn sol brent for er sånn rød på nesa og i kinnene liksom så jeg tålte ikke mere enn 1-2 timer i sola :p
( Så de vi var hos pleier jeg og passe hunden for på sommerne så måtte jo ta bilde av han og legge ut )
Eddie guttebassen min 

Var han ikke søt ? 
Karoline

Engelsk i hele morra, natta

Nå legger jeg meg etter en ganske kjedelig dag, har egentlig gått rundt og vært små irritert på alt i dag. Men har klart å ikke la det gå ut over noen hær hjemme enda, og har ikke planer om at det skal det heller så bare legger meg nå for sikkrets skyld. Og i morra er det 6 timer med engelsk framføringer, det suger. Vi har hatt 2 uker på oss og jeg har ikke begynt eller noen ting, har vært på facebook vær gang vi har oppdrags timer så jeg får nok ikke noe karaktert på det. + At jeg har droppa alle leksene så jeg har altså tatt meg 2 uker fri fra skole greier mens jeg har vært på skolen.
Natta da folkens.
Karoline

Skal se PH

Nå skal jeg gå å sette meg forann tven for å se på Paradise Hotel, lurer på hvem som går ut idag..hmm

Hvem tror du går ut av kveldens episode av Paradise Hotel?
Karoline

<3 Photoshoot <3

Ista var jeg ute med hunden og testa ut kamera litt mere og hadde en liten "Photoshoot" kan vi kalle det. Blei ganske fornøyd med mange av bildene og jeg bare elsker det nye kameraet mitt. Men tenkte jeg skulle vise dere noen bilder, ikke alle for det orker jeg ikke. Blei en del skjønner dere.
( Et FAILA bilde for å si det sånn, jeg sa til hunden min at han skulle legge seg ned når han allerede lå så da lagg han ned haue og alt liksom sånn at han lå på sia, så blåste det i tillegg sånn at håret mitt fucka seg helt da. )
Hva synes dere om bildene?
Karoline

Digga neglelakken!

Hei alle sammen, gidder ikke skrive hva jeg gjore på skolen. Men får å si det sånn så har Ida kjøpt den neglelakken som vi hadde så lyst på så jeg ba hun ta den med på skolen så jeg kunne låne den. Og jeg bare digger den, den er så stilig så tenkte bare å legge ut bilde av den.

Var det ikke stilig?
Karoline

Koselig dag da :D !

Jeg rakk akkurat å se Paradise i dag, har måtte sitte på nattan i det siste og se det. Men altså så har jeg plukka søppel i dag å, og i dag var det ganske koselig egentlig. Jeg gikk rundt med Per liksom og babla skikkelig mye. Så etterpå så når vi kom til Rona så var jo Sissel og Ida der så surra jo og kødda rundt med de. Så vi dreiv og kødde med masse bilder som kjørte forbi og dansa og løp over veien osv. Drit gøy idag <3
Sjekk de feete vestene, ville jo ikke gi fra meg min nesten
Sissel og Ida
<3
Per og meg 

Så er det bare en liten film av meg og Ida som løper rundt i en rundkjøring xD
Whatcha think om bildene og videoen?
Karoline

Jaja, snakkes .

Nå drar jeg snart for å plukke søppel sånn som igår ! Dette er noe dritt asså, jeg har så lyst til å bare gå opp å legge meg. Så er jeg jo sikkert ikke hjemme før i 22.00 tia igjen. Må bytte tøy så snakkes.

Karoline

PAKKE I POSTEN

For en uke siden eller noe sånn så bestilte jeg en pakke med BETAKAROTEN, det var egentlig en feil mene jeg kunne bare ha den så da får jeg bare vente 2 uker eller noe før jeg ser om det funker.

Har du prøvd Betakaroten noen gang?
Karoline

Faen meg søppel plukking idag å!

Okei..det er like før jeg flyr i take av irritasjon nå! Jeg skal søren meg plukke søppel hele forbanna tia nå.. jeg plukka for 2uker siden, jeg plukka i går, jeg har netopp plukket på skolen og så skal jeg fanken meg plukke etter skolen også! Bare fordi det var et jækla området jeg hadde glemt og plukke osv,,masse stress! Jeg er faen meg så forbanna nå at jeg lar det gå ut over bloggen, ista gikk det ut over Inge-Marie (Tysk læreren) så tenkte det var bedre at det ikke gikk ut over bare folk. Så da blir det lite blogging med denne nye "Hobby`n" jeg har fått.

Fin hobby, ikkesant?!!!
Karoline

Home from søppel plukkinga..

Endelig ferdig med 4 timers søppel plukking. Det var helt sykt varmt på begynnelsen når vi gikk mot sola og den var i tryne på meg hele tiden.. men det var ikke så mye mer å si enn at jeg synes meg og mamma var flinke som samla 5 sekker med søppel. Men må si det at det var ganske ekkelt å drive å plukke opp kondomer og sånt som er andre folk sitt dritt. ( Så fant vi en dau fugl som mamma absolutt skulle kaste som jeg fikk helt hetta for siden jeg hater daue ting! + At jeg må bare si det, det var en bil med fem gutter i som kjørte forbi meg mange ganger og ropte ut av vinduet  hele tiden. Gaad jeg ble irritert på de, så slang de en ting ut av vinduet som jeg mest hadde lyst til å trøkke ned i halsen på de menmen.. tusla bare vidre med posen min jeg.

( Søppel greiene får vi jo penger for som går til polen turen så )
Karoline

Bye Bye, snakkes

Nå drar jeg for å plukke søppel.. " Synes synd på meg selv "

( Mongo-girl ) 
Karoline

Plukke søppel seinere

Idag på skolen tok vi jo sånn årbok bilde og jeg håper det blir bra, vi tok ganske mange bilder med en drit sterk blits! Skikkelig vondt i øyene etterpå.. men kommer sikkert til å dele bilde med dere når det kommer så : ) 
Etterpå skal jeg plukke søppel langs E18 så det blir jo "GØY", så flaut med gul vest og bare: Hei Hei - alle ser meg eller! 
Så håper bare ingen av dere som bor i byen skal kjøre fra der og opp til sørlandssenteret !
Karoline

Må snart gå

Nå skal jeg snart gå ned og pusse tennene og det men må jo bare ha et innlegg først, har jo aldri noe og si egentlig men kan jo skrive litt bare for å ha skrivd. Idag på skolen skal vi ta årbok bilde og jeg gidder ikke ordne meg fordi jeg vil se vanlig ut på bildene sånn som jeg går vær dag sånn at jeg ikke ser tilbake og bare: hvorfor tok jeg på meg det, jeg går aldri med det og det ser helt fucka ut! Så da håper jeg det bare blir bra da : ) 

Noen andre som har tatt årbok bilde eller skal ta?
Karoline

Regine Stokke - Face your fear

Har glemt og si det men jeg bestilte boka Regine stokke vet dere, og jeg har begynt litt på den og må bare få sagt det men den jenta får deg på en måte til å endre litt på synet for forskjellige ting. 
Jeg anbefaler dere å lese den, har netopp begynt og har ingen planer om å legge den fra meg.
Noen som har lest den?
Karoline

Endelig speilrefleks !

Jeg er bare kjempe glad, idag fikk jeg endelig speilrefleks som jeg har ønsket meg skikkelig lenge! Fikk det siden jeg ikke har konfirmasjon skjønner dere, så det er jo ganske greit. Så jeg må bare vise det til dere:

Pakken med kameraet
Og kameraveska som alle tingene ligger oppi
Alt i alt kosta dette 5000kr.
-Så måtte jo jeg selfølgelig teste det litt da i bilen så da blei det jo noen bilder men pcen er litt klikk så det tar evig lang tid å legge inn bildene så legger inn et da:
Så da kommer det masse brae bilder fremmover folkens, gled dere!
Har du speilrefleks?
Karoline

GoodNight

Nå skal jeg ta av sminka, hoppe inn i en t-skjorte og hive meg under dyna og sette på en film. Klarer aldri å legge meg uten og se på film først liksom..og uansett vis jeg ikke hadde sett på film så hadde jeg ligget og glodd på den samme flekken i taket som er stirret ihjel for lenge siden.
Flere som pleier å se på film før de skal sove?
Karoline

K O S E L I G DAG

Nå har jeg komme hjem for litt over en time siden tror jeg, så må jeg bare få sagt det at når jeg gikk med skoene i kirka så gikk det liksom greit bortsett fra at jeg holder på å tryne liksom og at alle ville gjøre så jeg trynte på skoene liksom. Men heldigvis gikk det greit da. Ingen fall ! Men så har jeg ingen bilder av meg eller Ida fra konfirmasjonen så det var jo litt dumt men kansje jeg kan få av Ida og legge inn. Men tok hvordan jeg gikk kledd, eller det er dårlige bilder menmen.
Ikke med skoene da, men så når jeg skulle hjem så venta jeg på pappa skulle komme så tok jeg like godt noen bilder av meg selv med selvutløser xD
- s e x y me, i knoow -
Så da har det altså vært en koselig dag i konf : ) 
Karoline

N A T T A < 3

Natta folkens, nå legger vi oss og så er det opp tidlig i morgen for å stelle oss osv.. og imorgen er det ingen som kan komme og kalle meg lav med de høye helene på skoa som jeg skal gå med! ( angrer på at jeg tok så høye siden det er første ganga jeg går med sånne sko  -  iiiik - ) 

Karoline

1 M A I

Hei alle sammen, nå ligger jeg hjemme hos Ida i sengen hennes med hun selv sovende på sia. Hun har vært i konfirmasjon til kjæresten sin så hun er ganske utslitt virker det som. 
Igår dro jeg jo til Vanessa etter skolen og sov hos henne, det vi gjore var og ta solarium..eller hun tok det så hadde jeg bare den ene hånda inni. Og så på kvelden så gikk vi til pizza bakeren og der møtte vi F1, Doffen, Fredrik, Henning og Jan-Øyvind som satt og koste seg med vær sine pizzaer. Så etter det så dro vi hjem og spiste og koste oss, så ringte vi til "gutta" og spørte om vi skulle finne på noe så gikk på på huset sammen med de. Det var sånn temaparty greie der så var det sånn at jentene skulle kle seg ut som HORER og guttene som PIMPS eller no.. meg og Vanessa gadd ikke kle oss ut da. Men vi var værtfall der med guttene og surra. 


Så idag så gikk meg og Vanessa bare i en sånn liten park med strand som vi satt og solte oss litt på. Så gikk vi etterpå til solariume hvor Vanessa tok det da, så stakk jeg haue inn å solte det liksom men det blei ikke noe skille da så hehe. 
Etter det så koste vi oss bare med Potetmos&Kjøttdeig "4ever lizz", så blei jeg henta av Ida som hadde vært i konfen. 

Så da sitter jeg altså hær hjemme hos Ida og skal sove hær til i morgen hvor jeg skal i konfen hennes. 

Men jeg orker ikke skrive mere så snakkes <3
Flere som skal eller har vært i konfirmasjon ?
Karoline

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits