mai 2012

3 Pakker i posten:

Har bestilt fra 3 forskjellige nettsider i det siste og den ene pakken kom for noen dager siden og to stykk kom i dag. ELSKER PAKKER
Det som var i pakkene var Redken Smooth Down shampoo og balsam + pumper til flaskene.

Redken Smooth Down Shampoo - 305kr fra Blivakker.no
Redken Smooth Down Balsam - 299kr fra Blush.no
Pumper - 31kr for 2, fra Lookfantastic.com

Mest sannsynlig koster ikke tingene det samme som det står at jeg betalte for dem. Det var tilbud på noe da jeg bestilte og noe har jeg funnet rabattkoder på osv så de koster ikke det samme som jeg har skrevet som det står når du trykker inn på linkene.

Innlegget er IKKE sponset. 

Is i finværet

Jobbet fra 09.00 til 17.00 i går og var rett å slett død i beina når jeg var ferdig og når jeg kom hjem tok jeg bare alt helt med ro så jeg tenkte egentlig ikke på å blogge i det hele tatt. Så i dag var det på skolen igjen og der tok jeg også bare livet med ro før jeg gikk hjem og spiste is i finværet! Planen for resten av dager er å øve til naturfag muntlig, skrive på en rapport, øve til matte prøven vi har i morgen og kanskje begynne på en annen skoleoppgave sammen med en powerpoint presentasjon. Så jeg har litt å styre med men før jeg gjør noe som helst av dette må jeg ta en liten powernap så hode mitt funker ordentlig igjen!

Håper ellers at alle som har finværet rett utenfor døra benytter seg av det, det er helt utrolig digg!

Fint vær, fin dag, bading og skogstur!

Det var så utrolig deilig vær i dag og jeg har bare tatt det helt rolig, begynte dagen med et par timer foran tven før jeg begynte å skulle gjøre et par små ting men da ringte Ann-Cecilie og spurte om vi skulle gå en tur som var veldig koselig. Ozzy fikk badet et par ganger for første gang i år og vi bare koste oss. Dødshærlig vær! Snart er det sommer, om akkurat en måned er det siste skole dag og sommerferien begynner! Gleder meg så utrolig mye!

På tur

Badings

Og til slutt, to bilder av bebisene mine på morgenen

INNKJØP (i det siste)

Sko for 299kr. Tørr shampoo for 75kr. Sminkefjerner for 31kr. SmileLab for 379kr.

17.Mai

Gratulerer med dagen alle sammen og spesielt broren min som fyller 21 i dag! Håper alle får en fin dag og koser seg masse, skal se om jeg klarer å finne på noe gøy et sted så vi snakkes. Skal se om jeg får tatt noen bilder som jeg kan legge ut litt senere.

FREDAG

Har vært en deilig fredag som har gått egentlig ganske fort, skolen var raskt over og jeg turet litt rundt med mamma en stund før vi var hjemme i sånn 17.30 tiden. Ikke mange minuttene etter vi var kommet inn døra var Ann-Cecilie der og vi to lå bare å chillet foran tven. Måtte ut å ta bilder til bloggen for å prøve å holde meg her så vi får jo se hvordan det går. Innlegget kom en stund senere enn det egentlig skulle menmen. Skal hente meg en cola før jeg sovner, skal på "jobb/utplassering" i morgen tidlig så får vel legge meg. Første lørdagen i mitt liv hvor jeg faktisk MÅ stå opp å ikke kan komme med noen unnskyldning.. skyt meg. Søvn er alt! Spesielt lørdags søvnen.. Tuller ikke!

Besøket mitt 

Ozzy & Ann-Cecilie

Og til slutt, Ann-Cecilie og værdens søteste! (En smule ironi det siste der, HVIS DU IKKE SKJØNTE DET)

Prøver igjen..

og denne gangen med nytt design. Blogge blogge blogge!

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits