august 2010

Ser på Pretty Wild

Hei alle sammen, nå ligger jeg under dyna med pcen på fanget og ser på Pretty Wild så tenkte jeg bare kunne ha et kjapt innlegg selvom jeg egentlig ikke orker det. Jeg er altså syk og derfor har jeg bare ligger og sovet et par timer på sofaen og et par timer i senga osv og jeg kjenner at jeg godt kan bare lukke pcen og ligge i mørket så sovner jeg igjen. Har egentlig ikke så mye og si så jeg bare stopper der med å si vi blogges i morgen sannsynnligvis, så skal jeg se vidre på Pretty Wild : )

Karoline

S Y K idag..

Jeg er syk i dag så blir mest sannsynlig ikke noe mere blogging siden skal legge meg på sofaen under dyna og spise nudler nå og seinere etter det blir det mest sannsynlig å bare slappe av hele dagen siden har så sinsykt vondt i hode. (Jaja, jeg vet at det er utrolig smart av meg og sitte på dataen nå og sitte foran tven osv men klarer ikke å sove så da blir det tv titting så lenge jeg klarer.)

Hær ligger jeg for øyeblikket.


Spiser nudler,


og ser på One Tree Hill : ) 

Flere som er syk i dag? 
Karoline

Aktivitetsdagen (BILDER)

Glemte å si det til dere tror jeg men det var værtfall "AKTIVITETSDAG" på skolen på fredag hvor vi bare gjore masse sånn små kødde øvelser og etterpå var det fotball kamp hvor jeg satt og spiste kjeks mens jeg så på : ) aktiv og greier. Det var fra 8 til 10 trinn som var med og vi var oppe på sletta hele dagen. Men altså Ida hadde med seg kameraet og jeg tok mange bilder med det mens hun spilte og sånn og ellers liksom så legger ut noen nå. Just for fun liss !

Ida og Kaja søtingene <3


Selvutløser i klasse rommet er fun !


Skummelt bilde av Ida.


Yeah, vi er kule xD


<3


Hehe, sånn kan det gå. 


Aner ikke hvorfor Ida ville jeg skulle stå med det skiltet men vis det var det at jeg var lavere enn det skiltet så kan jeg jo si det sånn: SKILTET VAR GANSKE HØYT!


FAIL !


Tar liksom bilde av Ida, det er hun som har blodt hår og går i svart midt på bilde men så gikk det ikke ann å some så langt så hun blei ganske liten. 


Folkene som spiller fotball : )


Og mens folk spiller fotball kamp sitter jeg og spiser kjeks : ) 


( Det er susanne sine kjeks jeg sitter og spiser :p ) 


Kaja, etter kampen. 


Ida som har svettet noe så sinsykt og holder på å tørste ihjel. ( På alle mine bilder untatt 1-2 tror jeg står hun bare på banen og ser på ballen xD ) 


Ida pyyyys <3


Meg som er så utrolig sexy med vind i håret !


My shoes som jeg elsker så innmarri høyt. Har sikkert et par hundre bilder av de : ) 


Ida :D !


Meg som er så nydelig, må jo ha bilder av meg selv også i innleggene. 


Fineste bilde fra hele aktivitetsdagen kanskje, mine hender og Ida tar bilde : ) 


Piiiiiiaaaaa : ) 


Sissel, Kaja og Emilie : ) søte de er 

Har dere aktivitetsdag på skolen noengang?
Karoline

Ferdig med leksene endelig !

Endelig ferdig med en hau av lekser, sittet og stresset i noen timer nå. ( Stresset og stresset ) Nå slepper jeg og tenkte på lekser for i morgen og sånn så det er jo greit men nå er det Hotel Cæsar time så snakkes : ) 
Har dere mye lekser?
Karoline

- Kreativ -

Hei alle sammen, hjemme fra skolen for sirka 25 min siden eller noe og jeg setter meg rett på dataen mens jeg egentlig har mye lekser og gjøre. Idag på skolen så var jeg rett og slett innstilt på å ikke gjøre noen ting så har jeg fått tre sånne merke penner av mamma som jeg endelig fikk bruk for. Har altså tegnet/farget på sekken min i hele dag i sånn mønster. Sekken min er mega stygg men nå blei den jo faktisk litt stilig. Har tenkt til å kjøpe ny sekk uansett så : ) 
- Det var en lærer som sa til meg at jeg var så "kreativ" så jeg måtte ha det som overskrift liksom, haha.  Jauda..sånn går skole dagene mine. FUN !

Blei den ikke litt stilig ?
Karoline

Faen så kald !

Hei alle sammen og god morgen, er faen så kald akkurat nå. Skal til å sette meg ned foran speilet som vanlig og sminke meg, men det er så sinsykt kald at jeg angrer på at jeg ikke tok og satt på ovnen i går før jeg lag meg. Får bare bite tennene sammen og surre dyna rundt med og gå ut på gulvet. Mandag..jeg hater mandag..
( random bilde )

Flere enn bare meg som er våken nå ?
Karoline

Bilder fra helga med Elise.

Hei alle sammen, ingen blogging siden torsdag tror jeg det var. Men jeg har hatt besøk av Elise som jeg ikke har sett på noen år og det var mega koselig. Har særiøst ikke kost meg så mye på utrolig lenge. Har tatt en del bilder som jeg legger ut men gidder ikke skrive noe lange innlegg hær nå siden er så trøtt så må jeg egentlig gjøre masse før jeg legger meg så ja. 


Elise tulle jenta : ) 


Ozzy som er på vepsejakt. 


Mine sko som jeg alltid tar bilde av -standar lizz-


Var ute å fiske og koste oss.


Hehe, satt oppe på båten vår og tulla så synes jeg det blei så kald at jeg gikk inn og lagg meg så plutselig åpner noen tak luka så er det Elise så måtte jeg bare ta bilde siden det var litt vitti. 


Jaja, akkurat fått vaska hele trynet av bikkja. Dritt digg-.-


Hehe, selvutløser i båten i Lillesand når vi tulla.


Normale her ja, meg - Elise - Mamma <3


Normalt : ) 


Ozzy <3


Det var noen bilder fra helga mi med Elise som var mega koselig, hun kommer til meg igjen om to uker så gleder meg jo bare drit mye! 
Hva synes du om bildene?
Karoline

30 grader i sta !

Tuller ikke når jeg sier dette men det var 30 grader ute i sta i sola, helt sykt jo. Vi er jo helt i slutten av august og 30 grader liksom mens mange andre plasser har folk begynt å stappe på seg tykke høst jakker. Men kan jo si det sånn at det har vært veldig mange høst dager i det siste og det er først nå det er ordentlig sol. Utrolig digg <3


At den stygge lednings greia henger der, sola står alltid på den plassen hvor ledningen er og jeg kan få det perfekte bilde men neida. Den skal ødelegge bilde mitt.
Er det varmt hos deg ?
Karoline

Pizza straks men først et kjapt innlegg.

Enda en skole dag over og en ny en i vente i morgen.
Akkurat nå sitter jeg og ser på tv og venter egentlig på at home and away skal begynne mens jeg lager pizza. ( Eller det er ferdig pizza som bare står i ovnen - GRANDIOSA -  ) Idag skal jeg nok ikke gjøre så veldig mye annet enn å være bestevenn med tven. Hadde jo planer om mye å gjøre liksom men neida, dere vet meg. Jeg får ikke gjort noe som jeg skal. 
- Men når jeg tenker på det må jeg faktisk rydde rommet mitt i dag siden Elise skal komme til meg i morgen og være hele helga håper jeg. Har ikke sett henne på noen år nå og gleder meg så utrolig mye. Har venta hele uka på at det skal bli helg. 

Men må ta ut pizzaen nå sånn at den ikke blir brent så snakkes : ) 
Karoline

God natt : )

Endelig ferdig med engelsk leksa, wohoo. ( Gadd ikke gjøre siste delen siden "skjønte det ikke" :p ) Menmen, er faen så trøtt som alltid på kveldene etter en skole dag og har bare lyst til at jeg skal sovne med en gang men dessverre er det ikke sånn med meg.. ligger alltid i mange timer å venter på å sovne mens jeg tenker liksom. Gud å deilig det hadde vært å bare kunne sovna med en gang man lå i sin perfekte stilling i senga og våkne neste dag utvilt. 

- I morgen er en ny dag, ( Ny dag - nye muligheter? ) emm.. har planer om å få rydda men jeg gidder aldri siden det er så kjedelig. Tenk vis det var like lett å rydde som det var å rote :D
Men i såfall så skal jeg prøve på det og så skal jeg prøve å få parabolen til å funke på rommet ( blir nok pappas jobb menmen ) og så skal jeg litt andre små ting. -Ringe legen og bestille time til fredag er viktig, det må jeg huske! POST IT LAPP, skrive ned så jeg husker det. 

Men nå babler jeg, gjør det hver gang jeg skal ha natta innlegg vis dere har merka det. ( Gjør det nå også.. )  skal være kort og enkelt : NATTA FOLKENS <3 

( Happy bilde av meg )
Karoline

Bilder jeg nettopp har tatt.

Har egentlig en del greier jeg må gjøre i dag men jeg orker ikke å vil heller gjøre det som jeg vil enn lekser osv ! Det er så utrolig deilig vær ute så har vært og tatt masse bilder ute men orker ikke at innlegget skal være så himla langt med bilder så har redigert det sånn at det er to-tre bilder på et bilde liksom. Men værtfall hær kan dere se noen av de bildene jeg har tatt nå nettopp. 

Meg.

Pysegutten min som er så slapp i dag og bare ligger under bordet i stua og sover. 

Skulle ta bilde med Ozzy men de fleste blei det noe feil med..

Ozzyèn min : ) 

Og jeg har det med å ta bilde av beinene mine når jeg ikke vet hva jeg skal ta bilde av som sikkert mange vet.

Hva synes du om bildene ? 
Karoline

Kommentar nummer 9000 ble ..

Nå har jeg fått kommentar nummer 9000 på bloggen min og den person som kommenterte det var http://nemorosa.blogg.no/ og jeg skulle altså linke henne i et innlegg som blir dette. 
Ta en tur innom bloggen hennes da og kommenter : ) 
- Og fortsett å kommenter vidre på bloggen min, så når jeg når 10 000 kommentarer skal jeg nok ha en stor premie til personen som blir nummer 10 000 : ) 
Karoline

Røyking VS Snusing ?

Jeg lurer på en ting og det er hva meningen til leserne mine er, så idag spør jeg dere: Hva synes dere er best av røyking og snusing når det gjelder andre rundt dere. Synes dere de helst burde røykt eller snust ? 
( Selvfølgelig burde de ikke noen av delene siden du kan få kreft osv osv, men mange gjør det og jeg lurer på hva dere synes er "best" av de to liksom ) 
-Og bare vis noen lurer så røyker og snuser jeg ikke!
Karoline

Kommenter og bli nummer 9000!

Nå er det like før jeg kryper under dyna og legger meg men først skal jeg bare ha en liten "konkurranse" (ikke akkurat menmen). Altså jeg nærmer meg 9000 kommentarer og den som kommenterer kommentar 9000 tenkte jeg å linke til i et innlegg og ha et bilde av personen eller bloggen på min blogg : ) Det blir sånn at jeg skriver hvem som har vunnet i et innlegg og da i det samme innlegget er det jeg linker deg. Så vis du vil komme i ditt eget innlegg på bloggen min så kommenter i vei, du kan kommentere så mange ganger du vil. 

( Et bilde som jeg tok for en stund siden men hadde ingen andre akkurat nå ) 
Hva synes du om bildet ? 
Karoline

Ryddig rom - HAHA..

Jeg er så mega lei av skolen nå og det er en uke siden vi begynte liksom, kanskje ikke så bra tegn menmen.. Idag på skolen så gikk egentlig dagen ganske så fort, vi hadde:
- 1 time med engelsk
- 2 timer musikk
- 2 timer gym 

- Akkurat nå så sitter jeg i senga og filer den ene neglen min som knakk idag.. faen sier jeg bare. Jeg som har de lange neglene og nå er det bare halvparten igjen av den. 


Og ellers så skal jeg faktisk rydde rommet mitt for det ser ut som det har blitt snudd på hode en gang eller to og nå er tingene over alt. - Kommer aldri til å få meg type som jeg kan bo med for ingen andre enn meg klarer å bo i det rote der!

SKAL BEGYNNE Å RYDDE NÅ !
( Har egentlig matte jeg må gjøre som jeg skulle i går men den var så vanskelig at jeg tenkte jeg venta til i dag men jeg får den jo fortsatt ikke til så gidder jo ikke å prøve så må spørre om hjelp når jeg kommer på skolen.  H A T E R  M A T T E + det suger. )

Ryddig rom jeg har eller ? haha
Karoline

Helt sinsykt trøtt akkurat nå.

Jeg er helt slått ut når skole dagen er over, jeg dupper av og holder altså på å sovne hvert andre minutt. Så nå skal jeg krype under dyna og sove til det blir en ny dag og forhåpentligvis har været roet seg såpass mye ned at jeg ikke kommer på skolen som en puddel. ( Håret mitt ser altså så drit deilig ut når det regner og blåser full orkan at det er en skam å ikke vise det til dere..lissom )  -Har allerede holdt på å sovne 3 ganger nå siden jeg begynte med innlegget så tror jeg bare stopper hær. Natta folkens <3

Likte du sangen? 
Karoline

SELGER TO JAKKER !

Første gangen jeg skal selge noe på bloggen min så det er jo noe nytt, men altså. 

REGLER:
1. Det er ikke fast pris men det må være minimum 250kr.
2. Den som byr høyest får jakken.
3. Merk mailen med "JAKKEN" med store bokstaver og forklar hvilken du vil ha og hvor mye du byr på den.
4. Du betaler frakten vis den sendes i posten. 

ALLE MAIL SENDES TIL: MAX-KARRO@HOTMAIL.COM 

Jeg selger to jakker som jeg ALDRI og da mener jeg ALDRI har brukt, bare kjøpt å pakket inn i skapet mitt. 

- Skinnjakke fra Only som kosta 399kr i str M .  
Har blitt brukt av en venninne av meg i noen timer og ellers bare hengt i skapet. 
Det er silkestoff inni jakken og strikk på armene og i bunnen av jakken. Korte ermer. 

Sorry for rart bilde men måtte bruke et dårlig kamera.Hær ser dere silkestoffet som er inni jakken, det er også små stjerner inni.


- Høst jakke fra ? som kostet rundt 350kr i str M.
Aldri gått med, bare prøvd på noen ganger. 
Jakken har tynt lag med flis inni hele og tror det er sånn softshell stoff på jakken ( vis det er det det heter ) 

Er ikke en eneste flekk på jakken. 


Så vis du er intressert send meg en mail : )
Karoline

Lekser, jippi!

Jeg hater mandager... starten på en ny uke. Det er liksom den dagen det er lenge til det er helg igjen og fri, ikke tenke på lekser og alt annet dritt. Det er den dagen du er mest trøtt og egentlig bare vil ligge under dyna og aldri se lys igjen. Den dagen man kanskje er mest gretten.. Det er tusen andre ting som gjør mandag til den mest dritt dårlige dagen du kan få i en uke og min værste grunn er vell tanken på at 5 skole dager er på vei og jeg må gå! 

Nå skal jeg sette meg ned med matte bøkene mine og kose rompa av meg og regne matte stykker som jeg ikke kan! ( Bra det er fasit sier jeg bare ) Så altså leksene er igang igjen og jeg "digger det"..
Har dere begynt å gjøre lekser ? 

Kan sværge på at dette ikke er noe tommel opp stund jeg har foran meg !

Karoline

Musikk - Natta

Nå er det natt i natt for meg her, skal være utvilt til i morgen så jeg ikke er så sinsykt trøtt. Ferdig med å dusje og laste ned sanger, tror jeg har lasta ned rundt 30 sanger i dag som nå ligger inne på ipoden min og den står på ladings til i morgen tidlig når jeg hører på musikk nå : ) ..skole i morgen, gleder meg..

Hører du på musikk på morgenen ? 
Karoline

Blue nails today lizz : )

Jeg er helt hekta på å lakke neglene mine hele tiden nå som jeg har fått lange negler igjen. Jeg bare elsker neglelakk! Og nå får tiden så går det i knasj-farger. Tror jeg lakker neglene mine i forskjellige farger hver dag ( litt lite denne uka når skolen begynte men ellers så bytter jeg farge på neglene heeeeele tiden! ) 
Liker du sånne knasje farger : ) ? 
Idag er fargen på neglene mine blåè if you can see the picture lizz : D !
( Er så utrolig pen i dag ettersom jeg er uten sminke og håret er fucka til tusen etter jeg har rulla rundt i senga i søvne i natt xD  ) 
Karoline

Sony ericsson xperia x10 mini pro

Jeg skal ha ny mobil og da skal jeg ha denne: "sony ericsson xperia x10 mini pro", skulle egentlig ringe til telenor i dag og bestille den men så har de ikke åpent før mandag så får jeg den i løpet av to dager sa pappa så jeg har den innen uka værtfall og jeg gleder meg kjempe masse til å få ny mobil sier jeg bare men jeg lurer - Er det noen som har den som kan si om de synes den er bra eller dårlig ? 


Karoline

I`m back !!!

Hei alle sammen, jeg er tilbake nå. Kunne egentlig ha blogget i går og i forgårs men jeg gadd ikke siden jeg var liksom ikke helt i blogg modus da men så tenkte jeg at nå når jeg er hjemme alene og like godt bare sitter hær i sofaen og glor på tv at jeg kunne blogge så løpte jeg litt rund og tok bilder da får å legge ut og sånn. 

Men det jeg ville innlegget skulle gå ut på var bare å vise ting som har skjedd og sånn så here it comes;
- Jeg skal få kanaler på rommet så pappa har satt opp parabol nummer to i dag men jeg får ikke kanalene før i morgen.
- Jeg har kjøpt Ipod høytaler på "europris for 99kr" som faktsik var nokså god.
- Kjøpt to nye filmer, VALENTINE`S DAY ( som var utrolig dårlig ) og I LOVE YOU, BETH COOPER ( som er nokså gøy ).
- Skolen har jo begynt og jeg har rosa bokbind i år også ( 3 året eller noe ) love pink!
- Så på det ene bilde er den stygge sekken min som snart skal ikke brukes mere kanskje siden venninna til mamma er i Rhodos eller hvordan det skrives og der skulle hun se etter en veske eller en sekk som jeg håper hun finner! ( Ey, hun kommer jo hjem i morgen hun ! )


Og noe folk kommer til å tro er bullshit siden det er meg liksom men jeg har faktisk begynt og sykle hver dag. "Særiøst".. og det er fordi jeg faktisk liker og sykle og jeg har med hunden min som får trent av seg en god del etter sommeren hvor han har fått en god del grill mat resten og sånn så han har en litt for stor kropp for størrelsen sin som er på vei vekk. 


Og ellers så er jeg bare kjempe glad for at nette er tilbake og glad for at det ikke skulle være vekke i 3 månder men det var ikke sånn at jeg blei helt sinsykt i hode av å være uten nett men det var greit å få det tilbake. Skal egentlig bare sitte 2 timer hver dag nå vis ikke tar pappa det vekk for et halv år men når han ikke er hjemme kan han jo ikke gjøre så mye med det at jeg sitter eller ikke sitter på nette. 


Men nå er værtfall bloggingen igang igjen og det kommer værtfall ett innlegg dagen da, men nå skal jeg faktisk ut og sykle siden det er så utrolig deilig vær ute og det har ikke vært det siden skolen starta ! Bare regn regn og regn.. så er det helt og det er sol. ( Igår når jeg sykla så hølja det ned og jeg kom hjem med mascara langt ned over kinnene. Så er glad jeg slepper det i dag ) 
Så helt på slutten av innlegget så må jeg dele med dere et super søtt bilde av pyse gutten min som er min lille beby delux <3 
Hva synes du om bildene ? 
Karoline

Liten oppdate til dere. Fortsatt uten nett og vært det i noen dager og skolen nærmer seg også nå...

285771-1-1281133915080.jpg
Liten oppdate til dere. Fortsatt uten nett og vært det i noen dager og skolen nærmer seg også nå... 10 dager eller noe. Men i såfall så har jeg ikke gjort så mye i dag enn å ha vært i lillesand en tur og på birkeland en stund. Så har jeg grilla med mamma og de osv. Tok egentlig en del bilder i sta med mobilen men alle ble så sykt dårlige at jeg bare sletta de så dere får bare et litt gammelt bilde av meg og ida :) men ellers holder jeg på å klikke siden får ikke lest mail eller blogga ordentlig og får heller ikke lest blogger og kjeder livet av meg og venter bare på at skolen skal begynne... fun! Karoline <3

hærregud å det regner ute nå, ligger i senga og leser og plutselig hører jeg det bare høljer med ute

285771-1-1281040230944.jpg
hærregud å det regner ute nå, ligger i senga og leser og plutselig hører jeg det bare høljer med utenfor vinduet mitt ( helt sykt ) og det stopper jo heller ikke. Kunne gått ut og fylt en bøtte på få minutter. Men i såfall så blogges jeg jo så lite siden jeg ikke har nett og fordi det ikke er særlig mye og blogge om. Har bare vært hjemme i dag og laga den suppa jeg snakka om som tok drit lang tid. Og i morgen tror jeg at jeg skal finne på noe med Vanessa og til byen en tur :) men jeg skal prøve og lese videre så vi blogges alle lesere. Karoline <3

Hei alle sammen, nå ligger jeg enda i senga og vurderer og stå opp. Usikker på om jeg gidder enda el

285771-1-1281010041988.jpg
Hei alle sammen, nå ligger jeg enda i senga og vurderer og stå opp. Usikker på om jeg gidder enda eller om jeg bare skal ligger i senga og glo i taket før jeg sovner igjen. Har egentlig noe jeg skal gjøre i dag som jeg tror kommer til å ta litt tid... lage en suppe XD jippi. ( Holder forresten på å kjede meg ihjel ! Sitter på en øy uten nett, bare mobil. Og sånn skal det være i 3 måneder fram over... Jeg kommer jo til å ha klikka i vinkel før den tid. ) Men må stå opp siden jeg kan ikke sove så lenge siden jeg må begynne å komme i riktig tids greie igjen til skolen begynner og da jeg jeg stå opp kokka 6 hver dag... ( Tenk det er under 2 uker til skolen begynner igjen, sykt fort denne sommer ferien har gått. ) Men blir mast på om å stå opp så vi blogges folkens. Karoline <3

Hei alle sammen, nå sitter jeg og glaner på tv etter en dag med Vanessa og mamma på senteret. Men vi

285771-1-1280946480325.jpg
Hei alle sammen, nå sitter jeg og glaner på tv etter en dag med Vanessa og mamma på senteret. Men ville bare informere om at det blir lite blogging fremmover siden pappa har stengt nette i 3 måneder så det er jo mega gøy. Koser meg veldig med å blogge og være på msn og face på mobilen. Det er noe dritt men når pappa har stengt nette så er det bare han som får en dyr mobil regning og ikke meg:-) men er så stress og skrive på mobben at jeg nesten blir sliten i fingrene så vi blogges folkens. Karoline <3

Mer I.d ting : )

Igår skreiv jeg jo et innlegg om at jeg fikk to sånn I.d koster og en lipgloss så hadde mamma klart og rote vekk den ene posen som hun hadde med resten av tingene i og så ville hun ikke si det til meg siden det ikke skulle være så dumt vis hun ikke fant posen igjen men så lå den heldigvis i båten da. Så da fikk jeg altså enda et I.d pudder ( fikk noe for noen uker siden også vis dere husker det ) og så fikk jeg to sånne små eyeliner greier tror jeg det var. Husker ikke helt akkurat nå, og en til kost : ) så blei jo kjempe glad siden jeg har fått så mye. ( Mamma sa det at det blei nok en stund til før jeg fikk noe mere av henne, hehe ) 

Men nå skal jeg spørre mamma om hva som skjer i dag og skal mase på de om vi kan ta en tur opp på senteret så henter vi Vanessa i samme slengen så skal hun bli med opp der. Men vi blogges for nå begynner klokka å bli litt mye og sånn så skal jeg spørre : ) 
Karoline

Blabla - BILDER

Aldri noe ordentlig blogging på meg fortiden men det er bare fordi jeg sitter hjemme som en loner og gnomer data, drit gøy må jeg si. Men isåfall så planene mine for i morra er at det skal bli noe solings vis det er fint vær med mamma, pappa og broren min. Skal mase på de at det blir Hamresand siden det er så sykt deilig der og jeg har hatt lyst til å dra dit hele sommerferien : ) og vis ikke det så skal jeg få dratt de med til sørlandssenteret for jeg har lyst på litt forskjellige ting og jeg må bare ha noe greier til skolen begynner. ( Mangler alt i penalet når året på skolen har gått, så da må man kjøpe nytt ) Tviler jeg får viljen min egentlig med hva vi skal gjøre i morgen men jeg vil bestemme en gang i blandt hva vi skal ( selvom jeg gjør det ofte.. eh )  
- Random bilder som jeg tok i går som jeg ikke orket å legge ut: 

( De blåe ringene rundt munnen min er forklaringen på at munne min så helt fucka ut at det hadde vært en skam å vise den! -overdriv litt mere mene eh- ) 

Hva synes du om bildene ? 
Karoline

I.d koster og en lipgloss : )

Når mamma og pappa kom hjem fra byen i dag fikk jeg dette:

Hadde vist den ene kosten til mamma for litt siden og sa jeg hadde litt lyst på den så nå hadde hun kjøpt den til meg siden den ikke var så dyr så hadde hun plukka med seg en kost til å en lipgloss.
Tusen takk mamma og pappa : ) 
Har dere noen av de tre tingene ? 
Karoline

Wang veska, vil ha !

Jeg har så utrolig lyst på denne veska fra "modekungen.se" , den er bare så sinsykt stilig og fin ! 
Jeg skal kjøpe den mene må bare få tjent noe "money" først siden er totalt blakk og tviler noen kommer og bare gir den til meg så jeg begynner å spare nå (snart)
Hva synes du om den ? 
Karoline

Tidsfordriv !

Jeg har ingen ting og gjøre, jeg kjeder meg bare så sinsykt mye at det ikke går ann. Vært i dusjen og bare brukte lang lang tid og etter det så brukte jeg lang tid på å stelle meg osv selv om jeg ikke skal noe i dag så er det bare sånn tidsfordriv. Mamma og pappa er ikke hjemme og har ikke vært det siden fredag så venter på de skal komme hjem så vis de kommer i dag skal jeg kanskje noe i kveld en gang. Er liksom ikke sånn mega mye å gjøre på en øy men tror jeg skal gå ut og ta noen bilder etterpå eller noe siden det er lenge siden jeg har tatt bilder og lagt ut en del på bloggen. Men nå er jeg drit sulten og derfor gå å se om vi har noe spisende som jeg kan mekke sammen, håper på noe enkelt og godt ! Snakkes

Karoline

Kms california flatout varmebeskyttende spray

Jeg vil anbefale et produkt til dere, og det er "kms california flatout spray" ! 
( Anbefaler denne siden vet det er mange som lurer på en bra varmebeskyttelse og lurer på noen som har testet en bra en og da er det bra at noen lager et innlegg sånn at andre vet at det de kjøper noe som er verdt pengene ) 

TIL DERE SOM BRUKER RETTETANG OSV: Dette er altså en varmebeskyttende som jeg kjøpte for ikke så mange uker siden på en frisør salong i Kirkenes for 250kr tror jeg det var. Du får kjøpt den hos de fleste frisør salonger som selger kms produkter, og de har også en shampoo som er for å få rett hår som hører til den men jeg kjøpte den ikke siden den kostet også 250kr og jeg ville mye heller ha en spray. I såfall så anbefaler jeg denne sprayen veldig siden den er utrolig god, jeg merker værtfall at håret mitt ikke sliter like mye som før etter jeg begynte og bruke denne. Den luktet også utrolig godt og lukten holder seg i håret ditt. Du skal bruke den i tørt hår når du skal rette det og jeg pleier bare spraye og rette med men gang. Da synes jeg den funker best. Synes også at flasken er ganske så bra eller hva jeg skal si, det er 250ml i den vis jeg ikke tar helt feil og flasken er ganske stor da. Det er en ganske så god spray flaske som du må ta av en beskyttelse på for å kunne spraye. Og det vil si at vis du er på ferie og tar den med deg at når den ligger i kofferten eller noe sånn så risikerer du værtfall ikke at knappen trykkes inn. Vis du skal kjøpe en varmebeskyttende så synes jeg du burde kjøpe denne og prøve den og jeg tror nok du kommer til å like denne veldig godt for det gjør jeg. Men er jo ikke alle som har samme mening som meg da ; )
Har du prøvd denne noen gang ? Og synes du den er bra i såfall : ) 
Karoline

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits