september 2011

Innkjøp 30.09.11

I dag har jeg endelig kjøpt meg ny jakke, eller faktisk to stykker. En høstjakke som jeg kan gå med fremover til det blir skikkelig kaldt ute med frost å hele pakka. Og en vinterjakke jeg skal gå med helt til snøen er borte igjen. Tenkte bare å vise dere bilder av dem nå så blir jeg ferdig med det, men må bare få sagt at det ble veldig dårlige bilder hvor fargene blir helt annerledes enn virkeligheten. Men altså, dere får jo sikkert bilder av jakkene senere når jeg går med dem en gang liksom så da får dere bare vente på det hvis dere vil ha bedre bilde! 

(Pakke i posten, innlegg senere. LMS, intersport og platekompaniet pose!) 

Vinterjakken min. Jeg blir værtfall sett når jeg går rundt med denne. Tenkte denne jakken kom til å bli super bra siden den matcher med vinterbuksa mi :-) 

Høstjakken min, stygg farge på bilde. Ikke sånn i virkeligheten. 

Og "Pirates of the Caribbean" til meg og broren min som skulle se den sammen. <3 studentkorte mitt som gjorde at filmen kostet meg 79kr.
- Hva synes du? 

10 random things about me

- Jeg hater å ta buss! Jeg hater det fordi jeg blir så stressa, ja faktisk. Tenker hvor jeg skal sitte, hvem kommer på, kommer noen å skal sitte med meg, hvor skal jeg av, funker stoppe greia, kommer jeg til å henge meg fast når jeg går av bussen, stopper bussen eller stopper den ikke, har jeg penger, har jeg mistet noe. Osv osv. Ja alt dette får jeg ut av å sitte på en enkel buss. 

- Jeg er en liten tall-frak. Jeg kan ikke stoppe på tall nr 27 foreksempel, det må være 25 eller 30. Eller foreksempel lyden på tven, den må være 20 å ikke 22 eller et annet eksempel. Cash king på facebook, der kan jeg ikke stoppe på 44 spins. Jeg må trykke 4 spins til sånn at den står på 40 til neste gang jeg kommer inn. Og enda en jeg kom på, hvis en mappe på datan min inneholder 122 bilder sletter jeg to for å få 120. Gjør jeg ikke det med tall så tenker jeg på det helt til jeg endrer det. 

- Jeg powernapper MINST en gang om dagen, hver dag.                                  (Her powernapper jeg å pysen, vi rørte oss bare en gang i løpet av en film på 57minutter) 

- Jeg er også en sokke freak! Aldri i livet om noen ser meg med røde sokker til svart bukse og svart genser. Eller grønne sokker til hvit genser og jeans bukse. Enten er sokkene mine svarte eller så er de helt hvite. Så for å ikke ha noe problem med sokke valget på morgenen har jeg nesten bare hvite sokker. (På skolen går vi med sko hele dagen uten å ta dem av, å uansett at jeg vet det at ingen ser sokkene mine er det en big deal hele greia og det har alltid vært det.) 

- Q-tips er jeg avgengig av, det er litt sykt men jeg bruker MINST 4 om dagen. To til søling av mascara og to til ørene. Vet at det ikke er bra å bruke det hver dag i ørene men jeg klarer ikke la vær, tanken på at jeg ikke skulle ha gjort det en dag hadde aldri kommet ut av hodet mitt. (Q-tips er noe du finner over alt på rommet mitt, det er strødd rundt om kring)

- Strikk på høyre armen, hver eneste dag. Kan ikke huske en dag jeg har gått uten. Og her kommer matche greia inn igjen. Det må være svart eller hvit så det passer til alt. Men jeg går altid med strikk på armen fordi jeg tenker jeg kan få bruk for det men tro meg, jeg gjør ikke det. Etter alle årene har jeg aldri vært i nøden å måtte bruke det. 

- Kontroll freak er jeg også. Rører noen tingene mine og bare løfter det opp å setter det ned igjen kan du banne på jeg er der og flytter omså bare 0,0001 millimeter på den. 

- Fra slutten av September til begynnelsen av Mars sover jeg i genser. En genser som er vel XL tror jeg og det er så utrolig digg. Elsker å sove i den siden jeg kan krype sammen i foster stilling inni den siden den er så stor. Har dyne over også siden det er så kaldt. Sokker der i mot, aldri! Du finner det ikke på beina mine når jeg sover uansett hvor mange minus grader det er. 

- Ett ord jeg hater er "Gadgets". Jeg takler bare ikke når folk sier det. Hvis du ikke vet hva det betyr, google it. Det sies ikke sånn som det skrives (almost), det hadde ikke gidd mye mening hvis det gjorde det egentlig. Enkelt å greit, ett ord jeg ikke liker. 

- Jeg liker ikke bein-føtter-fotan hvordan man sier det. Det er bare ekkelt. Ja altså big deal liksom, men jeg synes bare det er ekkelt og i tillegg hvis du ser på de så er de skikkelig stygge. Det fins ingen som er fine. Tær, blææh

Det var 10 random things about me, dere tror sikkert jeg er sånn halvsprøparanoidfreak nå men det får dere bare tro.
Jeg er care :-) 

Er du lik meg på noen av disse tingene? 

Movie and popcorn time at school

Nå sitter jeg på skolen og ser på film sammen med Ann-Cecilie og Jorild. Vi er bare tre stykker på skolen i dag fordi alle andre er ute i utplassering og vi tre begynner ikke før etter høstferien. Vi har bare chillet i hele dag, vært på data, vært på butikken, spist, og sett på film altså. Med popcorn! Woho, fun day fun life. (Her er litt bilder fra akkurat nå)
Produkter jeg har bestilt fra ELF

17 september bestilte jeg min første pakke fra ELF når de hadde 50% på alle produktene dem selger. Da var det ikke så mye å velge mellom siden alt var nesten utsolgt så jeg kjøpte bare bitte litt. Venter enda på pakken og den skal være kommet i morgen mest sannsynlig så det gleder jeg meg til. Kommer jo selvfølgelig å vise det jeg får her på bloggen og tenkte at jeg kanskje skulle gjøre det på en video. Men altså, jeg har tittet litt på ELF i dag også og så de hadde fått inn en del neglelakker osv som jeg hadde lyst på så jeg bestilte like godt en ny pakke. Så da venter jeg på to stykk nå. Får sikkert ikke den sist bestilte før i høstferien eller noe. Men kommer værtfall til å legge ut alt jeg får her på bloggen og kanskje filme begge pakkene på video. Føler det er litt gøyere å se det på video enn bare et blogginnlegg som blir evig langt. -Men nå skal jeg føne håret, tenkte bare å oppdatere litt ;-) 


Har du noen gang bestilt noe fra ELF? 
Noe å anbefale eller ikke anbefale?

Lørdag

Heisann! Nå har jeg vært våken siden kl 07.40 sirka og gjort ingenting.. Skal prøve å få dratt med meg mamma på senteret en tur for å starte letingen etter årets jakke. Mamma gruer seg like mye vært år. Jeg er skikkelig kresen og da mener jeg skikkelig kresen! Det ender alltid med at jeg er piss sur, mamma er piss sur og jeg tar en jakke jeg ikke vil ha sånn at det blir en ett-års-jakke som jeg kaster året etterpå. 
Ellers må jeg bare beklage for liten oppdatering som noen maser om, men det er ikke så mye som skjer. Jeg er på skolen eller hjemme "Thats it". Spennende. Men skal bli bedre men det blir jo kjedelig for dere å bare få et bilde men heihei på hvis dere skjønner. Men skal prøve å bli bedre! Lover ingenting ;-)

1DHA bilder

Litt bilder fra 1DHA som jeg har tatt. Gått 5 uker på skolen nå og det eneste som skjer er at vi maler firkanter eller tegner krakker. Kjedelig.. ellers når vi har våre "små men mange" pauser er det mye latter og morro ting som skjer. Og ellers etter det, mye data (facebook - cash king og bil spill) -Hva som skjer fram over er at mandagen etter høst ferien er det ut i praksis på meg. Da skal jeg jobbe på Maja`s drop in i byen sammen med Ann Cecilie og Camilla. Det ser jeg fram til å gleder meg til. 

Men meningen med innlegget var egentlig bare å vise dere noen bilder fra skolen. Det er så utrolig mange bilder så valgte å gjøre dem små og under her bare skrive litt om de hvis noen lurer på noe. 
Meg og Benedicte i matte timen - Meg og Ann Cecilie picture walk around boring time - Nikulas birthday suprise - Jorild geeker data sammen med meg og Malen som ikke er på bilde - Meg og Ann Cecilie i byen på leting etter utplassering - Suprise things for Nikulas - Jorild, meg og Ann Cecilie - Boring time again - Ann Cecilie leter etter bøkene - Meg og Ann Cecilie ligger på gulvet med krakkene over oss - Tull på tavla - Ruller på gulvet med krakker i full latter - Ta bilde foran postbilen før han duden kommer tilbake - Klatre inn av vinduet - Postmannen is back - Bilde på lasteplanen - Krakke tegningen min - Jorild og Charlotte 
MYE GØY OG KOS, SER FREM TIL
SÅ MYE MER!

I LOVE THAT FEELING

If you don`t live for something, you`ll die for nothing

VIDEOBLOGG - Forslag til MÅ GJØRE video

Endelig er jeg ferdig med å redigere videoen, har holdt på i mange timer nå.. mange timer for bare 2 minutter. Den skulle egentlig kommet ut samme dag som den ble filmet (onsdag) men det kommer altid noe i veien for at det skal skje å så nå tenkte jeg at jeg bare måtte gjøre det sånn at jeg ikke bare ikke gadd i det hele tatt. Hadde værtfall ikke hatt tid til å gjøre det til uka fordi da har jeg 3 prøver og masse anna som skjer så... Den er værtfall ferdig og det er det som teller! 

Hadde jeg tatt vekk alt tullet i videoen og bare hatt det som den egentlig handler om bare med, hadde videoen kanskje vart i bare 20 sekund så det er mye tull å latter i videoen. Vi hadde ikke planlagt noe å som dere sikkert fikk med dere var det spontant gjort (som vi nevner et par ganger) og derfor sitter vi å små diskuterer i filmen. Vittig egentlig. Vi hadde det værtfall gøy en god stund når vi holdt på med dette for å få det best mulig. ENJOY ;-)  (ta høyest mulig kvalitet)
Så, noen forslag til hva vi kan gjøre på vår "MÅ GJØRE VIDEO"

STREETSTYLE

Kjøpte vel dette for en uke siden nå tror jeg og skulle egentlig legge ut et innlegg om det men sein som jeg er, kommer det ikke før nå. STREETSTYLE er et blad om blogging, at det er mer enn bare teknologi. Bladet inneholder intervjuer med kjente bloggere, mote, tips, idèer og kan kanskje hjelpe deg i å bli en bedre blogger. Dette bladet synes jeg var egentlig ganske bra siden det er om en ting jeg gjør selv og bruker noe av tiden min på. Dette "bloggmagasinet" skal jeg fortsette og kjøpe og de som ikke har kjøpt det burde det. Det koster 29kr for første bladet som er ingenting nesten så da burde alle sjekke ut bladet for å sjekke om de liker det. Jeg kjøpte det å likte det.  - Har du kjøpt det ? I såfall, likte du det ? Mening. 

På skolen (snart video)

I går skulle jeg egentlig blogge litt mere enn hva jeg egentlig har gjort i de siste dagene (som er ingenting) men etter jeg hadde postet første innlegg og etter en stundt begynte med det andre, klarte jeg å powernappe et par timer til kl var rundt 00.40 så der forsvant den dagen. Lå å ventet på bilde opplastingen skulle bli ferdig så wops var jeg borteborteborte...

Akkurat nå sitter jeg på skolen og holder på med en tegne oppgave og har to timer med chill foran meg..Woho, har ikke så mye mere å si men tenkte å legge ut to bilder fra når Kaja var hos meg. Ingen av bildene ble sånn ekstremt fine siden det blåste så mye osv men jaja. Var værtfall døds koselig å ha henne på besøk. Kaja sin blogg!
Vi laget også en video men den er ikke ferdig redigert enda men skal prøve å få lagt den ut så fort jeg kan. Så følg med :-)


Gårsdagens innkjøp 150911

I går var jeg og Kaja en snar tur innom senteret for å lete etter en film vi kunne se på til kvelden og når vi ikke fant noe spennende brukte jeg heller pengene mine på litt andre små ting. 

90210 sesong 2, endelig kom den ut ! (299 eller 399, husker ikke helt. Platekompaniet)

Bh fra H&M - 129kr

Og en hvit Basic topp fra BikBok til 49kr

Hva synes du? Ikke så mye å skryte av men vet dere liker å se innkjøp osv så da kommer det ut uansett hvor lite/mye det er ;-) 

New shoes

Tycks?

Kaos i hodet

Det skjer ting i hodet mitt og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal tenkte. Tenke riktig tenke galt, følelsene mine er plutselig snudd på. Jeg vil bare ikke tenkte på de tingene som har kommet opp i hodet mitt helt uten vidre. Bruker dagene mine etter skolen til å sove og hvile meg for å lade opp for ny dag som kommer. - Jeg er her, bloggen er her og jeg skal ingen vei. Bare mindre oppdateringer kanskje. 

INNKJØP - 05.september.2011

Innkjøpet fra i går kommer nå.
1 - Genser fra Bikbok til 149kr (brukte 50% lappen min, kostet egentlig 299) 
2 - Bukse fra Bikbok til 79kr
3 - Genser fra Bikbok til 79kr
4 og 5 - Tragus Piercinger fra Frk.Luck til 150 for to stk. Begge er sølv farget.
-Hva synes du om innkjøpet mitt? 

Ikke helt bra i dag heller

Føler meg ikke sånn mega bra i dag heller og er jævla irritert akkurat nå fordi jeg hadde skrevet det lange innlegget og lagt inn bilde og alt så bestemte siden seg for å like godt bli kryssa ut. Det eneste som ble igjen på innlegget var første halvlinjen. Så da driter jeg like godt i alt og bare lukker bloggen sånn som dette, byebye -sura

By-dag på leting etter ...

Jeg er så utrolig sliten i både hode å bein etter en lang dag. Begynte med at jeg var på skolen under en time før jeg stakk til byen med Ann-Cecilie og Camilla. Måtte fikse noen papirer før vi kunne dra ut å spør etter utplasseringsplasser. Vi gikk omtrent innom ALLE frisørsalongene som er i byen og har sjekket ut de tre som er på senteret men neida, meg og Ann-Cecilie må bare sitte å venter på telefon fra folk som har lovt de skal ringe oss opp igjen. Motsetning til Camilla som fikk ja med en gang der hun gikk.. gjett om det irriterte meg eller. 
Vi gikk et par timer i byen værtfall så tok de bussen hjem og jeg ventet på at mamma og resten skulle komme å hente meg. Endte med at jeg satt og glodde rundt meg på buss-stoppe i et par timer.  Når jeg endelig ble hentet dro vi opp på senteret og jeg fikk handlet meg noe på Bikbok. (Tenkte å vise dere i eget innlegg etterpå.) Så værtfall, her ligger jeg. Migrenen min holder på å slå inn og voksesmertene i beina kommer å går. (Må bare si det, men hva f*** er vitsen med vokse smerter? jeg har det OFTE og det er så sykt vondt. Jeg er 1.64 og har gjort meg fortjent til noen cm høyere etter all smerten i bena mine de siste måndene!)
Er trøtt og vet jeg må gå i dusjen..men legger inn bilder fra dagen først. Gidder ikke love dere at dere får bilder i morgen for da får dere de ikke.  

(Første gang jeg legger ut helt uredigerte bilder, pleier altid ta omså å bare beskjere litt på bilder men whatever, slite. Maby dere får vente med innkjøpet til i morgen. Mest sannsynlig. -vet dere er glad i meg, pusspuss)

Ann-Cecilie og med, (jeg er stygg..)

Ann-Cecilie og litt av Camilla

Chille dag - ny uke i morgen..

I dag har jeg bare hatt chille dag i senga med frustrerte fruer foran meg. I morgen er det ny uke med skole, jeg er lei allerede. Men ser litt positivt på det når vi bare skal være på skolen til rundt 11 sirka. Stikker til byen etter det for å finne utplasserings plass. Forhåpentligvis må jeg ikke løpe rundt hele byen for å få et ja. Skal se om jeg tar med meg speilrefleksen for å få tatt litt bilder men låver ingenting. Men nå skal jeg gjøre et par ting klar til i morgen så jeg ikke må gjøre det når jeg våkner. Har dårlig nok tid på meg når jeg først står opp! Byebye 

Black and White - my room

Akkurat nå holder jeg på å rydde rommet mitt, igjen. Jeg gjør det hver helg, sist helg var det under senga som fikk gjennomgå og denne gangen er det bordet mitt med alle kurvene og smykkene osv. Kaster det jeg ikke vil ha osv. Skal prøve å få gjort hele rommet men sånn det ser ut til nå, blir det nok en helg til eller to. Den dagen rommet mitt er helt "perfekt" skal jeg vise dere det. Har prøvd å kvitte meg litt med barnslighetene og få et mer normalt ryddig rom med orden. Men nå holder jeg på å skrive en time lang lese innlegg om rommet mitt, å dere går sikkert lei for jeg gjør det samme i vært innlegg så. Avslutter her.
"I SMELL..FOOD" -3 black and white bilder av meg, synes? PIERCINGENE MINE

ADVARSEL: LANGT INNLEGG!
Det er utrolig mange som har vært innom bloggen min og lagt igjen en kommentar å altså spørt meg om piercingene mine og om jeg kan fortelle litt om dem osv, så da tenkte jeg å gjøre det. 


MONROE:
Den første jeg tok var monroe piercingen. Den tok jeg første gang selv hjemme med en øredobb som jeg bare presset gjennom leppa. Det var ikke spesielt vondt akkurat. Det gjorde jeg 10.November 2009 da var jeg 14 år gammel, og hvorfor jeg gjorde det selv første gangen var fordi jeg ikke fikk lov av foreldrene mine. Jeg sa ofte at jeg kom bare til å ta selv men det mente de jeg aldri kom til å gjøre. Så for å bevise dem at jeg tørte å gjøre det, gjorde jeg det. Jeg hadde bare piercingen til dagen etterpå siden jeg gikk rundt med en øredobb i leppa og den ble for kort når leppa hovnet opp. Det er ikke mye den hovner opp men nok til at øredobben var for trang for leppa. 
Etter det maste jeg om å få lov til å gå å ta ordentlig hos et studio i byen å mamma og pappa hadde forandret mening sånn halvveis, i tillegg så passet det meg. Så 19.Desember 2009 dro vi til byen og tok hos Frk Luck (som er i Kr.sand), det var årets første julegave :-) Det kostet 500kr og for dere som ikke vet det tok de med nål. Det gjør de med alle piercinger på studioer. Blødde bittelitt og hovnet litt opp, men det var borte 2 dager etterpå. Jeg måtte rense med pyrisept i 5 uker tror jeg det var, men sluttet lenge før. Men anbefaler alle å rense det så lenge man skal, kan jo være man kan få noe betennelse greier i det. Kunne bytte når jeg ville så det var ikke noe spesiell lang tids greie jeg måtte gå med den jeg tok med. 

Her er bilde fra første gangen jeg tok hvor den er litt lengre oppe enn andre gangen jeg tok hvor den var litt lengre nede. Den er på samme side begge gangene men webcam bilde som snur seg. (Hærregud jeg var liten, eh-he)
Bilde fra hvordan den ser ut nå finner dere overalt på bloggen så gidder ikke legge inn et unødvendig bilde. 

-Jeg har jeg arr fra første gangen jeg tok, den er rett over den ordentlige. Mikroskopisk hvit prikk ingen ser untatt meg. - Nærmer seg 2år gammel og selv om den er så gammel så gror den enda igjen hvis jeg går med den ute (tar under en time før jeg må presse den gjennom på nytt) Altså bare på innersiden den gror igjen. 


TUNGA:
Den andre jeg tok var tunge piercingen, den 4.Januar 2011 når jeg var 15 år gammel. Den tok jeg hos Tatto-Terje (som også er i Kr.sand) og kostet meg 250kr. (På bilde er den hoven og sånn var jeg i 3-4 dager)

Denne fikk jeg egentlig ikke lov til å ta av pappa siden han sa det ødelagg tennene osv, blablabla.. mamma brydde seg ikke om jeg tok. Maste utrolig lenge og fikk egentlig ikke lov men 4 januar når skolen begynte dro jeg til byen og ringte til pappa å sa jeg skulle ta og måtte nok spør et par tusen ganger over telefonen og gi noen løfter før jeg kunne gå å ta. Det var ikke vondt i det hele tatt, det eneste som var vondt var når jeg hadde den sakseaktige-tanga over tunga og han "kløyp" sammen hardt. Alt var over på få minuetter og jeg blødde bittelitt. Hovnet opp etter en time og McDonalds burgeren jeg begynte på, kunne jeg bare glemme. Levde 3-4 dager på suppe og luft! Måtte skylde munnen etter vær gang jeg spiste eller bare 3 ganger om dagen men corsodyl. Det må man gjøre i 3 uker men stoppa kanskje etter en. Men altså, følg tiden som dem sier. Kan være man kan få betennelse eller andre greier hvis man ikke skylder med corsodyl. 
Husker ikke helt hvor lang tid det tok før jeg byttet piercingen men det var ikke så lang tid det gikk. Stanga er så utrolig lang siden tunga hover jo opp og den er ikke særlig god å tygge på så tror alle bytter veldig kjapt. 

(Første bilde er med den stangen jeg tok med og det andre bilde er av hvor lang jeg byttet til.) 

Og anbefaler til alle at de kjøper sånne plastikk kuler eller akryl piercinger fordi de ikke ødelegger tennene like mye som ståljerngreiene. Og kjøp på Ebay, BILLIG BILLIG BILLIG ! Har over 130 piercinger derfra.

Min piercing er ganske fint plassert oppe men under tunga så er den kommet litt skjeiv men bryr meg ikke særlig. Tror kanskje den skal være sånn pga blodåra som går på midten av tunga. Og en ting til, husker jeg fikk et spørsmål om man må ta den ut når man skal til tannlegen foreksempel og svaret er nei det må du ikke. Den kommer ikke i veien. (Spørte tannlegen sist jeg var der, hihi) 


TRAGUS:
Den tredje og aller siste piercingene jeg har tatt er tragus piercingen. Den tok jeg 2.Mai 2011, 16 år gammel. Den tok jeg også hos Tatto-Terje og betalte 300kr for.

Gidder ikke ta bilde av den på nytt så bruker bare bilde jeg tok første gangen, ørebilde<3

Denne dro jeg bare til byen å tok, ingen foreldre nektings greier her. Det er i øret så so what, og etter alle piercingene har det vært helt ok etterpå så. Denne har vært den eneste som var vond? det var liksom to greier som hun damen måtte gjennom og for å være helt ærlig vet jeg ikke helt om jeg ville tatt om igjen hvis den jeg har nå skjedde noe med. Men altså, det er fra person til person, kjenner 5 stk som har sånn og ingen merket noe så det er nok bare meg. Den hovnet ikke opp som jeg husker, tror ikke det gjør det med øre. Og om jeg blødde, bittelitt -ingenting. Måtte rense det i 2-4 uker men sløve meg, atter en gang, stoppet etter 1 uke. Ikke gjør det, rens så lenge du får beskjed om. Og jeg kunne bytte når jeg ville. 


-Så fikk jeg også et spørsmål jeg tenkte og ta for alle piercingene, om jeg angrer på noen og svarer er nja. Jeg angrer litt på Monroe piercingen siden det kommer til å bli kjempe stygt med hull/arr i leppa den dagen jeg tar den ut. Bryr meg ikke så veldig om de andre når jeg tar de ut for de er liksom ikke i "fjeset". Tunga skal jeg jo ikke vise til noen og øre er ikke noe man ser hele tiden og legger merk til så..ja.
-Har jeg lyst på flere? Jepp, men vet ikke enda hvor men skal nok ta en snart. 

Og bare en liten ting, HUSK: Kok alle piercingene før du stapper de inn der de skal være. Du vet aldri hva du kan få hvis du ikke gjør det. Jeg kan godt innrømme jeg er sløv å gjøre det med tungepiercingene men ikke de to andre plassene. 

Nå tror ikke det var så veldig mye mer å få med om piercingene. Hvis det er noe du lurer på, spør i vei så svarer jeg selvfølgelig :-) Håper dere som lurte på ting og om jeg kunne fortelle om piercingene ble fornøyde, dette tok tid!

Endelig helg - Ben & Jerry`s

Endelig helg igjen, dagene er så lange når man går på skolen og helgene er så alt for korte når man har fri. 

Planene mine for helgen er egentlig ingen ting eller kanskje så skal meg og mamma surre rundt i morgen og da stikker jeg kanskje innom frisøren og klipper meg. Hadde egentlig time på tirsdag men da var jeg hjemme å var syk så da ble det ingen frisør time på meg. Kunne jo ha klippet meg etter tirsdagen når jeg ble frisk men ville ikke gjøre det for jeg kom på vi skulle ta skolebilder og da ville jeg ha lengst mulig hår på bildene. 

Så ja.. ellers skjer det ingenting spennende i mitt liv. Jeg sitter å spiser Ben&Jerry`s isen min<3 sånn i nuet
- rask avslutning, byebye - Liker du Ben&Jerry`s? hvilken synes du i såfall er best? Min konklusjon: Brownie!

Ja jeg er søt

Mine neste innkjøp -liste-

Tenkte å legge ut bilde av en liten liste over ting jeg har tenkt til å kjøpe. Husker jeg lagg ut en for en stund siden og etter bare en uke var alt bortsett fra en ting kjøpt. Kanskje dere har noe av det samme og vil kommentere noe om det eller har lyst på det samme. Dette var værtfall bare noe jeg lagde kjapt på 2 minutter. Men værtfall, en del hårprodukter, stuff fra ELF (tok bare 4 random ting) og til sist Spiral krølltanga fra makestyle. Dette skal stipendet mitt gå bittelitte til ;-) 

Plussplusspluss, må ikke glemme. Sko å jakke skal stå på listen men har enda ikke funnet meg en jakke så hadde ikke noe bilde å bruke og sko har jeg sånn halvveis funnet men ikke funnet bilde av. Sååååå

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits