oktober 2011

Hei

Har egentlig skrevet et par innlegg til dere og laget videoblogg osv men jeg legger det aldri ut av en eller annen grunn. Tror bare rett å slett jeg er lei blogging, dumt egentlig men kanskje hvis jeg tar pause av å til så får jeg mere lyst neste gang jeg vil skrive. 

Holder på å skal "pusse" opp rommet mitt, ikke sånn male eller legge nytt gulv bare forandre litt å kjøpe nye ting. Så i dag har jeg vært på Jysk å hentet det nye speilet mitt og etter det var jeg en tur på Ikea. Får å si det sånn, det er ALT for stort! Det tar jo fort 1-3 timer å gå gjennom hele bygget for å titte. Men i så fall, fikk kjøpt meg litt der å. Skal begynne i morgen og flytte litt på ting å tang, men har ikke fått hjem tv bordet mitt enda (får det på mandag) så vet ikke helt hvor ting skal være før jeg ser hvor tv bordet skal være.. jaja, skal værtfall oppdatere litt oftere å vise dere resultatet :-) 

(Bilde fra en dag
(første gangen) Ann-Cecilie sov hos meg)

Nytt design - Bilder:

Nytt design folkens, endelig! Begynte å gå lei av det hvite tomme designet, følte at jeg måtte få inn nytt design med noe farger og er faktisk fornøyd med resultatet. Håper dere også liker det :-) 

Internettet vårt funker ikke på kveldene tydeligvis så jeg rekker aldri å blogge. Og så har det ikke skjedd noe spesielt før kl 12 på dagen liksom så når jeg skal blogge på kveldene er ikke internette der av en eller annen grunn så da må jeg blogge nå. Er egentlig ingenting spesielt, bare et par bilder jeg tok på torsdag & fredag. 


Hva synes du om bildene?

Pakke i posten:

Den kom egentlig for to dager siden men har vært litt sliten og kommer sent hjem de siste dagene så nå når jeg har langhelg tenkte jeg at jeg må få lagt ut dette innlegget. 

Pakken er sponset og er fra www.mineralhygienics.com
Jeg har enda ikke testet ut noe av det jeg fikk men tenkte å komme med en omtale så fort jeg har gjort det. 
Har du testet ut noen produkter fra mineralhygienics som du liker/ikke liker? 

Utplassering - to dager skole - langhelg!

Mandag nr 2 på utplassering. Ikke så mye spennende som har skjedd, vi har nesten bare ryddet og gjort - absolutt ingenting.. Nå er det bare to dager skole så lang helg, gleder meg allerede! 


Første gangen jeg har vært på Subway å kjøpt mat, var sykt mye å sykt godt! 

INNKJØP - 15.10.2011

3 pictures from yesterday - 06.34

Når jeg våknet 06.30 i går for å gjøre meg klar for skolen, våknet jeg til DEN nydelige himmelen. Det lyste rosa inn gjennom vinduet mitt. Jeg hoppet i klærne og greip tak i kameraet mitt å gikk ut å knipset et par bilder. Sto ikke lenger enn 2 minutter før jeg løp inn igjen fordi det var så utrolig kaldt, men totalt verdt det. Fikk utrolig fine bilder. Har ikke redigert fargene på noen av dem, bare gjort dem litt skarpere. -Hva synes du? 
Tragus piercingen min "oppdate...."

Sånn her ser Tragus piercingen min ut nå.. ja, pent! Den lille øre-dingsen min er tredobbla så kjukk som den skal være. Dette skjedde etter jeg kjøpte de to nye tragus piercingene, stanga (på begge) var tydeligvis for kort og har gått inn i øre tingen min som har gjort at jeg har fått betennelse. Har tatt inn en piercing med lang stang nå og hvis ikke øre blir fint igjen snart, kommer jeg til å ta den ut. Og siden jeg synes det var så vondt, kommer jeg nok ikke til å ta på nytt igjen. (Jeg er ikke en person som syt å bæs for ingen ting, men hvis jeg kan stå over den "smerten" gjør jeg det. Det er den vondeste av alle piercingene jeg har tatt)
                                    -Næmmen! Se på de småkorte bebyhårene mine da! De som ikke rekker bak øre.....FML 

Spørsmål? (forslag til mågjørevideo)

Tenkte at nå kunne dere få sjangsen til å spør meg om spørsmål hvis det er noe dere lurer på. Så svarer jeg på det i løpert av uka tror jeg. Kanskje jeg tar det på video, det er litt kjedelig med bare tekst i et innlegg vet jeg mange synes. Så hvis du har noen spørsmål, spør her nå. 

BTW; Meg og Kaja tenkte å ha en må gjøre video men har ikke fått inn så mange forslag enda så trykk på denne linken og legg igjen en kommentar med noen forslag til hva vi kan gjøre på en må gjøre video

Pakke nr 2 fra ELF:

I dag kom endelig siste pakken fra ELF, kom egentlig i går men fikk ikke hentet den før i dag. Må bare få sagt det, igjen. Fargene er så annerledes på nettsiden forholdt til virkeligheten, ble skikkelig skuffet over neglelakkene som jeg hadde gledet meg så til... jaja. Da vet jeg det til neste gang! - Hva synes du ? 
powder brush // stipple brush (nr2)

golden goddess // champagne // gum pink // mint cream // party purple // plum // dark glitter purple // chocolate

Innholdsrik og sosial dag

Våknet tidlig i dag.. har egentlig gjort det hver dag hele høstferien når jeg tenker meg om.. men i dag skulle hele familien på Statoil fordi vi begynner nytt verksted der, blablabla. Jeg gadd værtfall ikke tilbringe dagen min der med å rydde så jeg ringte Ann-Cecilie å fant på noe med henne i et par timer. Etter det er det litt blankt i hodet mitt? husker ikke hva jeg har gjort rett å slett. But anyway.. Snakket litt over 2 timer med værdens beste søster i telefonen før jeg gikk ned i stua og fikk med meg siste halvtimen av BigBrother. - Innholdsrik & Sosial dag, har ikke vært mere sosial enn dette i hele høstferien.. det er synd i meg
"KEEP OUT, meget kult i 13-14 års alderen"

Lite innkjøp i dag, 06.10.11


Bukse 249kr fra Bikbok // Rens til huden fra Apoteket // Hvit sand og "bøtte" fra Upstairs, skal bruke den til sminkekostene mine -Hva synes du om mitt lille innkjøp fra i dag ? :-) 

Høstbilder 4.Oktober

Tok meg en liten tur ut i sta og tok et par bilder. Ble ikke så mange braè siden det blåser så utrolig mye, men siden jeg nesten aldri legger ut noen bilder tenkte jeg at jeg bare måtte gjøre det nå. Det er høstbilder men det er nesten sånn at det kunne vært sluttsommerbilder. -Hva synes du? 


Kosekveld med pizzabakeren & BB

I dag er det chille kveld foran tven sammen med mamma. Har akkurat spist pizzabaker`n og venter på Big Brother skal begynne. ELSKER FERIE! (Beklager for ingen blogging men det har ikke skjedd noe spennende de siste dagene akkurat, så da gidder jeg ikke blogge for å bare slenge inn heiåhade. Men skal prøve å få slengt inn noe gøy her om dagene så jeg holder mine få følgere oppdatert) Nå skal jeg kose meg videre så snakkes vi :-) 

Pizzaabaker`nnn! Vanlige folk henter pizzaèn sin med bil eller får den bringt på døra. Jeg, jeg henter min med båt! Stress å bo på en øy.. avåtilalltid

Pakke fra ELF

I går fikk jeg den første pakken fra ELF, tok 13 dager. Tenkte at jeg skulle filme men etter utallige forsøk i dag med misslykkelse gir jeg opp å poster bare et innlegg med bilder av tingene. Når jeg bestilte var det jo 50% på alle tingene og det var helt utplukket når jeg bestilte mitt så fikk ikke halvparten av det jeg hadde lyst på en gang. Men værtfall, her er tingene.

5 neglelakker - clear, white, nude, twinkle, lilac
2 leppestifter - party pink, natural nymph
3 børster - concealer brush, fan brush, stipple brush

Natural Lash Kit, Individual lash kit, Complete Coverage Concealer (kjøpte en som var alt for mørk for meg..)

Liquid eyeliner, Waterproof eyeliner pen, Eyelash & Brow mascara greie, Luscious liquid lipstick i fargen baby lips

Det var alt jeg hadde bestilt denne omgangen, venter på en pakke til som kommer på fredag mest sannsynlig. Tenkte at jeg skulle lage en video med alt sammen i da når jeg fikk den siste pakken. 

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits