august 2011

Personlig sjafør i butikken

Skolen tar mesteparten av tiden min å jeg blir så sliten å lei.. det er liksom så mye. Gidder værtfall ikke skrive mega langt innlegg men tenkte bare oppdatè litt med å si at jeg tok en tur til byen og Vennesla i dag og kom ikke hjem før en halv time siden. Jeg er mega trøtt og skal bare skynde meg i dusjen så jeg kan få lagt meg til å sove fortest mulig. 
I morgen er det lang dag på skolen, da slutter jeg ikke før 15.40 og jeg kjenner jeg bare får lyst til å grave meg ned bare ved tanken! Tviler på det blir særlig mye blogging i morgen altså.

Slenger inn et bilde fra i sta når vi var på Ica Maxi å handla. Altså, hvorfor gå rundt - når du kan bli kjørt rundt! love you mommy

Topp 5 mest hørte sanger i iTunes


Spørsmål: Topp 5 mest hørte sanger i iTunes?
-Bare for å ha sagt det så er ikke det yndlings sangen mine eller noe sånn, de er bare øverst i spille listen min å hver dag når jeg tar bussen eller bare skal høre på musikk begynner jeg fra toppen og spiller meg nedover. Så det er egentlig veldig random. 

Pot of gold, Love suicide, Rain over me, Walk, Mirror

Siste sjangs for Brun&Blid neglefil

Bloggen min var litt "rotete" før jeg tok blogg-pause og nå prøver jeg å fikse opp i noen små ting. Har foreksempel ikke delt ut noen neglefiler som jeg skulle, så nå skal jeg gjøre det. Men tenkte at jeg skulle gi dere som ikke har meldt dere på en sjangs til å gjøre det. Så hvis du har lyst på en neglefil + plusspluss, så meldt deg på i dette innlegget HER

3 new pictures - mr.muffin

Meet my new BF, Mr.Muffin! Selges på Kiwi i Lillesand, men ikke kjøp de. De er mine!

Tok noen bilder i hagen i sta fordi jeg har så ekstremt mye å gjøre. Deler bare 3 bilder med dere fordi det er så sinsykt mange og jeg gidder rett å slett ikke se gjennom dem og begynne å redigere.. -Ozzyèn min (mr.muffin i sikte..)

Likte egentlig dette bildet. -Hva synes du om dem?

Dagens 2 blogger ble:

Da har jeg trekt ut 2 stykk til å bli dagens blogg, en fra denne runden og en fra sist gang.  MARIANSEN og PUSHITUP besøk begge bloggene og legg igjen en kommentar :-)

Oppdatè - all the new stuff

Mens jeg har hatt ufrivillig blogg pause i litt over 3 uker så har jeg kjøpt eller fått et par nye ting som jeg bare tenkte å legge ut bilder av. Pleier å vise dere alt jeg kjøper så hvorfor ikke ta det som en liten "oppdatè" av nye ting.  Planen var egentlig å filme men siden jeg er så tett i nesa så hørtes det ikke særlig bra ut. Men værtfall, her er all the new stuff :-)  -HVA SYNES DERE?

Vil du bli dagens blogg?

Tenkte jeg skulle ha dagens blogg igjen siden det er en stund siden sist. (Bildet jeg bruker nå er bare et helt random et til jeg får nytt) Og så må jeg bare si det at sist gang jeg hadde dagens blogg lagg jeg ikke ut hvem som "vant" pga ditt å datt men derfor trekker jeg en "vinner" fra sist gang også som kommer i samme innlegg. Så meld deg på hvis du har lyst til å være med :-) 

Guess who`s back

Både meg, mobilen og internette! Tokk bare litt over 3 uker.. men er i gang igjen med mye nytt på bloggen og ting jeg må få tatt igjen. Gled dere :-) -tulleejentee hihi

Første dag på vidregående

WoopWoop 

UFRIVILLIG BLOGG PAUSE

" Æ klikkermongo snart! Telenor nætte vårt e nede, mobilen min har streika å det eneste som gjør at æ kan skrive det innlegge hær e at vi har et fuckings trægt netcom nett som klikker hver andre trykk. Kommer ikke fræm.. + Sitter stuck alone på øya å glor på det eneste som virker, TVen! " 
UFRIVILLIG BLOGG PAUSE EN STUND

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits