juli 2011

Oppdatè: Summer in the boaaat

Blir ikke noe blogging på en stund tror jeg, reiser med "fæmmen" ut i båt igjen. Har akkurat kommet inn døra etter å vært på en liten båt tur til Grimstad hvor vi overnattet og kjørte hjem tidlig i dag. Planen var egentlig å ta et par dager forbi Arendal og sånn men vi hadde glemt noe så da måtte vi jo tilbake.. Vi har ikke helt bestemt oss for hvor vi skal kjøre med båten enda MEEEN vi tar det som det kommer :-) 

Det er så sinsykt varmt ute og det deiligste sommerværet er her akkurat nå, så vi blogges. Jeg skal ut å nyte sommeren.

INNKJØP - 21.07.2011

Trodde jeg hadde postet innlegget rett etter det siste jeg skrev men dataèn hadde tydeligvis klikker så det kommer nå:

1 -
Liten sminkemappe fra H&M til 29.50kr, (fant fort ut at det ikke var særlig lurt å bare legge sminken løst oppi veska med klærne mine...)
2 - Neglelakker fra H&M til 39kr, kjempe søte farger. (Ikke særlig på bildet)
3 - Ring fra Morris, LOVE IT <3 69kr
4 - Skjerf fra Cubus til 29kr

Hva synes du :-)?

Båt tur til Kr.sand (bilder fra torsdagen)

Fra torsdag til fredag var jeg ute i båt med familien og overnattet i Kristiansand. Har ikke giddet og oppdatere noe spesielt fordi jeg ikke føler meg helt bra, men tenkte å legge ut litt bilder fra torsdagen så jeg ikke glemmer det. Det er ingen bilder fra fredagen siden da var det stygt vær osv.

Bååt 


Ozzy, han var så søt på det bilde så måtte bare ta det med 

Stoppet på Tømmerstø for å handle litt og for å spise (det er nesten i byen) 


Pizza-time <3 (ser veldig fornøyd å glad ut her ja)

FOTOGEN FOR LIFE (btw, jeg får inn svak signal av TvNorge med den lille antennen jeg har på alle bildene)

Ozzy in the boat, (kjedsomhet)

Så kom vi til byen hvor vi gikk litt rundt. Og siden det var på torsdag så var det jo det sommerspill konsert greiene, og det var (fulle) folk overalt. Gikk litt rundt og hørte på musikken bare før meg og broren min gikk tilbake i båten 

..mamma synes alle bildene hun tar med speilrefleksen blir fine så hun står å knipser bilder i et blomsterbedd mens jeg satt og "skjæmtes (haha)" av henne et lite stykke unna :-) that`s me

Så må jeg bare si "WTH" skjer med å ikke ha SJOKOLADEMILKSHAKE på en isbar!!!... rage, måtte gå opp til McDonalds og kjøre McFlurry<3
Det var litt bilder fra den dagen. Var å surret oppe i byen på fredagen før vi dro og da kjøpte jeg litt små ting, tenkte å slenge det i et eget innlegg nå straks så.... vi blogges :-) 

HVA SYNES DU OM BILDENE? 

"Kviiila haue" - nattinatt

Beklager for ingen blogging, tok en litt spontan tur til byen i går med båten og sov der til i dag. Prøvde å mobil blogge men husket ikke hvilket nummer man skulle sende til. Og i tillegg så når jeg fikk logget inn på bloggen via internett siden, gikk det ikke ann å skrive. Det har funket før men funket ikke i går.. Det skulle vært en blogg.no app for android telefoner også! Men det jeg skulle skrive, i egentlig bare en setning. Var at jeg blogger om ting og tang når jeg står opp og har fått "kviiila haue" litt :-) naattta bloggen, maby en liten runde med Jersey Shore før jeg legger meg.
LOVE IT, THEM, ALL !!!

BTW: En del meldte seg på "Dagens blogg" i går (dagen før der igjen kanskje?) og jeg skal trekke ut en, bare ikke før i morgen ;-)

Vil du bli dagens blogg?
Bli med i konkurransen min hvor du kan vinne Brun&Blid neglefiler (HER)

€ Beyoncé - Best Thing I Never Had €

Ingenting skjer, jeg bare ligger i senga og chiller mens jeg ser på Jersey Shore. Er snart ferdig med første sesongen. "Omg, jeg har lyst på tacobaguetter - kjeks - og den grønne sørlandschipsen" ogogog, kunne skrevet DEN lange listen over ting jeg har lyst på right in the moment! Men jeg bare stopper her jeg, blogges :-) *omg jeg er så sick awesome*

Har du sett/ser på Jersey Shore? 
Liker du Beyoncè sangen?
Whaaaaasssuuuup :-D?

Waaassuuupp? - eg lagar bullaaar !!

Denne sommerferien må være den kjedeligste noen sinne.. stygt vær - MYE og nothing to do.. Vurderer å lage meg skillingsboller siden jeg er så sulten og vi ikke har annen mat. Særiøst. Men det som er så dumt med å lage skillings boller er at jeg ikke får til å blande den deigen og jeg hater å bruke hendene mine.. masse drit under mine fine lange negler! Og i tillegg, det tar lang tid.. så altså, det er et problem. Jeg kommer til å sulte ihjel! Alene hjemme og jeg bare legger meg for å dø like godt. 

( Dette innlegget her er et godt tegn på kjedsomhet! ) 

Det ble til etter 25 min på dette innlegget at jeg skal til å lage buuulllaaar <3 

Må bare tilføye en ting til: Vi bor på hverdens styggeste plass hvor man fanken ikke får dekning på mobilen! Må løpe rundt med mobilen i lufta å så stoppe akkurat en plass man får to streker.. stress x1000!

(Legger meg til å dø etter skillingsbollene mine er ferdig :) og spist litt av da, hvis ikke gjorde jeg jo det for ingenting.)

Waaassuuupp hos deg :) ? (hvis du tok deg tid til å kommentere dette innlegget her skal jeg kommenter et innlegg hos deg, fordi jeg kjeder meg med bollana)

Uinteressant + Bli med i "konkurransen" min

Beklager.. igjen. Jeg er en dårlig blogger men altså, hvor gøy er det å lese om "dagens-vær" og "filmene" jeg har ligget i senga og sett på hele dagen? maksimalt minimalt et fett, uinteressant! 
Men nå skal jeg se enda en film så blogger jeg i morgen, var bare et lite innlegg for å oppdatere :-) 


Husk min lille "konkurranse aktige" greie hvor du kan få Brun&Blid neglefil --> link

ER BLITT TANTE, igjen! (Sissel på besøk i går til i dag)

I DAG BLE JEG TANTE, igjen. Denne gangen til ei lita jente og det er den andre halvbroren min denne gangen som ble pappa. Så utrolig glad og gleder meg bare noe helt sinsykt til jeg skal se bittebitte lille babyen mest sannsynlig senere i sommer! Fikk besøk av Sissel i går (som dere sikkert har skjønt hvs dere så de to forrige innleggene) og da gadd jeg rett og slett ikke blogge. Vi gjorde ikke så mye, hun kom hjem til meg og var her i en halvtime før det var ut døren igjen å dra på kino. Vi så den siste Harry Potter filmen, den var ganske bra synes jeg. Ganske mange følelser egentlig men tanken på at det var siste filmen og at man faktisk har vokst opp med disse gjennom de siste 10 årene! 

Eller har vi sett på et par filmer og vært ute å tusla rundt. Vært i "stor-båten" og gjort ingenting. Bare masse prating og oppdatè. Tok jo selvfølgelig et par bilder da men gidder ikke å legge ut så mange.. nette er så treigt.
Så har jeg ikke mere å fortelle.. Hadeeefiiiint :-) 
GRATULERE MEG SOM TANTE :-D? ( BIG HAPPY SMILE FACE!!! )

Fikset neglene til Sissel:

Fikset neglene til Sissel i går kveld når vi ikke hadde noe å gjøre. De ble ganske fine, selvom jeg stresset meg i hjel med de klister lappene og klikket for jeg reiv de i stykker hele tiden. Men det var verdt all stresset etterpå, når Sissel var ganske så fornøyd. På bildet mangler det tre diamanter siden de datt av når hun sov og litt sånn.
Men hva synes dere? :-)

Brun&Blid neglefil - har du lyst på?

For noen dager siden så fikk jeg jo noen neglefiler i posten fra Brun&Blid. Greia er da at det er 50 stk og jeg skal da dele en del av disse med mine kjære lesere. Det er ingen ting spesielt dere trenger å gjøre annet enn å kommentere en liten kommentar som må inneholde: Navnet ditt, bloggen din eller mail adressen så jeg kan kontakte dere. Og en liten setning på hvor mange neglefiler du vil ha.
Men da kan du ikke bare si: Jeg tar alle jeg ! Men foreksempel: Vi er tre jenter i huset så jeg ønsker en til meg selv, en til søsteren min og en til mamma. Eller foreksempel: Jeg ønsker meg to stykker sånn at jeg kan ha en i vesken og en på badet. 

Håper det var forståelsesfult :-)
Jeg trekker ut rundt 3 stk i første omgang så det er god sjangs for å vinne. Kanskje jeg trekker ut flere. Vet ikke helt når jeg avslutter konkurransen men den blir vel ikke å vare så lenge.
Så hvis du vil være med i konkurransen, gjør det som står over! 

Sissel er Brun&Blid modellen min <3

Fikset brynene, ikke særlig bra

I dag har jeg vært å fikset brynene mine for første gang, på en frisørsalong. Synes ikke de ble så veldig fine, de ble liksom forskjellige.. det ene er langt og litt rundt mens det andre er kort og "kantete".. hvordan jeg skal forklare det.. Dere får se bedre bilde en annen gang. Er så sliten og har vondt i hode. Skal spise så nightèr jeg. Blogges 

De ser ikke sånn ut på real bare sånn info, kødder de til :-) hadde aldri vist bilde hadde de sett sånn ut. 
Fikser du brynene dine selv eller hos frisør,hudpleier eller noe sånn ?

3 negledesign - Pingvin - Hello Kitty - Svampebob

Tidsfordrivet mitt i natt var å lage negledesign, laget ikke mere enn tre da. Sålangt. Synes de ble ganske så søte egentlig, så tenkte jeg skulle legge det ut å vise dere. Pingvin - Hello Kitty - Svampebob

Hva synes du, var det ikke litt stilig :-D ? 

Pakke i posten - Brun&Blid

Fikk en pakke fra Brun&Blid i går som inneholdt ...

50 neglefiler! 

Jeg skal gi dem vekk til leserne mine så det kommer en "give-away" greie snart. Så følg med hvis du har lyst på en Brun & Blid neglefil!
Har du lyst på? :-)  

Våken og ute i båt

Jeg er faktisk våken på denne tiden av døgnet, pleier vanligvis å våkne rundt 15.00 men i dag er jeg oppe og vært ute i et par timer. Eller har vært i en båt som pappa og onkel kom med i natt, så har vært å tittet på den og bare chillet der en stund :) skulle egentlig ta med speilrefleksen men glemte det.. så dere får bare to bilder av meg som sitter i båten. Utrolig braè og skarpe bilder jeg får med kameraet på mobilen... men jaja, har to innlegg på lager til dere. Hvis ikke tre!
-Glemte å si at jeg ikke har sovet noen ting i hele natt så har laget noen negledesign som jeg tenkte å vise dere. De ble tøffee <3

RANDOM INNLEGG, BARE FOR Å BLOGGE 

Nytt design her på bloggen:

Nytt design på bloggen, føler jeg får mer blogg-lyst og vil bare skrive masse tull nedover til dere :-) det er et gratis design som er laget av Heidi, og kjempe snille Katrine har lagt det inn for meg og gjort noen justeringer. Selv har jeg også gjort et par små ting. Synes det ble ganske så fint, det andre var så grått og trist mens dette er liksom litt lyst og man får litt mer sommer-feeling av det forholdt til det andre. 
Så nå er jeg fult i gang igjen, har filmet en video til dere som jeg må redigere litt på. Har lastet ned et program i dag men det var så inviklet.. Skulle egentlig poste et innlegg men ville ikke forstyrre noe mens det holdt på å bli lagt inn nytt design og i tillegg var nette treigt pga nedlastningen. Men altså, fult i gang igjen og skal få slengt inn et par innlegg om dagen. 

Min innholdsrike dag i bilder, (vært limt fast i senga)

Nå skal jeg ned og se om jeg får tak i et knekkebrød (faktisk) fikk skikkelig lyst på det. Har ikke spist annet en Ben&Jerry`s isen min i dag <3 Love, det er ekte kjærlighet. Forever and Ever

Men nå skal jeg ikke skrive mere, det blir så utrolig mye og langt og ikke over halvparten av dere gidder å lese dette engang så byebye.

Hva synes du om det nye designet mitt? 

Venteliste - ny banner osv

Beklager for ingen blogging men har dessverre ikke helt følt for det, og føler heller ikke noe spesielt for å blogge nå heller men "heihei - here i am". Vært utrolig deilig vær i dag og jeg har bare chillet og vært på land en tur for å handle osv. Kjøpte bare en boks til alle neglelakkene mine og negle-tingene. Tenkte jeg skulle lage en videoblogg om neglekolleksjonen min siden jeg ser så mange som gjør det på youtube og det liker jeg å se på så hvorfor ikke lage en egen. (Det jeg skulle ha med: Viser boksen i videoen i såfall) Ellers, nothing happens.. eller

-Har fått satt meg på vente liste for å komme inn på første valget mitt, er nr 2 på vente listen. Håper så utrolig at jeg kommer inn på linjen. Ser ikke så mange positive og mulige veier med "Helse og Sosial" linjen.

Og en ting til, nå har jeg fått en ny banner for brun & blid. Trykk dere inn på den så kommer dere på facebook siden deres og trykk på "LIKE" knappen :-)  (hvis dere ikke kan se den så bare trykk inn på bloggen min igjen, det skal virke. Skal fikse det vis ikke)


CHIIIIILLLERRRR`N <3

Helse og Sosial - hvordan setter jeg meg på venteliste?

Da har jeg kommet inn på Helse og Sosial på Møglestu. Er usikker og vet liksom ikke om jeg vil eller ikke, hadde håpet på Design og Håndverk så jeg skal ringe på mandag til inntakskontoret eller noe sånn og si de skal sette meg på vente listen til Design og Håndverk. Skjønte ikke hvordan jeg skulle sette meg på vente liste så søkte på nette og da var det det eneste som kom opp. At jeg måtte ringe til inntakskontoret. Så vis du vet hvordan jeg kan gjøre det annerledes, pliis si det så jeg kan få gjort det fort. Må vente helt til mandag vis ikke.. 
Ser ikke så mange muligheter med Helse og Sosial som jeg vil. Bare barn og ungdomsarbeider og det kan jeg gjøre også fra Design og Håndverk linja så derfor vil jeg bli satt på vente listen for det. Det står mellom Frisør og Barn-ungdomsarbeider og begge kan jeg gå fra Design og Håndverk linjen og fra Helse og Sosial linjen kan jeg bare gå barn-ungdomsarbeider og er usikker på om det er det jeg vil.. ohmygaaad. Det er så vanskelig.

Ting i posten:

Elsker når det kommer ting i posten til meg. I dag kom de to siste pakkene fra Ebay, masse bilder jeg har bestilt og et blad jeg får hver måned. Her ser dere hva jeg fikk:

Pakke nr 1 inneholdt det hjulet med diamant steiner som er til negel design. Pakke nr 2  inneholdt 50stk klistermerker til negler. Det er litt stress og skal bruke alltid konad negle skrape og stemple greiene så :)


Bladet MAG som jeg abonnerer på 


Og alle bildene jeg hadde bestilt. Anbefalt det før og anbefaler det igjen, bestill fra www.fujidirekte.no. Utrolig billig og rask leverings tid. -Nå skal jeg sette meg ned og lime inn i det kjære albumet mitt :) !

ELSKER TING I POSTEN! GJØR DU?!

Dagens innkjøp 070711

1 - Hårsprayen for 129kr
2 - Neglelakken for 29.50kr 

3 - Genser fra Lindex for 149. Var 50% på den 

Hva synes du :) ? 

Handelensdag sammen med Kaja - litt bilder

Har vært i byen i dag på Handelensdag vis dere har hørt om det. (gidder ikke forklare.. søk på nette vis det er uforståelig) Kom ikke til byen før ganske seint så følte man hadde gått glipp av litt.. men men, det var døds koselig å bare gå rundt og surre sammen med Kaja. Sick mange folk i byen og mange jeg ikke hadde sett på en stund jeg fikk sagt hei til som også var veldig koselig. Handlet ikke så mye i dag faktisk, hadde nesten ikke penger så.. men legger ut innkjøpene i et eget innlegg, kommer straks.
Men her er bare noen få bilder fra dagen som vi tok som jeg tenkte å bare legge ut. 

Pausestoppet til meg og Kaja på jakten etter "bystranda" 

Kaja og meg (wtf.. smiler med åpen munn og greier.. så ikke helt bra ut) 

Kaja og meg again <3 kosligste dagen 
Kaaaaajaaa pusæææn <3 BystrandaHadde ikke så mange flere bilder men bra nok jeg faktisk hadde. 
Hva synes du om bildene? 
Var du på handelensdag (kr.sand)?

Bilder fra dagen(igår) Litt av vært

Hadde med meg speilrefleksen i dag på land så har tatt et par bilder jeg tenkte å bare legge ut.. bare for å gjøre det liksom. (Igår egentlig men regner det som idag) Har forresten ikke redigert de (tror jeg) orker ikke.. 

Var en tur hos tannlegen i dag så sa han at jeg ikke måtte drikke så mye brus (mamma spedde på med at jeg nesten drakk brus "MORGEN - MIDDAG - KVELDS og tilogmed innimellom der"... så kommer vi værtfall ut fra tannlegen og det første jeg kjøper meg er bruuuus 

Fanta <3 Før elsker jeg den gule men den har begynte å smake så vondt så har gått over til rød, LOVE <3

Random kjedsomhet in the car.. unødvendig bilde som ville være med.. (Tror det var da jeg satt og ventet på mamma og de skulle komme ut av HAO HAO, en kina take away ? greie i Lillesand. Følte jeg skreiv det feil men so what.. )

Onkel & Meg, ikke akkurat veldig keen på å ta bilde med meg ..

Var også på sykehuset et par timer kanskje.. ventet og ventet.. broren min som er der for å fjerna blindtarmen og litt sånn. Var noe mer galt og mene gidder ikke skrive alt

Fugler er så søøteee <3 hadde en baguett jeg matet de med. (DAKAR, legg merke til den lille krabaten i bakgrunnen der som nesten går i ett med veggen. Den har vært på samme plass siden vi var der sist. Altså et døgn. Den piper og er så liten og alene. Ville ta den med hjem men neidaa..)

Døøøtid utenfor sykehuset.. sjekk brunfargen. (Egentlig enda mere brunere enn på bilde.. så jo vanlig ut) Hemmligheten er ikke selvbruning værtfall ;-) 

Surra litt i byen for å få den så kalte døøtiden (min) til å gå fortere!!!

Jaja, my day in pictures. Ones in a life time (god i engelsk her ja)

3 Pakker i posten:

Da har jeg endelig fått 3 til av de pakkene jeg bestilte på ebay, mangler bare to nå.. 
Her er hva jeg fikk i dag: 

- Sånn "neglehjul?" som jeg kan lage negledesign osv på 

-100 piercinger, det var sykt mange stilige. Betalte vel 52 eller mindre inkludert frakt, BILLIG BILLIG 

-Og noe mer neglegreier, forklarer heller hva det er når jeg bruker det 

Ikke så veldig intressangt og spesielt akkurat mene, hva synes du :) ? 

Gårsdagens innkjøp 050711

Var på senteret en liten tur med mamma i går og på sykehuset hos broren min og litt sånn så det ble så sent når jeg kom hjem så fikk ikke lagt ut hva jeg kjøpte, så tenkte å gjøre det nå. "PUSTEPAUSE.. lang setning"

1 - Tube BH fra Cubus til 99kr
2 - Cardigan fra Cubus til 249kr
3 - Topp fra Cubus til 149kr
4 - Sminkefjerner fra ? til ?kr

Noe neglegreier jeg skal fortelle litt om senere her på bloggen 

Kooseputeee <3 fra sparkjøp? aner ikke hvor mye den kosta. Deiligste pute ever <3 

Hva synes du om innkjøpet mitt?

Picture & Song: Love Suicide - Tinie Tempah Ft. Ester DeanHva synes du om bildet & sangen?

Vblog - svarene på spørsmålsrunden

Nå kommer svarer på spørsmålsrunden. Hadde egentlig filmet ferdig og alt i går men det ble så rart at jeg bestemte meg for å filmet nytt men det ble ikke stort bedre så dere får den bare. Jeg sier så mye "emm"-"øøh"-"ehh" osv... flaut.. så jeg har ikke sett ferdig videoen selv.. gidder rett og slett ikke. Den er kjedelig sååååå, se den dere som vil.

Xoxo MOMMLEBERTA95 <3 

Skal prøve å lage litt flere videoblogger fremover, noen som er litt gøye og det skjer noe på og ikke sånn piss som dette... 

+ Det kommer et eget innlegg om blogger jeg leser snart, så wait and seeeeee 

3 random pictures by me:

SPØRSMÅLSRUNDE - ASK ME NOW!

Nå kjører jeg i gang med spørsmålsrunde siden det er en stund siden og fordi jeg egentlig ikke har noe annet og holde på med her på bloggen. Svarene kommer på video. Så vis du lurer på noe, spør i vei nuuuuuu :-) 
(mobilblogging = SVÆÆÆRT BILDE, omg lissom) TØFFAAAA <3

NAIL POLISH - Nice N`Naughty

Denne kjøpte jeg jo i går og den var utrolig stilig så tenkte å vise dere den, men det ble ganske dårlige bilder men dere ser jo :-) (neglene mine er helt j*** stygge fortiden siden jeg ikke orker og fikse på dem men det er vel på tide dem får seg en liten puss.. stress x1000, promisse.....) 

Jeg likte den, gjorde du?

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits