mai 2011

KONKURRANSE - VINN BRUNE LINSER!

AVSLUTTET Siden det er lenge siden jeg har hatt en konkurranse her på bloggen min + jeg er på ferie, så blir det ingen blogging så tenkte jeg at jeg skulle ha en nå.

Du kan vinne et par brune linser og det eneste du trenger å gjøre er å kommentere dette innlegget. Du kan kommentere så mange ganger du vil som øker vinner sjansen din. Linker du konkurransen min i et innlegg på bloggen din så er det verdi 5 kommentarer. 

Vet ikke helt når jeg avslutter den men den skal altså vare i noen dager. Så vis du vil være med i konkurransen min og vinne et par brune linser, kommenter i vei! 


Karoline

Er i Kirkenes

Glemte og informere dere om det, men det blir ikke noe blogging siden jeg er i Kirkenes og da gidder jeg ikke bruke tiden min på data når jeg først er her. Men tror kanskje jeg legger ut en konkurranse på bloggen som kan være her til jeg kommer hjem og begynner og blogge igjen. Kanskje.. Sååå.... da vet dere det, siden noen spør :-) talk`s
 
(Piaa & meg) 

Karoline

Rett, Krøllet eller Bølget hår ? hvilken skal jeg ha

Skal i konfirmasjon neste søndag og så er jeg usikker på hvordan jeg skal ha håret mitt så tenkte å spør hva dere mener og synes. Bare enkelt, rett hår - krøllete hår - bølgete hår? Skal altså ha i noe sløyfe greier eller flette luggen eller noe sånn så det ikke bare blir så kjedelig men er altså usikker på om håret mitt skal være rett, krøllete eller bølgete. Tok bare noen random bilder på datan, hadde ingen som var spesielt braè men men, dere ser jo :-)

-Rett hår, standar  hår

-Krøllete hår. Liker ikke å krølle alt, liker og krølle det "nede" liksom for da blir ikke håret mitt så stort.

-Bølgete hår, (utrolig dårlig bilde men har bare bølget det en gang før og da tok jeg bare disse to bildene). Var egentlig veldig usikker på om jeg skulle gidde å ta denne "frisyren" med fordi jeg liker den ikke så godt.. håret blir så utrolig fluffy and i hate it!.. stresser nok med å få det "ikke fluffy" til vanlig så hvorfor gidde å lage det sånn.

MENING :-) ? 
Karoline

HELG ! (movie time and powernap)

Elsker fredager ! Da er tiden kommet for HELG! Sitter i senga for øyeblikket og skal sette på "Due Date", og maby ta en liten powernap <3 Ikke så mye mere å blogge om sååå.. ville værtfall bare slenge inn et lite innlegg og si: Ha en fin helg dere :-) !


Sett en av disse filmene :-) ? 
Karoline

Pakke i posten

Endelig kom pakken, ventet lenge denne gangen.. men utrolig fornøyd for at jeg endelig fikk produktet. Har hatt lyst på det lenge og gleder meg til å prøve det! Pakken bestilte jeg fra www.feelunique.com og kostet meg 167kr

KÈRASTASE ciment thermique, det er en slags hår krem som du skal ha i håret etter du har dusjet som skal beskytte håret mot hårføner osv. Lest mye bra om den så gleder meg :-)

Fikk også en lite surprise gave, bare en liten prøve parfyme (var ikke helt min lukt men men, takknemlig for at jeg fikk noe ekstra med da for gøy)

Har du prøvd den KÈRASTASE kremen? 
Karoline

NY KJOLE (16.05.11)

Har helt glemt å legge ut dette innlegget, skulle gjøre det på mandag men kom hjem så seint så det kommer nå. Jeg skal i konf nå i slutten av mai så har jeg leita etter kjole utrolig lenge og nå endelig fant jeg den. (Gidder ikke skrive så utrolig langt innlegg så...) 

Only - 359kr (dere får bedre bilde senere når jeg skal gå med den)


Hva synes dere? 
Karoline

Ha en fin 17.Mai :-)!

Nå er vi alle sammen på vei ut døra og skal dra og spise, broren min har bursdag i dag og fyller 20 år. Har bare slappet av så langt i dag, ikke sett noe 17.mai tog eller folk som vifter med flagg annet enn på tv..
Har ikke så mye mere å si, kan kanskje vise outfit for dagen senere vis jeg gidder men får se hva klokka er blitt da osv. Men værtfall, dere får kose dere vidre i dag da og ha en fin 17.mai :-) snakkes

Karoline

I går - I dag (bilder)

Akkurat nå sitter jeg og ser vidre på "The Secret Life Of The American Teenager" og spiser taco baguetter. Pia dro for en stund siden og skal på kino så kommer hun tilbake. 

Igår dro vi til Lillesand etter skolen og tok sol og gikk litt rundt og leide filmer på narvesen. Og damen i kassa bare: ja dere har filmene i to dager. Ja, fint greit det. Så kommer vi hjem og skal se på film og der sitter vi med to tomme covere! Gjett om jeg ble sur da, skal vi liksom sitte å stirre på de covernè i to dager?! 

Så værtfall, vi så en annen film og lagg oss. Tok et par bilder i går men de ble ikke så braè men de funker.

FINE BILDER <3

Ha en fin helg vidre dere, blogges.
Karoline

KOM OPP I NORSK - chiller`n med Piaa

For en time siden fikk jeg vite at klassen min kom opp i Norsk.. så den 24 er det norsk skiftlig og 25 nynorsk skriftlig.. så nå må jeg og mamma vente med å reise til den 26 tror jeg. S*U*R -.-

Sitter for øyeblikket inne i kosehulen(?) på skolen sammen med Pia og skal holde på med naturfag men det går ikke så bra. Det er på en måte øvelse til muntlig men vi bare ligger og chiller :-)

Tror jeg skal til Lillesand etter skolen i dag og ta sol, så tror jeg at Pia skal joine meg + sove hos meg i natt. Blir sikkert kos. Maybe det blir brownii, is og movie time på oss i dag. Får se hva som skjer, maby jeg får med Pia på en fotoshoot til blogg bilder (ikke så lett å ta bilder selv) men ikke så veldig hyggelig hvis det regner (ser ut som det holder på å bli sol = det er sol nåå <3) Vi blogges, kommer sikkert noe bilder fra dagen vis det skjer noe spennende


Karoline

MOVIE AND ICE CREAM !

Nå sitter jeg og ser på "The Secret Life Of The American Teenager" og nyter værdens deiligste is "Ben&Jerry`s - Chocolate Fudge Brownie" LOVE IT 

I morgen får jeg hvite hva jeg kommer opp i, i eksamen. Håper så utrolig mye at det ikke er norsk for meg og mamma har planer om å reise den datoen vi har det så vis jeg kommer opp i norsk må vi utsette det to dager.. og det vil jeg ikke! Men får se, blogger sikkert om det. 


Liker du Ben&Jerry`s ? anbefaler værtfall denne isen til dere som ikke har smakt den. 
Karoline

DAGENS INNKJØP:

Dagen startet med mattetentamen, gikk ganske tidlig sammen med Ida og vi tok bussen bare sånn spontant til senteret og rusla rundt. Tok bussen til Lillesand og tok sol i 21 min før jeg gikk opp på Esso til mamma og de og vi dro opp på senteret (igjen). Prøvde ut den Kina sjappa de har der og den kan jeg ikke anbefale dere akkurat, det stedet S*U*G*D*E men alt ble bedre igjen etterpå når jeg fikk Ben&Jerry isen min <3 Etter det dro vi bare hjem, eller før vi parkerte fikk jeg kjøre litt og det var utrolig gøy. LOVE IT Men orker ikke skrive noe lengre innlegg så kommer til poenget med Innkjøp innlegget og det er jo å vise dere hva jeg har kjøpt i dag:

Gina Tricot - 24kr

Gina Tricot - husker ikke (under 10kr værtfall)

Gave fra Onkel, The Secret Life Of The American Teenager sesong 1 <3

Gina Tricot - 49kr

Bik Bok - 149kr (det er en blonde thighs men ble så dårlig bilde at jeg bare skulle prøve å vise mønsteret men det gikk jo heller ikke så bra så dere får bedre bilde en annen gang)

Bik Bok - 199kr

Hva synes du om innkjøpet mitt :-) ? 
Nå legger jeg meg så .. NATTA ALLE SAMMEN, SOV GODT!
Karoline

INNKJØP (fra i går):

Endelig kom innlegget, tok bildene med en gang jeg kom hjem så gikk kameraet tomt for strøm så jeg fikk ikke lagt inn bildene før kameraet var ladet og i mens tenkte jeg å "powernappe" LITT og det endte med at jeg ikke våknet før 21.15 perfect timing til å se Paradise Hotel. 

Men værtfall, her er 3 av toppene/genserè. Alle svarte, kjøpte jo 4 topper men den siste er bare sånn Basic fra Bikbok til 79.

- Blonde topp/genser 49kr på Gina Tricot
-Topp/genser 199kr på Bikbok

-Topp 49kr på Gina Tricot

Hva synes du om toppene? 
Karoline

Innkjøpet mitt kommer i morgen

Har vært på senteret sammen med Pia i dag og kjøpt 4 nye topper, alle er svarte så det var litt vanskelig å få bilde av de så jeg tar det i morgen heller. Da kan jeg ta bilder av plaggene på meg nesten sånn som outfit`s noe som er skjeldent å se her på bloggen. Så dere får vente til i morgen med å få se hva jeg har shoppet <3

BTW: Sorry for null blogging, en uke siden sist og det har vært veldig dårlig en stundt nå. Skal bli bedre, jeg liker og blogge og da er det dumt jeg ikke har noe å blogge om!... sååååå, skal bli bedre så blogges vi i morgen people :-)  
Vil du se innkjøpet mitt fra i dag (i nesten innlegg)?
Karoline

WWW.PINKYFLOWER.BLOGG.NO

Tenkte å bare lage et innlegg og si:
Tusen takk Emilie Mikalsen for alle kommentarene du legger igjen her på bloggen min, jeg er utrolig takknemlig og ville bare at du skulle vite at jeg legger merke til det at du kommenterer nesten hvert innlegg her på bloggen min for tiden og jeg synes det er så gøy at du følger med at jeg valgte og lage et innlegg til deg :-) (det funket dessverre ikke å linke..)

Ta en tur innom bloggen til denne jenta folkens, en fin blogg med masse braè innlegg og bilder :-)
Karoline

Har tatt "Tragus Piercing" i dag (bilde):

Tok meg en tur med Pia til byen i dag etter skolen, gikk til Tatto Terje og tok piercing i øret. "Tragus Piercing" og det kostet meg 300kr. Ble fornøyd og synes den er litt små søt :-) Bare for dere som lurer på om det var vondt, Ja det var det. Det var ikke vondt å ta piercing i tungen eller i leppa men i øret var det nesten litt jævli. Man skal gjennom to hakk og det er brusk.. ikke godt. Men kan heller skrive litt mere om det senere, skal spise og litt sånn så blogges people <3 

Hva synes du ? 
Har du "Tragus Piercing", hva synes du om det?
Karoline

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits