juni 2010

Konkurransen min er avsluttet.

Skulle bare informere dere om at vinneren av konkurransen er kåret og det var ikke så mange som meldte seg på så det var jo litt kjedelig menmen.. så bare avslutter jeg den nå sånn at jeg slepper og tenkte vidre på den nå. Vinneren blir kontaktet snarest : ) 
Dualsenses Color Extra Rich
Disse 4 produktene tror jeg det var du kunne vinne ( min egen konkurranse og jeg TROR??... ) 

Det er en konkurranse på denne bloggen som jeg nå er med i, bli med i den du å. Du kan vinne en parfyme : ) 
Karoline

Noen bilder.

Viser noen bilder som random miks som jeg har tatt siden jeg kom opp hit:
Daniel, søskenbarne mitt. Bare for å vise hvem han er liksom! Hatt det super gøy med han i de dagene jeg var hos de, vi har ikke så mye og gjøre med tuller og gjør sånne ting for det. Tatt sikkert 100.000.000 bilder av han og sikkert halvparten av de gjør han det smilet sitt på ! Han er i Tyrkia og koser seg og blir brun nå..uten meg. ( Nå har jeg skreve litt om deg som jeg lovte for 1 år siden og endelig kom det ) 
Når vi var på vei til Finland så måtte vi stoppe og lufte Zanto litt før vi kjørte vidre. Må også huske å skrive hvem den proffe fotografen er: Daniel Aule Malin : )  han knipser bare i vei han, haha
Går tur med bissevovvenmiiin !
Et stykk Zanto som dreiv å tigga mat hos meg og Daniel i bilen i Finland. "Ribbe er godt"
Kunne ikke blitt et mer rarere bilde menmen, det er i Neiden en plass. Når vi kjørte hjem fra Finland måtte vi stoppe der og ta bilde.

Daniel proffen til å ta bilde, aner ikke hva jeg gjør der men vil sikkert ikke bli tatt bilde av xD

ooOOoo, I`m sexy <3 .... Sol brillene til Daniel som han har lånt hos ei venninne : ) 

Bolle tryne delux sier jeg bare! Meg og Akilla.
Hva synes du om bildene? 
Karoline

Innkjøp hær oppe:

Ikke det at det er så mye å kjøpe hær oppe men jeg har utrolig nok fått kjøpt meg to nye ting:

KMS california FLATOUT spray, det er en varmebeskyttende spray som jeg har hatt lyst på kjempe lenge. Den er utrolig god og lukter drit godt og den kosta 259kr / du får kjøpt den på en eller anna frisør salong ♥ 

Og så har jeg fått kjøpt meg en ny bukse som jeg kjøpte på Vero Moda for 399kr.
Hva synes du om innkjøpene mine?
Karoline

Bilder fra søndagen (Båtsfjord)

Kommer et lite bilde innlegg fra søndagen når vi var i Båtsfjord hos broren min på besøk, blei en del bilder og får å si det sånn så er det ikke noe "sørlandssenteret" å se langs veien hær oppe!
( Dere aner ikke hvor mange ganger mamma har stoppa får at jeg skulle få tatt bilder, hehe ) 
Vi var innom Finland først og fylte Diesel og så fikk jeg øye på den lille bjørne familien hær som jeg måtte få tatt et bilde av, søte da.

Laaaang lang vei forann oss..

"N A T U R - sundt liksom"

Jaddah, det er litt snø inni mellom fjelle der.

Vi stoppa på en søt sånn lang strand å da måtte jo seff bloggen min skrives ned der selvom det sikkert var vekke en time etterpå av at vannet har "dratt" det vekk.

Zantoèn min som løper rundt og vasser i vannet : ) 

Sånn strand var det mange hundre meter bortover

Og hær ser dere enda mere SNØØØØØ, fikk så dårlig bilde siden vi kjørte jo.

Når vi kjørte hjem så sto den "lille flokken" hær på veien og koste seg men løp når vi kom med den svære bilen og tuta dem vekk.

" Snu rompene til kameraet, jaa"

Det var en sånn plass man kunne stoppe å se på noe ting tror jeg men vi gadd ikke det, ville bare ha bilde av den reinen.

Vis dere ser det så er det en "S T O R" fiske stang men sånn "F L U E" på.

Vann... 

Så altså...mens folk er å koser seg i SYDEN så er jeg en plass hvor det er kaldere enn på nordpolen ! (ikkesåkaldtKaroline) Og jeg titter innom blogger og alle er fanken meg driiit brune og jeg tror jeg aldri har misunnet folk mere enn nå men bare vent! Når jeg kommer ned skal jeg ligge ute i sola i dager! ( Har vært sol 3-4 ganger siden jeg kom opp hit..."får dere som ikke vet det er jeg i Kirkenes" ) 
Karoline

Kino: Twilight - Eclipse !

Hei alle sammen, kommet hjem for ikke så lenge sia etter jeg har vært på kino med søsteren min Ann-Turid : ) Vi så jo selvfølgelig Twilight -  Eclipse og jeg bare elsker de filmene, kunne sett den samme om å om å om igjen. De er så søte liksom! Men det var en ting jeg ikke likte med filmen eller jeg synes var helt teit var at de bytta ut hun Victoria eller hva hun heter. Det er liksom en annen person og hun som spilte i denne filmen var ganske dårlig og så liksom ikke "bad" ut i det hele tatt.  Og når det kommer til det og velge mellom "Edward og Jacob" så er det utrolig vanskelig, de er så kjekke begge to men på vær sin måte og hvordan de er i filmen er så herlig eller hva jeg kan si ..! Synes denne filmen var like braè som de to andre og jeg gleder meg utrolig til den siste filmen kommer.
<3  L O V E  T W I L I G H T <3
Har du sett den? 
Vil du se den?
Og i såfall vis du har sett den synes du den var bra?
Edward eller Jacob?

Mange spørsmål menmen..
Karoline

Sponset igjen !

Hei alle sammen, nå har jeg vært så heldig og blitt sponset igjen. Og denne gangen er det av nettsiden www.smarterehverdag.no . De har masse kule og stilige greier som mange kunne fått bruk for og at de har komme på så mange smarte greier er jo helt utrolig, anbefaler dere går inn på den siden og sjekker ut + at det er ganske billig også der !

 Og får å vise dere en ting som de har inne på siden de sin så legger jeg ut bilde og skriver litt om den. 

Denne sammenleggbare hårføneren synes jeg var drit stilig laga. At du kunne brette den sammen er jo mega bra når du foreksempel skal ut å reise osv så tar det jo litt mindre plass. Den er spesielt utforma for å ta med seg sånn, og du kan jo sikkert pakke den med deg i veska vis du drar i svømmehallen og ikke vil dra der fra med blaut hår. ( Og i mange svømmehaller har de ikke hårføner og da er det jo smart denne ikke veier så mye og liten nok og bare kan trekke frem fra veska og "brette den ut" )

Og så vil jeg skrive om en ting til som smarterehverdag selger som jeg synes var ganske grei liten sak. 
Lokk til brusbokser !  Jeg er sånn person som aldri drikker opp alt i en brusboks og da vis jeg foreksempel sitter i bilen så har ikke vi brus holdere så da må jeg sitte og holde den hele veien.. men vis jeg hadde hatt en sånn bruslokk greie fra smarterehverdag så kunne jeg ha satt fra meg brusen på gulvet inn til noe og vis brusen hadde tippet hadde ikke all brusen komme rennende ut på gulvet. Og du får jo heller ikke rusk eller insekter oppi brusen når du bruker bruslokke. Lokke er jo veldig lite så du kan jo ha det i lomma eller lommeboken osv så ganske enkelt å ta den med seg. Når du kjøper sånn lokk så får du med 3stykker sånn at vis du mister en så har du 2ekstra, ganske greit. Den koster 49kr og jeg synes ikke det er så dyrt for en såpass smart greie.

Så altså folkens, jeg anbefaler til dere at dere burde ta en tur innom siden og ta en titt for de har masse masse stilige greier til en billig penge!

Har du vært innom denne nettsiden før ? 
Bestilt noe derfra ? 
Karoline

Redningsaksjon!

Bare sånn lite innlegg for å fortelle om rednings aksjonen meg,mamma og pappa hadde idag.
- Vi var på vei opp til Pasvik eller hva søren det heter og skrives..opp til en venn til pappa værtfall. Så blablablakommetilsaken så var det ei andemor med 9-10 unger på slep som dreiv og rota på veien og sprang rett inn i noen steiner. Det var sånn høy kant "fjell" som de ikke kunne komme seg over og det var jo bare skog inni bak der osv. Så stoppa vi jo for å få de på andre sia av veien for de kunne jo blitt påkjørt når ungene dreiv å sprang overalt! Så vi hoppa ut av bilen og andemora fløy over til andre sia av veien og ned til vannet og lot ungene være igjen! " hærremin, snakk om å ikke tenkte..lar 9-10 bebyèr være igjen med tre gigantisk store mennesker som like godt kunne spist de opp - EGO "
Isåfall så tok mamma og pappa og bærte mange ande unger over veien i full fart mens jeg finner en handikap liten stakkars som så vidt klarer å gå : (  de andre løp og sånn men ikke denne lille stakkarsen så jeg tok jo den og bærte den helt ned til vannet sånn den fikk dykka vekk. ( Den andre satt mamma og pappa fra seg ned i skogen rett med vannet så de kunne gå resten av veien selv men så snill som jeg er går jeg faktisk gjennom masse busker og blir blaut for å prøve å redde denne lille stakkarsen som ikke kommer seg like fort frem som de andre. " Det var så vidt jeg ikke tok han med i lomma og skulle ha den med hjem så søt var den ". Men isåfall så klarte den seg fint og håper de andre og gjore det og fant frem til den egoistiske andemora : ) 

Google / Så søt var den jeg redda om ikke søtere, tror kanskje den var litt mindre. Jeg som var så dum klarte å la vær å ta med kameraet mitt..har det aldri med når det skjer noe !
Karoline

BLoggPause

Jeg kan jo like godt si at jeg har bloggpause siden jeg ikke blogger og ikke orker det når jeg er på ferie : )
Snakkes når jeg kommer hjem.
Karoline
Ps; Minner dere på konkurransen min som sikkert ikke kommer til å vare så veldig lenge: http://karopine.blogg.no/1276614571_vinn_produkter_fra_go.html

Null blogging

Hei alle sammen, lenge siden jeg har blogget men nå som jeg er hær i Kirkenes gidder jeg ikke stresse med å blogge. Er nesten ikke på pc i det hele tatt å det går helt greit fasktisk, men jeg orker ikke skrive mere. Har masse bilder som jeg skal vise dere når jeg kommer hjem sikkert så bare å glede seg : ) 
Karoline
Ps; Minner dere på konkurransen min som sikkert ikke kommer til å vare så veldig lenge: http://karopine.blogg.no/1276614571_vinn_produkter_fra_go.html

Hei alle sammen, nå har jeg endelig komme til oslo! Har tatt tog siden 2 i natt så er så sliten og

285771-1-1276842378975.jpg
Hei alle sammen, nå har jeg endelig komme til oslo! Har tatt tog siden 2 i natt så er så sliten og kvalm... Men kommer innlegg seinere siden skal gå å finne flyet :) klem Karoline

Under 3 timer!

Det er bare noen få timer til jeg reiser inn til byen for å ta toget sammen  med mamma og pappa nå, under 3 timer og ingen er ferdig pakka! Sier det igjen: Dette kommer til å bli en "lang reise", er ikke fremme før 11.30! Jeg kommer til å dø! 

Karoline

Ps; Minner dere på konkurransen som jeg lagg ut i dag for dere som ikke har fått det med dere: http://karopine.blogg.no/1276614571_vinn_produkter_fra_go.html

"Liten update"

En liten update til dere folkens, jeg driver enda og pakker og sånn og jeg reiser 01.00 i natt til byen for å ta toget til oslo så skal vi bytte tog der for så å komme til flyplassen og ta flyet til Kirkenes. Jeg er sånn sirka fremme hos søstra mi hvor vi skal sove klokka 11.30 i morgen. Så har mange tunge timer forann meg nå i kveld.

Og nå har min lille kvise periode begynt, jeg har nesten aldri kviser men får det sånn en gang i blandt og det varer i en liten periode jeg får mange kviser på en gang. Det er helt fælt å ha det, ikke det at jeg tror jeg er den eneste som synes det er forfærdelig å ha mene liksom jah.. hadde det "horne" i panna i sta liksom som jeg bare måtte få glemt vekk siden det var så vondt. "Dyp smerte", hehe neida. 

Men må få i meg noe mat siden spiste ikke i sta når jeg sa jeg skulle og så er det pakke pakke pakke!
Man ser kvisene i tryne mitt litt sånn på bildene men litt dårlig kanskje? samma det.

Karoline

Rettetanga mi

Hei alle sammen, får en stund siden fikk jeg en kommentar på om jeg kunne skrive litt om hvilken rettetang jeg bruker og sånn og da tenkte jeg at jeg kunne gjøre det. Men skriver ikke så mye da.

Rettetangen kjøpte jeg får 1-2 år siden på Clas Ohlson for 299kr. 
Og jeg har ikke noe stor mening om den som er positiv, så jeg kan si det negative siden det er bare negative greier med den synes jeg. Og det har vært sånn helt siden jeg kjøpte den, men fikk ikke bytta den siden jeg rett og slett ikke gadd noe som jeg angrer sterkt på. Men i såfall, jeg synes denne rettetangen er dårlig siden når du holder den og skal dra gjennom håret så holder du over "På/Av" knappen og den skur seg av nesten hele tiden. Ledningen som er fast i rettetangen lager på en måte sånn gnistre lyd når du vrir og rører på rettetangen og den skulle hatt de varmeplatene helt ut på kantene siden den river liksom i håret når du drar den nedover som gjør faktisk litt vondt... Ellers så synes jeg ikke håret holder så veldig lenge rett sånn som det gjør når du bruker en GHD tang. Men jaja, bruker den ikke så veldig ofte siden det er nesten ikke vits når håret blir bølgete igjen. Jeg bruker hår spray i bare sånn at dere ikke tror jeg er helt dust og forventer det skal holde med bare bruk av tanga. 

Og en ting til så er den skeiv, og det har den også vært fra begynnelsen av så dere vet at det ikke er meg som har gjort det.

" Tommel ned for denne rettetangen "
For dere som har denne så sier jeg sorry at jeg har bare negativ mening om den men det er bare sånn det er.
Bruker du rettetang?
Karoline

Pakking ...

Hei alle sammen, nå driver jeg å styrer med pakkinga osv..aner ikke hva jeg skal ta med meg + jeg må huske å få med meg alt jeg trenger! Så måtte jeg bare ta en pause fra alt og stelte meg heller fordi vi skal ta toget inn til oslo i natt klokka 2 eller noe sånn så ja. Men må få spist noe tror jeg, jeg er drit sulten men har ikke noe som frister liksom.."livet er hardt" hehe.

Karoline

Vinn produkter fra Goldwell!

Hei alle sammen, nå har jeg blitt sponset av www.goldwell.no og har tenkt til å ha en konkurranse. 
-Litt om goldwell: Goldwell er verdens største leverandør som leverer KUN til frisører. Hos din Goldwellfrisør vil du finne produkter til ethvert behov og ønske - og profesjonelle salongprodukter kun rettet mot frisøren.

Premien er:  En/1 vinner av Goldwell pleieprodukter fra den populære serie Dualsenses Color.
1 stk. Shampoo, 1 stk. Conditioner og 1 stk. 60 sec. treatment hårkur.( kuren er av serien Dualsenses Color Extra Rich).

Det dere trenger å gjøre er å svare på dette spørsmålet: Hvor mange pleieserier tilbyr Goldwell Norge? (du kan finne svaret inne på www.goldwell.no ).

Og legge inn ditt navn, adresse og mail adressen din og kommenter så er du med i konkurransen : ) 

( random bilde fra Evje ) 
Karoline

Video; Svar på SPM runden

Idag så svarte jeg på spørsmåls runden, det blei ganske dårlig men samma det. Og får å si det sånn så har jeg brukt drit mange timer på å laste den opp så jaa..
Karoline

€ My new favorite song €

Karoline

Pysen er syk

Hei alle sammen, jeg er hjemme fra skolen i dag fordi pyse gutten min er syk og jeg skal bli med han til dyrlegen vis han blir dårligere. Pappa fant han på trappa hvor han lå og så ut som han hadde "Epelepsi anfall" (vis man skriver det sånn) stakkars lille babyèn min !Begynte å grine jeg fikk så vondt av han, men så idag begynner værtfall sommerferien min. Vi skal jo reise på fredag men siden den stygge streiken holder på så må vi ta toget inn til Oslo i morgen tror jeg og så ta flyet derfra. Så sinsykt stress! Men så skal jeg drive å pakke i dag så det blir kanskje ikke så mye blogging, vet ikke enda : ) 
( Bilde ble tatt i Mars en gang, meg og babyèn min ) 
Karoline

Da fikk jeg lagt det ut, endelig !

Ja folkens, da kom endelig innlegget tilslutt! For å si det sånn, jeg har holdt på å styrt med det i flere timer siden pcen min er helt fucka...men det kom som jeg sa og håper dere likte bildene : )
Natta <3
Karoline

Bilder fra Evje med klassen.

Jeg er hjemme fra Evje folkens, har vært det en stund mene har hatt problemer med dataen så har ikke fått blogga sånn ordentlig før nå. "Menmen".  Det var ganske koselig der oppe på Evje, vi gjore så masse forskjellig. Så sov jeg og ida på samme rom, eller jeg fikk Lh til å sove der inne med oss uten at noen viste det siden vi låste døra og det er jo så teit at gutter og jenter ikke kan sove på samme rom så ja.. orker ikke skrive så mye er så sliten eller sånn. TRØTT! Men legger inn mange bilder heller.


Sangen som alle i klassen burde kunne etter denne turen hær !

Tror jeg skal legge meg nå folkens, orker ikke være våken lengre..sykt sliten. 
Karoline

Ps; minner om spørsmålsrunden som jeg kommer til å svare på i morgen etter skolen, http://karopine.blogg.no/1276379379_sprsmlsrunde__sprr_i_.html

Har virus !...

Hei folkens, jeg har problemer med dataen.. VIRUS! Så har ikke fått blogga men det kommer bilder og sånn fra Evje etterpå en gang når jeg får det til å funke.
Karoline

Meg og LH er ute i kano og koser oss XD

285771-1-1276521476983.jpg
Hei alle sammen. Nå er meg og LH ute i kano og koser oss XD men må hjelpe å padle vidre, snakkes <3

Ready to go "nesten"

Nå er jeg straks ready to go må bare pusse tennene og pakke ned kameraet osv. Turen kommer til å bli kos !


Ha en fin dag folkens : ) 
Karoline

Reiser til Evje med klassen idag

Hei alle sammen og god morgen, jeg får ikke sove så da er bloggen det første jeg tenker på å gjøre "tihi". Jeg har sove men når pappa står opp 05.30 så trodde jo jeg klokka var litt over 06.00 og jeg begynte og gjøre meg klar med å kle på meg al og for å pakke og gjøre meg ferdig for å reise på en koselig tur med klassen til Evje. Har ikke nett eller noe sånn når jeg kommer så det er smart jeg kan mobil blogge! Kommer hjem i morgen så blir ikke lenge vekke : ) 

Men skal prøve å se om jeg kan få sovna i 10min så er det våken igjen å begynne å sminke meg..
Skal du på noe sted sammen med klassen for sommer avsluttning?
Karoline

" Catfight "

HeyHey : ) Våkna for litt siden og hørte bare den "Catfighten" utenfor og bare løp ned for å redde pys. Han er liksom babyen min, selvom han er blitt litt over 1år nå så er han fortsatt liten og trenger en superhelt til å redde han. Men...jeg fant han ikke siden han har sikkert løpt vekk eller noe sånn. 

Ellers så ligger jeg bare i senga og glor i pcen og tenker hele tiden på at jeg må få rydda og pakka (det jeg skulle gjort i går) siden jeg reiser om bare 5 dager. DEILIG ! 
Men jeg tror jeg bare begynner fordi jeg rekker sikkert vaske et par maskiner i dag med tøy så slepper jeg stresse med det på tirsdag når jeg kommer hjem fra den klasse turen. Skal opp på Evjemoen osv, kjøre go-cart og sånn.

           
Karoline

Spørsmålsrunde - spørr i vei

Hei alle sammen, nå tenkte jeg siden jeg ikke har så mye og blogge om og sånn at jeg kunne ha en spørsmåls runde. Jeg skal bare ha en kort en så jeg kommer til å svare på den før fredag sånn at jeg slepper å tenkte på den når jeg reiser. Så vis det er noe du lurer på så spør/kommenter i vei så kommer jeg til å svare på videoblogg : ) 

Karoline

Yr.no - meldt bare deilig vær !

Tok en titt innom yr.no og for å si det sånn: dette kommer til å bli en deilig uke med tanken på været!

<3 SOL <3
Karoline

Må få rydda..

Nå er det bare 4 skole dager igjen så reiser jeg og sommerferien min begynner! Skal på sånn klasse tur til Evje på mandag så kommer jeg hjem på tirsdag og så er det bare onsdag og torsdag som er skole. Så tror jeg må begynne å vaske tøy nå sånn at det er klart. + Må få rydda rommet mitt også før jeg reiser så jeg slepper å komme hjem til et stort kaos !

Ryddig ? .. eh 
Delen av rommet som faktisk ER ryddig!
Og min nye neglelakk som er så utrolig fin, har bare lakket den ene :p

Karoline

Noen gang bestilt fra feelunique.com ?

Hei alle sammen, jeg lurte på om noen av dere har noen gang bestilt noe fra nettsiden www.feelunique.com ? og hvor mange dager det tok før dere fikk det hjem i posten? Siden har tenkt på å bestille noe nå så lurer jeg på om jeg får det før fredag siden jeg reiser jo da. Litt kjipt å få det når jeg er bortreist.
Karoline

Nice vær*

Eyy, sola steiker inn vinduet mitt (sykt digg - forholdt til igår) og jeg tror jeg stikker ned for å stappe i meg mat og spørre mamma om det skjer noe gøy idag for vil ikke sitte på denne øya og kjede rompa av meg!

Nice vær hos dere :D ? 
Karoline

Slutt på regnet

Jeg sitter og ser på Tv3, det går en film der. Huske ikke hva den heter menmen, været var kjempe stygt ista og egentlig vært det i hele dag og overskya osv men nå er det drit digg og det er nesten helt tørt ute. DEILIG!

Dårlige bilder men bedre enn ingen ting, var litt vanskelig å ta ut av vinduet.
Hvilket vær har dere hatt hos dere idag?
Karoline

Nytt design : )

Sjekk ut det nye designe mitt folkens, det er nesten det samme som det forje men bare nytt bilde og blå farge isteden for lilla. Synes dette var finere enn det forje men likte det andre også. Thanks Katrine (http://katrinekri.blogg.no)

Hva synes dere?
Karoline

Regnjakka på, INNKJØP

Hei alle sammen, dårlig med blogging menmen. Våkna gla og happi liksom så drar jeg opp rulle gardinen, og det høljer ned ute av regn...for noe dritt så det var bare å ta på seg regnjakka og nyte det! Men så kom jeg værtfall hjem og dro inn til Lillesand først før mamma kjørte meg til Sørlandssenteret for å kjøpe en bukse. Skulle kjøpe en joggebukse fra XXL som jeg skal ha på meg når jeg reiser, orker liksom ikke sitte der i stramt tøy som du så vidt får bevegd deg i. Og etter det så gikk vi inn på senteret siden skulle kjøpe noe som de var gått tom får og var på vei til å gå før meg og mamma møtte en dame som lærte meg ALT med hest når jeg var liten og jeg har savnet henne så utrolig mye. Så tenkte jeg på henne igår liksom og så plutselig møter vi henne i dag. Så vi gikk for å ta en kaffe (brus på meg :p) med henne så kjørte vi hjem. Det var mega koselig

Regnjakka er på og er på vei til båten.
Hær er bukse jeg kjøpte, den koster 149kr nå på XXL. Alle har sett den en gang i livet sitt siden det finnes alltid noen som går med den, hehe : )

NIKE
Har du den buksa?
Karoline

Stygge data...

Hei alle sammen, jeg har nå endelig komme hjem fra byen og litt sånne steder jeg har vært. Så skal jeg liksom legge inn videobloggen som jeg sa jeg skulle men det går ikke og vis jeg prøver klikker pcen og orker ikke prøve igjen etter 3 gang med å skru pcen helt av! 

( Fikk et spørsmål om hvordan man mobil blogga og for dere som ikke vet hvordan man gjør det så se på bilde så skjønner du det sikkert ) 

Karoline

Drar til byen, snakkes

Drar til byen så snakkes seinere, kommer en videoblogg da !

Karoline

Søt liten rosa boks : )

Mamma hadde kjøpt en søt liten boks til meg i sta fra Europris, tror den kosta rundt 30kr. Den er vært fall mega søt synes jeg, Thanks mom

Rosa 

<3

Var den ikke litt søt?
Karoline

Hei alle sammen, nå mobil blogger jeg for første gang siden når jeg reiser er det greit og vite om j

285771-1-1276107576401.jpg
Hei alle sammen, nå mobil blogger jeg for første gang siden når jeg reiser er det greit og vite om jeg kan det vis jeg ikke har tilgang til data. Håper det går. Karoline

Følg meg på BLOGLOVIN

Følg min blogg med bloglovin
Hei alle sammen, bare får å informere dere så har jeg bloglovin og synes det egentlig er ganske genialt. Får da kan man følge en hel hau med blogger og lese absolutt alle innleggene dems. Altså vis du bare leser en blogg vær dag så trenger du det jo ikke men jeg leser en hau så jeg synes det er smart å ha. Men så vis dere vil følge min blogg så kan dere bare trykke på linken øverst så follow så får du med deg alle mine innlegg fremover. Men du må jo selvfølgelig ha bloglovin fra før av vis du skal følge min eller så er det bare lage en : ) 

Har du bloglovin?
Karoline

Videoblogg; GÅ LANGT !

Jeg glemte dette innlegget helt vekk i går, men altså i gym timen så hadde vi sykkel dag og det var kanskje bare 6 stykker som hadde med sykkel osv og resten måtte gå. Så skulle vi gå til Skottevik eller noe sånn så tror jeg at meg og Ida gikk for langt, vi gikk værtfall lengre enn alle andre og så lagde vi videoblogg da. Men får å si det sånn, det var en lang gå tur, vi var drit slitene etterpå. Vi gikk fra 08.10 til 11.10 !
Sier det bare: FY SØREN VI VAR SLITENE!
Karoline

Kjapt !

Kjapt innlegg, må skifte og litt sånn. Tror jeg skal være med mamma og de inn, er ikke sikker.. 
: ) 
Karoline

God tid?

Hei alle sammen, tenkte at nå kunne jeg skrive et blogg innlegg siden jeg plutselig hadde så god tid, og når jeg har god tid betyr det at jeg har glemt å gjøre et eller anna men kommer ikke på hva så sitter bare og geeker data tidlig på morgenen når ingen er våkne sikkert. Men nå er det bare 9 dager til jeg reiser, gleder meg så sinsykt mye! Det eneste som er i hode på meg er den 18 juni når vi reiser! Menmenmen, kanskje jeg skal ta å bare legge meg i senga de siste minuttene jeg har før jeg må gå. Men kjangsen for jeg ikke vil komme meg ut av senga igjen etterpå er stor og risikabel :p 

Jeg er tøffere enn deg :D neida.. bare meg som liker å ta litt sånne bilder for meg selv, dere skulle sett datan min!
Karoline

Innkjøp 08.06.2010

Hei alle sammen, jeg har nå komme hjem for en time siden tror jeg det var og jeg har altså vært på senteret og koset meg der sammen med mamma. Gidder ikke skrive noe langt innlegg så hær er det jeg fikk:

Hello Kitty toalett veske, det var den eneste jeg fant som var "hard" vis dere skjønner så skal jeg bare bruke den når jeg reiser til Kirkenes. Litt søt da : ) Den kosta faktisk bare 14kr, så det var ganske billig fra H&M.

Neglelakken som jeg har siklet etter lenge nå, elsker fargen. Sto egentlig med mange forskjellige i hånden og viste mamma de men så sa hun jeg skulle ta denne siden hun synes den var så "FREEESH" når jeg hadde lånt den av Ida. Kosta 39.50kr på H&M.
En sånn neglepenn, den kosta bare 29.50kr på Cubus så tenkte jeg at jeg bare skulle teste den ut. Det er sånn at du får hvit foran på tuppene på neglene.
Endelig en ny Mascara ! Har måtte bruke en gammel sugen en i noen dager nå siden min er tom, tror dette er min 5 gule mascara (altså samme type). Redd for å prøve en ny en vettu, den kosta 98kr på H&M.

Så denne toppen fra Cubus, den kosta 149kr tror jeg? er ikke sikker. Den var ganske stor men liker når den henger litt liksom og ikke er så stram.
Sorry for det mega stygge dårlige bilde, men fikk ikke til noe bedre. Denne kjøpte jeg også fra Cubus til 79kr.

Og en pakke med ankel sokker "7 par" til 99kr fra H&M

Tusen Tusen takk mamma, veldig glaideg
Likte du tingene?
Karoline

Morgen innlegg.

Hei alle sammen, nå må jeg bare kjappe meg som vanlig når jeg skriver morgen innlegg men samma det. Idag skal jeg på senteret sammen med mamma ( det er planen værtfall ) så skal jeg bare ha noenn nye ting. Har egentlig en hel liste med ting jeg vil ha eller trenger men tror neppe jeg fær halvparten på lista siden det hadde blitt noen tusen da. Men snakkes kanskje etter skolen vis jeg ikke blir henta på skolen eller noe sånn. Snakkes 

Alltid søt , haha : ) 

Pleier du å ha morgen innlegg?
Karoline

Sove på dagen

Hei alle sammen, nå ligger jeg i senga mi og egentlig vil bare legge meg igjen. Mamma og resten har vært vekke hele dagen så har faktisk sove ( hysj hysj ). Men så ringte telefonen og jeg fikk beskjed om å måtte sette på poteter..så nå må jeg vente til vi har spist før jeg kan tenkte på å legge meg igjen. 
Faen da, lasta opp feil bilde men må stikke..mamma roper!
Pleier du å sove på dagen av å til ? 
Karoline

Svart Hvit bilder

Akkurat tatt noen bilder og tenkte å vise de til dere:
Smykke jeg går med fortiden siden Karoline smykket mitt ligger hos Vanessa, må få hentet det.

Tøffeste Coca Cola korken man kan få: Vis meg tigerblikket!
Hær har vi meg vet dere, søt som alltid ( neida, bare tulla )
Hånda mi er helt fucka der..aner ikke offer jeg holder sånn.

Og meg igjen, koselig det.
Hva synes du om bildene?
Karoline

OMG, så mye tøy !

Når jeg reiser så skal jeg ta med masse klær som jeg har samlet i et skap i noen år nå, jeg skal gi alt vekk til søskenbarna mine Karianne og Marina. Men jeg ante ikke det var så sinsykt mye !

" En søt liten hau " 
Det så ikke så mye ut på bilde forholdt til det det egentlig er, men for å si det sånn så kommer jeg ALDRI til å få med meg alt så får bare ta å plukke ut det fineste å ta med. Har en jobb å gjøre !
Karoline

Forandret meg veldig !

Skulle bare vise dere hvor mye jeg har forandrett meg gjennom årene på klasse bildene:
I 2.klasse ble dette bilde tatt, veldig søt med rosa stripe i håret - snekker bukse og grønn militær aktig farget genser.
I 4.klasse, dette bilde synes jeg er så utrolig stygt. Hadde sove med fletter så fikk bølger, noe som var veldig stygt. BOLLE!
I 7.klasse, dette bilde er jeg også veldig misfornøyd med. Ser jo helt trøtt og slapp ut..+ der har jeg det stygge stygge stygge håret !! ÆSJ, værste klasse bilde av alle.

Så nå i 9.klasse, likte meg faktisk på dette bilde..men vi tok ikke et og et bilde liksom. Blei bare klasse bilde denne gangen men vi tar et og et til neste år i 10 altså.
Forandret meg en del eller?
Karoline

Mandager er stress...

Jeg liker ikke mandager..det er starten på en ny og lang uke, til og med tanken på det er bare stress. Du har mange dager i vente og helgene er langt unna. Men nå er det egentlig bare digg og vite at dagene enten går kjappe eller sakte for uansett så kommer vi nærmere sommerferien og jeg synes bare det er ekstra digg og tenkte på at jeg har bare 8 skole dager igjen siden jeg reiser jo. Så på mandag-tirsdag så har vi avslutning og skal reise til Evje og sove der og sånn så da er det bare 6 dager med vanlig skole igjen for meg. DEILIG 
( Random bilde ) 
Karoline

Fisk xD

Idag så har jeg vært å pusse båten igjen og blei ferdig endelig! Men så jobber jo pappa på sånn fiske oppdrett som er lik i nærheten av der vi pussa båten så måtte han forè fiskene så meg og mamma blei med så tok jeg noen bilder der borte.
Fiskene er oppi den greia der for dere som ikke forstod det :p
Veldig søt der jaaaaa....eh 
Minste størrelsen i fisk som er der pappa jobber xD
And my cute dog <3
Så er jeg nå komme hjem for sirca en time siden etter en lang dag, er trøtt og vil sove..men enda litt tidlig kanskje?
Karoline

€ Min nye yndlings sang €

Hei alle sammen, veldig lite blogging i dag men jaja. Tenkte jeg skulle dele den nye yndlings sangen min med dere, elsker refrenget. Er helt hekta!

Likte du den ? 
Karoline

Hullete tights ?

Tusen takk for bilde jeg kunne låne av deg http://mariaslife.blogg.no : ) !
- Jeg synes sånn tights med huller i som er på bilde er skikkelig stilig, vet ikke om jeg passer det eller ikke men det ser værtfall tøft ut. Men jeg finner aldri den på senteret som er uten sånn svarte greier forann hullene, jeg vil at man skal se huden liksom for jeg synes det er utrolig fint. Og så tenkte jeg at jeg kanskje bare kunne ta den ene svarte tightsen vi har hær i huset og klippe på å håpe det blir bra. Fordi det koster jo ikke 200 kroner å klippe hjemme, helt gratis faktisk og når den svarte tightsen aldri brukes så kan jeg jo bare klippe så mye jeg vil i den. 
Men lurer på hva dere synes om den?
Fint / Stygt ? 
Har sånn selv / eller har lyst på (eller noe sånn) ? 
Kommenter i vei
Karoline

Innlegg fra igår egentlig, "SOLER MEG"

Hei alle sammen, beklager for null blogging igår men jeg ble vekket og måtte hoppe rett i dusjen før jeg ble med å pusse på båten.  Tok på meg en shorts og en topp (fordi det var ikke så utrolig varmt i dag egentlig) og dro avgårde. Så når vi kom der vi har båten så lagg jeg meg på noen sånn varme greier å solte meg, det var bare så utrolig digg og husket faktisk på å smøre meg med solkrem idag. Men det triste var vel at jeg ikke fikk noe annet en sokke skille ! Tenkte ikke over det med sokken siden jeg gikk jo med sko der borte siden det er så vondt å gå barbeint på alle steinene. Men tok jo noen bilder som jeg kan vise dere da:
Eneste bilde av meg tror jeg og det er døds stygt, jeg sitter liksom med flis genser i steikene sol men det er siden jeg nettopp har kjørt båt
Mine "fine" bein 
Min lille søte skapning som plasker rundt i vannet
Etter badinga når han er sliten og ligger i skyggen og skal tørke seg, hehe
Toppen jeg gikk med, fikk den faktisk av Katrine (http://katrinekri.blogg.no)
Og shortsen min: Just Ducky, den er søt da
Bilde
Jeg dreiv å malte båten under så har jeg masse sånne blåe male flekker på hendene - lårene - halsen osv. Veldig pent egentlig...
Sjøen <3 har enda ikke bada i år så må vell få gjort det da
Flere som har solt seg i det siste?
Hva synes du om bildene?
Karoline

<3 Kirkenes 18.Juni

Tenk at jeg glemte å si dette: Jeg reiser til Kirkenes den 18. Juni og skal være der en del uker, gleder meg noe helt utrolig og denne gangen skal mamma og pappa være med noe som er ganske gøy siden har alltid reist uten de. Men de skal være der i 12 dager eller noe sånn så drar de så blir jeg bare der oppe uten de. Kommer til å bli så koselig å se søstra mi og kjæresten igjen. Daniel - Joakim - Karianne - tante og onkel igjen, hærremin som jeg gleder meg. Men jeg vet ikke hvordan det blir med blogginga, siden sist jeg var der oppe blogga jeg jo ikke. Men prøver å ta med pcen så blir det blogging folkens 
To haha bilder kan vi si.. ikke kommenter de xD
Skal du noen plasser i ferien?
Karoline

Rydde er stress..

Nå som vanlig ligger det masse greier midt i rommet og jeg orker ikke rydde mere, det er sånn vær gang. Så kommer de greiene jeg ikke gidder å rydde nå, til å ligge i midten av rommet og jeg kommer til å trø på det 40.000.000 ganger før jeg gidder å røre en ting som ligger i hauen. Rydde er stress!
Rydder du deg alltid deg ferdig når du begynner? 
Karoline

Skumparty

Tenkte jeg skulle ta å rydde rommet mitt litt siden det er ganske rotete og hybelkaninene begynner å vokse seg for store til å være under senga så jadda.. slenger bare inn et bilde fra Skumparty 09 <3 Savner det så, det var utrolig gøy siden tror det var første gangen jeg gikk sånn ordentlig sammen med Vilde og vi tulla og hadde det gøy. Ser helt gal ut på bilde mene jeg viste ikke at det blei tatt, og i tillegg så er bilde i brosjyren som blir delt ut til alle folk som skal se hva som skjer i lillesand i sommer. " Se hvor gøy skumparty er " , eh..nice bilde.
Får ikke vært med på Skumpartye i år siden det er 29.Juni og da er jeg i Kirkenes...dritt
Vært på skumparty før?
Karoline

H E L G

Nå er jeg akkurat komme hjem og sitter og glor på tv, tror jeg skal en tur inn med mamma til Biltema og i samme slengen skal jeg få dratt henne med på senteret for jeg er så shoppe sjuk nå at det ikke går ann! Har så lyst på sommertøy og sånn. Men får bare se hva som skjer siden jeg har ikke penger og da går det jo ut over mamma..hehe

Men nå er det jo helg så skal jeg kanskje med Vanessa i morgen så det blir jo sikkert koselig !
Karoline

Snart på vei til skolen

Hello everyone, good morning : ) Nå skal jeg bare kjappe meg noe veldig og skrive et innlegg før det bærer av gåre til skolen, idag har vi 3 timer med Kunst&Håndverk så har vi 2 timer RLE og på slutten av dagen OPPSUMMERING av de to ukene vi nå har hatt. Ganske deilig så er det helg igjen så er det jo bare 13 dager eller noe sånn igjen på skolen. Hærregud, snakker meg vekk hær - Må løpe (tannpussen venter)!
Karoline

Grillings : )

Hei alle sammen som er våken nå, blogger på nattan jeg og ikke dagen :p neida mene. Etter jeg kom hjem dro jeg bare med mamma en tur til Lillesand, og så dro vi hjem igjen å grilla. Det var ikke sånn spess koselig siden jeg har vært så sur idag (etter jeg kom hjem værtfall) tror det er varmen som får meg til å klikke litt. Mamma å de maser liksom så mye så er det: Gå ut - gjør ditt gjør datt - osv, så jadda..

Skulle gi han en sånn fett greie som hang på en biff, han er så søt atte <3

Mitt surre rund hjemme "outfit" sier vi,
Flere som har grillet i det siste ? 
Karoline

Smiths Auto & Avinor : )

Hei alle sammen, nå er jeg komme hjem fra en ganske så gøy dag med klassen. Vi var på bedriftsbesøk hos SMITHS AUTO og AVINOR, det var ganske så kjedelig egentlig på Smiths Auto siden var bare masse prating osv. Det eneste som var gøy var vel når vi alle kunne gå rundt og se på bilene og sette oss inni de og sånn. 
Per & Ida i bilen som vi "prøvde" 
Meg og Ida i bilen "vår" <3
"Ida kjører å plutselig møter hun på Per og Lh"
Stephen, Per (på sitt beste) og Ida i baksete i bilen, meg og Lh som sitter forann.
Max og resten av gutta "kruser" rundt xD

Så etter det dro vi da til Avinor som er Kjevik flyplass, der snakka vi litt og så sto vi på selve plassen der flyene kjører. Ikke midt på banen da selvfølgelig men i kanten eller hvordan jeg kan si det. Og så hele greia handla liksom om brannbilene og brann sjenerelt osv. De som ville fikk lov til å spyle med den svære brann slangen og etter det fikk vi kjøre i brann bilene. Det var egentlig ganske gøy siden vi spruta med den og kjørte drit fort med den. Kjørte også inni skogen på en drit smal vei. Jeg satt i bilen sammen med Ida, Elise, Susanne og Ina da så det var jo koselig.
Meg og Ida som sitter i brannbilen som er i full fart
Hær kjørte vi, og viss dere ser på bilde så er det en annen brannbil forann oss.

Sto å spruta litt i "skauen"
Susanne, Elise og Ina som meg og Ida kjørte sammen med.

Etter det dro vi bare til skolen og så hjem : ) så det har vært en ganske koselig dag idag.
Noen gang sittet i en brannbil, haha ? 
Karoline

Kryper til køys snart men..

Hei alle sammen, nå er det rett før jeg kryper til køys for en god natt søvn. Skjønner ikke hvorfor jeg går rundt med hode pine hele tiden, den vil jo ikke forsvinne !  Men i morgen er det bedriftsbesøk med klassen til SMITHS AUTO og AVINOR så det blir jo sikkert koselig, liker å dra med klassen på "turer" :p
+
Før jeg legger meg skal jeg bare bli ferdig med å snakke med mamma og pappa, vi skal reise til Kirkens den 18.Juni (det er planen så langt) så skal vi bestille billettene i morgen tror jeg, gleder meg i såfall kjempe masse til sommerferien nå !
Flere som er klar for sommerferie nå?
Karoline

Vasker klær...

Jeg vasker klær til den store gullmedalje hær hjemme, jeg har ganske lite og gjøre og da kan jeg jo like godt vaske klærne mine. Er på den 3 maskinen nå og tror ikke jeg orker mere nå, det er stress ass. Hehe, jeg er lat som ikke orker mere enn 3 maskiner men det er så mye venting.

( Meg som liten + katten min som døde for et år siden..han blei 9 år gammel -Tror aldri jeg har vært så lei som jeg var da han var vekk )
Pleier dere å vaske tøyet til dere selv?
Karoline

Har dere streik?

Heisann people, ligger bare i senga mi og slapper av. Har litt vondt i hode så orker ikke gjøre noe, men har ikke vært på skolen idag pga at jeg forsov meg. Begynner å bli flink til det..men det er stygt at vi ikke egentlig har sånn streik siden det er så sykt mange andre som har det. Men sånn er det vell bare og nå klarer jeg ikke holde meg lengre! Jeg må på do!
Har skolen deres streik?
Karoline

Red Bull = Namm

Nå sitter jeg hær og drikker Red Bullen min som jeg kjøpte i Sverige ( den er drit stoor i Mars, haha. Den har stått på hylla siden da ). Og ser på One Tree Hill etter jeg har ryddet, skal snart vaske noe klær også så snakkes.

Den er snart tom..

Liker du Red Bull?
Karoline

Slakker`n

Nå er jeg akkurat fått satt med ned i sofaen med pcen på fanget etter at jeg har komme hjem fra skolen, fortsett helt grei dag. Det skjer ikke så mye og så går egentlig timene ganske fort. Skal på noe bedriftsbesøk på torsdag som er ganske greit så slepper vi å være på skolen hele tiden. Men nå sitter jeg å ser på One Tree Hill (igjen) så snakkes.

Karoline

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits