oktober 2010

07 Day

A photo of yourself, not taken by you.
(Vanessa som har tatt det av meg og det var det første bildet jeg fant som ikke jeg hadde tatt selv. Så det funker fett dette da.)
Karoline

Nesten ferdig med designet

Sorry for at det er så dårlig blogging men er syk og ligger bare å sover hele tiden nesten og når jeg ikke sover og er på pcen så fikser jeg på designet mitt. Er ikke ferdig enda men skal prøve og få det ferdig innen i morgen eller noe sånn. Skal ha en header med bilde av meg selv på så den som er nå er bare midlertidlig.
Holder på å lage KATEGORIER og jeg har jo bare de tre stykkene: 30 Days, Blogg, VIDEOBLOGGER. Så holder jeg på å gå gjennom alle innleggene mine osv får å gå alle videoene inn på en kategori så det er sykt stress men det er vel vert det når jeg er ferdig.
Men værtfall, fant designet på bloggen tescho.se og tusen takk til katrinekri.blogg.no som hjelper meg med å redigere litt på det. Men nå skal jeg fortsette litt før jeg antageligvis sovner igjen for hundretusende gang i dag..

(random bilde: Pia, Sissel, Per, Kaja & Meg)
Hva synes dere om det nye designet så langt :) ?
Karoline

Bloggen er under oppussing

Like før jeg dør her, mener det. Rett før jeg går i koma pga pusteproblemer. Har så sinsykt tett nesa (intressangt) og aner ikke hva jeg skal gjøre for at det skal forsvinne. Kommer nok til å være sånn til i morgen også, for noe dritt. Og så reiser mamma til Sarpsborg"?" i morgen tidlig mest sannsynlig så må jeg være hjemme ALENE med pappa og broren min. Kan jo like godt bare havne i koma først som sist og være sånn i en uke til mamma er tilbake. 
Men værtfall, holder på å skal få laget nytt design så vis det er litt kaos innpå her så er det derfor. BLOGGEN ER UNDER OPPUSSING !

Karoline

SYK - fancyyyy tannbørste!

Sitter her med papir trykka langt opp i nesa for å få den til å stoppe å renne, har helt vilt vondt i hode, hoster & nyser og alt i ett. Det er sånn hver gang jeg har sovet hos Vanessa så det er noe jeg ikke tåler hos henne. Merket det etter en halv time når jeg kom til henne at jeg begynte å få vondt i halsen som at den hovner opp og i dag tidlig var det så vondt å svelge at jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre. Etter jeg ble hentet 11 så ble jeg litt bedre og bedre etterhvert og nå så har jeg ikke så fryktelig vondt i halsen som i dag tidlig. Jeg klikker delux vis jeg er sånn her enda på mandag fordi da går jeg ikke på skolen og jeg har så mye fravær at jeg ikke vet hvordan det kommer til å gå med meg på vidregående.. my life is sometimes too hard for me! 

Må særiøst vise dere den nye tannbørsten min, den er sykt fancyyy! 
Haha, svart og hvit og så er det merke med ON/OFF. STILIG !!!
(Først var jeg på Kiwi og leita etter DEN PERFEKTE tannbørsten men fant den ikke. Tok ut alle tannbørstene i hylla og var som en liten unge som skulle ha AKKURAT DEN tannbørsten liksom og når den ikke var der ble jeg sint og gikk ned på rema1000  og begynte og leite etter en spesiell en der men fant den ikke så da ble det denne som er på bildet. Men den var jo tøff da så er fornøyd)
Stilig tannbørste, ikkesant?
Karoline

06 Day

A photograph of yourself without makeup

(tok bare et bilde jeg har brukt på bloggen før)
Karoline

05 Day

A photograph of yourself two years ago

Karoline

Pakke i posten 301010

Henta en pakke i dag på posten som var fra Nelly.com som jeg bestilte for litt under en uke siden tror jeg det var. Gidder ikke skrive så mye så her er det jeg kjøpte bare.

Pakken.


2 Pieces boxere som kosta 29 per.


Konad Special Polish 65kr.


Sånn tights strømpebukse aktig greie, 24kr.


Øredobber 19kr.


Genser 99kr.

Er sykt usikker på den egentlig, vet ikke om jeg skal sende den tilbake eller ei siden den kommer ikke til å være hvit særlig lenge med meg + fasongen på den var litt snål så får se hva jeg gjør.

Hva synes du om det jeg kjøpte?
Karoline

Gave !

Igår dro jeg til Vanessa og sov der så har ikke fått blogget noe. Ei som heter Therese satt barnevakt under der Vanessa bor så vi gikk ned til henne og så på film og litt sånn og ellers så gjorde vi ikke så mye mer. Hadde ikke sett Vanessa på en måned så det var jo så mye vi hadde å prate om så meste parten av tiden gikk til det da. Så idag tidlig klokka 11 ble jeg hentet og skulle egentlig hjem men neida, mamma og de finner ut vi skal vente til broren min var ferdig på jobb klokka 20.00 så vi var på Birkeland en tur og på sørlandssenteret og spiste og var en tur i Søgne. Og har hentet en pakke i dag som jeg skal vise dere etterpå i et annet innlegg som kommer snart. Men værtfall, Vanessa har vært i Tyrkia og så hadde hun jo gave til meg da selvfølgelig så tenkte jeg skulle vise det.

5 par sokker og en Bjørn Borg boxer
Neglelakk, kjærlighet og et armbånd.

Karoline

OD dag tomorrow

Nå har jeg kommet ut av dusjen og sitter og ser på One Tree Hill før jeg skal "bedde". I morgen er det OD dag som er Oprasjon Dagsverk tror jeg det er og jeg skal være hjemme og chille max. Sove lenge før jeg skal rydde litt rundt her hjemme og så til Vanessa seinere på dagen. Så altså jeg har på en måte fri da så det blir digg. Men skal fortsette og se på OTH, akkurat begynt på sesong 4. LOVE IT <3

Flere som har OD dag i morgen eller en annen gang?
Karoline

Har blitt tante osv

Bloggingen min i de siste dagene er jo helt sugen, skjønner at ingen nesten gidder og kommenterer eller en gang ta en titt på bloggen min! Men det har faktisk vært litt mye i det siste, det har vært noe dødsfall ut i familien - skolen gjør meg døds sliten - sover mye pga det - osv osv men det viktigste som har skjedd i det siste er vel at jeg har blitt tante til en kjempe søt liten gutt. <3
Han er jo døds nusselig!
"+ døds nusselige meg !"
HAN VAR SØT, IKKESANT ?!
Karoline

04 Day

A day in the life, photographs taken throughout the day.

(sorry men det ble bare et bilde fra dagen, det var i tysk timen hvor Ida satt og spilte CS og jeg tegnet)
Karoline

IS (bilder)

Mamma har kjøpt en hel eske med denne isen (som jeg ikke vet hva heter) og den var ikke noe godt men ble braè bilder da. Lenge siden jeg har spist sånn pinne aktig is greier, liksom vi er i Oktober og jeg går ute og spiser is.
Isen som smakte særiøst dritt vondt.


Skulle jo ha den til å fokusere på isen da..


Todays best photo <3 !


Spiste bare toppen på isen eller noe..


Frister Ozzy litt her


Nammmmm, haha 


Så fikk han den til slutt da, han fikk to is i dag faktisk. Broren min likte heller ikke isen så det ble det to stykker på bikkja som spiser alt han får.


Han synes sikkert den smakte godt han der ja siden han spiste to stykker.

Hva synes du om bildene?
Karoline

Figurstrikk

Hei alle sammen, nå har jeg komme hjem fra skolen og sitter og ser på OTH. Skikkelig snålt vær i dag, det hølja ned på morgenen så var gjennomblaut når jeg kom på skolen og når jeg tok båten hjem var det steika sol nesten. Men værtfall, fikk en pakke i posten i dag fra www.figurstrikk.no og jeg fikk 10 pakker med 12 strikk inni. De var kjempe søte ! Åpna alle pakkene og putta det oppi den store pakken men værtfall. De som sendte meg pakken med figurstrikkene sa at vis jeg hadde en konkurranse så kunne jeg dele ut 5 pakker hver til 3 personer så har tenkt til å gjøre det etterpå eller noe. Å bare ha en liten konkurranse. Men værtfall, søte og forskjellige strikk. 

Var de ikke litt søte da :) ?
Karoline 

03 Day

A photo of your cellphoneKaroline

Blogg er klikk!?

Jeg synes det er sykt irriterende med blogg.no nå fortiden.. eller de 2-3 siste dagene. Det er sånn at lista over nye innlegg viser innlegg som folk har lagt ut for en time siden og når jeg skriver innlegg blir tiden på innlegget en time før det egentlig skal så i går var jeg på vei ut døra tydeligvis "06.05" og det er da jeg nettopp har stått opp til "vanlig". Og så er det sånn at jeg får kommentarene også en time etterpå når de er kommentert. Synes det er sykt irriterende at det skal være så klikk og at det har vært det sånn i noen dager. Men lurer egentlig på om det er bare min blogg eller om det er andre som har samme problemet her? Nå er klokka 07.07 eller noe liksom !

Karoline

02 Day

What`s in your bag?

-Veldig lite i veska mi i dag forholdt til hva det pleier, vanligvis ligger det ipod - sminke - sminkefjerner - lusespenner - jakke og litt sånn liksom men i dag var den veldig lett å gå rundt med.

Hva har du i veska di?
Karoline

Av gårde til skolen..

Pusse tennene og ut døra, snakkes når jeg kommer hjem. Håper dagen går fort (på skolen)

Karoline

01 Day

A photo of you, taken today and the outfit you wore today.

Karoline

BYEBYE

Nå må jeg finne tannbørsten, løpe ned å pusse tenna og ut døren med meg og ikke hjemme før om mange mange timer. Vil helst bare legge meg ned og sove under den gode å varme dyna men neida.. opp klokka 06.00 fem dager i uka. Hater det! Våknet faktisk 05.28 i dag av en eller anna grunn og lagg meg rundt 02.00 så skjønner ikke at jeg klarte å våkne av meg selv så tidlig etter bare få timer med søvn men der gikk nesten tannpus tiden min vekk så blogges senere når jeg kommer hjem.

Karoline

Bursdag i går - bøssebærer i dag

Dårlig med blogging her ja men det er fordi jeg har bare nytt hele denne langhelga vi har hatt. Hadde jo fri på torsdag og fredag og nå i helga så har bare kost meg masse. Men har skreve i innlegget under her om hva jeg gjorde noen av dagene men ikke i går og i dag så da kan jeg jo skrive om det vis det er intressangt. Igår var det bursdagen til Ida hvor det var sånn Cowboy tema men kledde meg ikke ut siden hadde ikke noe men værtfall, bursdagen var ok. Skjedde ikke så mye og jeg frøys så det var jo kos..stinker enda bål. Så sov jeg værtfall hos Ida og så idag gikk vi rundt med sånne bøsser hos folk og så ble jeg hentet å dro en tur til Grimstad så hjem. 
Så nå sitter jeg midt inni et stort drama og ellers venter på at Åndenes makt skal begynne. Skole i morgen... Noo!
Noen som har vært bøssebærer idag eller har hatt noen på døra hjemme hos seg?

Karoline

30 Days

Nå skal jeg ha sånn 30 days greier hvor du tar bilder osv til hver dag, men tviler på jeg klarer å få tatt et bilde til hver greie hver dag så det kommer når jeg gidder. Begynner maby today eller så i morgen, får se.

01 - A photo of you, taken today and the outfit you wore today.
02 - What`s in your bag?
03 - A photo of your cellphone.
04 - A day in the life, photographs taken throughout your day.
05 - A photograph of yourself two years ago.
06 - A photograph of yourself without makeup.
07 - A photo og yourself, not taken by you. 
08 - A photo of someone you fancy at the moment.
09 - The contents of your fridge, MTV Cribs style.
10 - Your dream wedding.
11 - A photo of the item you last purchased.
12 - Your favourite movie.
13 - What you want more than anything right now.
14 - Your current wishlist.
15 - Something you regret. 
16 - The most beautiful picture of your best friend.
17 - A TV show you`re currently addicted to.
18 - A photo of your house/apartment.
19 - A photo of your handwriting.
20 - A band/artist not many people know of, but you think should.
21 - A photograph of the part of you that you dislike the most.
22 - A photograph of the part of you that you like the most.
23 - The next plan you have coming up that you`re really excited for.
24 - A song to match your mood.
25 - A photograph of the town you live in.
26 - A celebrity you don`t like, and why.
27 - A phot of your faviourite item of clothing.
28 - A cartoon caracter that you`d love to meet in real life.
29 - What`s in your make-up bag?
30 - A photograph of yourself taken today + three good things that have happened in the past 30 days.

Karoline

€ SANG €Karoline

Skal i bursdag senere så ..

Nå må jeg kjappe meg og få tatt på meg en genser og kommet meg ned før mamma og de drar fra meg. Broren min skal på jobb så skal jeg finne en skjorte i dag siden skal i bursdag hos Ida og da er det "Cowboy Party" som er greia. Men nå roper de så tjapptjapp, hade.

Karoline

Bilder, snø, fritt vilt osv

Nå kommer bilder fra onsdag-torsdag og ingen i dag men værtfall, har vært hos Ida siden onsdag og det har vært kjempe koselig. Laga milkshake, tatt masse bilder, tulla, hørt på musikk og bare kost oss. Igår var vi på nattåpent på sørlandssenteret før vi dro til byen og når vi skulle gå til bussen så snødde det noe helt sinsykt mye. FYFAAAN sier jeg bare, snø nå i Oktober! Vi tok værtfall bussen til byen hvor vi møtte Sofie og Malin og vi gikk rundt i byen en stund før vi dro på kino og så fritt vilt 3. Den var så dårlig at jeg ikke gidder å snakke om den på bloggen engang. Etter det skjedde det ikke så mye, vi dro hjem og i dag så satt jeg bare på dataen til Ida og så på henne rydde. Alltid fun det liksom. Hun skal feire bursdagen sin i morgen så derfor hun måtte rydde litt osv idag.

Milkshake laging her ja, det er digg<3 !

Ida sin spesialitet som ikke var noe god med helnøtt melkesjokoladen i ...


Et av mange bilder vi tok ute og inne den kvelden


Meg og puusen <3


På morgenen når Ida alltid er klar for et bilde med sine nydelige pousinger

KJØPTE NY BIL I DAG BTW LISSOM, den vi har nå er ikke trygg på vinteren når det er glatt så.Meget bra bilde av meg ja, in the car <3


Og så måtte jeg huske å legge dette bilde ut på bloggen siden Sofie hadde så lyst til å være med :) <3


Hva synes dere om bildene?
Noen som var på nattåpent på sørlandssenteret?
Milkshake er NAM<3!?
Noen som har sett Fritt vilt 3 og hva er meningen deres om den?
Snødd hos dere :O?

Karoline

Pakke i posten 221010

Fikk en pakke i posten i dag, den er fra www.cosmopharmas.com . Fikk en mascara til verdi 299kr og du kan få kjøpt den her http://www.cosmopharmas.com/produkter/7100-Mascara-Aquasplash-Black

Kan skrive om den når jeg har fått testet den vis noen vil det en gang :) 
Karoline

Gjesteinnlegg!

Jeg skriver ett gjesteinnlegg for søta mi <3 Hun er på besøk hos meg

Igår var vi på senteret og jeg klippet meg, så tok vi bussen til byen og møtte Malin og Sofie, som var veldig koslig

Vi så Fritt vilt på kino, en dårlig film, men satan å meg og sofie looooo! Hahhahaha XD "ser du ? nei!.. "hva skjedde?

Jeg skal ha bursdag i morgen, så vi må rydde osv

Elsker deg jenta miii <3 klemmer fra Ida pysen <3

 Til jul skal jeg opp til Lillehammer,  jeg er klar jeg !

 
Er hos Ida, blogger ...

Er hos Ida og vært siden i går. Hører for øyeblikket på at hun syger i dusjen, nydelig <3! Blogger i kveld for da skal jeg være komme hjem :)


(gammelt bilde på pcen til Ida)

Karoline

Pakke i posten + bilder

Når jeg fikk de pakkene sist med de negledesign greiene så manglet jeg den scraperen så jeg sendte mail og sa den ikke var med og de skulle ettersende den og så fikk jeg like godt med den stempleren også så nå har jeg tre stykker eller noe sånn : )

Og ellers så når jeg gikk i posten for å hente pakken og det så tok jeg jo med meg kameraet som alltid og da ble det jo en del knipsing med det:


Hva synes du om bildene :) ?
Karoline

Bilder (høst)

Legger ut noen bilder jeg har tatt i dag, hadde kameraet med på skolen viss jeg skulle til byen men det ble jo ikke noe av så tok bilde av Ida & Sissel i stede.
De er så søte <3


Hva synes du om bildene?
Karoline 

Halvveis outfit igjen +

Kom hjem for en time siden fra skolen og nå ligger jeg bare og ser på OTH og akkurat begynt på sesong to. Jeg skulle jo egentlig til tannlegen i dag og så til byen etterpå men neida.. tannlegen var ikke der og jeg måtte få time på torsdag. Liksom TORSDAG! Da har vi fri fra skolen så skal be mamma bytte til neste uke igjen siden gidder ikke tannleger siden tror jeg skal noe. Men værtfall, tok to dårlige outfit bilder i sta bare sånn for gøy siden jeg aldri har det. Får aldri fine outfit bilder med hele meg så da er dette det beste dere får.
Topp - Bikbok
Tights bukse - pieces
Sokker - Bikbok
Gikk med flisgenser over toppen på skolen i dag som er fra en eller anna plass.

Mens jeg nå ligger i senga og der på OTH har jeg laget med to baguetter og en kopp med oboy, namm!

Karoline

Pys elsker koseteppe ..

For sirka to uker siden kjøpte jeg meg værdens beste koseteppe på nille og er det noen som bruker teppe mere enn det jeg gjør er det denne lille karen her som ligger på sia meg og patter på teppet! får jo ikke brukt det nesten..Han er så søt <3 (Siste bilde blei han lei av all knipsingen og gikk siden jeg hadde ødelagt han sin kose stund)
Karoline

New parfume

Igår så kjøpte jeg og mamma en ny parfyme som vi skal dele på. (Som om vi greier det men verd et forsøk) men værtfall, kjøpte den på Cubus - 139kr (30ml i den). Den lukter kjempe godt synes jeg og jeg spraya den på armen i går klokka 11.00 på morgenen når jeg var i byen på Cubus og den lukter enda. Tror aldri jeg har hatt på meg en parfyme som jeg kan lukte dagen etterpå. Å i tillegg til at man vasker hendene mange ganger om dagen så har ikke lukta gått vekk så den holder seg godt! ( Den er kanskje litt mektig synes jeg så blir litt voksent kanskje men passer liksom.. vanskelig forklaring. ) Men værtfall, den lukter utrolig godt og var ganske billig da!

Hva synes du om den? (vis du har lukta på den eller har den eller noe)
Karoline

TACO TIME !

NAM, år&dager siden jeg hadde det sist!
( Jeg er ganske så kresen når det kommer til (ALT?) så trenger ikke mye til taco jeg )

Karoline

Ute (bilder)

Tok noen bilder når jeg var ute og lekte med Ozzy i sta som jeg tenkte jeg skulle vise dere:
Hva synes du om bildene?
Karoline

OTH time

Nå er det One tree hill time for meg her før jeg legger meg. Eller legger meg og ser på det samtidig. Sliten etter en lang dag i dag med masse gåing og surring rundt omkring men det har vært kjempe koselig. Aner ikke hva jeg skal i morgen faktisk, håper det skjer noe.. eller vent har en nynorsk fortelling og begynne på. DET ER SÅ TOTALY KOZ <3! 
Lånte OTH sesongene av Sissel Pys <3

Er ikke komme så langt men har ikke hatt så mye tid til å se på de. Er på første sesong på disk 5 eller noe sånn.

NATTA
Karoline

GJETT & VINN !!!

Tenkte å ha en liten gjette konkurranse, dere kan vinne en linking og alle som svarer riktig blir linket i det innlegget på mandag hvor jeg skrives hva jeg gjorde. Altså:

På mandag skal gjøre noe som jeg har skrevet på bloggen om et par ganger, gjorde nesten det samme i desember i fjor bare nå er det en annen plass.
Skal på skolen så skal jeg til tannlegen kl 14.00 så drar fra skolen i 13.00/13.30 tiden og etter tannlegen skal jeg til byen og gjøre det. Kanskje jeg skal med Sissel men vet ikke siden jeg skal til tannleggen så må få snakka litt men værtfall. Et hint til som gjør at det blir enkelt tror jeg, jeg må bruke denne en stund etterpå:


Klarer du å gjette hva jeg skal ?
Karoline

INNKJØP 161010

Idag så dro meg og mamma inn til byen så var vi der 09.55 så butikkene hadde jo nettopp åpnet og folk satt ut ting så spilte de sykt høy musikk utenfor Robins Hood og det var bare så sicko deilig og gå i byen med musikk - ingen folk - deilig sol ! Men værtfall, vi var i byen til 12.00 eller noe så dro vi opp på senteret og var der i et par timer så dro vi og hentet pappa og kjørte å så på noen biler og så til Søgne en tur og så hjem. LANG DAG men deilig. Fikk værtfall kjøpt meg noe idag da. Skulle egentlig bare ha jakke men det ble en topp også :)

Toppen er fra Gina Tricot - 99,50 kr (kosta egentlig 199 men var 50% på den)

Jakken er fra Cubus - 699/799kr husker ikke helt.


Haha, skulle ha noen bilder med jakka i dag når vi sto og venta på pappa så det ble jo et par. Ble misslykka osv siden glemte å trykke på selvutløser så hadde kameraet helt oppi tryne osv. Haha, tøft liksom!

Hva synes du om innkjøpet mitt?
Karoline

INNKJØP 151010

Tenkte jeg bare skulle vise dere hva jeg kjøpte i dag på senteret før jeg tar kvelden, har så utrolig vondt i hode så akkurat stappet i meg Ibux og bare vil sove!
TO TING IDAG:
- Spist deilig Kina mat i dag
- Drikket året første sørlandsjulebrus

Men værtfall, tingene jeg kjøpte: 
- 3 Neglelakker fra H&M for 39,50 per eller noe sånn. Kom jo som en bombe at jeg kommer hjem fra shopping med neglelakk xD
- Øredobber fra VILA for 79kr eller noe sånn.
- Svart Bh fra H&M 129kr.
- Og så fant jeg er så utrolig søtt speil med sånn stativ greier under til å henge ting på som var så fint som jeg bare måtte ha. Må finne plass til det en plass. Kjøpte det på Åhlens eller hvordan det skrives for 169kr.

Hva synes du om innkjøpet mitt :) ?
Karoline

KJAPT bare

DÅRLIG TID, MÅ LØPE !

Karoline

Video; Konad negledesign

Nå har jeg endelig fått lastet opp en video på youtube som jeg brukte sykt lang tid på å få lasta opp. Måtte bytte pc og flytte fra minnepenn til minnepenn osv. Sykt stress! Men værtfall, filmet med webben så det ble utrolig dårlig men det funker liksom. Viser dere hvordan man lager sånn design på neglene siden det var noen som lurte på hvordan man gjorde det osv. Mange tror det er klistermerker men det er det altså ikke. + En ting til, den dumme dumme sangen kom ikke med i videoen pga mye klikking så den eneste lyden dere får i videoen er fra introen.
Du kan spille av denne sangen i mens du ser på videoen siden det er helt stille uansett liksom. Håper dere liker videoen og vis dere har lyst på sånn design greier gå inn på www.nagelshop.se og bestill. Ganske så billig.
Likte du videoen?
Karoline 

Ser på OTH

Kommet hjem fra skolen nå og skal til å lage et innlegg og kanskje en videoblogg om det design negle greiene til dere siden det var faktisk en del som spørte og lurte på hvordan man gjorde det. Så får se hva det blir til. 
Sitter og ser på OTH sesongene som jeg har lånt av Sissel så er litt opptatt til å skrive langt innlegg, haha.

Karoline

Blue love nails

OPPDATE:

- Skriver et hefte som jeg skulle gjort for mange uker siden og må levere det på fredag eller så får jeg karakter 1, det er helt fuck vanskelig.
- Må skrive en nynorsk fortelling til fredag som jeg ikke har begynt på.. rundt 2-3 sider..
- Ellers så har jeg ikke begynt med noen andre lekser så.. eh.

+ har testet ut de neglegreiene nå og det var litt vanskelig i begynnelsen så det var bare tomlene som ble fine så vet ikke helt om jeg skal gå med det eller ta det vekk.. 

Det var jo litt stilig, var det ikke :D?
Karoline

Pakkene inneholdt:

Pakkene jeg fikk var fra http://www.nagelshop.se og det er Konad stamping nail art. Det er sånn du kan lage design på neglene dine, ganske så kult. Så værtfall:
Den "double side stamp set" greia og den ene platen som ikke er i pakken men for seg selv var det jeg kjøpte. Vis du ser den rosa stempel greia jeg kjøpte så manglet den skrape greien i pakken så måtte sende mail til de folka og si at den manglet. Skal jo ha den siden jeg har betalt for den. Og resten av tingene fikk jeg sponset. Den pakken med neglelakkene i osv heter "SET C"


Alle tingene ute av pakkene.


Tre plater, det er plate "M2 - M3 - M44" jeg har. Jeg kjøpte den "M44" selv og de to andre fikk jeg sponset.

Ble kjempe glad for at det kom i dag og det fikk meg til å bli glad igjen for var sur når jeg var på vei hjem og helt til jeg møtte postkassen :) 
Men skal teste ut disse greiene nå så kan jeg ta bilder og vise hvordan jeg gjør det og legge ut vis noen lurer på hvordan det gjøres. Og så skal jeg legge ut resultatet værtfall.

Har du sånn Konad Stamping Nail art set ? 
Karoline 

2 pakker i posten

Har fått to pakker i posten idag, det er fra samme sted bare den ene er sponsor pakke og den andre bestilte jeg fra nettsiden. Dere får vente og se til etterpå hva som var oppi. Gled dere :)

Nyskjerrig?
Karoline 

Joggebukse dag idag

Er så sicko trøtt så det var så vidt jeg gadd og stelle meg idag. Idag er dagen sånn joggebukse dag, har to timer med noe fag greier så er resten av dagen sløyd så det blir utrolig digg når man bare kan surre rundt og bable med folk. Men værtfall, tror kanskje det blir dårlig blogging i dag også (tredje dagen på rad da,sorry) men det er sånn at når jeg liksom står opp klokka 06.00 hver dag og kommer hjem 15.00 så er jeg så daue sliten at jeg bare legger meg for å sove og da sover jeg til kvelden og vurderer å gjøre litt lekser men kommer ikke særlig langt og da har jeg kjeda bort hele dagen så da er det ikke noe vits og blogge dritt til dere. 
Vet ikke hva jeg skal i dag, tror kanskje jeg skal prøve å få mamma med meg til byen siden jeg er på jakke/sko jakt men enda ikke funnet noe jeg vil ha så må se i byen. Vis ikke det så drar jeg bare hjem i dag og må få begynt på noe lekser siden jeg ikke har begynt og må leite etter en minne pen som er viktig.
Dette blei et utrolig langt innlegg når jeg egentlig bare skulle ha HEI & HADE innlegg liksom men greit å få skrivd litt. Men værtfall, blogges når jeg (? em,) neste gang blogger :)

Halvveis OUTFIT sier vi;

-Ullsokker i dag (som igår) og stor hettegenser + joggebukse = DEILIG !


Se, det begynner langt borti der og bli litt lyst ute så jeg ikke går til båten i mørket. Hater og gå i mørke til båten fordi tryner alltid oppe på fjellet :S

Ser ut som en puddel på håret idag, det er så stygt når det er nydusja.. livet mitt er hardt!

Karoline

Chiller (H)

Sitter og ser på One tree hill og bare chiller max! Akkurat spist noe lapskaus greier og skal til å ta meg en liten lur på sofaen tenkte jeg. Er trøtt og sliten etter dag to på skolen. Gleder meg til denne uka er over og neste uke som det bare er tre dager i så får vi lang helg <3 Det blir digg. Men blogges

Har dere lang helg neste uke?
Karoline

RLE /dumme bilde opplastnings ting

Jeg gidder ikke blogge når den helsikes bilde opplastnings greia ikke funker, fuck den asså.
-Skal gjøre RLE leksene nå sånn at jeg får gjort noe lekser men glemte engelsken og alt anna så sitter fint i det.
Karoline 

MØRKT UTE

Nå er jeg så klar som jeg kan bli for å dra på skolen, føler jeg har glemt noe før jeg stikker ut døra men det får være så. Har bare å ta på meg skoene og pusse tenna og gå.. så er jeg ikke hjemme igjen før i 15.00 tia. GØY. Men må kjappe meg men en ting! Hærregud å mørkt det er ute, kommer jo ikke til å se en dritt mens jeg går. Når var det det begynte å være mørkt enda i 7 tiden liksom. Har gått glipp av noe her. Men da er det 2 minutter til jeg skal være ut døra og ferdig så må løpe. Blogges 
Karoline

Tannverk er godt ...

OMFG..! Får ikke sove pga jeg har tannverk og har stappe i meg ibux å alt og det er der enda. Kjempe deilig og godt å ha vondt i munnen sier jeg bare. Jeg må snart få sove siden skal opp klokka 06.00 i morgen siden det er skole og jeg som liksom har lagt meg hver dag i høstferien klokka 4 på nattan eller noe og våknet hver dag mellom 12-14 liksom så kommer til å være daue sliten i morgen så vi håper jeg overlever dagen i morgen og håper at tannpina mi er langt langt borte !!!-
(Random bilde fra en eller anna gang)
Karoline

Skole i morgen -.-

Nå er det stelle tid og finne frem klær til i morgen tid som jeg må gjøre nå.. stress. Men enda mer stress å finne frem masse papirer som mamma skal skrive under på som skulle vært gjort for noe uker siden som jeg må gi henne nå, og da vet jeg det blir "kosetid delux".. oh no. *LEGGE TID STRAKS, så blogges i morgen*

Karoline

Blablabla - Åndenes makt i kveld!

Akkurat ferdig med å hjelpe mamma med middagen og sitter bare å ser på tv for øyeblikket. Kommer sikkert bare til å sitte å glo på tv helt til Åndenes makt begynner og får sett det ferdig så er det dusje og stelle seg tid før jeg legger meg og ser på en film og sovner. Sånn er dagen min da. Ikke så veldig intresangt innlegg men bare en liten oppdatering værtfall. Men vi blogges fordi jeg må klippe neglene på bikkja... TRYGT !

Ser du på Åndenes Makt ? (jeg digger det, det går i kveld på tv norge klokka 21.30)
Karoline

Tunga ut av munnen

Haha, satt og så gjennom bilder på pcen og slettet og sånn så går jeg inn på web bilder av meg selv og jeg legger merke til en ting som jeg gjør på de fleste web bildene og få av speilrefleks bildene. DU MÅ BARE SE DET SAMME SOM MEG, det går ikke ann å la vær å se det!


Joda, tunga ut av kjeften hele tiden. Lurer på om jeg synes det ser bra ut sånn eller noe siden jeg gjør det. Og det er ikke noe greie jeg har begynt med nå nei, det er noe jeg har gjort i mange mange måneder. Haha, rar greie. Men uansett, siden jeg like godt har tunga ut av munnen og alle får et glimt av den en gang i blandt så vil jeg ha piercing i tunga. Har tenkt til å ta det snart. Har penger og alt til det så er det bare å få lov til å ta det som er igjen.

Flere som har en sånn rar greie de gjør når de tar bilde, ha tunga ut av munnen - ha hode en spesiell vinkel eller noe sånn random?
Karoline 

Bli kommentar 10 000 !

Nå er det ikke lenge før jeg får kommentar 10 000 på bloggen min og da tenkte jeg at den som blir kommentar 10 000 skulle få en premie. Men jeg vet enda ikke hva det er så må finne ut av noe fort siden det er ikke mange kommentarene unna. Det kan være 10 kommentarer igjen eller 50 kommentarer igjen, hvem vet :) Så det er bare å kommentere i vei på bloggen og du kan kommentere så mange ganger du vil med at du vil vinne eller noe sånn :)
Karoline

Pakke i posten

Idag fikk jeg henta pakken på kiwi og det var fra ACO, viser bare det som var i pakken og skriver om de senere når jeg har testet de ut siden orker ikke skrive om de akkurat nå så vis dere lurer på hva de er til så gå inn på nettsiden til ACO. Men værtfall, tusen takk for sponsor pakken : )


Har du noen av de produktene som er på bilde?
Karoline

Bloggen fyller 2 år i dag !

For noen få timer siden fant jeg ut at idag har bloggen min bursdag og den fyller 2 år faktisk. 8 Oktober for to år siden skrev jeg mitt første blogg innlegg. Hærregud sier jeg bare på hvordan jeg skrev innlegg før, det har forbedret seg noe sinsykt bare se her: http://karopine.blogg.no/1223478662_.html . Jaja, to år med blogging og ikke gått lei og heller ingen planer om å slutte. Men vært fall, skulle ha skrevet dette innlegget tidligere men holdt på å redigere en film som jeg skulle bruke med dataen min er helt klikk så det funket ikke. Lagde den tre ganger og da gadd jeg ikke mere når den ikke funker. Men vært fall, blogget i 2 år nå og elsker det :) 

Mange av headerne mine oppgjennom tiden.

Hvor lenge har du blogget?
Karoline

Med&uten sminke

Fikk en kommentar om jeg kunne vise et bilde uten sminke og dette er litt pinlig for det er så sinsykt stygt at det er flaut men det får bare være. Tok det for en stund siden tidlig på morgenen som jeg skulle legge ut for tull til dere men kom ikke så langt men da kan jeg jo bare bruke det til uten og med sminke innlegget som jeg viste jeg kom til å ha en gang siden så mange egentlig har spørt om det.

Så værtfall, hær er uten og jeg måtte sensurere munnen på det ene bilde fordi den var alt for nice for dere..


Og bilde med sminke, tok bare noen gamle så dere kunne se forskjellen værtfall.

Jeg ser best ut med sminke og føler med mye bedre når jeg går med enn uten.
Karoline

Pakkelapp i sjøen ..

Da fikk jeg en ting i posten i dag da, det var bare en pakkelapp som jeg må hente på posten i morgen så dere får vite hva det er da. Men vis noen av dere vil gjette hvem jeg får fra så vinner dere en linking i det blogg innlegget jeg skriver om pakken. Det er en sponsor pakke. Kanskje litt vanskelig for det kan jo være fra hvor som helst men jaja. Bare å prøve!

Hvorfor hentelappen ser ut som den gjør er fordi den tok seg en liten dukkert i sjøen og ville absolutt ikke komme opp før en rake, et rør, meg og pappa kom og fisket den opp ! LITEN HARDING DEN LAPPEN HER JA.

Så vis du vil ha en linking, tipp hvem den sponsor pakken er fra.
Karoline

Kjedermeg/sang

Sitter for øyeblikket og ser på home and away og surrer litt rundt på nette å ser på forskjellige ting. Vil ha posten men pappa har ikke kommet hjem enda og han tar den med seg og jeg vil at det skal være noe til meg der. Det er så gøy å få noe i posten og jeg venter på litt forskjellige ting som jeg tror skal komme på mandag egentlig men vis jeg er heldig kommer det i dag. Men værtfall, ellers i dag skjer det ingenting og jeg er bare hjemme og kjeder meg.

Karoline

€ S A N G €


Likte du sangen?
Karoline

"Høstbilder"

Oi, fysøren å fort den klokka går. Har vært i Søgne og Vennesla i dag med mamma og pappa og surret litt rundt med de så har ikke fått blogget idag. Men værtfall, har tatt noen bilder i dag faktisk UTE. Det var bare så sinsykt fint vær i dag at jeg måtte ut og ta noen "høstbilder". Gidder ikke skrive mer så her er værtfall noen av bildene jeg tok:


Meg & Ozzy og MEG :D

<3

Ehm, outfit :D ? og litt for store sko kanskje ?

Hva synes du om bildene?
Karoline 

Døgnrytmen er helt fucka

Nå skal jeg se om jeg finner en gøy film som jeg kan se på, så pakker jeg med under dyna og geeker data til 4-5 i natt før jeg sovner. Det er sånn hver natt fortiden og det vil si, døgnrytmen min er snudd opp ned. Men før jeg begynner leitingen etter en film så skal jeg lage med nudler <3 nam
Ehm, jeg har ikke fritidsproblemer. Jeg bare liker og ta skjele bilder med webben  
Haha, men blogges.

Karoline

Konad negledesign

Nå har jeg akkurat bestilt konad negledesign greier, aner ikke hva jeg skal si det heter men det er værtfall sånn plate (den runningen med forskjellige mønstre på) som man skal ta neglelakk på og så tar du den rosa skrape greia og tar vekk det som ligger oppå plata og ikke nede i mønstrene og skraper vekk. Så tar man den andre rosa greia med grønn/rød tupper på og trykker nedi og så trykker du på negla og da har du et mønster. Kan forklare bedre når jeg får den så skal jeg vise det til dere. Men det er værtfall kjempe stilig og jeg gleder meg til jeg får det. Jeg bestilte bare den ene platen denne gangen sånn at jeg får testet det ut så blir det nok mange flere etter hvert. Bestilte fra http://www.nagelshop.se og det ble 100kr sirka, veldig mye billigere enn alle de andre nettsidene synes jeg.

Har du sånn konad design negle greier eller har du lyst på ? : )
Karoline 

Bilder i posten

For noen dager siden så bestilte jeg noen bilder i posten og endelig kom de
-Bestilte fra http://www.fujidirekte.no vis noen lurer. Det er veldig billig faktisk og det er ofte kampanjer osv som gjør at du kan få 100 gratis bilder foreksempel og masse sånn forskjellig så ta en titt.

Noen gang bestilt bilder derfra ?

Karoline

Kose vær ...

"Vurderer nesten å gå å legge meg nede på brygga å sole meg nå i høstferien jeg, bare se det amazingè været..!" Sånn har det vært hele høstferien til nå og det skal vist fortsette og være sånn, woho FUN.
(Dårlig webcam bilde men gadd ikke løpe opp å finne speilrefleksen når jeg satt rett med vinduet med dataen som har cam. Jeg er IKKE lat, jeg bare gadd ikke :D)

Er det drit vær der du bor også?
Karoline

Spennende dag liksom..

Jøss, var klokka så mye allerede. Har jo nettopp spist middag jeg : )
Men værtfall, skreiv et lite innlegg i sta men skreiv ikke hva jeg hadde gjort osv så altså. Idag har jeg vært i Lillesand med mamma og pappa og så kjørte vi til Vennesla en tur og var der i noen timer og kjørte hjem. Skikkelig spennende dag som jeg bare MÅTTE dele med dere.

Men nå skal jeg først rydde foran klesskapet mitt som jeg rotet ut i dag når jeg stresset med å finne noe..

Og så drikke mozell (H) haha. NAM !

Karoline

B-vitaminer !

Vis dere husker i det innlegget jeg skreiv her om dagen < http://karopine.blogg.no/1286143301_mister_hr_.html > hvor jeg fortalte jeg mista så mye hår og sånn og det var helt vilt hvor mye jeg mister så i dag så gikk vi på apoteket og kjøpte B-vitaminer hvor det er 200 små rød/brune piller i som lukter dritt vondt som jeg liksom skal spise. Er veldig usikker på de siden du får skikkelig sterk matlyst og er sulten hele tiden og da kommer jeg nok til å se ut som en trillende flodhest før jeg slutter og mister hår. De var de beste B-vitaminene sa hun apotek damen så de skulle hjelpe og jeg trenger det virkelig så tror jeg skal prøve de men må passe veldig på å ikke spise så sicko mye som de pillene får meg til å ville gjøre. Men vis jeg ikke begynner på de egentlig så er jeg vel hår løs innen 2 uker max !

( Det ene av de fire bildene er av håret mitt som jeg sa jeg skulle legge ut, det er bare tuppene da og det er helt sinsykt lite hår og det er liksom hestehalen min så. De som kjenner meg og sett håret mitt kan se god forskjell )

Spiser du noen vitaminer ?

Karoline

Mine neglelakker

Fikk en kommentar for en stund siden hvor det var ei som spurte om jeg kunne vise alle neglelakkene mine og dessverre så fant jeg ikke alle men en god del av de så da viser jeg de jeg har. 

Hvis det er noen av de dere lurer på hva heter eller er kjøpt eller noe sånn så er det bare og spørre, og på bilde under står det tall på hver neglelakk så vis det er noe du lurer på og bare skriver tallet på neglelakken skal jeg svare så bra jeg kan. Det er noen av de jeg ikke helt vet navnet på så sorry vis jeg ikke kan det og dere lurer på akkurat den men det får bare være. 

Karoline

Koseteppe : )

Akkurat komme hjem fra å ha vært på Birkeland og litt i Lillesand og surra rundt med mamma. Det eneste jeg kjøpte i dag var et skikkelig digg teppe fra Nille - 69kr som garantert er mitt koseteppe fra nå av. Det er sinsykt digg <3Har du koseteppe?

Karoline 

blabla - skjele bilder xD

Er enda ikke helt frisk og det er kanskje dumt av meg og dra inn idag men jeg kjeder meg så sinsykt mye på øya. Har nesten vært her en uke i strekk nå uten og sett en butikk og folk! Er litt lei og se de tre samme menneskene som går rundt meg hele tiden uten og se noen andre. Jeg hoster ikke så mye og sånn nå men stemmen min er helt fucka, sitter og synger for meg selv her og jeg får ikke ut halve sangen ut av kjeften en gang. Men skal ned og spise før jeg tror vi skal inn "på land".

Ehm, satt og tulla for meg selv foran webben for å se om jeg får til å skjele men det funker maximalt dårlig for meg så hadde jeg ikke noe anna bilde og dele med dere så da får dere mine skjele bilder. De er fine de da :)

Får du til å skjele med øyene :D ?

Karoline

Jennifer`s Body

Nå er endelig filmen "Jennifer`s Body" ferdig lastet ned og jeg skal legge meg i en liten ball under dyna og prøve å få varmen i meg og se på den. Håper den er bra for vis ikke er en hel dag med dårlig og tregt nett brukt opp på nothing. Værtfall.. vi blogges i morgen : )

Noen som har sett den, er den bra eller dårlig i såfall ?

Karoline

Mister hår !!!

I det siste har jeg begynt å mista så sicko mye hår at jeg begynner å bli litt redd faktisk, hver gang jeg tar fingrene gjennom håret så følger det med 5-6 lange hår med hver gang og når jeg børster håret så låver jeg dere at det ikke er tull med at jeg får en hel hårbørste full av hår. Og når jeg våkner opp på morgenen og ser på puta så ligger det masse hår der jeg har ligget med hode. Og dusjen er vel verste av alt, jeg mister svære klyser med hår og det er skikkelig skikkelig ille. Jeg vet at det er vanlig og miste noe sånn 100-150 hårstrå hver dag men så mye som jeg mister er helt vilt. Jeg er fanken meg redd for at jeg skal være skalla innen to uker. Jeg fletter håret mitt sånn at jeg ikke skal miste så mye og da slepper jeg og børste det og jeg har sluttet og bruke hårspray osv sånn at jeg ikke trenger og dusje håret hver dag eller anne hver dag siden jeg ikke vil miste hår. Jeg har sett litt på nette osv at det kan være mangel på vitaminer osv og kanskje burde ta en blodprøve eller noe for å se om det ikke er noe sykdom eller noe så tror jeg skal sjekke med en blodprøve for man vet aldri, det kan være noe. Jeg lover dere at jeg ikke over driver eller noe sånn og jeg føler meg drit dum liksom men det er sånn at når jeg tar gjennom håret mitt og jeg har neven full av hår at jeg holder på å begynne å grine. Håret er det som bestyr mest for meg av alt og jeg kunne ha fjerna en fot for å ha det vanlige gamle håret mitt igjen!

Sånn var håret mitt for under 1 år siden ; ( Veldig dårlig bilde men man ser jo hvor tykt det VAR !

Og nå ... eller det er ikke sånn en gang, det er tynnere. Jeg kan ta et bilde i morgen og vise for dette er for noen uker siden og jeg har mistet så mye hår etter det at dere ikke kommer til å tro det !

DET ER STOR FORSKJELL !

Karoline

Med i en konkurranse

Jeg er med i en konkurranse på bloggen til http://tullalisa.blogg.no og det er bare en halv time igjen av konkurransen så vis du vil bli med så joiner du her http://tullalisa.blogg.no/1283872450_konkuranse_du_kan_vin.html (kjapp dere) !

Karoline

Skal se på FF (frustrerte fruer)

Nå for en liten stund siden så var Benny og Mads hos meg og skulle låne noen filmer og da fikk jeg endelig tilbake frustrerte fruer sesongen min som jeg har savnet. Benny har hatt den i over et halvt år og vi er jo nesten naboer sånn 1 minutt for meg å gå ikke det en gang så kunne henta den når jeg ville men har ikke giddet å hente den. Men værtfall, skal sette meg godt til rette i senga og sette på sesongen som er nummer 5 av frustrerte fruer siden husker ikke noen ting av den. Med en gang jeg fikk den fikk jeg bare sett sesongen en gang så lånte jeg den bort så det er jo som å sitte å se på noe jeg ikke har sett før "LOL-gullfiskhukommelse". Når det går på tv så gidder jeg aldri å se det siden synes det er mye gøyere å se det når jeg har det på sesong og kan se mange episoder etter hverandre enn å liksom skal klare å huske med "gullfiskhukommelsen min" en uke tilbake i tid. Men værtfall, skal se på det og så må jeg løpe ned og hente brus før jeg setter meg godt til rette sånn at det blir kose tid xD TULL !

Alle sesongene mine som har kostet meg litt men verdt alle pengene !

Denne sesongen skal jeg se nå

I Love DESPERATE HOUSEWIVES/FRUSTRERTE FRUER <3

Pleier du å se på frustrerte fruer?

Samler du på noen serier/sesonger av noe?

Karoline

Photo + Song

Bilde og sangen har egentlig ikke så mye sammenheng men whatever : )

( Bilde er redigert i Picnik og sangen heter "M.A.T.Z deat. Martine - Kjære deg", den er helt sicko fin og har hørt på den tusen millioner ganger siden http://tullalisa.blogg.no lagg den ut ;) )

Karoline

Ser film og bare slapper av

At jeg ikke bare kan bli frisk, gud jeg blir lei av å hoste hvert andre minutt men ellers går det greit liksom. Ligger i senga og ser på film og bare slapper helt av som jeg mest sannsynlig skal gjøre i hele dag. Våknet ikke ordentlig før i 13.00 tiden tror jeg. Men skal dele den idè greia mi med dere etterpå tror jeg som jeg sa jeg skulle fortelle dere i et tidligere innlegg. + Skal få til å lage en videoblogg til dere denne uka siden det er så lenge siden det har kommet en ordentlig en. Men vi snakkes siden skal se videre på filmen, ville bare skrive et kjapt innlegg.

(Random bilde+sang)

Flere som bruker dagen til å bare slappe av?

Karoline

Sørlandschips in my <3

Nå sitter jeg og spiser sørlandschips den grønne atter en gang og det er dritt godt !

-NOOOOO, litt for ivrig med chipsposen og den gikk i gulvet : ( neiånei

BESTE INNLEGGET PÅ LENGE

Liker du sørlandschips ?

Karoline

Hot or Not ? (UGGS)

UGGS - HOT OR NOT ?

( Har hatt sånn hot or not med uggs  før men det var i fjord eller noe, og jeg har det nå siden jeg lurer på hva dere synes om det siden har kanskje tenkt til å kjøpe sånne men vet ikke enda. Synes de er skikkelig stygge men de ser så utrolig digge ut på så maby jeg skal ha sånn )

Karoline

HØSTFERIE !

Nå er høst ferien igang og jeg ligger hjemme enda og er syk, utrolig gøy må jeg si. Men sorry for at det blir så kjedelig blogging for tiden fordi når jeg ikke er helt i form gidder jeg liksom ikke men når jeg er frisk lover jeg at det skal bli bra igjen og at det kommer mye nytt. Så værtfall, ha en fin høstferie folkens. Sikkert mange som skal kose seg på ferie osv mens jeg sitter hjemme og gnomer. Jauda, enda mere fun for meg ! 

(random bilde - det var faktisk det første bildet jeg tok av meg selv med speilrefleksen :p)

Skal du reise noen plass i høstferien eller bare være hjemme som meg?

Karoline

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits