juni 2012

Eksamen i naturfag..

De 20% for å komme opp i eksamen bitchslappa meg hardt i tryne og her sitter jeg med naturfags boka å lurer på wth jeg skal gjøre og hvor jeg skal begynne.. Kunne ikke vært værre fag å kommet opp i, men på en annen side så hvis jeg får en "bra" karakter og består slipper jeg sommerskolen! Og det gjør jeg alt for å slippe!

Eksamen?

Nå har jeg gjort meg klar for å dra på skolen og det er like før jeg blir hentet. I dag får jeg vite om jeg kommer opp i eksamen og hvis jeg gjør det, kommer jeg til å ta en bloggpause så er jeg tilbake når jeg er ferdig. Ble i så fall ikke lange tiden jeg holdt meg her men lover at jeg kommer tilbake, som jeg alltid gjør. Tror det er snakk om 20% sjangse for at vi kommer opp i noe, og er jeg riktig heldig som jeg alltid er, kommer jeg opp.. Håper jeg ikke kommer opp i noe, har så mye andre ting som må gjøres disse dagene! Men nå drar jeg og wish me good luck, håp og be for at jeg ikke kommer opp. Please!!

CAN`T WAIT!

NYTT DESIGN


Nå har jeg laget et ganske enkelt men fint design og føler motivasjoen til å blogge er kommet tilbake. Har laget en liten plan for hva jeg kan blogge om og har også fått photoshop hjemme + jeg skal begynne å ta flere bilder gjennom dagen sånn at lysten til å blogge blir større. Har sett gjennom bildene mine på pcen og føler alle er temmelig oppbrukt så det må bli tatt nye snarest. 

Men håper altså dere liker designet å så må jeg bare si at det ikke er helt ferdig enda men hvis man ser på forsiden mangler det bare litt, så det blir seende sånn ut som det gjør nå egentlig. 

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits