august 2009

This day (st)

Jeg blei vekka i 5 tia av kattungen som ville leke.. jeg bare:neii pys legg deg ned og sov. Men nei han skulle være oppe og leke..så jeg lekte med han til halv 7 så begynte jeg og stelle meg og så klatra han opp beine mitt xD haha.. han gjore det flere ganger mens jeg sminka meg xD han er bare så søt...aww^^
Men så skulle jeg bære kattungen ned og sekken osv.. så tenkte jeg, jeg må huske og ta med tannbørsten ned (den lå på rommet etter jeg hadde sove hos Sissel) så ser jeg på den før jeg går... Så kommer jeg ned* Hvor er tannbørsten??
Så jeg forventa liksom at tannbørsten hadde lest tankene mine om tannpussen og hoppa etter meg ned trappa..men gjore den det:Nei!

Men så var det så dritt vær i dag.. det er det enda også menmen..
Skjedde ingen ting gøy på skolen.. fikk ut nytt oppdrag: Flukt et elleranna.. (ungdommer på flukt tror jeg..kom på gruppe med: Doffen-F1-Jani)
Jajaj..

Gleda meg i hele dag til og komme hjem til kattungen :)
                      pysene
                                Min katt og Sissel sin :)

                                                                        *Karoline*

Laangt innlegg / Igår-Idag :)

Igår så sov jeg skikkelig lenge (føler jeg) :P hehe
Så våkna jeg og dro på senteret eller ikke akkurat senteret men den derre jula butikken.. pappa og mamma skulle ha noe greier der. Så kjørte vi sånn egentlig bare og handla så dro jeg hjem til Sissel. Mamma og pappa skylle se på katten som jeg skulle få der fra :)

-Vi hadde snakka om det på morran at jeg skulle få den vis jeg begynte og ha gym osv..  (har aldri gym xD )
Så skreiv jeg unner på en "kontrakt"..snakk om barnslig pappa er.
Så ja så kjørte vi til sissel og di.

Så kom vi dit og vi så på katten og jeg ville ha den :)

Så skulle jeg sove der til i dag liksom så vi var litt med kattene og var på rommet ho sitt..tok noen bilder og så sov vi på garasje loftet og så film osv.. vi hadde det drit gøy med webben til Sissel xD haha.. så lagde vi hår frisyrer på værandre <3

Kjempe gøy :)

dsc0066
Meg :)

bilde 30
Oss toooo <3

dsc0074
Sissel jenta miii<3
_______________________________________________________________________________

Også innlegg får i dag :)

Vi våkna litt seint kansje idag :) hehe<3
Men så gikk vi inn, koste litt med kattene osv.. så pakka vi sammen oppe på karasje lofte så gikk vi inn og lagde vaffler xD  hadde egentlig en film fra det men det er no klikk med pcen..(kansje den kommer seinere)
Så spiste vi di MEGA GODE vafflene xD haha..
Så var vi bare på romme til Sissel og tulla litt..

Så måtte jeg dra hjem og jeg skulle seff ha med pyse katten hjem :)

-Katten var litt  urolig i bilen men ikke mye..så kjørte vi så hayka doffen og gaute så vi plukka di opp og kjørte di til vestre.. så kjørte vi ned til brygga og der venta pappa på meg så kjørte vi hjem med båten..katten var ikke noe urolig i båten :)

Så kom vi hjem og Ozzy hilste på han får første gang og han vaska jo hele katta rein. Dakar var jo kliss blaut nesten. Men virka som han likte det da.

-Haha skulle finne frem balja som han skal bruke som "bæsje kasse" så hadde jeg sag spon oppi xD så satt jeg katten oppi så han skulle skjønne han skulle gå på do der så når han går ut av den så tipper hele balja over han og han er full av spon xD så jeg måtte børste han ute på trappa så tok jeg han med meg ut og fant sand som jeg kunen ha over spona så det blei litt tungt så håper bare den ikke velter nå xD haha..


dsc00014
Bilde er fra nå, når han ligger og sover på sia pcen :) <33 aww..^^

                                           *Karoline*Min "boring" day..

Hei alle sammen*
Idag har det vært sånn aktivitets dag..det var ikke akkurat så veldig gøy..
Skulle hoppe tau, lage bokstaver, og noe hjerne trime eller sånt. Det var ikke så gøy akkurat, og så var det fotball på slutten som var drit kjedelig jeg var ikke med på det da. 
Så skulle jeg egentlig på senteret med Ida men hun kunne plutselig ikke.. så vi dro hjem til ho men var der bare en time eller no siden skullen bli henta av mamma med en gang. Så dro vi og handla så møtte jeg Helena søta mii igjen :) <3  Ho er så søt.
Så dro jeg hjem så har jeg bare snakka med Vilde på msn :) <3 savner ho så sinsykt <3

*Karoline*

Regnvær..skole

Det er no dritt med regn.. jeg sto opp og stelte meg så merka jeg ikke at det regna før jeg åpna døra og jeg pusta ut et: Årh.. ! Tok hetta på meg og gikk..
Kom på skolen og hadde mat og helse.. lagde boller xD bra di da.
Så hadde vi en time engelsk og to timer tysk.. det var dritt kjedelig så blir jeg bare sur og irritert osv. Så fikk ikke tatt noen bilder idag pga dritt været.

-Begynte og tenkte veldig mye på Vilde i tysk timene.. <3 Savna ho så så er ho endelig komme hjem :) <3

Så nå sitter jeg hær med pcen min med ned rulla "rullegardin"..

*Karoline...*

Tooooday :D

Idag har jeg vært på skolen hadde kart prøve som garantert gikk rett vest ! xD
Så hadde vi fremføring om europa greian..hadde om Finland, (gikk sånn halvveis greit asså)
Så har det liksom bare vært fremføring hele dagen sp det har vært kjedelig... men under ida sin fremføring så var di på spørsmpla så sto ida inn til tavla så drar sofie ned karte rett forann Ida så står Ida bak kartet så ser du bare beina xD haha sykt vitt...fikk bilde av det faktisk:
dsc02588
Litt dårlig bilde men du ser litt av Ida xD

(føles som at det er fredag i dag da menmen..)  Så tok vi noen gøye bilder på skolen hehe :
dsc02587
Nja..kjempe bra bilde det da :) <3
dsc02585
<3

-Så isåfall så dro jeg bare hjem..så må vi ha bin på bøkan ferdig til i morra så jeg hadde med alle bøkane hjem i veska..så sleit den hvite puma veska mi fra vanessa så den kan jeg ikke bruke mere..men vil aldri kaste den xD <3
Så skulle mamma og pappa til lillesand med en gang jeg kom hjem så rakk og bli med di slapp jeg være hjemme alene hele dagen :)  Så kjøpte jeg en sekk i lillesand en liten en får 149kr.. fikk ikke tatt bilde av den.
Så handla vi bare og noe sånt..

Så har jeg stressa i mange timer med og få på bok bind... jeg måtte ha rosa men ville ha blå eller gul eller noe..
Men så må jeg ha alle bøkane med meg på skolen i morra :S stress..sekken er drit tung!
dsc02591 Noen av bøkan lå oppe når jeg trodde jeg var ferdig men så var det noen flere igjen så det er litt av bøkan..

Så hadde Petter besøk av noen og di var på båt tur så når di kom tilbake så ho jenta som var med lærte med noen greier i matta :) det var egentlig ganske enkelt på den måten ho forklarte det på men jaja...

**Natta**

*Karoline*
25 august..fra i går

Jeg tror ikke jeg skreiv blogg i går (hukommelse som en fisk) .. Igår dro meg og Ida på senteret og så litt rundt der, det var nesten ikke noe fint tøy eller det var bare gamle ting liksom. Men så  siden vi ikke kjøpte noe fant jeg ut at jeg skulle klippe meg og det gjore jeg, men så var kl så mye så Ida måtte gå opp til Epona får ho rir der. Så jeg blei klippa akkurat når ho gikk. Men så klippa jeg håret mitt litt sånn opp og da blei det jo tynnere men synes det fint da. Så når jeg var ferdig med å klippe det så kjøpte jeg to Bed head Tigi hår greier:
dsc02592
Jeg hadde tenkt til å kjøpe den rosa After Party og den kosta 299kr..men der jeg klippa meg på Maja`s koste di to tilsammen 299kr.. :) så blei litt gla får det kjøpet.
Så kjøpte jeg den derre Osis Dust It til Ida så fikk jeg bare penger av ho til å kjøpe den liksom.

-Så gikk jeg opp til ho på ridninga..tok meg 15min å gå og vis jeg hadde gått sammen med Ida hadde det tatt 40 min eller no haha xD..*^^

-Og en Funny ting som skjedde på senteret: Ida blei sminka med noen sånn mineral pudder i trynet så spørte ho dame som sminka Ida noe til en mann.. så trodde ida at ho dama snakka til ho så ho dreiv og snakka liksom så det var så komisk så jeg brakk meg jo i latter og bare måtte gå ut av butikken..så gikk jeg bare på sia og så på cd-er får å prøve å slutte og le.. så reiv ida ned noen kles hengere og trykka på di i tilegg.. så ja hehe xD

-Har ikke noe bilder fra når jeg klippa meg (av meg liksom)
Har ikke fått tatt et bilde ennå...

Så etter ridninga dro vi bare hjem til Ida og så sov vi der..

Men på skolen liksom så har mest meg og litt ida dreve og kasta blaut papir på veggen så henger det der ennå så måtte bare ta bilde av det i dag xD
dsc02578litt av veggen!"Kommentarer"

Hei alle sammen*
Jeg får jo nesten aldri kommentarer :( det er så kjedelig liksom..
Kan dere ikke begynne og skrive flere kommentarer ?
Pliis :)

komm
*Karoline*

Komme hjem fra skolen

Hei alle sammen*
Har har jeg endelig komme hjem fra skolen får 10min siden eller noe..
Så venter jeg på at vårrullene mine skal bli ferdige så hehe..

Har hatt en kjedelig dag.. men koselig på slutten når meg og Ida tok bilder:
idakarro

idakaro 
ida og karo
Det er bare noen av bildene vi tok i dag :)

Men hær er bilde av en drink greie som jeg lagde til Ida som kødd..den smaker drit.Du brekker deg av den..ida spydde så hehe..
"hemmelig opskrift"
dsc00512

*Karoline* 

Sitter og ser på..

Hei alle sammen*
Nå sitter jeg og ser på HJEMSØKT sammen med mamma og pappa... ser på litt forskjellige blogger og sånt.
Så litt på lovlig blond 2 eller hva den heter i sta..(er ikke sikker på hva den heter) xD hehe..
Mene jah..jeg skulle jo hjem litt tidlig siden jeg skulle jobbe med oppdraget mitt om Finland..^^
                                          
Men det gikk jo rett VEST! Jeg har bare sotte på rumpa og lata meg.. mene jah sånn er jeg på en søndag.

-Etter Hjemsøkt programme på TvNorge er ferdig går jeg i dusjen og så tar jeg med pcen opp på rommet og sitter og snakker litt på msn med folk eller no så legger jeg meg..
Har egentlig ganske enkel dag i morra.. har to timer engelsk- en time matte - Tre timer oppdrag- så det er enkel dag i morra..
Har fremføring på onsdag..gruer meg asså.. har ikke noe og snakke om men det er jo min egen feil..kunne jo heller jobba med oppgaven men NEI hær sitter jeg og blogger så det er jo greit.... (karakter 2) .. 

                                                                       *Karoline*

Hjemme fra Ida

Nå er jeg komme hjem fra Ida :) Har vært der siden tirsdag.. det er liksom enklere får å si det sånn å komme seg på skolen fra ho osv men så er det også gøy å være der da...
Idag ridde vi bare 1timers tur med Lipota :) jeg ridde nesten hele turen mens Ida gikk på sia :) hehe..

Mene i går (tror jeg det var) så hadde vi lest på VOE.BLOGG.NO (voe sin blogg) at vis man sugde på et lite glass eller noe i 10 min så fikk man sånne botox lepper xD og det gjore meg og Ida.. mine blei store men det gikk vekk etter 5min men Ida stakkars gikk jo med det i 2timer og etter det så blei ho helt blå rundt munnen så sier det sånn at kansje man ikke skal suge på koppen i hele 10 MIN !!!!
dsc02558Fuck det så jo heilt sykt ut ! xD   (fikk ikke tatt bilde av meg siden det gikk så fort over)


Må gjøre litt på oppdraget snart.... har bare en side og har avtalt og levere det inn i morra...gud å stress!!

Mene Blogges

                                                                        *Karoline*

Natta :)

Nå har meg og Ida og familien spist rakkelette... kjempe godt :D   anbefaler det..-vis du vet hva det er-
Og vi har godt med hesten en tur på et jorde hvor den skal stå snart så hehe.. så var vi på vei hjem så lynte det men heldig vis var vi rett med huset..men vi skal pusse tenna xD og så er det natti natt får oss :)

Goood night every body out there xD haha.. jeg suger i engelsk folkkens..

Men lurer: er det noen som synes jeg skal bytte på designe mitt?

*Karoline


Er hos Ida :)

Hei alle sammen*
Nå har jeg ikke blogga på noen dager siden har sove hos Ida siden tirsdag...
Kom hjem på mandag sov en natt hjemme og så ellers har jeg vært hos Ida :) hehe
Ho har fått seg en hest som er drit shønn så i sta ridde vi på den i skogen og sånt.
Så ellers så skjer det ikke så mye på skolen.. har oppdrag og er på gruppe med Ina,Jani og Per :)
De er jo greie di da.

Naboen til Ida har så sykt shønne valper..tre stykk :)

-Jeg er bare så forelska i hesten til Ida den er så fin :D <3  

-Skal sove hos ida i natt også så vet jeg ikke helt når jeg drar hjem da mene nja.. hva kan jeg fortelle..
Mmmm...

dsc00457
Vi to med bruspulver i kjeften xD

dsc02528
De er så nusselige... den tredje valpen er mest svart så ble det så dårlig bilde av ho så gidder ikke å legge det ut.

dsc02534
Ida og Lipota :)     -huska faktisk navnet-

*Karoline*


-Back in business XD

Nå er jeg hjemme igjen..jeg har ikke gjort sååå veldig mye men orker bare ikke og fortelle om alt..
Har bare hatt det koselig med søstra mii :)
hehe :)

Menee begynner bare sånn vanlig innleg får det blir så sinsykt mye og skrive om..

Kom hjem i 16.30 tia eller no så var jeg innom ida en tur så handla vi og dro hjem.. i morra er det skole såå jah.

Mene nå må jeg begynne og blogge uansett hvor jeg er og sånt og ikke ha pause med blogginga får merker at jeg savner det :P heheh<3

*Karoline*

Lenge sia blogging pga er i kirkenes..

¨Hei hei.. nå er det lenge sia..sorry !

Jeg er i kirkenes og koser meg så hehe..

mene tror ikke jeg kommer til å blogge før jeg kommer hjem så..
(det er den 17)

*Karoline*

Meg når jeg var liten. xxD

haha... se på det xD
jeg går i 2klasse andre der eller no..
 
-Sele bukse osv... rosa stripe i håret.. stygg genser under sele buksa xD
                    Jeg var kansje litt gutte jente før når jeg var mindre.. gikk altid med store klær..(som jeg elsket)
Og liksom lekte med bilder og action figurer..blei missunelg på broren min over at han fikk sånn små menn figurer og hær fikk jeg en syngene barbi så hehe... xD

skann0001


 Ja det er meg folkens xD

*karoline*

Spørsmåls runde :) siste frist xD

Nå er det siste frist får å spør meg om noe til spørsmåls runden så spør ivei :)

?????????????????????????????????????????????????????????????

Får et dritt fly..

Hei alle sammen..
Jeg våkna sirka i halv 6 tia i dag og gjore meg klar og alt samma..
Så kjører vi til fly plassen og der skulle jeg liksom få meg "barnevakt" men neida..man må bestille LANGT i forveien liksom.. ser det ut som vi viste det. Og skal liksom jeg gå rundt på gardemoen å prøve å finne frem.. (jeg hadde jo ikke funne meg skjøl der inne en gang) .. men de sa bare: se etter et skilt hvor det står transvetit eller no..motsatte av exit eller no..
Så går jeg i så fall henn der og står i kø så spør mamma ei anna dame om noen kan følle meg så sier ho Jada bare vent til han kommer tilbake.. (en mann i gul vest) så kommer han tilbake men så følger heller ho dama meg.. ho var skikkelig snill forholdt til ho vi snakka med først. Så snakka ho til meg og leverte meg til en anna mann som var i flyet..han var ganske grei.. "virka litt femi og stemmen var skikkelig lys" men bryr meg ikke han var bare skikkelig kul (Y) hehe..^^
Så sitter jeg inni flyet og venter på at vi skal dra.. så går strømmen av å på osv..så begynner han mannen som styrer flyet og snakke i mikrofon..og at det var noe galt osv.. xD så når han snakka på engelsk så var det hele tia: Hello people (emm..) this fly (emm..) sånn sa han hele tia xD
Så sa ha i så fall at strømmen kom til å gå av å på så vi måtte bare vente får di skulle fikse noe..

-Så etter det var godt 30min eller no så sier han at det ikke var trygt og kjøre flyet eller noe siden det var noen galt osv.. så vi måtte bare gå ut av flyet  og sette oss i terminalen..

Så kommer han mannen som egentlig skulle følge meg såå spørte han mannen i flyet om han kunne følge meg så sa han skikkelig mye sånn: ja men ho skal ikke bli passa på! osv.. han var skikkelig stygg asså*^

Så blei jeg følgt inn og satt bak "disken" og venta på at mamma og de skulle komme og hente meg..siden jeg måtte ringe og si di skulle det.. så sier ho dama at det går et fly til oslo om en time men da mp jeg vente 8-9 timer i oslo får å komme på neste fly :O  men så sa ho at jeg kunne ta det i morra flyet som er akkurat samme tid og sånt som skulle gå i dag. Så da skal jeg heller ta det.. (hadde aldri tørt å vente i 8-9 timer i oslo aleine)

-Håper bare det går bra i morra.. og hoper det ikke er så mange folk som det heller ikke var i dag..

--Det blei litt invikla forklart men samma det :P

*Karoline*

Trenger litt hjelp med no?

Jeg skal våkne om 5 timer og stelle meg og det og dra til fly plassen.. :O
Flyet mitt går 07.20 så er jeg i oslo 08.10 så drar jeg fra oslo 09.00 så trenger ikke å vente så ufattelig lenge der så det er jeg drit happy får.
Så er jeg i kirkenes 11.05 og blir henta av tante og skal være hos ho i en dag eller noe sånt så skal jeg være med søster resten "nesten".. i to uker skal jeg være vekke og har pakka får fem uker..
Men jeg bare gjentar: UTVALG ! Bytter klær så ofte så hehe..

-Jeg er så pirre virr i haue at jeg ikke finner frem i oslo får det er jo så Gigantisk   (med stooor G) så roter meg jo bare vekk så har fått sånn barne pass :D     (14 år å barnepass)  det er jo "tøft"..

Mene burde jo kansje lege meg da så blogger jeg kansje i 5 tia eller så gjør jeg det en eller anna gang :)

--Noen som vet hvordan man mobil blogger så kan jeg blogge fra flyplassen kansje :P  ??
HELP !

*Karoline*

Vilde <3

Savner deg så utrolig mye Vilde nå <3
Det er så lenge sia..vi må finne på noe snart :)

-Savner deg fra den ganga på skumpartye når vi hele tia nesten var sammen og hoppa rundt osv..

Savner deg så innmari mye..  Utrolig gla i deg <3

sddsd 
Greit ikke fokuser på øyene mine di blei litt fucka..

*Karoline*

Kjøpte en topp*

Hei alle sammen..
Idag har jeg vært rundt forbi og kjørt.. har vært i byen..(kjøpte ingen ting der)
Så var vi en kjapp tur innom senteret.. --kjøpte den toppen--
uten navn
Kameraet er tomt får strøm så måtte bare ta det fra www.ginatricot.com

Den kosta 149kr.

Hva synes du om toppen?

*Karoline*


Bra sanger ?

Hei alle sammen*
Jeg bare lurer..vet noen om noen bra sanger ?
Har lyst på nye sanger nå.

-Vis det så kommenter da :D

*Karoline*                          

Vært med Lh & Katrine :)

Nå får en halv time sia eller no kom jeg hjem fra Katrine :) Hehe

Først lå jeg på sofan hjemme og med pcen på fanget så banka det på så var det Lh & Katrine :) hehe.. så måtte jeg bare skifte osv.. så leita vi etter en film vi kunne se hjemme hos katrine men fant ingen så gikk vi henn til ho og så film der som lh hadde med .."cody banks eller no sånt XD"  så var den dritt kjedelig så hehe..
Så spiste vi kake osv.. så var vi litt på romme ho sitt og satt der så sminka jeg Lh med et sånn mørkt pudder så han blei jo kjempefin :) 
dsc02468
hehe sånn blei han da xD   (ikke skille dah)
dsc02463
Lh som tester ut "TOPP-brillene"
dsc02464
Katrine som ser på mobben til Lh :)

Og så lagde vi no makra med greier..eller kansje ikke helt makra med aktig men jaja.. vi leste alle barna vitser som var utrolig dårlige xD hehe..
Så i halv ti tia så skulle lh dra hjem så da gikk jeg også hjem..så når jeg begynte og gå pøste det ned og jeg var ikke akkurat tørr når jeg kom hjem..
"Så jeg hoppa rett inn i pysjen igjen"
dsc02469
dsc02470

*Karoline*Rydda over alt eller

kansje ikke over alt.. hehe
Jeg har rydda i skapet...rydda i smykkene mine osv..kasta sikkert over halv parten som lå i skuffene mine å sånt.
Rydda halve gulvet mitt .. så burde egentlig rydde resten men ja.

-Har vaska litt tøy som jeg skal ha med meg når jeg reiser men må vaske to maskiner til.."en med hvit-en med rødt/rosa"   vis har sånn stygg vaske maskin.

Jeg aner faktisk ikke hva jeg skal skrive eller noe.. jeg har jo ikke skreve noen innlegg i dag (eller 1 ?) samma det.

---Vurderer å rydde resten så når jeg kommer hjem igjen så er det ryddig men så reiser jeg jo ikke før tirsdag så hehe..like rotete igjen i morra garantert.

*Kansje jeg skulle ta fram vaske bøtta og gå over gulvet en gang så det glinser..(haha som om)  mene det hadde jo vært litt bra og få jagd unna hypel kaninene eller?

*Karoline*

Hær sitter jeg..sikkert den

trøtteste personen i værden..våkna får litt sia..
---Mmm kansje jeg skal si god morgen alle sammen---
Hehe..jeg har ingen planer får i dagen og det er no dritt.. jeg må begynne og vaske litt tøy osv. Til jeg reiser liksom.
Mene akkurat nå er jeg så drit sulten at jeg ikke holder ut lengre.. hehe..

*Karoline*

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits