september 2010

Photoshop er utrolig bra

Heisann dere, er syk i dag også så har bare ligget og sovet i hele dag. Utrolig deilig egentlig bortsett fra jeg våkner med at jeg må hoste så sinsykt at det er jo nesten helt vilt!  Jaja, har overlevd til nå. Fikk lasta ned sånn 30 dager med Photoshop i går og det er så sinsykt bra og jeg sitter og leker meg med å lage masse forskjellige bilder så det er jo tidsfordriv delux for meg da. Men vi blogges dere : )

Hvilket redigeringsprogram bruker du ?

Karoline

26% - Grå/Lilla - KALDT!

Nå sitter jeg her og vifter med hendene etter jeg har tatt på ny neglelakk og glor på denne lille firkanten som er komme til 26% nå men var på 13% når jeg tok bilde for en stund siden. Det går sinsykt treigt. Det er et redigerings program bare sånn for dere som ikke ser det. Og ellers så skjer det ingenting enn at jeg er kald..

Prøvde ut den nye jeg kjøpte og den er litt sånn grå/lilla og egentlig veldig fin men den blei ikke sånn mega fin på bilde liksom,

Er så kald at jeg har tatt frem ovnen !

Er det kaldt hos deg ?

Karoline

Kort VS Lang?

Jeg er syk så jeg har ikke så alt for mye og styre med så tenkte jeg skulle fikse neglene mine og så har et par stykker sagt at neglene mine er alt for lange og da er de stygge så takk for det liksom. Men så har jeg brukket 5 av neglene sånn at de er bare halvparten av de lange så lurte på om jeg skulle gjøre de like korte som de andre men viste ikke helt så jeg lurer på hva dere synes så finest ut? KORT VS LANG? (ps; den neglelakken jeg kjøpte på lørdag med sånn glitter trodde jeg jo var sølv med glitter i men neida den var bare gjennomsiktig så jeg skal ta det vekk og vis jeg skal bruke den blir det oppå andre neglelakker)

Karoline

Ble syk fortere enn forventa ..

Jauda.. da kom min syke periode litt fortere enn jeg hadde forventa. Kjennes ut som halsen min har svulsa igjen (haha?!..) og nesa renner som bare det og jeg har værdens beste hoste lyder som skraper innvendig..this is fun! Men legger meg til å sove jeg, klokka er liksom bare litt over 07.00 så vi blogges nok. ("har forresten komme på en idè til bloggen som jeg skal dele med dere så snart jeg kan så det er bare å følge med" + en ting til..sorry for de mega LOL bildene på bloggen fortiden.. har nesten ikke tatt noen med speilrefleksen men må få gjort det siden kan ikke holde på sånn og bare legge inn sånn bittegranne fjortiss bilder her.)

Flere som er syke idag?

Karoline

"Lucky me" opplegg..

Nå legger jeg meg snart, er ikke så veldig trøtt men vil sove.. har skikkelig vondt i halsen og kjenner jeg begynner og bli syk og vis det er sånn typisk "lucky me" opplegg blir jeg det på fredag når høstferien begynner. Mamma,pappa og broren min er syk nå og sånn halvveis sengeliggende så da kan jeg jo nesten love dere at jeg blir det også. Folk som hoster i alle bauer og retninger er ikke bra.. men vi blogges :- ))
Karoline

MED VS UTEN ?

Idag så hadde jeg så dårlig tid når jeg skulle på skolen siden jeg forsov meg så jeg rakk ikke sminke meg og jeg går ALDRI uten sminke på skolen og det er fordi jeg føler jeg ser ut som en mann og at jeg er helt tom i ansiktet. Jeg føler meg rett og slett ikke helt normal vis jeg går uten, så idag værtfall så måtte jeg sminke meg på båten så rakk jeg bare mascara og så skulle jeg ta på dipliner på skolen men ingen av jentene i klassen synes jeg burde det siden det så finere ut uten dipliner. Så jeg lurer på hva dere synes, var det finest MED eller UTEN dipliner?

(Unnskyld det utrolig dårlige bilde men det får bare være..)

Karoline

Svarene på spørsmålsrunden:

Liker du deg der du bor? Joda, det er greit på øya men det er pisse kjedelig på vinteren men på sommeren er det da gøy nok. Hvem er dine bestevenner? Det må vel bli Vanessa og Ida. Hvilken mobil har du? Jeg har den blåè Sony Ericsson W595. Hvilken linje går du/skal gå? Jeg vet ikke enda og hater når folk spør om det siden føler tiden render ut og jeg er den eneste idioten som sitter som et spørsmålstegn og aner ikke hva jeg skal.. Hva vil du utdanne deg som? Vet ikke.. Hvor i verden vil du aller helst dra? Vet ikke helt, vil overalt jeg :D Hva er din største drøm? Bli verdens rikeste og mest populære kjendis ever og ha store silikon pupper + botox lepper delux!.. neida, jeg vet faktisk ikke. Det er ganske mye men hjernen min tenker på så mye at den ikke funker akkurat nå. Hvilke tre ting ville du tadd med deg på en øde øy? Ville tatt med meg mat (det går for en ting), vann (går også får en ting) og en båt som var evig mye bensin på som jeg kunne ta med meg vannet mitt og maten i og kjøre hjem ; ) haha. Kunne du tenke deg og flytte opp til Kirkenes/Finnmark? For dere som ikke vet det så er jeg født i Kirkens og bodde der til jeg var 5 år så flyttet jeg nedover hit jeg er nå. Men til spørsmålet så ja jeg kunne tenke meg det, alle i familien min untatt mamma-pappa-broren min bor der oppe og jeg får bare besøkt de 1-2 ganger i året kanskje. Men har alle vennene mine her og vil ikke flytte fra de men har tenkt litt på å flytte opp til neste år når jeg skal gå vidregående og gjøre det der oppe så når jeg er ferdig der så er det mest sannsynlig rett ned igjen men det er bare en tanke. Har du noen dager der du bare ønsker å gje opp hele bloggen, og drite i alt? Jadda, mange dager det men jeg kommer alltid tilbake jeg så : ) Når tok du piercingen i leppa? 18 Desember 2009. Har du flere? Nei har ikke det men har tenkt på. Hvor vil du helst bo? Jeg vet ikke helt, kunne gjerne tenkt meg på land hvor man kan ta bilen helt hjem og ikke ta båt.. men det funker greit hær egentlig. Favoritt dyr? Lett, hund garantert! Er jeg søt? Ja Ida du er nok det ..teiting :p Liker du å være venn med meg? JeppJepp. Er jeg det søteste du vet om? Ikke enn hunder nei, der slår du nok ikke fatishen min på de Ida (LOL) xD Er du skoleflink? Nja, ikke sånn veldig men litt kan vi si. Hvor lenge har du bodd i Kr.sand? Jeg har bodd rundt omkring Kr.sand i 10/11 år. Hva vil du bli når du blir stor? Skal aldri bli stor så da er det problemet ute av verden :D! Ønsker du deg noen flere dyr? Ja, ønsker meg min egen lille hund valp så vis du har en til meg tar jeg gjerne i mot. Liker du hester? Ja. Hvorfor begynte du å blogge? Fordi jeg synes det virka så kult når Julianyl gjorde det, haha. Hvor lenge har du hatt denne bloggen? Jeg lagde den den 8 Oktober 2008 men begynte ikke blogge sånn ordentlig før noen måneder etterpå tror jeg.

Det var alle spørsmålene som jeg fikk og det tok sinsykt lang tid å svare på men men, nå skal jeg værtfall leite etter en blå minne pen som jeg så inderlig trenger og så skal jeg kose meg med dette digge nammenammen:

Noe mer du lurer på eller synes jeg svarte dårlig på?

Karoline 

250910 Innkjøp

Nå kommer endelig bilde av det jeg kjøpte når jeg var på senteret på lørdag, var ikke så mye men jaja.

Hva synes dere?

Karoline

I AM NOT A ROBOT

Hei alle sammen, skal inn til Lillesand nå og bare handle og kanskje hente tingene mine som jeg kjøpte på lørdag når jeg var på senteret med Vanessa. Så når jeg kommer hjem skal jeg svare på spørsmålsrunden tenkte jeg så da er det siste sjangs nå for å spør om noe vis det er noe dere lurer på i dette innlegget: http://karopine.blogg.no/1285531859_liten_sprsmlsrunde.html og så vet jeg enda ikke om det blir videoblogg eller bare innlegg så får bare se. Men stikker nå så blogges.

Likte du sangen?(har vært så dilla på den i en uke eller to nå, hehe)

Karoline

Sur idag ..

Jeg svarer på spørsmålsrunden i morgen og blogger i morgen heller siden er sur i dag, etter jeg kom hjem har alt bare vært dritt. Har klart og klemme fingeren i skapet på kjøkkenet, rast ut sånne sukketter ut av boksen sin og dere som vet hva jeg mener så vet dere sikkert også at det er et par millioner sånne i en boks og trynt tre ganger på glatt gulv. Så jeg er værtfall sur i dag og sånn er det bare, alle har dårlige dager..min er idag! (Har heller ikke spist noe i dag og jeg kjenner jeg vil ha noe søtt noe så jeg kunne gjerne stappa i meg 3 svære melkesjokolader vis noen hadde tilbydd meg det)

SKO BILDE IN MY <3

Flere som har sine sure dag i dag?

Karoline

Natta. Mandag-ny dag-ny uke

Nå ligger jeg i senga og ser på Istid 1, utrolig lenge siden jeg har sett den og digger å se på sånne "barnefilmer" eller hva jeg skal kalle det så var det jo en grei film og se før jeg sover, hehe. Mene værtfall mandag i morgen, ny dag ny uke. Bare 5 dager på skolen så er det høstferie, jippi !

Men spør noen spørsmål i spørsmålsrunden min her:  http://karopine.blogg.no/1285531859_liten_sprsmlsrunde.html

Og gå inn på denne linken til modekungen.se og ta en titt: http://www.modekungen.se/index.php?aff=karopine

You guys make my day so more happier : )
Karoline

Liten spørsmålsrunde

Tenkte at jeg kanskje skulle ha en bitte liten spørsmålsrunde bare til i morgen en gang liksom. Så vis det er noe dere lurer på så kan dere spørre nå så svarer jeg kanskje på videoblogg i morgen. 

Noe du lurer på ?

Karoline

Små deler av min søndag:

Små deler av min søndag går som regelt ut på:

- Fikser og lakker neglene mine

- Tar hårkur

- Renser fjeset mitt ordentlig siden søndag er dagen jeg går uten sminke og huden min får hvilt seg (den greia som er på bilde er ikke sånn jeg bruker til å rense fjeset men fant ikke den ordentlige så tok bare bilde av den)

- Bruker dagen til å sitte foran datan og geeke

- Sitter også en god del foran den firkantige boksen med switcher`n i hånda og glor

- Ser på datoen og kalenderen og håper på det skal gå to dager tilbake sånn at helga kan begynne på nytt

- Tar masse random bilder dagen !

Søndager er alltid en kjedelig dag.. ingen ting å gjøre eller noe så da er det den dagen man bruker på å gjøre ting man ellers ikke gjør i uka kanskje?..hmm
Hva gjør du på en søndag : ) ?

Karoline

Photo; My pink calculator

Karoline

Kommentere på din blogg?

Har egentlig skrevet et langt innlegg to ganger nå men finner ut at det blir så teit at jeg bare gjør det så her enkelt. -Vis du vil at jeg skal ta en tur innom bloggen din så legg igjen en kommentar så kanskje jeg kommenterer mer enn en kommentar på bloggen din -you never know- så vil du ha en kommentar av meg så legg igjen en kommentar hos meg først : )

( Nice bilde, ikksant?..haha. Det er bare tull)

Karoline

*Ja fint greit, takk for at dere kom*

Hei alle sammen, nesten sånn at jeg er inn igjen i bloggingen men vet ikke helt. Kanskje jeg ikke får lyst til å blogge igjen i morgen men i såfall. Idag har jeg vært på senteret med Vanessa og så kjøpte jeg egentlig ikke så mye, skulle ha vist det til dere med glemte tingene hjemme hos Vanessa siden vi dro på UNG. Og i såfall skulle jeg kjøre båten hjem med broren min etter han var ferdig på jobb så fikk bare vært på ung i 10 minutter eller noe og så når selve greia begynte og en mann begynte å snakke så måtte jeg gå og da hadde det liksom bare gått 2 minutt så går meg, Vanessa og Therese ut og han bare foran alle: Ja fint greit, takk for at dere kom ..!  Det var pinlig, men tror det var mest pinlig for Vanessa og Therese som skulle gå inn igjen ettersom de bare skulle følge meg rett ut liksom men jaja.

Sitter akkurat nå med varme ovnen min bare noen cm unna senga og varmer meg siden er så sinsykt kald + har spist en rute med melkesjokolade som jeg fikk av broren min. Snakker vi mye hær! EN RUTE. *Lørdagsgodt!*

Vil du se innkjøpene mine fra idag i morgen eller noe når jeg får hentet de ?

Karoline

3 nye mascaraer

Tenkte jeg bare skulle skrive et bitte lite innlegg nå, har fått 3 nye mascaraer av mamma idag så har derfor ikke prøvd de men legger ut bilde, navn og viser de bare til dere.

Altså alle 3 stykkene.

.1. Clarins mascara, aldri hørt eller sett den før. Designet på den var ganske kjedelig egentlig men formen på mascaraen var ganske sånn god å holde i eller hvordan jeg skal klare å forklare det. Børsten var ganske liten og de små kostene var korte, kjukke og så nærme hverandre og det liker jeg ikke helt men den kan jo være god.

.2. Extra-volume collagene mascaraen, den har jeg sett et par millioner ganger på tv hvor jeg har hatt lyst til å prøve den. Utseende på den var jo helt ok, den var egentlig ganske liten forholdt til hva den ser ut som på tv. Børsten har det jo vært så mye skryt over men skal ikke si jeg synes den var så veldig mye svinga inn på kosten liksom som de skal ha det til men ellers virka den grei. 

.3. False lash effect mascaraen, den har jeg fra før av bare det er ikke sånn blå ring rundt men det er sikkert bare designet de har gjort litt forandring på. Synes ikke denne mascaraen er så vanvittig god men det må være mine øyevipper den ikke helt er ment for siden alle andre synes den er så bra men jeg bruker skikkelig lang tid med å få den på og jeg må helst bruke en annen mascara under. Kosten er jo ganske tykk og korte små buster på, den funker jo liksom.

Har du noen av disse ?

Karoline

Liten oppdatering - HELG

Egentlig er ikke blogg lysten på topp i dag heller men tenkte jeg bare skulle slenge inn et innlegg til dere og holde dere litt oppdaterte.

Idag er det endelig helg og jeg skal ingen ting.. skal noe i morgen, skal på senteret med Vanessa da. Og så på skolen de siste dagene så har det vært ganske greit liksom. Har egentlig et par videoer jeg skulle slenge inn til dere men gidder ikke akkurat nå så de kommer seinere en gang.

Men det var den lange oppdateringen, så nå blogges vi seinere : )

Karoline

Blogg humør = null

Dere skjønner sikkert at jeg ikke akkurat er i noe blogg humør, pleier vanligvis og blogge med en gang jeg kommer inn døra hjemme men i dag og i går har jeg ikke vært i noe blogg humør så vi blogges når jeg får lyst faktisk.

( mitt super kule bilde som jeg tok i dag når jeg egentlig hadde tenkt til å blogge men heller gikk og satt meg foran tven - min nest beste elektroniske venn )

Karoline

Ingen blogging idag

Orker ikke blogge idag faktisk, er sulten trøtt og øyene mine er nærmest klistret igjen..livet er hardt vet dere : )

Karoline

Spill + Sang

Okei, den matte leksa jeg skulle gjøre blei nok ikke noe av siden jeg begynte å spiller ROBOT UNICORN ATTACK og da jeg først er i gang spiller jeg veldig lenge.. og nå er jeg sliten (av å spille?..nei) og vurderer å gå å legge meg. Klarte nesten ikke stå opp i dag tidlig så.. / Sitter og hører på musikk på youtube og jeg har funnet mange nye sanger av ALL TIME LOW som er kjempe braè, så vis dere er ute etter noen nye sanger burde dere søke på de og høre gjennom så finner dere garantert noen dere liker. Men vi blogges,strømmen på datan går mot slutten så må løpe opp å finne laderen!

Anbefaler sangen og spillet !

Karoline

Ser på Greys Anatomy

Sovet nesten hele dagen igjen og nå sitter jeg her og er ikke trøtt i det hele tatt.. sitter og ser på greys anatomy og egentlig bare leser blogger jeg ikke har fått lest siden jeg har sovet. Har ikke fått gjort lekser heller, eller jo fikk gjort engelsken med mye hjelp av "google oversetter" ehm. Men ellers så må jeg få gjort matte leksa som er til i morgen men finner ikke sånn helsikes passer eller hva det heter og jeg må ha det! Men nå er straks reklamen over og greys anatomy begynner så blogges.

Ser du på Greys Anatomy ?

Karoline

Tommel ned for lekser!

Hjemme endelig, har ikke så mye og skrive og orker ikke skrive masse kjedelig bullshit til dere så dere ikke skal gidde å lese så ja.. skal begynne på leksene (tommel ned)

Nice bilde ikkesant.. neida men vi blogges.

Karoline

Hardt liv.. døgnrytmen min !

Når jeg kommer hjem fra skolen så er det første jeg tenker "data"! Og så etter det er det å sove, det er ingen ting som er så deilig enn å sove etter skolen og bare krølle seg inn i en ball under dyna og lukke øynene. Det som er så stress er at døgnrytmen min er snudd opp ned. Nå er jeg våken og kommer nok til å sitte på dataen et par timer til før jeg legger meg og prøver å sove og ligger å stirrer i taket heller før jeg sovner i 03.00 tia.. og da er det jo bare 3 timer til jeg skal opp igjen. Hadde jeg ikke måtte stå opp hver dag pga skolen så hadde jeg ikke trengt å sove på dagen heller. Så værtfall, de sove stundene mine på dagen går ut over mye tid som jeg kaster vekk..akkurat nå har jeg kastet vekk 5 timer eller noe som jeg kunne brukt på LEKSER som var meninga! Men hær sitter jeg altså, og holder på med lekser. "Meget gøy.."

-Work with words... hater det!


- Den dagen jeg var hos Vanessa og sjekka ut det nye huset de sitt : )

Flere som pleier å "ta seg en liten lur" når de kommer hjem fra skolen?

Karoline

Dagens leser spørsmål

1. Ja det kan jeg, det er et bilde som er tatt i sommer tror jeg. Gadd ikke gå ut i regnet nå og ta nytt bilde når jeg allerede hadde ett.

2. De har jeg kjøpt på Glitter for 129kr tror jeg det var for 1 år siden. Tror faktisk de har de på Glitter enda vis jeg ikke tar helt feil.

3. En fin sang som jeg hører på for tiden er LIFEHOUSE - YOU AND ME

4. Det jeg skal i dag er å gjøre masse masse lekser !


Vis noen har noen flere spørsmål til meg så svarer jeg gjerne på de

Karoline

"Flom nesten :O"

Vis det hadde regnet litt mere nå hadde jeg sett på det som flom ( tull ), men herregud det regner jo så mye og dunker på vinduet mitt at glasset snart sprekker og det kommer inn!

Kom hjem for en god halv time siden og da jeg kom inn døren og så meg i speilet lignet jeg atter en gang på en druknet katt.. hater regn. Det er unødvendig ( piss preik ), det kunne regnet på nattan og vært sol-overskya eller noe sånn på dagen men ikke regn når folk er ute og trør rundt om kring og ikke alle tenker på paraply !  

( To bilder av meg og Ida som jeg tok i dag på vei til butikken, et når det regner og et av vårullene jeg sitter og spiser nå )

Er det "full flom" der du bor?

Karoline

Topplisten - Stjal denne

av http://anybanany.com/ "Hvordan komme på topplista" og det verste av alt er jo at det er sant!


Det er ting du må gjøre for å komme på topplista og vis ikke det er bloggere som gjør sånn er det enten gravide - paradise hotel folk - dumme - bimboer - videoblogger og framstiller seg som et brød folk. Det er rart med det egentlig, men det er jo vi bloggere som gjør at sånne folk kommer på topplisten. Vi liker og lese om sånn.
Men ville bare dele den med dere siden synes at anybanany skrev den så utrolig bra og at det er jo sånn man leser hos toppliste bloggerne. http://anybanany.com har en kjempe bra blogg så dere som ikke leser den eller har vært innom burde gjøre det! )

Karoline

Hot or Not - Canada Goose jakke

HOT OR NOT?


Jeg skal snart kjøpe meg ny vinterjakke og da har jeg sinsykt lyst på sånn Canada Goose jakke  siden de er så fine, men de skal vist være noe sykt dyre så tror jeg bare skal kjøpe sånn fake versjon av den siden den er helt lik vis jeg ikke tar helt feil. Men jeg synes værtfall at Canada Goose jakka er HOT !

Karoline

Nesten ekko i rommet mitt nå

Gud å godt det var å våkne til et rom som var ryddig, jeg kan se hele gulvet mitt nå nesten. Når jeg snakker er det nesten EKKO i rommet !

Våknet for ikke så utrolig lenge siden, en time eller noe og da har jeg bare ligget i senga med dataen på fanget og lest blogger osv.

Har ikke så veldig mye og blogge om som dere sikkert skjønner, kommer sikkert bare til å ligge hjemme i senga i hele dag og kjede meg som vanlig på en søndag.. søndager er dritt.

(Jeg ante ikke hva jeg skulle legge ut bilde av så jeg tok bare et bilde av gulvet mitt som er "så sinsykt fint"..)

Karoline


http://www.modekungen.se/index.php?aff=karopine

Videoblogg - Ida random

Legger ut en videoblogg av Ida som jeg filmet på skolen på fredag (tror jeg det var), den er bare helt random men ganske så komisk egentlig (for meg er den det) så dere som vil se den,se den. Dere som ikke vil, la vær!
Bare for å dele det med dere:
-Bråket i begynnelsen er fra klasserommet som det blir spilt veldig voldelig musikk, haha LOL
-Jeg har dødsfin latter
-JEG får latterkrampe hver gang jeg ser det derre: Det er ikke lov til å hate jøder fordi da får man ...blablabla xD
-Ida snakker så mye BULLSHIT at det er ikke mulig, hihi
-På den dassen vi filmer tilbringer vi vel mere tid innepå enn i klasserommet?
-IDA IS IN THE MOOD !
video:ida p skolen
Så du hele ?
Karoline

FØR - ETTER (rommet mitt)

Endelig ferdig med å rydde, før kunne man jo ikke gå på rommet uten å gå på noe og nå er det så deilig at jeg bare kan trykke hvor som helst uten å tenkte på om jeg trøkker på noe som kan knuse eller sånn. Men værtfall tok noen før og etter bilder som jeg tenkte jeg skulle vise dere:

FØR:

ETTER:Hærregud å mye bedre det ser ut nå altså, ikke lenge før det ligger masse på gulvet igjen garantert men skal prøve å holde det så lenge som mulig rydda. Skal også snart få ny seng på rommet og sånn så da skal jeg vel omublere og da skal rommet mitt se fint ut fordi det er ikke så veldig fint nå (selvom det er ryddig)

Synes jeg har vært skikkelig flink, synes ikke du :D ?

Karoline

Rydder faktisk

Heisann, dårlig oppdatering på bloggen idag også men jeg er alene hjemme og da bruker jeg sjangsen til å rydde rommet mitt som er helt bomba. Liker å rydde når det ikke er noen rundt meg da jeg kan spille musikk så høyt jeg bare vil og synge med. Har rydda og støvsugd halve rommet (eller nesten halve rommet, brukt mange timer på bare en krok av rommet og har veldig mye igjen så får bare sette i gang) Dere får sikkert se bilder etterpå hvor flink jeg har vært, hehe.

Karoline

Blogger i din kommune

Får to dager siden tror jeg det var så fant jeg den lille boksen: Finn bloggere i din kommune. Og da valgte jeg jo selvfølgelig Lillesand og da kom den opp: Mest populære bloggere i Lillesand da og det var jo drit stilig siden der sto jo mitt blogg navn. TØFT ! Det er vel sikkert flere enn bare meg som har lagt merke til den og vis du ikke har lagt merke til det burde du ta en titt fordi kanskje du står på lista, hvem vet?.


Har du lagt merke til den lista?

Er du med på den lista for populære bloggere i din kommune ?

Karoline

X-faktor, kjapt innlegg!

Lite blogging for tiden nå men har grunner, idag er grunnen at jeg kom hjem - rakk og poke alle som jeg skulle poke på facebook - gå ned og ut døren igjen og på vei til Lillesand. Surra egentlig bare rund med mamma og sånn så dro vi hjem igjen så er planen at jeg skal reise til Vanessa i 21.00 tiden men har ikke fått snakket med henne på noen timer så må ringe til henne straks (etter jeg har spist). Men nå ser jeg på X-faktor og vil følge med på det og ikke blogge så snakkes : )


Flere som ser på X-Faktor ?

Karoline

Home - vært med Vanessa idag

Hei alle sammen, sorry for ingen blogging men har vært på skolen og så tok jeg bussen rett til Lillesand og møtte Vanessa. De har flyttet så fikk se den nye leiligheten de sin som jeg digga, likte meg skikkelig godt der. Men orker ikke skrive så veldig mye mer siden er litt trøtt så vi blogges folkens + tok et par bilder i dag hos Vanessa som ligger på hennes kamera så de kommer kanskje i morgen vis jeg får tid til å legge de ut.

Skal jeg legge ut bildene fra idag men Vanessa, imorgen?

Karoline

Sovna på web xD

I sta så var jeg så utrolig trøtt at jeg krøp sammen i fosterstilling under dyna og tenkte jeg skulle ta meg en liten lur liksom, så hadde jeg glemt jeg hadde webcam samtale med en og når jeg våkner igjen etter en time eller noe har jeg fått et bilde hvor jeg lå å sov (glemte og lagre det og bare lukka hele msn i full fart der for å få fjerna bilde). Fysøren det var pinlig og se jeg ligge der som en annen tulling og sove men værtfall, tenkte jeg skulle demonstrere (?) hvordan det skjedde. Haha, bare fordi jeg hadde lite å gjøre nå nettopp.

-Ligger og drømmer om hester med vinger og horn i pannen ( alle skjønner tegninga eller ) og aner fred og ingen fare og tror neppe jeg blir sett på !

-Men neida, våkner av alle msn lydene som kom og forstyrret drømmen min og alle enhjørningene mine som surret seg inn i en svart sky og datt ned på bakken og faktisk døde! STAKKARS SMÅ HESTER (Jauda Karoline..ellers er alt bra?) Og ser det fine bilde av meg selv som jeg faktisk ikke forstod hva var først. 

-Og når det går opp for meg hva det var bilde av..synes jeg det var dødspinlig. Så nå er den en dùd der ute som sitter og ser på sove bilde av meg (top hemmelig navn..neida)

Var ikke min lille bilde serie fin :D ?

Karoline

Modekungen.se

For egentlig mange måneder siden ble jeg sponset av modekungen.se men gadd ikke legge ut noe link dere osv så har jeg bare glemt det vekk men gjør det nå ( det er på vei opp en banner på siden min med link til modekunge.se) . Vil dere skal trykke på denne linken her http://www.modekungen.se/index.php?aff=karopine og ta en titt på siden deres og alt det fine de har. De har masse stilig og digger over halvparten av tingene de selger der. Så vis du aldri har vært inne på modekungen.se og sett burde dere gjøre det nå!

Litt av det de har på siden sin:Synes dere det modekungen.se har er fint?

Noen gang kjøpt noe derfra?

Karoline

Hardt liv jeg har !

Hjemme igjen og ligger i senga og ser på Two and a half man, livet mitt er booooring! Dag ut og dag inn gjør jeg det samme.. står opp-går på skolen-kommer hjem-setter meg på pcen og geeker-legger meg og sånn fortsetter det om å om igjen.

Idag regnet det igjen og man kommer hjem og ser ut som en drukna katt..

Har mye og tenke på som jeg må få gjort, og rommet mitt som jeg tilbringer meste parten av tiden min på gjør det ikke lettere når det er så sinsykt rotete! HARDT LIV JEG HAR liksom.

Ser utrolig deilig ut på bilde når jeg går i regnet, men tenkte det får bare være sånn siden jeg legger så skjeldent ut bilder jeg har tatt samme dag i det siste liksom så..

Karoline

Tidlig kveld på meg jah..

Ligget og sovet i et par timer nå og våkner med at jeg er så varm at jeg holder på å dø.. skal bare ta av meg genseren, ta vekk sminka og legge igjen så blogges vi i morgene. Snakkes !

Tidlig kveld på meg føler jeg, daue trøtt og det er bare tirsdag..H E L P

Karoline

Rosa-Lilla barberhøvel dingseboms

Når mamma kom hjem i sta hadde hun vært på Clas Ohlson og kjøpt noe greier så hadde hun jo selvfølgelig tenkt på meg også når hun var der og sett en barberhøvel pakke som du fikk med tre blader ekstra, en mappe og det er en sånn høvel ting på andre siden ( husker ikke akkurat nå hva det heter men den rister og det er til bikini linja..hva søren heter det? ) og det beste av alt det var rosa og lilla. Kjempe søte farger. Så hun kjøpte den til meg da, så nå har jeg ordentlig greier hær og ikke sånn billig bullshit som du kjøper på europris (eksempel). Den kostet rundt 200-300kr tror jeg det var. Men ville bare vise dere den for den var jo litt søt liksom (barberhøvel-søt? haha)

Var den ikke litt stilig : ), haha ?

Karoline

TRAGUS PIERCING

Jeg digger piercinger og synes de fleste plassene folk har piercinger er stilige. Jeg har en selv i overleppa som alle sikker har sett og hatt den siden jul engang. Og jeg vil(skal) ta i tunga om ikke så alt for lenge og så vil jeg ha i øret og da viste jeg ikke hvordan jeg skulle forklare det så viser heller bilde ( det heter TRAGUS PIERCING bare sånn info ) :


Synes det ser så drit stilig ut og har så utrolig lyst på sånn men det virker så helsikes vondt så vet ikke om jeg tørr og ta der men siden det er så mange jeg har sett som har der og har overlevd så hva er sannsynligheten for at jeg skal daua av å ta sånn. Men så er det det at jeg har sinsykt liten sånn greie (den du tar piercingen i, aner ikke hva det heter) og så lurer jeg på om det liksom går ann å ta i den på meg siden den er så sinsykt liten, haha. Men samma det, jeg lurer på:

Er det noen som har sånn som vet om det gjør drit vondt eller om det er som å ta helt vanlig i øret?

-Syns du det er stilig eller stygt ?

Karoline 

Dere kommenterer lite - Stem på hva jeg kan ha mere av på min blogg.

Dere kommenterer på bloggen min så sinsykt lite for tiden det er pisse kjedelig og det som gjør at jeg vil blogge er jo responsen jeg får på bloggen min altså alle kommentarene deres osv og når dere ikke gidder å legge igjen en kommentar når dere er innom gjør det at jeg får maximalt lite lyst til å blogge. Hadde egentlig ikke tenkt til å ta det opp med dere men gjør det nå fordi jeg skriver innlegg på innlegg men NO COMMENTS ! Blogger jeg så sinsykt dårlig at dere ikke gidder å kommentere eller hva er det? Så nå tenkte jeg at dere kunne kommentere hva dere ville ha mere av på min blogg ( dere kan stemme og se forslag nedenfor ) sånn at den blir bra nok for dere til å kommentere en gang i blandt fordi jeg vet at det er mange mange som jeg kjenner som er innom hver dag og ser på bloggen min men fanken meg ingen som gidder og kommentere og heller sier det face to face til meg liksom. Vil ha respons på bloggen min heller, ikke face to face siden synes faktisk at det av å til er litt pinlig når noen sier noe om bloggen min til meg ( dum ja men jeg kan ikke noe for det )

Så altså, hva vil du ha mere av på min blogg ( stem ) ?

Hva vil dere ha mer av på bloggen min?

View Results
Create a Blog Poll

Karoline

Drukna jo nesten i regnet !

Hjemme fra skolen endelig, sitter bare og geeker data og tenkte jeg skulle blogge litt. Idag på skolen så hadde vi gym i de to siste timene og det var kjempe deilig vær og alt helt til klokka var rundt 01.00. Meg og Pia satt og så på alle andre ha gym og så lå vi på et bord og så opp i himmelen på skyene og snakka. Mega koselig helt til de mørkeste skyene du kan tenke deg kom frem og det begynte og regne.. vi kunne ikke gå før alle andre hadde gått og da vi gikk begynte det å hølje ned som bare det som når vi kom opp i gym garderoben stoppa det akkurat men det hjalp ikke oss noe når vi allerede så ut som to druknede katter der vi kom inn. Men tok noen bilder så kan jo legge de ut selv om de er piss dårlige.


Bilde blei opp ned siden jeg tok det opp ned vis dere skjønner, orket ikke stresse med å snu det.

Og så litt random bilder, dere skjønner sikkert ikke det ene bilde men det som er mørkt er liksom skyer og sånn. Hadde på negativ på mobilen når jeg tok bilde så.

Karoline

Kjappe meg !

Hei alle sammen, er på vei til å trø på meg en genser og gå ut døra straks men måtte bare blogge først siden jeg egentlig hadde litt god tid idag. Sitter og ser på min tredje episode av Two and a half man nå på morgenene, ser alltid tre episoder før jeg drar hjemme fra. Men i såfall.. tirsdag - ny dag - lang dag - mange dager til helg ! Må kjappe meg hær egentlig så jeg rekker og pusse tennen også, men isåfall tror ikke det kommer noe innlegg på et par timers siden skal mest sannsynlig stikke til Lillesand I THINK så får bare se hva som skjer men må løpe som bare det så snakkes !

(Random bilde, I <3 DENT -rosa- haha, jeg er søt ! -.-)

Karoline

Pakken innholdte:

Skreiv et innlegg i sta etter jeg kom hjem fra skolen at jeg hadde fått en pakke i posten og nå skal jeg vise dere hva det er som var inni den. Jeg ble sponset av tryckdig for ikke så altfor lenge siden og jeg kunne lage meg en egen dagbok-kalender aktig greie som ble super stilig. Jeg likte den faktisk kjempe godt og kommer til å bruke den men ikke før i 2011 siden hadde vist tatt feil.. skulle ha 2010 men ble 2011, men det gjør ingen ting. Kan jeg bare glede meg til å bruke den etter jul liksom, haha. Annbefaler dere å ta en titt innom siden deres:  http://www.tryckdig.se og design en egen sånnen og bestill den! Kjempestilige var de. ( Tok 10 dager før jeg fikk den, vet folk som har ventet mye lengre på den så var fornøyd med leveringen egentlig )


Sånn ser forsiden min ut.Den har sånn beskyttelse foran som er ganske grei å ha der.


Litt info osv, og tror jeg skal lime inn et bilde av meg selv der som det er helt hvit.<3 BILDER <3


Sånn ser det ut inni den.

Stilig eller hva :DHva synes du om den?

Har du sånn ?

Karoline

PAKKE I POSTEN

Hei alle sammen, hjemme fra skolen og når jeg hentet posten så var det en pakke til meg der. Kommer ikke til å fortelle hva som er inni den før jeg kommer hjem for jeg er på vei til Lillesand så i mellom tiden kan dere gjette dere frem til hva dere tror er inni den !
Karoline

Natta alle sammen : )

Natta alle sammen, må bare skrive sånn kjapt innlegg siden pappa hadde egentlig tatt av nette men så gikk jeg og tok det på igjen bare for å kunne skrive et siste innlegg til dere i dag siden jeg synes det er koselig. Men i såfall, i morgen er det ny dag - ny uke - mandag... hater mandager. Imorgen har jeg egentlig ingen planer, skal kanskje til Evje en tur etter skolen og vis ikke det så skal jeg hjelpe et par folk med bloggene sine og gjøre lekser..blir funfun!
Men vi blogges i morgen siden føler at nette straks er av og jeg ikke får postet dette innlegget til dere : )

( Haha, bare fordi jeg er normal. Lagg i senga til broren min og så ut av vinduet og tok noen bilder og så tenkte jeg at jeg skulle ta et mega deilig bilde av meg som jeg kunne legge ut til dere og sånn ble det )
NATTA ?
Karoline 

Photo; I hate bees, but this one is so cute <3


Karoline

BEIN / FOT BILDER ? xD

Jeg har egentlig ingenting og blogge om derfor jeg bare kommer med sånn kjedelig innlegg nå. Ligger bare i senga og slapper helt av og ser gjennom bilder på pcen og noe som jeg ser hele tiden er bein/fot bilder? det er et-to bilder hær og der og tilsammen har jeg funnet et par millioner bilder av beinene til folk og mine egene. Det er sånn at når jeg kjeder meg så tar jeg bilder av mine egene bein liksom og blir fornøyd med bilde, ikke spør meg hvorfor men bein bilder blir alltid perfekte. Bare se hær: Det er en god del bilder som dere ser, haha. Kunne lagt inn enda fler hadde jeg gidde men tok så lang tid. 
Tar du også bilder av beina dine når du kjeder deg sånn som meg eller tar du bilde av noe annet?
(Jeg har bein-fatich LOL)
Karoline

Vinneren av konkurransen ble:

Jeg har trekt vinneren av konkurransen og den som vant ble:

-Alle lappene jeg skrev på og det var 32 stykk.


-Alle lappene i en liten boks.


-Trekte en lapp.


-Og den som vant ble altså http://onediary.blogg.no/

Gratulerer til deg og jeg kontakter deg på mail : ) 
Karoline

Konkurransen - siste sjangs!

Siste sjangs for å være med i konkurransen jeg har på bloggen nå så vis du vil bli med så meld deg på hær: http://karopine.blogg.no/1283869754_konkurransemeld_deg_p.html . Trekker vinneren i kveld eller i morgen. 

Karoline

TAAHM - FFF

Fant ut jeg bare skal ligge resten av dagen i senga ( overdriver litt ) og skal se på Two and a half man sesongene som jeg egentlig har sett før men kan se de igjen og kose meg med French Fries og Fanta. Men varer sikkert ikke lenge før jeg finner ut at det er kjedelig og går ned.. 

Two and a half man - TAAHM . French Fries / Fanta - FFF . 

Karoline

Ingen ting å gjøre idag.

FØRST: Har sinsykt vondt i tommelen enda etter igår når jeg klemte den i bil døra, utrolig nok knakk ikke negla. ( dere som kjenner meg vet jeg er litt stolt over at jeg har så lange negler men det er siden jeg har bitt negler fra jeg var liten og jeg sluttet i 5-7 klasse, gikk litt opp å ned skjønner dere ) 

H
ei alle sammen, vært våken en time eller noe men har ikke gidda og blogge enda siden blogg lysten min er ikke så stor. Det regner og blåser og er drit stygt vær altså og jeg ligger enda i senga og bare glor rundt og prøver å tenke ut noe jeg kan gjøre idag. Skjer så sinsykt lite fortiden så jeg føler jeg ikke har en dritt og blogge om og det blir bare mega kjedelige innlegg men jaja, det har sikkert noe og si med den "perioden" i livet mitt jeg er inni nå... er så sur,irritert og lei og vil helst når det er skole bare ligget pakket unger dyna hjemme osv og vil helst være i fred fra alt og alle. Og sier de noe galt så...så får jeg små klikk utbrudd.. Men samma det, orker ikke skrive vidre på et mega kjedelig innlegg. 

( Gammelt random bilde siden jeg ikke har tatt noen nye ) 
Hva skal du i dag? 
Karoline

tommelen i bildøra..

Hei alle sammen, lite blogging i dag og i går men jeg er fortsatt litt sur-irritert og lei av så mye men det går faktisk bedre i dag. Men i såfall har altså ikke oppdata til dere fordi jeg kom hjem klokka 15.00 og kom inn døra - gikk på do - og ut i båten igjen. Vi skulle kjøre broren min på jobb og hente pappa og så har vi vært i Søgne i mange timer så er jeg endelig hjemme. 

- DAGENS VIKTIGE HENDELSE: Jeg klemte tommelen i bil døra så har skikkelig vondt. 
( Gammelt bilde, orka ikke ta noe akkurat nå. ) Men skal spise så håper jeg det blir bedre blogging på meg snart..
Karoline

Sur, lei og irritert!

Min dag i stikk ord:
- Skolen idag
- Hadde to helt UTROLIG kjedelige tysk timer
- Gikk til butikken i lang fri og meg, Pia, Sissel og Ida fikk veps etter oss så vi løp rundt som gale
- Tok bussen til Lillesand med Kaja og Ida hvor alle gikk hver for oss
- Møtte Vanessa
- Var hos henne i knapt 3-5 minutt før jeg ble henta
- Hun skulle følge meg til Kiwi og så skjedde det plutselig så mye på en gang at vi holdt på å bli på kjørt
- Satt i en fckings lang kø i byen i 1 time nesten
- Søgne
- Kom hjem

Sorry men er så lei, sur og irritert akkurat nå at jeg holder på å klikke. Det skjer så alt for mye akkurat nå og det er lenge siden jeg har fått klikket ordentlig ut at hodet mitt nesten sprenges, for å si det sånn så har jeg drit kort lunte for tia..!

( Random bilde fra vinteren når meg og Ida var ute og ridde, et bilde jeg ikke ville dele med dere da fordi.. ja.. dere ser hvordan jeg ser ut ikkesant. Men nå driter jeg fult i det. - Følelsene mine er ikke akkurat sånn i dag som de er på bildet ) 

Flere som har sånne dager? 
Karoline

Random TANKER

- Får ikke til naturfagen... faen så irritert
- Glor utover rommet mitt og tenker bare: HÆRREGUD!
- Hva skal jeg gå med i morgen ? 
- Vi har tysk og naturfag i morgen, for noe dritt.
- Hva skjer til helga ? 
- Lyst på Oboy egentlig : ) 
- POKE IN MY <3 (facebook)
- Så mye jeg egentlig tenker på når jeg sitter på datan ?, 

( må forklare bilde, prøvde å komme meg opp på komoden på en rar måte så ser jeg bare det blinker mot slutten så lager mitt standar fjes - nederste bilde faila jeg også med å komme opp så det blei fint fjes der også ) 

Har jeg litt random tanker eller ? haha
Karoline

Hater naturfag !

Jeg hater naturfag, det er noe dritt sier jeg bare. Forsøk - gasser - oppgaver - skrive rapport osv osv... drit kjedelig rett og slett. Og akkurat nå sitter jeg hær og skal til å gjøre leksene som er til fredag i naturfag og skjønner fanken ikke en dritt. Blir så forbanna når jeg ikke kan ting og ikke forstår noe og får mest lyst til å klappe boka i tryne på noen nå helst. Men tror jeg stopper her fordi har fått ut litt raseri på bloggen og kan ikke få ut alt fordi det blir en del å lese for dere.
NATURFAG IN MY <3 nooot 


Koser meg...

Liker du naturfag ? 

Karoline

Minner om konkurransen!

Minner dere på konkurransen jeg har på bloggen min nå, ikke lenge igjen før jeg trekker en vinnere tror jeg. 

( DU KAN IKKE MELDE DEG PÅ I DETTE INNLEGGET ) 

Har du meld deg på ? 
Karoline

PAKKE I POSTEN

Hei alle sammen, hjemme fra skolen for en halv time siden eller noe og når jeg henta posten var det en pakke der. Ikke så veldig stor men nok til at jeg blei kjempe glad for at den var til meg. Pakken var fra www.everydayminerals.com og jeg har altså blitt sponset av de. Har ikke testet produktene enda så kan ikke si noe om de men jeg kommer sikkert til å gjøre det snart. Det som var inni pakken var dette: 


Er du sponset av noen ? 
Karoline

TURBAN - HOT OR NOT ?

Noe som jeg har sett i det siste folk har gått med i byen eller på blogger osv er TURBAN, og de fleste har vel fått med seg at Julia Nyland går med sånn og hun passer det faktisk og det ser jo stilig ut på henne. Men på andre som jeg har sett ser det ikke ut på og jeg skjønner ikke at de kan trøkke noe sånt på haue sitt men vis de vil gå med det så same shit for me men jeg hadde fanken ikke stappa det på mitt hode. Så jeg synes garantert at det er NOT og det er bare min mening og dere kan ha deres mening. Det er sikkert flere enn Julia Nyland som passer det men ikke til det jeg har sett så langt,hehe.  Men hva er din mening om TURBAN? HOT OR NOT ?
( Bilde av Julia Nyland med sin Turban, hun har flere også og passer det ) 
Karoline

Trøtt og sulten..

Ligget og sovet til akkurat 20.00 og vil sove enda mer men må holde meg våken siden mamma kommer snart hjem så sitter og venter på hun skal komme hjem med mat til oss så vi kan kose oss litt. Ligget og sovet i noen timer så tviler på jeg får sove til kvelden så kjapt. Imorgen har jeg nok planlagt og dra til Lillesand til Vanessa og skal hjelpe de med å pakke og litt sånn siden de skal flytte eller så skal jeg spør mamma om vi kan dra på senteret siden har hatt lyst til å dra på senteret i noen uker nå og men kommer meg fanken aldri dit ! Så får bare se hva som skjer i morgen.. men er så trøtt at jeg tror jeg har bomma på mange bokstaver i dette innlegget så får vel ta en sjekk før jeg legger det ut så vi blogges.

Karoline

KONKURRANSE-meld deg på!

Jeg bestemte meg for at jeg skulle ha en konkurranse på bloggen min nå siden jeg tenkte at det var så lenge siden, at jeg kunne ha en nå. Jeg spørte www.headweb.com om sponsing som jeg kunne ha gleda av selv og som dere kunne ha gleda av sånn at jeg kunne ha en konkurranse og dele med dere. Da fikk jeg tre film koder som jeg kan bruke når jeg velger en film som jeg kan se på fra siden de sin. Har brukt opp en av de tre kodene på filmen Remember Me og den er så fin liksom. Har ikke sett ferdig hele men har 24 timer på meg så må se den før i kveld klokka 20.00 eller noe. 
Men værtfall til konkurranse:


Det du må gjøre for å være med er å kommentere enten bloggen din eller e-post addressen din så er du med. Jo flere ganger du kommenterer jo større sjangs er det for at du vinner. ( Skal skrive alle bloggene eller e-postene på en lapp og trekke ut av en bolle sånn at det blir helt tilfeldig men vis du har kommentert 100 kommentarer så har du jo ganske stor sjangs. ) Vis du lager et innlegg om konkurransen på bloggen din og linker i kommentar feltet sånn at jeg kan se det blir du skrivd opp på en lapp 5 ganger. 
SÅ VIS DU VIL BLI MED ER DET BARE Å KOMMENTERE I VEI, vet ikke helt når konkurransen avsluttes så det kan like godt være i kveld eller om tre dager så bare å følge med. 

Karoline

OTH + kanskje konkurranse ? ..

One Tree Hill tid nå, eller det er pause så tenkte jeg kunne blogge bare kjapt. Jeg vet at det er utrolig kjedelig blogging for tiden og det skal bli bedre med litt mer forskjellige innlegg liksom men ja. Akkurat nå sitter jeg og venter på pause til OTH skal bli ferdig og spiser en toast. Ikke så veldig mye mere og si.. eller at jeg kanskje skal  ha en konkurranse i dag. Er ikke helt sikker så får bare se og dere får følge med : ) Men må begynne med lekser også snart så vi blogges.

( Tulle bilde som jeg tok igår, det eneste som var av meg selv akkurat nå som ikke tok timer og laste opp ) 


( Søtt bilde av Ozzy jeg tok i går også )

Karoline

Mye leksejobbing..

Lite blogging? ja jeg vet. Men faktisk så er det leksene som har tatt hele dagen hær nesten, utrolig nok så gjør jeg de fordi jeg vet jeg må forbedre meg forholdt til i fjor hvor jeg hadde EN GOD DEL fraværs dager og da mener jeg EN GOD DEL! Og jeg hadde bare karakterer 1-2 så i år skal jeg værtfall opp et par hakk, skal prøve. Så da er det en del leksejobbing jeg må gjøre som går kanskje ut over blogginga men det er bedre at det går utover blogginga enn at jeg skal sitte i kassa på Kiwi liksom ( men noen må jo det også ) og med mine karakterer kan jeg sikkert ikke sitte i kassa på Kiwi engang.. Men værtfall, har mye engelsk igjen så vi blogges nok!

( Pys gjør det ikke lett for meg og jobbe akkurat nå derfor tok jeg litt pc tid, hver gang jeg blar om en side eller skriver med blyanten er han der og skal spise og ta alt han kommer over så ja.. ) 

Karoline

OTH and Toast + Oboy

Hjemme fra skolen og er kjempe sliten, skole dagen tok aldri slutt føltes det som. 
Sitter for øyeblikket og ser på One Tree Hill og spiser mitt første måltid for dagen - toast and oboy - namm !
Men nå skal jeg tuste litt på nette en time eller noe så begynne med leksene ( har kjempe mye og gjøre i dag ) 


Pleier du å se på One Tree Hill ?
Karoline

Søndag..skole i morgen

Tull med meg... skole i morgen, gleder meg maximalt lite. Det er bare så sinsykt kjedelig, uke etter uke - dag etter dag.. Og vi har nettopp begynt ! Trodde i noen små sekunder at vi hadde fri i morgen også helt til jeg sjekket kalenderen på mobilen hvor det står at det er den 05.09.10 og det er søndag.. Helga kunne gått vart en dag lenger!

( Årh.. ) 

Flere som gjerne kunne hatt helga litt lengre eller ? 
Karoline

Bilder - perfekt plass

Sa jo jeg skulle ut og ta noen bilder og nå har jeg tatt noen men så blei kameraet mitt fult og jeg gikk inn etter fem minutter eller noe så jeg får legge inn bildene mine på pcen så jeg får plass på kameraet sånn at jeg kan ta mange bilder når jeg har det med meg noen plass. Men derfor blei det værtfall ikke så veldig mange bilder men noen. 

Tommel opp for 30 grader!


Lykta vår som hang i trappa ute helt til den blei så rusta osv å datt ned..


Plenen er klippa så ville ikke bruke skoene mine sånn at de blei grønne ( gjort det før ..noen ganger ) Så derfor blei det ut på sokkene. 


Den skal egentlig stå på en plen eller noe sånn så skal sola lyse på den for at vi skal vite hva klokka er men vår står bare inntil en  trapp i et blomsterbed. 


Og så, veldig viktig! Jeg var kjempe sinna fordi at de vi leier hos kappa ned alle greiene osv på plomme treet vårt i hagen og så lar de stammen stå igjen liksom. Så igår fant jeg ut at det var det perfekte plassen får å sette kameraet når jeg skal ha selvutløser og det blei perfekt høyde osv! 


Så var det tilogmed kutta rett av sånn at kameraet står rett. 


Jadda, hær ser dere. Så står jeg der med fjellet i forskjellige stillinger og gjør meg deilig (IRONI) 

Hva synes du om bildene ? 
Karoline

Ut etterpå og ta bilder

Sykt deilig vær idag så skal straks ut og ta noen bilder tenkte jeg, etter jeg har stelt meg da. Har ikke sånn utrolig mye mer å skrive og si til dere faktisk. Hvert innlegg jeg har blir nesten alltid så langt men dette blei jo rekord kort! Haha, blogges dere : )

( Bilde fra i går når jeg var ute og sparket fotball med bikkja ) 

( Elsker refrenget på sangen, det er så døds fint. Liker alt det andre og men refrenget er så fint liksom xD ) 
Karoline

Lese din blogg ?

Jeg kjeder meg så sinsykt mye akkurat nå og vil derfor lese noen blogger, jeg leser utrolig mange daglig ( rundt 50 stykker har jeg på bloglovin + alle de andre som jeg har som venner ) men det er ikke nok. Så da tenkte jeg at dere kunne skrive under i kommentarfeltet at jeg skal stikke innom bloggen deres eller noe sånn så legger jeg igjen en kommentar der vis dere vil.

Skal jeg ta en tur innom bloggen din : ) ?
Karoline

SMINKEVIDEO

Hei alle sammen, nå før jeg dro å handla så filmet jeg inn hvordan jeg sminket meg. Det blei med det sugene webcammen jeg har siden får ikke til det helsikes videokameraet, irriterer meg grønn. Men isåfall, jeg redigerte den kjapt før jeg skulle inn til Lillesand med mamma så sorry for at dere så vidt får med dere teksten og at det blei så "rask".

Men værtfall hær kom den videoen jeg lovte dere og det er bare sånn vanlig kjedelig enkel video hvor jeg viser hvordan jeg sminker meg hver dag når jeg går på skolen osv.
+ + + LYDEN FUNKA IKKE ! ( viktig og få med )  OG jeg ser ikke ut på håret siden jeg skal ta fri fra rettetanga en stund nå siden jeg mister så mye hår at nå kan jeg ta gjennom håret mitt og det er like mye som jeg samla opp på hårbørsten etter en månedstid.

Karoline

Vårruller og blablablah

Heisann folkens, nå skal jeg til å lage vårruller ( lage? HAHA som om jeg kan det.. steike de i ovnen heter det, men vis jeg kunne ha laget vårruller på ekte så hadde jeg spist det MORGEN-MIDDAG-KVELD ) Men skal værtfall til å steike det så skal jeg nyte de etterpå men det er bare sånn bullshit vårruller fra rema1000 egentlig.. de på kina resturanger er så sinsykt mye bedre. Men nok om det, straks kommer sminkevideoen. Den er ikke noe spesiell men den kommer værtfall, bare så dere vet det dere som spørte. 

Daffe klær i dag - DC genser som er like svært som et telt. Plass til 5, noen som joiner? haha - Nike joggebukse som er værdens beste bukse.
Liker du vårruller ? 
Karoline

Dårlig start på morgenen

Særiøst å forbanna jeg er nå, god start på en lørdag. Lagg meg ikke før 04.30 i går eller noe og så våkner jeg nå for fem minutter siden av en katt som løper gal rundt i rommet ditt og ut. Og så lagg jeg meg igjen så kom han inn igjen og begynte og gnåle. Så jeg reise meg opp forbanna som jeg var og plutselig kjenner den vonde lukta... Dere kan tenke dere, den lille knotten der har fanken meg gjort fra seg på rommet mitt og jeg klokka 07.00-08.00 på morgenene skal plukke opp katte dritt. Fyfader å sur jeg er akkurat nå. Vinduet står på vidt gap og jeg har parfymert rundt i hele rommet og  jeg får nesten puste problemer med plandingen av en billig puma parfyme og en Ajax ( første jeg fant ) Men det får bare være sånn for alt er bedre nå enn det det var !

- Og få lagt ut et innlegg nå tok sykt lang tid, har sitte og venta i 20 minutter eller noe. RART
Noen som er våkne nå?
Karoline

Planlegger - fryser på tææsaane !

Jeg fikk den kvikk lunsj melkesjokoladen som jeg hadde så lyst på i sta "stort happy face"!

Sitter og tenker på planene for i morgen, må finne ut av noe og få gjort noe. Noen ting jeg tenkte og gjøre:
- Sørlandssenteret 
- Være med mamma og pappa vis de skal noe
- Rydde ut av hele rommet mitt og gjøre det helt tomt og sette inn en og en ting osv, ta ut masse dritt som bare er i veien og sånn og bare få det til å se bedre ut enn det det gjør nå! 
- Bare slappe av ( gjort det siden tirsdag så frista ikke så ) 
- Geeke data osv og finne ut av det videokameraet så jeg kan lage videoblogg til dere

Så jeg har masse idèer så får bare se hva det blir til i morgen. 

+ Må bare dele det med dere men jeg fryser beinene av meg! Sitter hær med tre par sokker på meg, ytterste laget er ull sokker så hær prøver jeg å få varme i tærne og oppover. 

( Små bein med de tre par lagene med sokker, yeah ) 
Karoline

Lyst på ..

Jeg sitter her og har kjempe lyst på sørlands chips (den gule) og kvikk lunsj melkesjokoladen noe så helt sinsykt ( sikler jo nærmest )  ! 
Vil ha det mens jeg skal sitte og se på xfactor etterpå når det begynner, kose tid med mamma "you know liss" : ) haha, blogges folkens. ( Skal ringe til pappa og spør om han kan kjøpe noe til meg ) 
Liker dere sørlands chips og kvikk lunsj melkesjokoladen?
Karoline

Musikk + + +

Ingen skole på meg i dag heller.. så jeg ligger i senga med datan på fanget og laster ned en hel hau av sanger. Jeg piss kjeder meg og vil mest av alt i hele værden være på senteret akkurat nå siden har ikke vært der på evigheter og det er sant ! ( Eller var der og kjøpte en mcflurry på McDonalds men det gjelder ikke siden gikk ikke rundt og shoppa liksom, var bare rett inn og ut igjen liksom ) Så skal se om jeg er bedre til i morgen og kan få med meg mamma da og tusle litt. 
Har ikke sånn mega mye mer å fortelle dere liksom siden det skjer ikke så mye akkurat.. 

Eller jo, fremover har jeg blitt sponset av noen forskjellige steder så kan være det blir noe konkurranser og sånn så det er bare å følge med å vente på at det skal komme noe : ) 

( Random bilde + tre sanger ) 


Karoline

Videokameraet..

Hei alle sammen, lite blogging siden jeg har så utrolig vondt i hode enda menmen.. Den sminkevideoen som jeg sa jeg skulle få laget til dere skulle jeg begynne på i sta og så fant jeg fram videokameraet som mamma fikk til jul og aldri bruker og spørte henne om jeg kunne låne det og hun bare: ja bare ta det liksom. Siden ingen andre bruker det så kunne jeg bare bruke det. Og isåfall så skulle jeg begynne å filme i sta liksom men så tenkte jeg jo selvfølgelig at jeg burde prøve først og se om jeg fikk det inn på datan siden det er ikke noe kabel der som du kan bruke fra kameraet og plugge i pcen men det er minnekort og plate i det liksom. Men så værtfall så filmet jeg osv og så går det ikke ann å få det inn på pcen... det går bare ann å ta bilde med det ( utrolig dårlige bilder ) og legge inn liksom så må finne ut mer av det og sånn så kanskje det kommer imorgen da. Hadde jo fra starten av tenkt til å bruke webben men den er så dårlig at jeg vil bruke kameraet sånn at det blir bra. Så jeg filmer ikke før jeg finner ut av hvordan jeg kan legge det inn på dataen! Så til da, får dere bare vente ; ) 

Sånn ser det ut, ikke noe sånn nymoderne akkurat men det funker dødsbra.
( bortsett fra at jeg ikke funker så bra når det gjelder å legge det inn på dataen! ) 

Har du videokamera?
Karoline

Hode mitt sprenges.

Helt bokstavelig talt. 3 dagen med vond i hode så det holder, og igår trodde jeg at jeg var så heldig at det hadde gått vekk men neida..våkner 06.00 og skal lage videoblogg til dere men orker rett å slett ikke siden vil bare sove så hode verken går vekk. Jeg hater når det er sånn at jeg har vondt i hode i flere dager, har vært hos legen og alt og han sjekket om jeg hadde migrene. Og da var det først at jeg ikke hadde det, så plutselig hadde jeg det og nå har jeg det ikke igjen så. Men tror sterkt at jeg ikke har det altså. Har hatt sånne migrene tabelleter men de tør jeg ikke ta etter at jeg har tatt de 3 ganger før og 2 av de 3 gangene har det begynt og ise i hele hode som gjør så ufattelig vondt at jeg begynner å grine. Men så går jeg på noen sterke Ibux (600mg)som hjelper av å til, det går sånn opp å ned og akkurat nå hjelper de meg fanken ikke en dritt! Så skal ned og finne meg noen Paracet så blogges vi sikkert senere idag. ( Skal prøve vis hodeverken går vekk å lage den videobloggen jeg snakket om. Skal få det til i løpet av noen dager værtfall! )

( Det er fanken så fint ute nå når sola er på vei opp.. vil ikke ligge hjemme..faen ass )


Karoline

Skal prøve å få til en sminke video i morgen.

Jeg kjenner at i morgen er jeg klar for skolen igjen, har vært syk i to dager og det har vært pisse kjedelig. Sove-Sove-Sove ! Men til det jeg egentlig skulle skrive om i innlegget var at, i morgen så skal jeg jo på skolen mest sannsynlig og da sminker jeg meg jo. Så har jeg helt siden jeg fikk bloggen for 1-2 år siden sakt jeg skal lage sminke video og i morgen tidlig skal jeg altså prøve å få laget en til dere siden jeg får spørsmål om sminke video av å til. Så den kommer sikkert i morgen kveld eller noe siden skal finne på noe med Vanessa etter skolen i morgen. Men da vet dere det, det kommer en sminke video snart !

Karoline

Hot or Not - piercing i tunga.

Hei alle sammen, har spørt dere om dette før men det er utrolig lenge siden og da hadde jeg ikke sånn amazing mange lesere liksom. Så jeg spør igjen fordi jeg lurer, og jeg skal ta det selv en eller annen gang (tror jeg)
Er det: Hot or Not men piercing i tunga? 
( Meg som tok bilde av Elise når hun var hos meg i helga ) 
Karoline

Enda syk..

Jeg er enda syk så det blir lite blogging idag også. Kjeder meg så utrolig mye så jeg sitter og ser på episoder med Cougar Town som er ganske gøy egentlig : ) men vi blogges siden vil ikke at dere skal synes bloggen min er så sinsykt kjedelig med bare masse blablabla lese greier som er pisse uintressangt !

( Random bilde men en fin sang ) 
Karoline

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits