juli 2010

NYTT DESIGN !

Nytt design på bloggen min, er ganske så fornøyd. Begynte å gå så lei av det gamle at det var på tide med et nytt et! Så tusen takk til Katrine http://katrinekri.blogg.no den stygge linke greia funker ikke vis jeg tar det på navnet liksom såmå alltid skrive det ) som lagde det til meg ( og som alltid har laget til meg vis jeg har spurt ) . Så er værtfall fornøyd nå, og håper dere også liker det : )

(
Random bilde - I såfall, likte du det nye designet mitt ? : ) 
Karoline

Vil ha nyttdesign, nå!

Nå synes jeg det er på tide med et nytt design på bloggen min siden dette begynner å bli så sinsykt kjedelig å jeg er lei av å se det vær gang jeg har et nytt innlegg så er det dette designet som irriterer meg. Så nå skal jeg få laget meg et nytt design om jeg omså må bare ha det helt hvit skal jeg bytte det ! 
( Ehm, det er ikke noen som vet om noen som lager kjempe fine design ? )

Karoline

Manikyr og musikk

Nå har jeg akkurat tatt sånn manikyr på meg selv og jeg er ikke særlig flink så det blei jo ikke sånn mega fint men samma det, må jo øve får å få det til liksom : ) Og så sitter jeg å hører på musikk, og akkurat nå hører jeg på denne sangen ( under bildet ) Manna ropert så må ned en liten tur..

Pleier du å ta manikyr på deg selv ? : )
Karoline

Regn..jippi !

For et dritt vær.. det pøøøsregner ute.. ( men skal ikke klage så mye siden det er første gangen eller noe at det regner på dagen tror jeg ) Men i såfall idag skjer det ingenting, skulle egentlig ta sol med Vanessa men tviler det blir noe av nå når det regner. Så stress å ta båten inn å sånn så får se hva som skjer. ( Har holdt på å laste ned alle american pie filmene i natt og de er enda ikke ferdig, det er fra film 1 til 6 siden lastet jo ned for 2 dager siden eller noe den american pie 7 filmen. Har mange av filmen på dvd men like greit å ha de på pcen og xD

Regner det hos flere idag?
Karoline

INNKJØP 290710

Hei alle sammen, nå har jeg komme hjem fra senteret for en halv time siden eller noe og tenkte bare ha et raskt innlegg med bilder av hva jeg har kjøpt før jeg går å spiser. Blei en del ting kanskje :p

To kurver fra Jysk - 99kr.


Tre pieces "boxere" vis man kaller det for det til 129kr.


Fire neglelakker fra Cubus og H&M - 39kr for de to i midten til sammen og 39.50kr per stykke for den gule/blanke.


To sånn hjerte greier ( sånn til å ha et bilde på ) fra Upstair eller hvordan det skrives for 11.90 per stykk og den Negle greia for å lage manikyr enklere fra Cubus som kosta 29kr.

Hva synes du om innkjøpet mitt : ) ? 
Karoline

Senteret eller byen snart.

Nå ligger jeg i senga å ser på American Pie den siste og skal straks stelle meg så kle på meg før jeg og mamma skal ta oss en tur til senteret eller byen eller like godt begge deler og kose oss. Aner ikke enda hva det blir men det blir værtfall noe. Så kommer sikkert noe greier på bloggen hva jeg har kjøpt i dag siden når jeg drar noen plasser kommer jeg skjeldent hjem tomhendt. Så vent å se!

( Når jeg lastet opp bildet så glemte jeg det helt vekk så derfor satt jeg å så få filmen og stelte meg og alt så jeg er egentlig klar for å dra nå så snakkes )
Karoline

SJOKOLADESUGEN !

S J O K O L A D E   S U G E N   D E L U X   !  !  ! 
- Jeg har så sinsykt lyst på sjokolade akkurat nå at det er helt sykt, og det klør i fingrene etter å gjøre noe. Sitter bare å stirrer ut i rommet og venter på at noe skal begynne å blinke som et hint at " dette kan du finne på å gjøre" .. men neida. Ingen ting har blinket enda ! 
Men tilbake til suget etter sjokolade.. jeg må gå siden skal finne mobilen og ringe til broren min som jobber på rema100 og be ha kjøpe sånn liten firkanta til meg :D ! 
( + at idag sa jeg jo at jeg skulle noe med mamma men siden det ikke var så fint vær og det skal være det i morgen tror jeg så skal meg og mamma til byen og surre og opp til senteret et tur tror jeg siden det skal være så mye salg men vet ikke ) 

Pleier du av å til å plutselig få lyst på sjokolade ? 
Karoline

STELLE MEG

Jeg har akkurat kommet ut av dusjen nå egentlig og så skal jeg stelle meg osv så skal jeg finne på noe med mamma i dag tror jeg. Er ikke sikker enda så får se hva som skjer videre. Men skulle bare ha et raskt innlegg med litt oppdatering til dere før jeg steller meg. Og bare så dere vet det så er det mega trist vær hos meg i dag... dritt.
( Bildet: Litt sånn over redigert men likte øyene så, hehe. ) 

Hva synes du om bilde ?
Karoline

Natta, skal se film..

Nå skal jeg ta av meg sminken og legge meg godt til rette i senga mi for nå skal jeg kose meg med to filmer som jeg har lastet ned. Lastet ned to filmer i går også som var veldig braè begge to og synes det er gøyere å se filmer jeg aldri har sett før selvom de kanskje er kjedelige enn filmer jeg har sett en million ganger før liksom. Må skynde meg med innlegget siden filmene er straks lastet ned og håper det bare er bra kvalitet på de nå ! 
( Bildet: Jeg bruker denne pakken med sminke fjerner og så bruker jeg hver morgen og hver kveld og smøre meg med denne Garnier dag kremen -  i know det er dag krem men jeg bryr meg midt i der sola ikke skinner om det er det. Bruker det når jeg skal legge meg uansett. )

Bruker du å smøre deg med en eller anna krem før du tar på sminke og når du har tatt vekk sminken ?
Karoline

G L A S S E T

Bilde innlegg, 3 bilder som jeg tok i går og jeg har redigert litt på de : ) 

Hva synes dere ? ( Jeg suger i å redigere bilder så derfor det bare skjer en gang i blandt sånn som dette men jeg må jo øve litt å finne ut hva som blir fint og ikke da så dette er jo kanskje en begynnelse da. ) 
Karoline

Sånn gikk teltturen xD

Glemte jo nesten og fortelle om den lange teltturen vår igår. Det var meg, Vanessa, Doffen, Per og Frederik som tok oss en holme tur. Først så henta Doffen meg og Vanessa og vi skulle vist på en holme som Per og Fredetik allerede var på og der ville ikke vi mene vi blei jo med da. Man kunne ikke bade der pga brennmanetene + det var masse folk der.
Men i såfall så var vi der på holmen og ingen ville sette opp teltet og vi satt egentlig der og bare prata og hørte på musikk, grilla osv. ( Skjedde massa anna å men orker ikke detaljer ) 
Så den viktigste delen av turen var jo når vi skulle ha bål værtfall. Først så lagde vi bål osv så klarte vi å tenne på buskene rundt båle så det blei litt kaos værtfall får å få slukka det. Full fyr liksom! Så etter det så hadde det kanskje gått en stund så fikk vi ikke ordentlig fyr i båle så vi tok bensin fra båten til Doffen og skulle ha litt flammer så klarte jo selvfølgelig en og stå med lightere og kødde der med bensin kanna. Så hadde vi akkurat lukke bensin dunken HELDIGVIS, og så klare en å tenne på bakken der vi hadde sølt og det gikk rett opp på bensin kanna og da sto den i full fyr. Alle fikk jo totalt panikk og bare sto der ( eller jeg løp litt sånn vekk ) siden den kunne jo sprenge. Tenk dere " 10 liter med bensin som tar fyr " hadde kanskje ikke vært så mye igjen av oss vis vi bare hadde sittet der vi satt. Men i såfall så tok Doffen bensin kanna som var i full fyr å sprang ned til vannet og løpte opp igjen og henta et teppe for å kvele flammen osv osv. Det var værtfall ganske så mye som skjedde igår egentlig. Men vi orket ikke sove i telt og sånn siden det var så mye mygg og alt sånn men meg og Vanessa skal på telttur igjen på torsdag bare vi jenter liksom : )  " Alt dette skjedde på under 5 timer xD " Men hær er en god del bilder værtfall:

Ved til bålet må vi ha.


Endelig fått det ned og Frederik er i farta.


Per kjekkasen, haha.


Vanessa som sitter der og "snakker like mye som andre".


Sjekk det smiley til Per da xD haha.


Meg og stolen til Frederik blei gode venner ( aner ikke hva de derre to på madrassen holder på med ) .


Per synes det er vledig morsomt det de holder på med xD .


Og etter vært blei det litt kaldt så da tok jeg like godt dyna til Frederik : ) .


Myggspray <3


Leser på myggsprayen at den ikke må komme i munnen eller i øyene ( som Frederik klarte og få i øyene 3 ganger ) .


Musikk <3 . 


Leker vi litt med flammer som ikke er trygt med oss værtfall.


Følger med på alt som skjer der jeg satt. 


Vanessa ligger og slakkern i tingene. 


Jadda, full fyr hær.


Jeg fant ut at den stolen kunne være sånn føde stol, du måtte bare lage hull så ungen kom ut og så kunne du holde deg i de arm greiene sånn at du kunne presse i vei xD . 


Vi sleit litt med å få fyr kan vi vel si . 


Doffen prøver å slukke brannen som begynte og bli litt stor i busken.


Doffen løper rundt og stresser litt tror jeg når det begynte å ta fyr på bakken osv, og etterpå så er det den bensin kanna som tok fyr den som står der.


Og meg som holder på å "fikse trikse" litt med stolen for å fikse den etter jeg og den tunge rompa mi har sittet oppi den . 

Etter Doffen har løpt med bensin kanna som var i full fyr ned til vannet så står Per der og prøver å trampe vekk flammen på bakken og helder cola på det. 


Og bare for å dele en ting til med dere, når vi alle var i full sjokk der over hva som skjedde med bensin kanna osv så var det en anna vis person som stod å så på himmel og tok bilder av den hvor fin den var. "Host - Vanessa - Host". (Satt noen folk der oppe som hadde litt stirre problemer på oss av å til -emm, why xD-) 

Jaja, det var jo en koselig tur som varte i knapt 5 timer.
Hehe, hørtes ut som vi hadde en ganske så gøy telttur eller xD ?
Karoline

INNKJØP 260710

Har ikke kjøpt så mye i dag, blei bare en genser men samma det. Legger det ut fordi om. ( Det er ikke så mye spennende i Lillesand så godt jobba vis du finner noe - neida - ) Men værtfall, TUSEN TAKK MAMMA <3 !

Brun BURTON genser til 799kr, elsker den ! ( sorry at det ikke var bedre bilde men dere får sikkert et bilde med meg hvor jeg har den på en gang. )
Hva synes du om den ?
Karoline

Pakke i posten igjen : )

Hei alle sammen, nå fikk jeg en pakke i posten igjen. Jeg vant en konkurranse på bloggen (http://miniogmy.blogg.no/) og det som var inni pakken kan dere se på bildet:

Parfyme - som lukta kjempe godt, spraya den på meg i bilen og den lukter enda etter jeg har vært ute i båt og lukten kunne ha godt vekk som det gjør med enkelte parfymer men ikke denne.
Armbånd - fikk 2 stykker som var kjempe søte da, likte begge to : ) 
Selvbrunings serviett -  fikk en sånn serviett pakke som man skal ta i ansiktet, sikkert mange av dere som har prøvd sånn?

Karoline

Rotete.. SE !

Nå har jeg stelt meg for ikke så lenge siden og prøvd å rydde litt men gikk dårlig pga pcen blir førsteprioritert !
Men i såfall så må jeg få noen til å kjøre meg inn snart til Brekkestø for skal handle litt og hente Vanessa så skal vi på telttur seinere idag med noen folk ut på en holme så det kan jo bli spennende : ) 
Men må kanskje prøve igjen å rydde litt fordi det kan ikke se så J**** ut her som det gjør nå, det som jeg hadde med meg fra Kirkenes ligger enda på gulvet etter jeg "liksom" har pakket ut. Det kom ut av kofferten og rett på gulvet -.-

RYDDIG ..

ENDA MER RYDDIG..

IKKE SÅ ROTETE faktisk

MEST ROTETE sikkert..


Karoline
Ps; Er med i en konkurranse på denne bloggen hvor du kan vinne solpass ( http://tinejohnsen.blogg.no/1280063411_konkurranse_vinn_solp.html ) 

PAKKE I POSTEN:

Hei alle sammen, nå er jeg hjemme igjen etter å ha vært med Ida i Lillesand og tok sol. Fikk ikke noe skille men det tar av å til litt tid før man kan se det. Og isåfall så gjorde vi ikke så mye mer det, vi gikk og satt oss på rutebilstasjonen sammen med noen folk ( emm, gidder ikke skrive navnene vis det blir feil siden er litt usikker på han ene fyren. Men det var værtfall meg, ida og tre gutter som ida kjenner. ) Så det innlegget handler om da liksom at jeg fikk en pakke i posten som jeg skal vise dere. Det var fra Tanta mi etter hun og resten av familien var i Tyrkia så spørte jeg Daniel ( søskenbarne mitt ) om han kunne kjøpe 3 gensere til meg og det har han gjort og jeg fikk de i dag! 
Når jeg fikk pakken og så på størrelsen på klærne blei jeg med en gang sånn: jeg kommer aldri inn i klærne siden det var S - S - M og jeg som altid går med store genseren liksom så fikk jeg de størrelsene liksom men de passa perfekt. Dere får se bedre bilder sikkert en annen gang.

Selve pakken. ( Åpna den i Lillesand så fikk jeg ikke lukka den igjen. ) 


WESC genser, den er utrolig digg ( vis dere så et bilde for noen dager siden så gikk jeg med akkurat samme bare større og det er Vanessa sin vis noen lurer som jeg bare har lånt av henne )


HUM"ø"R eller HUM"o"R, aner ikke hvordan jeg skriver det når jeg ikke får de to prikkene over O en. Men værtfall den var kjempe fin på synes jeg men var ikke sånn mega glad i lommene som gjore genseren litt rar. 


DC genser, den var også ganske fin men likte ikke det i hetta. Det skulle værtfall vært gull vis det først skulle vært i hetta men men, den var værtfall kjempe god på.


Så fikk jeg liksom bare sånn liten overraskelse av tante som var et armbånd og en fot lenke tror jeg det var. ( Fikk egentlig en fotlenke til men gidde den til mamma siden hun spurte om hun kunne få et ) 

Hva synes dere ? 
Karoline

Hvilket armbånd ?

Hei alle sammen, stikker om ikke så alt for lenge en tur til Lillesand og skal ta sol sammen med Ida og vi skal bare prate liksom siden det er utrolig lenge siden vi har prate ordentlig bare meg og henne. Og etter det skal jeg gå med Vanessa så i 18.00 tia skal vi stikke hjem til meg og sove hær. Men samma det, jeg lurer på en ting. Jeg har to armbånd og så lurte jeg på hvilket av de jeg skal gå med i dag? eller om jeg skal gå med begge samtidig. Dere må se på hva dere synes hva finest : ) 

1. Dette armbåndet som har perler og sånn anna pynte greier på?


2. Eller dette svarte som jeg fikk av søstra mi når jeg dro hjem fra henne? ( det er sånn foskjellige dyr på de kulene på armbåndet men du ser de ikke så godt vis du ikke studerer det skikkelig. Det er foreksempel en kanin, okse, gris osv på det. På bilde ser du en tiger liksom, hehe. ) 


3. Eller like godt begge to i sammen, det gjorde jeg hær om dagen og det var ganske fint egentlig. Men hva synes du?

Så 1, 2 eller 3 ? 
Karoline

Ser på Madagaskar nå xD

Sitter nå og ser på Madagaskar sammen med Karl Tommy, igår var det jo Nemo og vi satt nettopp og så på Kuzco men det var tydeligvis kjedelig så det blei mye gøyere å se Madagaskar. Blir lite oppdatering når jeg må passe på han lille gutten hær, hehe. Han er så utrolig shønn, men tror de reiser hjem i dag så det blir jo litt kjedelig. Men må følge med på filmen, veldig viktig å få med seg alt !Er han ikke shønn : ) ? 
Karoline

Ser på Nemo med Karl Tommy : )

Hei alle sammen, sorry for lite blogging men det er jo sommerferie liksom : ) big smile! 
Jeg var i Lillesand i sta og så handla og var liksom bare og koste oss der, så er det en venn av mamma og pappa som er på besøk og så har han to unger men han ene var ikke med men det var Karl Tommy. Så nå sitter jeg å ser på Oppdrag Nemo med en liten gutt i en sakkosett på siden av meg : ) han er kjempe shønn. 
Men må få med meg filmen hær tydeligvis så snakkes alle sammen, skal prøve å oppdatere mere fremover.
Karl Tommy: Hvorfor sitter du sånn?
Meg: Bilde :D
Meg: Se, der er du jo på datan.
Karl Tommy: Åh :D haha ! ( full latterkrampe hær )
( Litt skummelt bilde når du ser meg i speilet så ser du ikke fjeset liksom ! ) 
Karoline

Pakkelapp..eh nei

Ista så var jeg i posten og jeg har blitt helt gal etter å få ting i posten liksom, jeg vil ha noe hele tiden men får skjeldent men det har faktisk vært en del i det siste og så i dag var jeg skikkelig klar for en pakkelapp så vandrer jeg spent bort til postbrygga og inn i bua og åpner opp postkassa vår. Står på tå for å kikke nedi om det er noe pakkelapp der men neida.. så har jeg tatt ut alt så ser jeg en hvit liten lapp og der lå den! Pakkelappen ! Pakkelappen jeg hadde ventet på! Pakke lappen, som var fra - canal digital... "yess, whohoo..den var ikke til meg." Så jeg venter altså enda på en pakke, eller venter på to faktisk men deler det med dere på bloggen når den gang kommer. 

Flere som elsker pakker i posten : D ? 
Karoline

1000 innlegg idag og ...

Idag alle sammen så har jeg skreve 1000 innlegg på bloggen min ( eller nå blir det jo 1001 ) og jeg har fått 8708 kommentarer. Jeg lagg ut mitt første innlegg den 8. Oktober. 2008 ! ( Men de 100 første innleggene var sikkert uten bilder, 3 setninger i vær tekst og null kommentarer så hehe. ) Men ville bare dele det med dere og si tusen takk for alle de søte og fine kommentarene dere legger igjen på bloggen min <3

Hvor mange innlegg og kommentarer har du på bloggen din?
Karoline

I miss the time..


Karoline 

Sminke

På tide å sminke meg (igjen). Tenk at det samme gjør jeg og sikkert 100.000.000 andre jenter i værden hver eneste dag, det er faktisk ganske stress når du er vandt til å gå med sminke og du har dårlig tid så føler du deg helt idiot uten. Jeg gjør værtfall det og går bare å ser ned i bakken hele dagen vis jeg ikke har fått tid til å stelle meg eller noe sånn. Gutter er jo så heldige at de slepper og sminke seg sier noen men det er jo egentlig vi selv jenter som bestemmer om vi skal gidde eller bare la vær. Jenter kan også slippe altså, bare vi har bestemt oss for å gjøre siden andre gjør det. Men skal jo ikke glemme at det er gutter som også sminker seg hær i værden, de føler sikkert det samme med at det kanskje er slitsomt å sminke seg av å til vis de stresser eller noe så det er ikke så mye forskjell. Men nå må jeg sminke meg og ikke sitte å skrive et lang blogg innlegg selvom det kunne blitt lengre siden har mye og skrive om sånn. ( Bilde -  bruker ikke alt det der men en god del av det kan man si ) 

( Tommel opp ) 
( en ting, etter jeg har skreve dette innlegge så har jeg sagt sminke et par ganger for meg selv og bare for å være litt rar hær så høres "sminke" helt rart ut i hode mitt nå etter jeg har sagt det et par ganger xD ) 
Sminker du deg, hehe? 
Karoline

Mye å gjøre..

Jauda, da var denne dagen også nesten over og jeg sitter på datan og kjeder rompen av meg. Har vært og surra rundt med mamma i hele dag nesten som var ganske koselig og tror jeg skal det i morgen også. Men tar meg en tur ned og setter på en pizza og henter en brus boks så skal jeg geeke mere data. Snakkas !

Flere som kjeder seg eller er det bare meg ? 
Karoline

Ingen sol : (

Det er ikke sol i dag heller, merker jeg blir irritert bare av å skrive at det ikke er det. Det er liksom sommer og da synes jeg værgudene skal gjøre sånn at det er sol og varme ute så folk kan bli brune. Vurderer og gå å ta sol i dag minst i 23 minutt eller noe sånn at folk kan se hvor brun jeg har blitt av å ligge i sola i sommer "lissom". Haha :- ) 
Men har tenkt til å hoppe i dusjen og kle meg og stelle meg osv så skal jeg bare en kjapp tur inn til Lillesand og hjem igjen så skjer det ingen ting mer i dag. "FUN" !!!

( Random bilde som jeg tok for noen dager siden som jeg skulle legge ut og vise hva jeg hadde fått av søsteren min ) 
Er det noen som sitter med steika sol på ut siden av huset sitt nå eller ? 
Karoline

J**** dritt vær !

Sinsykt stygt vær ute, det føles ikke som sommer i det hele tatt og det er været sin skyld. 
D U M M E   D U M M E   D R I T T   V Æ R ! ! !
Men uansett.. tror jeg skal spørre mamma om vi skal ta en tur inn til Lillesand og kanskje Vanessa kommer i kveld og skal overnatte hos meg. Får se hva som skjer så snakkes alle puser ♥

Hvordan vær er det hos dere? 
Karoline

- i.d. bareMinerals -

Orket ikke skrive noen ting i går når jeg kom hjem så skriver heller om det jeg skulle skrive om nå. Igår når jeg kom hjem så fikk jeg en gave av mamma og det var i.d. bareMinerals pudder. Har aldri bedt henne kjøpe det til meg siden jeg synes det er så dyrt liksom men har sagt jeg har lyst på det så hun har liksom kjøpt det til meg så blei jo drit glad liksom. Men fortsatt så kommer jeg aldri til å kjøpe sånn selv siden det er dyrt men vis jeg jo får det er det jo greit :p hehe

Bruker du " i.d. bareMinerals pudder" ? 
Karoline

MOVE ALONG

ALL AMERICAN REJECTS - MOVE ALONG

Karoline

Stellinga er DONE

Nå er jeg ferdig med å stelle meg og sånn men er enda litt usikker på om jeg skal gå med kort bukse jeg har på meg eller om jeg skal ta på meg en tights bukse siden det ser sånn litt overskya ut ute ( kanskje det kommer stygg vær, hvem vet ). Men nå vurderte jeg å gå ned og spise men når jeg kommer til Lillesand skal meg og Vanessa gå og overfalle vårrull dama får å gå gribba til oss alle som hun har og trykke i oss så da gidder jeg jo ikke spise nå! Menmen, får gå ned og sjekke om mamma har noen planer om å kjøre meg inn eller ei. Snakkes 

Liker du vårrull :D ? 
Karoline

Stelle meg så til Lillesand.

God morgen alle sammen, sola skinner og jeg er faktisk våken ( bra begynnelse på et blogg innlegg,hva ? happyface ) Så altså jeg har ikke stått opp av meg selv, hadde mobil på ringing fordi jeg skal til Lillesand etterpå til Vanessa så skal vi på skatebanen og møte Per, Doffen og Kevin tror jeg det var. Værtfall de som planlagg og dra til skatebanen i går så får bare se. Så skal vi bade værtfall så får se om vi får med oss noen av guttan , men tviler sterk på noen av de gidder. Så jeg skal ta og hive meg inn i dusjen og så skal jeg barbere beina mine for det er en god stund siden sist ( egentlig ikke men jaja ) Men i tilfelle jeg finner ut at kort bukse eller tights er kult så er det enda kulere og ha fine hårfrie legger og stappe ut av hullene i buksa/tightsen, men i såfall så skal jeg sminke meg og liksom bare gjøre meg klar. Skal kanskje sove hos Vanessa så vet ikke om det blir noe blogging men får bare se, og i såfall så får dere ha en fin dag da : ) snakkes

Hva skal dere i dag? 
Karoline

Pynta veggen med bilder

Nå har jeg tatt ned Robert Pattinson plakaten min og pynta veggen der han hang med noen av bildene jeg fikk i posten i dag. Synes det blei egentlig ganske stilig og sånn men bildene er litt store så fikk ikke plass til så utrolig mange at det gjore noe så må komme på en idè om hva jeg skal gjøre med alle de andre. Klarte så vidt og bestemme meg for hvilkene bilder jeg skulle ha på veggen siden ville ha tatt alle vis jeg kunne men pga liten plass måtte jeg bare plukke opp et bilde og klistre på veggen og gjøre det samme om å om igjen til det ikke var mere plass. Men jaja, sånn blei det værtfall: 

Svart hvit var det beste siden når jeg tok med farger blei lyset helt rart.

Har du en vegg på rommet ditt med bilder ? 

Karoline

Masse bilder i posten !

Endelig kom bildene som jeg hadde ventet på ! Bestilte de for litt under en uke siden på nettsiden www.fujidirekte.no og du får 100 bilder nesten helt gratis første gangen. Jeg fikk 117 bilder og må bare betale 13kr tilsammen for alt liksom, så det koster ikke noe for frakten eller sånn og det eneste du må gjøre er å lage en bruker liksom så velger du bildene du vil ha og sånn fra pcen din og bestiller og du har de i posten innen noen dager. Men det som var litt kjipt var at jeg ikke fikk alle jeg ville, jeg hadde egentlig bestilt 170 bilder men så var det mange som kanskje var dårlig kvalitet på og for småe og sånn som jeg ikke fikk så jeg mangler en del bilder som skal ha sammenheng med et anna bilde jeg kanskje har fått. Men jaja, har værtfall en del bilder som var ganske fine i kvaliteten og alt nå. Liker og ha minner på fotopapir som jeg kan sette inni en bok og ta frem når jeg vil se på. Altid koselig det ♥

Pakken og den store bunken med bilder

Synes du det er koseligere og ha bildene på fotopapir enn på datan som meg ?
Karoline

HACHIKO a dogs story

Igår så leide jeg denne filmen: HACHIKO a dogs story, og den var så utrolig trist at jeg grein de 35 siste minuttene av filmen. Det er en dokumentar på en måte, eller ikke akkurat men det er sånn sann historie om en hund som blir funnet av en mann på tog stasjonen og så tar han han med seg hjem osv så vær dag når mannen tar toget sitter hunden og venter på han og en dag når han mannen dør og ikke kommer tilbake med toget fortsetter den hunden og sitte og vente på han og det gjør han i 9 år helt til han dør på den plassen han sitter. Så etter det kom det er statue av han som enda står der, og det er i Kina tror jeg dette var. Men værtfall en film som du griner mye av siden den er så fin liksom og så trist så. Jeg synes den var bra så synes dere burde se den.

Noen som har sett den ? 
Karoline

Bilder

Hær er noen bilder fra når Vanessa sov hos meg som jeg legger ut så kos dere med å se på de, haha : ) !

Hubba Bubba er de beste tyggisene for å blåse bobler med, GARANTERT !

En bitte liten morell greie ( vis det er det det heter )

<3

Browniiiii <3

Haha, så klarte Vanessa rive av den slikkepot greia av pinnen xD

Pysegutten og Vanessa ( Pys er litt intrisert i kjærlighet greia til Vanessa )

Vanessa & Meg

Pysegutten and moi

Og oss to igjen da : ) 
Hva synes du om bildene ? 
Karoline

PAKKE I POSTEN:

For to dager siden så fikk jeg en pakke i posten fra http://smarterehverdag.no men fikk ikke skreve om det før nå siden har jo hatt besøk så da gidder jeg ikke sitte foran datan hele tiden. Men det jeg gikk var sån lokk til brus bokser ( 3 stykker ) og en hårføner som man kan "brette" sammen på en måte. Altså en reisehårføner! :p

Men så var det jo noe negativt med de også og det var at med brus lokke så var det bare sånn bitte litt brus som kom ut så det var nesten helt tett men det er jo meninga at ikke insekter og sånn skal komme oppi liksom men jaja. Og med den reisehårføneren var det at den bråkte noe så sinsykt mye og det lukta brent så jah.. men ellers så var det bare brae greier liksom som var ganske så smarte : ) hehe
Karoline

Ny mobil

Igår så fikk jeg endelig ny mobil siden jeg har ikke sagt noe men jeg mista min i sjøen på torsdag for en uke siden når jeg kom hjem. Men det som er noe dritt er at jeg har mista alle nummrene men har musikken og bildene og sånn da så det er jo bra. Og så tok jeg bare samme mobil som jeg hadde siden orket ikke ha tutch siden klikker over at jeg trykker på 3 knapper samtidig vis jeg skal skrive melding og sånn med de store fingrene mine, så ja.

Den nye og den gamle

Og nå ligger jeg bare i senga og ser på: The Secret Life og the American Teenager sesong 2 på datan og spiser French Fries som er utrolig godt ! Flere som synes at tutch mobiler er litt stress ?
Karoline

Natta (bilder)

Hei alle sammen, nå er Vanessa (http://blahblahalexandra.blogg.no)  hos meg og hun ligger og halv sover så må jo legge meg også snart men vil bare legge ut noen bilder først fra vi var ute i sta. Blei en god del tulling så hehe:

Hva synes du om bildene? 
Karoline

R.I.P Eddie

Vil fortelle om noe som skjedde får noen få dager siden, lille Eddie mannen min døde. Han som jeg pleier å passe vær sommer når vennina til mamma reiser på ferie og jeg har passet han en del ganger uten om også. Vi pleier og være på besøk der oppe ganske ofte og jeg var der i går og det var bare helt rart og være der når han ikke var der lengre. Han var så utrolig søt men også utrolig plagsom til tider men har så mange minner som han er med på, liksom sånn som alle senter turene han har vært med på - bade turer - kano turer - båt turer -  overnattinger hos venninene mine og masse sånn og jeg tenker bare at nå blir det aldri noe mere sånn som han er med på. Men jaja, og bare for å sleppe å måtte svare på mange kommentarer vis det kommer på hvorfor han døde var det fordi at de folkene som eier han holdte på å lage ny terrasse eller hva det kalles så når han mannen kom hjem liksom så blei Eddie så glad at han klarte og ramle uten for terrassaen og det er noen meter ned så hadde han falt ned der og rett i betongen med trappa. 
Så jeg er veldig lei meg for det at han er dø og jeg kondolerer til de som eide han.
Når vi sov i sjøbua til Sissel og de, tok mange bilder men både meg og sissel har klart og miste de så fant 3 stykker på et gamelt blogg innlegg. </3

Se så søt han var når han lå der, sissel som er proffen i å ta bilder 

Når vi sov i sjøbua på kvelden, vi satt ute og koste oss alle tre : ) <3

Hjemme hos med i min seng hvor han lå oppi baggen sin og sov 

Og når meg og Ida skulle ut i båt og hjem til henne så måtte han jo seff være med (oppi baggen sin da)
<3 Savner deg lillevenn <3
Karoline

Ny sang på hjernen

Kjempe fint vær ute og jeg ligger bare på gulvet og daffer mens jeg ser på en serie greie på pcen, gøy. Skulle egentlig til Lillesand men neida, mamma og pappa gadd ikke å kjøre meg siden de uansett skal inn i kveld og hente broren min jobb så skal vi hente Vanessa da så skal hun sove hos meg til torsdag eller noe og jeg gleder meg kjempe masse. Så det kommer sikkert til å bli tatt en del bilder som kommer på bloggen i løpet av dagene så følg med. Skal prøve å få laga en videoblogg også. 
Ny sang på hjernen!
Deilig vær hos dere også i dag? ( værmeldinga sa i går at det skulle være overskyet/regn over hele norge i dag men man ser jo hvor bra de fant ut av det ) 
Karoline

Halvveis outfit ..

Hei alle sammen og god morgen ! Jeg tror jeg aldri har vært våken så tidlig i en sommerferie før, men jeg har ikke sove i natt så da har det jo ikke så mye og si. Klarer ikke sove så jeg skal være våken til kvelden og se om jeg får lagt meg tidlig da. Begynte og stelle meg i 06.40 tiden eller noe sånn og bare hørt på musikk og knipsa bilder osv, knipsa så mye bilder av kameraet gikk tom før strøm så skulle jeg liksom ha OUTFIT men det blei bare sånn halvveis når kameraet altså gikk tom for strøm..jaja, dere får et halv et værtfall!

Døgnrytmen min er snudd opp ned helt nå, men jaja. Skal forresten ha en anbefaling i dag, men sier ikke hva det er men det er altså ikke noe sånne spess greie så dere trenger ikke glede dere :p hehe.
FAEN, VEPS PÅ ROMME..UT UT UT - SNAKKES !!!!
Karoline

Ny rettetang

Jeg har fått ny rettetang som jeg har glemt å fortelle. Fikk den av søstera mi når jeg var i Kirkenes, så snakka jeg om å kjøpe ny siden min er så dårlig. Så hadde hun to stykker så kunne jeg få den ene som hun aldri hadde brukt så det var jo fint at jeg slapp å kjøpe ny selv, hehe. Skreiv om den gamle rettetanga mi for ikke så lenge siden http://karopine.blogg.no/1276792792_rettetanga_mi.html#comment og den var ganske dårlig. Og denne nye som jeg har fått er ganske bra egentlig. Den river liksom ikke av håret ditt osv. Også synes jeg den var ganske søt egentlig med tanken på designe på den, diamanter liksom. Hehe.

Retter du håret ditt ? 
Karoline

Jordbær " Nammm "

Jeg har spist mitt første J O R D B Æ R idag, har nesten spist to kurver siden det er så utrolig godt! Vis du ser på bildene så er det en plass det er sykt mye sukker men det var pga katten min skubba borti meg så jeg sølte veldig mye på jordbæra og benken så det var jo grei liksom..
E L S K E R   J O R D B Æ R !
Liker du jordbær ? 
Karoline

Videoblogg - oppdaterer bare.

Hei alle sammen, nå har jeg laget en videoblogg til dere med bare sånn oppdaterings snakk så ganske kjedelig egentlig men synes det var enklest sånn.
Og så sier jeg jo i videoen at jeg skal vise rommet mitt hvordan det ser ut og sånn ser det ut:

Ryddigste personen i værden er meg .. "Har ikke akkurat rydde mani for å si det sånn".
Men folkens, som jeg sa i videobloggen så er blogginga i full gang igjen. Følg med !
Karoline

Reiser hjem idag fra Kirkenes

Hei alle sammen, idag reiser jeg hjem men det er heldigvis ikke før kvelden da. Så skal jeg og søsteren min til byen og surre litt rundt der og finne på noe før jeg reiser siden det er sikkert 1 år til neste gang jeg ser henne, sånn er det alltid. Og så skal jeg begynne og pakke også men det kommer til å bli så sinsykt stress siden klærne mine og tingene mine ligger strødd rundt over alt ! H E L P 
Men skal rette håret og bytte genser så skal vi av gårde så snakkes kanskje seinere eller så blir det når jeg kommer hjem.

Tøøøøøøøft 
Karoline

Nye sko

Hei alle sammen, nå er det ikke lenge til jeg drar hjem.. i morgen kveld. Vil egentlig hjem men så vil jeg ikke hjem liksom, så vanskelig men jaja. Isåfall så idag var meg, mamma og Ann-Turid i byen og surra litt rundt og spiste osv. Så har jeg mast om at jeg trenger nye sko til mamma, så idag fikk jeg endelig nye sko! 
Gadd ikke ta bilde av de nå siden har litt vondt i hode så tenkte bare å skrive sånn kjapt innlegg. Men i såfall det er de skoene mamma kjøpte til meg idag på RAW wear for 559kr.
Hva synes du om de?
Karoline

Overskya...ny yndlings sang !

Hær i Kirkenes er det bare dritt vær akkurat nå, overskya og grått.. ( klærne mine henger ute til tørk, shit ..kanskje litt lurt å ta de inn ) Men på tirsdag så reiser jeg hjem så er jeg i Kristiansand i 06.00 tia på morgenen på onsdag så blir litt deilig å komme hjem nå, kjenner jeg savner øya mi !

Ny yndlings sang forresten, (under bilde)

Har du overskya og grått vær nå der du er?
Karoline

Døgnrytmen min..

Døgnrytmen min er snudd opp ned totalt ! Hær oppe i Kirkenes er det sånn at på sommeren så er det lyst hele nattan og dagen så jeg blir jo så forstyrra i hode liksom. Er ikke vanlig og gå å legge seg "når det er lyst" ute + steika sol.. så når jeg først går å legger meg så står jeg ikke opp før i 15.00 tia... og da har jeg jo sove bort halve dagen..STRESS!

Dårlig bilde men jaja.. så lyst er det faktisk !
Karoline

NY MASCARA:

Nja...hva kan jeg fortelle idag ? ..
Jooo, at jeg har vært og surra i "byen" med mamma og pappa så da kommer jeg jo aldri tomhendt hjem og idag kjøpte jeg meg en ny mascara som jeg aldri har prøvd før så håper den er god !

Den kosta 149kr

Har du prøvd denne mascaraen ( er den god / dårlig ) ? 
Karoline

Dagens innkjøp !

Hei alle sammen, nå har jeg vært å surra litt rundt i "byen" sammen med søstra mi idag (mamma og pappa var også med noen plasser) så når mamma var med inne på Cubus så ender det jo alltid med at jeg får mye mere enn jeg gjør når jeg går med meg selv..haha. Jeg tenker alltid jeg ikke kan bruke penger på så masse da så.


Denne "skrubb" greia har jeg hatt lyst på så sinsykt lenge, helt siden den kom på reklame på MTV! Og så fant jeg den endelig, og så hadde de bare den rosa på Cubus så da blei det den men så etterpå når vi var på Spar kjøp fant jeg den oransje og den blå også så kanskje jeg kjøpe de også bare for gøy. 75kr

Endelig var den gule EOSèn i boks, 79kr (tror jeg). Og så kjøpte jeg en gul neglelakk som sugde rompe ! Ikke kjøp den sier jeg bare.. 15kr

Svarte og hvite hårstrikk for 20kr tilsammen eller noe sånn, billig! Og de to flette hårstrikka for 20kr tilsammen.

G A R N I E R dag krem, har hatt den en gang før og den lukter så godt synes jeg og jeg bruker den fordi den hjelper meg mot flassing rundt nesa "ehh". Den kosta rundt 50kr.

Hva synes du om innkjøpet ?
Karoline

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits