november 2010

DAGENS BLOGG BLE..

Dagens blogg ble explode.blogg.no . En utrolig bra blogg som jeg leser hver dag og har gjort i noen måneder nå "følger henne på bloglovin og alt, hehe" . Hun har utrolig fine bilder og skriver så utrolig bra. Hun er også flink til å kommentere rundt på andre blogger som kommenterer på hennes og oppdaterer ofte. En blogg du BURDE stikke innom å gå igjennom, kommenter i vei hos henne så får du nok tilbake :) ANBEFALER DERE DENNE BLOGGEN NOE VELDIG !

Lest eller leser du bloggen hennes?
Karoline

KINDER KALENDER

Skulle akkurat ta bilde med speilrefleksen så var det selvfølgelig tom for strøm, woho.. men værtfall. Mamma kom hjem med "kinder kalender" til meg i sta, jippi. Fjerde året på rad jeg har den kalenderen, den er sykt digg. Hater sånn dere du kan vinne greier kalender.. det er dønn kjedelige synes jeg. Værtfall, må bare skrive kjapt. Holder på med noe + jeg skal skrive et innlegg snart hvor jeg trekker ut dagens blogg. Så vis det er noen flere som vil bli med har de sjangsen nå. Trekker om 1-2 timer så dere har litt tid.  
Hvilken kalender har dere(vis dere har)?
Karoline

Vil du bli dagens blogg ?

Karoline

Skjer mye denne måneden egentlig

Nå har jeg kommet hjem fra skolen, spist og bare sitter her å ser på OTH på tv sammen med katten. Han er så søt <3
Tenk I morgen er det 1. Desember og bare få dager igjen til jul og få dager igjen til juleballet og arbeidsuka osv osv. Skjer mye denne måneden her, må få begynt å kjøpe julegaver også.. det er egentlig en litt stress månede men jeg overlever nok. Jaddaaaa...
( Awwwi, meg og pysegutten <3 ) 
Flere som også synes det skjer mye denne måneden:) ?
Karoline

Kjapt - ikke noe frysing i dag nei

Skole igjen.. åååååååå jeg er dritt lei! 
Må løpe ned og pusse tenner og ta på meg boble bukse... skal kave meg gjennom snø som går langt opp å leggene/låra straks.. hmm blir kos.. Har stappet på meg ullsokker, superundertøy og flisgenser i dag + jakke, boble bukse, lue og votter . Har ingen planer om å fryse idag! HA EN FIN DAG

Karoline

Chille vidre her

Ligger bare og varmer meg under dyna, er kjempe kald etter å ha vasset i snø til langt opp på leggene hjem. Det var særiøst noe helt sinsykt stress å gå hjem i dag..stakkars meg "haha LOL". 
Gidder ikke skrive noe mere.. skal bare chille vidre her jeg ligger nå og koser meg.
Tok noen bilder ute i sta men de ble skikkelig stygge men sowhat, ingen bryr seg :P
Se å søøøt <3
Karoline

Skole igjen.. uggsà på å gå

Skole igjen.. omg jeg hater det. Uke etter uke.. idag har jeg pakket på meg superundertøy, joggebukse og hettegenser DIGG <3 Og planen min er nå og gå med uggsà, det har snødd noe helt sinsykt igår kveld og i natt egentlig. så håper det bare holder seg under kanten på skoen! Men nå skal jeg straks gå, må bare pusse tenner og litt sånn. Kan maby være jeg må finne på å stappe på med vinterbuksa idag (bare til jeg kommer til båten og tar den av)
Men værtfall folkens, HA EN FIN DAG!
Karoline

Ritz og ryddig rom :) !

Nå er det straks natt i natt for meg, skole i morgen. Føler jeg ikke har gjort noe i helga.. bare sittet og sett på forskjellige sesonger på nett og så har jeg rydder rommet faktisk. Må vise dere, er like stolt hver gang jeg rydder det, haha:

Flinke Karoline :) <3 !

Nå sitter jeg her og har akkurat dusjet og spiser Ritz kjeks med kremost på, det er drit godt! Anbefaler det, (Ida som fikk meg til å spise det for 1-2 år siden, hehe)
Har dere smakt det før?
Er jeg ikke flink til å rydde, hahah
Karoline

GLEDER MEG TIL JUL !

Gleder meg skikkelig til jul akkurat nå, har hengt opp noen julestjerner og sånn dill dall rundt omkring sammen med mamma og så sitter jeg for øyeblikket og bestiller meg julegaver på nett (som er til meg selv, ehhe). Gleder meg så sinsykt siden jeg vet allerede 6 ting jeg får som jeg har kjempe lyst på. Kommer ikke til å dele det med dere før seint på kvelden den 24 desember eller dagen etterpå, så dere får glede dere til å se hva jeg får. Haha :)

Det er så koselig med sånn pynt, kan ikke vente til onsdag hvor det er adventskalender tid.

Vet du noen av gavene du får i julegave i år?
Karoline

€ Work It Out €

Jeg kjeder meg.. OMG jeg hater søndager! (nicenice uten sminke)
Hva synes du om sangen?
Karoline

Chris Daughtry - September

Sangen er så utrolig fin, digger den <3 Karoline

Red Nails

Sånn ser neglene mine ut i dag, de var sånn i går også men glemte å vise bilde. De er bare helt vanlige røde uten noe design greier på. Synes det var en ganske stilig farge egentlig, den ser lysere ut på bilder enn i virkeligheten og det er da den ser best ut..i virkeligheten :)
Hva synes du?
Karoline

Rydder,vurderer og blogges

Nå har jeg holdt på å vaske og rydde sånn halvveis rommet mitt i et par timer, blir litt av å på siden sitter og ser på Two and a half man. Har egentlig lyst til å løpe å hente posten men det tar meg 10 minutter liksom og jeg tror ikke jeg gidder å ofre meg selv ut i kulda før i morgen.. venter på noe greier i posten så vurdere det sånn halvveis å løpe nå. Men værtfall, skal prøve å få rydda litt til før jeg legger meg og så skal jeg se vidre på two and a half man. Blogges :)
Har flytta inn i lua så god er den! (ser jo helt rar ut men samma det, sliten etter en dag med tentamen og stå opp klokka 06.00. Bra unnskyldning.)
Karoline

NEW SHOES

Endelig har jeg kjøpt vintersko, uggsene jeg har villet ha lenge. Synes ikke de er spesielt fine men de virker så digge å gå med. De kostet 499kr på Eurosko. De er svarte men de så litt ut som de mørke brune på bildene.
Hva synes du?
Karoline

Tentamen - KALD !!!

Hei alle sammen, bare for å si det med en gang "FYFAEN SÅ JÆVLI KALDT DET ER UTE IDAG, 6 - men ingen snø da". Sånn. Hadde engelsk tentamen idag og det gikk jo sånn halvveis greit. Gikk rundt 12.00 så tok meg og Ida bussen hjem til ho og bare surra litt hos henne og prata. Så tok jeg bussen 14.35 til Lillesand ( eller nesten ) og venta på mamma ute i kulda i en time. Det var mega kos <3 <3 <3

Legger snart ut et innlegg hvor jeg viser de nye skoene mine så følg med :) !
Bilder fra idag når vi venta på bussen: 
LITT ROSA I TRYNE ELLER, webben til Ida som er så nice !

Har dere begynt med å ha tentamen osv nå?
Flere som synes det var pisse kaldt i dag?!
Karoline

INNKJØP 251110

Vært på senteret med Sissel i dag og det jeg kjøpte var:
Lue fra Cubus - husker ikke pris
Gina Tricot hårfjernings rull - 19kr (har bikkje sm røyter som pokker) og barberskum - 22kr
Den er helt mørkerød egentlig men ser ikke sånn ut på bilde, den kosta 39.50 H&M
Bh hemper fra Cubus- 29kr
Tights bukse fra Only- 130kr 
Kjole som jeg ikke har tenkt til å vise dere helt enda, den er mørkeblå men ser lilla ut på bilde. Tror den kosta 299kr på Cubus eller noe :)
Hva synes du ?
Karoline

Blogger fra iPhone

Hei alle sammen, nå blogger jeg fra Susanne sin nye iPhone :) vil å ha sånn når jeg kan blogge fra den. Men værtfall, sitter å ser på folk som har gym.. Koselig det. Skal på senteret med sissel etter skolen å skal kjøpe noe greier. Dere får se når jeg kommer hjem :)) blogges, dette var sånn små stress XD

SOVER BORT HELE DAGEN!

Sover vekk hele dagen nå for tiden.. kommer hjem fra skolen og legger meg i senga med datan litt så sover jeg og våkner ikke før rundt 22.30-23.00 tiden.. det er slitsomt faktisk siden jeg får jo ikke sove til nattan igjen og rundt 05.00 så sover jeg og skal opp om en time liksom og så går jeg rundt og er trøtt. Får ikke gjort leksene heller, tror ikke jeg har gjort de på noen uker nå. Gjør leksene vis vi får tid på skolen og kan gjøre de da men ellers nei, dagene mine går til å sove.
(Tror maby jeg setter meg ned og gjør et sånn matte hefte vi har som er drit tykt og skal være ferdig til i morgen.. det må egentlig bare være tull siden hvem klarer å gjøre sånn tykt matte hefte på 1-2-3-(4-husker ikke) dager?!)

Fikk forresten ikke fjerna den dumme føflekken i dag pga båten(e) våre startet ikke i dag så mamma og de kunne ikke komme å hente meg så jeg skal bestille ny time på fredag så det blir vel neste uke en gang.

-I morgen skal jeg til byen eller på senteret med Sissel
-Og på fredag er det engelsk tentamen..wohooo
-Helga skjer det masse (ingenting...)
-Under en måned igjen til jul! Gleder meg som en liten ungen (som jeg er, heheh)

Dette ble et langt innlegg menmen :) 

Karoline

Standing Soldier


Karoline

Legen i morgen..

Ligger bare å chiller fullt ut i senga, har sovet et par timer og det vil si at jeg ikke får sove før seint i natt en gang.. Skal få av meg sminka som er skikkelig ekkel nå siden jeg sov med den og så gå ned og spise.
Tenker på i morgen.. jeg skal til legen og fjerne en føflekk og jeg gruer meg egentlig ikke men tenker om det gjør vondt. Så er det sikkert noen som lurer. Den er ikke stor men den gjør vondt når jeg klør eller har smykke som kommer hen i den eller vis klærne kommer nær og gnir noe veldig. Så jeg skal fjerne den så får jeg ett sting tror jeg. Haha, kommer garantert til å vise bilde som jeg gjør med alt annet som skjer. Jaja, blogges :)

Den -  ikke svære greiene som er med å gjøre, men blir kvitt den og har egentlig aldri likt den så BYEBYE!!!

Noen som har fjerna en føflekk før, eh ?
Karoline

Bilder fra ute

Akkurat løpt å henta posten og jeg pleier å ta med meg kameraet for å ta noen bilder til bloggen men skjeldent jeg gidder å legge de ut så jeg tenkte at jeg faktisk skulle gjøre det nå.
Skjønner ikke at pinner kan være så utrolig gøy, etter du har kasta et par trillion ganger så begynner det å bli litt kjedelig synes da ja..Skjekk det fine været da
Det bildet ble så fint <3
Det også <3
Og et som ikke ble fint, må bare ha et av meg i innlegge så :) !
Hva synes du om bildene?
Karoline

Skole nå..

Skole igjen.. gaad jeg er lei av skole nå, heldigvis bare 21 dager igjen å gå på skolen så er det juleferie. YEY! (Det var dårlig blogging i går også, sorry men har sånn periode nå plutselig igjen uten at jeg skjønner helt selv hva det er som gjør at det står helt stilt i hode mitt med blogging. Men værtfall, skole nå.. vil ikke. Det er kaldt! Blogger når jeg kommer hjem en eller anna gang. Maby jeg skal noe i dag, vil værtfall noe.
Karoline

Bare sånn kjapt .

Kommer hjem fra skolen og er på vei ut døra igjen, skal kjøre broren min på jobb så skal jeg nom surre rundt med mamma og pappa. FUN.. blogges når jeg kommer hjem en gang..
(styggt lol bilde men får gå.. har dårlig tid)
Karoline

Står helt stilt..

Bloggingen min står helt stilt idag.. aner ikke hva det er men det står bare helt stilt. Aner ikke hva jeg skal blogge om.. ingen idè i det hele tatt.

Flere som også har sånne dager noen gang?
Karoline

Dagens blogg:

Glemmer jo bloggen vekk helt, men værtfall. Dagens blogg i "idag" ble: mariipari.blogg.no
Utrolig søt blogg men mange utrolig fine bilder, dere burde ta en titt altså å se. Bare å se på headeren så ser du nesten hvordan bildene på bloggen kommer til å være :p
Karoline

Bli dagens blogg :) ?

Karoline

Det snør !

Nå skal jeg snart begynne å stelle meg og gjøre med klar for dagen, vet ikke enda hva jeg skal men jeg skal vært fall ikke sitte og kjede meg på øya i hele helga. Skal kanskje med Vanessa i dag og byen osv, må få kjøpt meg vinter sko vis snøen er her for å bli denne gangen. SNØR UTE NÅ!
(PENT BILDE....hjelp)
Er det komme snø hos deg :) ?
Karoline

Gått rundt med kalendere og ..

Kom hjem for 20 min siden sånn sirca.. vært ute i noen timer og gått rundt med sånne adventskalendere, pisse kjedelig men man må jo bare når det er til sånn Polen greier.. Sykt mange forskjellige mennesker man egentlig møter, noen er så glade og fornøyde mens andre er faen så sure.. skjerpings til de altså. Ikke særlig koselig å banke på! 
Idag var det helt sykt digg skole dag, en time matte og en time naturfag så var resten film. I naturfagen, VIKTIG VIKTIG! Vi dreiv og kutta i et kuøye, det var egentlig litt stilig mene skal ikke skryte på meg alt for mye her som at jeg ikke sa æsj et par ganger. 
Værtfall, har så sicko vondt i ryggen og beina igjen så vurderer å legge meg. Er nokså trøtt og i morgen er det en ny dag men nye ting som skjer :)

(skikkelig random bilde fra en gang for lenge siden sammen med Vanessa)
Karoline

00:00 hente posten !

Klokka 00:00 bestemmer jeg meg for å gå å hente posten siden den ikke har blitt hentet på mange dager, fint tidspunkt egentlig hahah. Skal snart legge meg tror jeg, skal bare spise noe siden har ikke spist så fryktelig mye i dag at det gjør noe og så skal jeg...(legge meg?) har egentlig lekser osv å tenkte på siden jeg bare har sløva hele uka men får bare komme på en unnskyldning i morgen. Tross av alt egentlig så: mandag-no sek..tirsdag-forsov meg..onsdag-møgle..torsdag-vært å surra hele dagen.. fredag-da skal alt leveres inn!
Lurer på hva som skjer i morgen :)
Fint tidspunkt å hente posten på eller :) ?
Karoline

Dagens blogg i dag ble:

Dagens blogg i dag ble cliick.blogg.no , det er en kjempe bra blogg som dere burde ta en tur innom å se igjennom. Følger den bloggen på bloglovin og bare elsker den. Heidi tar så utrolig fine bilder og legger ut på bloggen sin så dere burde ta en titt på bloggen for å se og legge igjen en kommentar :)
Har du vært innom den bloggen før?
Karoline

Vil du bli dagens blogg?


Karoline

Forsov meg igjen..

Forsov meg i dag og men ble kjørt til skolen så gikk bare glipp av 1 og en halv time sånn sirka. Var egentlig sykt digg å komme på skolen med en deilig kakao i hånda, små snødde og var utvilt til tusen. 
Nå sitter jeg her og prøver å få mamma med meg på senteret men tviler det blir noe, er sulte, tørst, kald, varm.. my life is.. random hard!
Karoline

Mye å gjøre men tar det i morgen

Bed time`s for små jenter som meg nå, skole i morgen. Utrolig gøy må jeg si.. har mye å gjøre egentlig. Men gidder ikke tenkte på det før i morgen :) ehhe.. NATTA !!!
Karoline

Media og kommunikasjon linja

Kom hjem for en halv time siden, vi var i dag på møglestu vidregåendre skole på besøk og for å være der en hel dag for å se hvordan det var. Og jeg var på media og kommunikasjon og der lagde vi et bilde med mange av meg og to til på som vi tok ute. Det var ganske gøy egentlig å være der så nå gleder jeg meg til vidregående selv om jeg ikke er helt sikker på om jeg skal gå den linja men tror det blir den. De gjorde værtfall mye gøy der synes jeg. 
Akkurat nå sitter jeg her med værdens beste kinder nisse, den er særiøst skikkelig god ! 
Nam <3
Hvilken linje har du tenkt til å gå på?
Eller hvilken linje går du på?
Karoline

Irritert-kommenter tilbake!

Bare for å få sagt det så hater jeg kommentarer hvor det står: fint blogg blablabla - KOMMENTER TILBAKE og sånn piss. Vis jeg vil legge igjen en kommentar på bloggen til folk å ta en tur innom så er det opp til meg. Og de fleste som legger igjen en kommentar tar jeg faktisk en tur innom og ser gjennom bloggen og sånn men jeg er dårlig til å kommentere og vet jeg burde bli bedre til det men det var ikke saken nå. Saken er at det er så irriterende når folk skriver sånn og sjangsen for at jeg stikker innom bloggen til folk som skriver: fint bilde i en kommentar enn: fint bilde, kommenter gjerne tilbake er mega stor. Jeg gidder faktisk ikke å ta en tur innom i det hele tatt. Jeg overser bare de kommentarene og går videre til folk som ikke reklamerer for sin egen bloggen. 
(random bilde som ikke helt passa til innlegget men so what :))
Synes du også det er irriterende?
Karoline

forsov meg + meg og pys

Forsov meg idag og skulle egentlig bli kjørt til skolen men neida.. jeg sovna igjen og her sitter jeg altså. FUN!
Maby så drar jeg og sover hos Pia i kveld sammen med Kaja vis jeg kommer meg inn på land fra øya.. får bare se hva som skjer. Tok akkurat bilder med pys og jeg må bare vise dere yndlings ligge stillingen hans, han ligger sånn hver eneste dag han har sin mange timers søvn soving. 
Haha, ligger rett på rygger med beina spredd ut i alle kanter. Han er så søt atte <3

Karoline

Vondt i hode-trøtt-slapp

Sorry for bloggingen, men har hatt så vondt i hode i dag etter at jeg kom hjem fra skolen og har det enda. Har sovet siden 16.30 sirka og våkna for ikke så alt for lenge siden og har bare spist og glodd litt på tv sammen med mamma. Er nok ikke lenge før jeg går og legger meg igjen. Men værtfall, håper på jeg er bedre i morgen og det er bedre blogging da. Snakkes.

(random bilde fra igår, sko/bein bilder in my <3)
Karoline

Pakke i posten:

Pakke i posten, Sponge Nail Art sett fra www.nagelshop.se . Har ikke testet det ut enda men viser det nok til dere når jeg har fått gjort det.
Har du sånn?
Karoline

Pink glitter nails


Ble ikke bedre bilde enn dette men det får duge, det er baby rosa med glitter over så du ser ikke så godt rosa fargen. Hva synes du?
Karoline

Dagens blogg !

Dagens blogg ble vanessasblogg.blogg.no, kjempe søt jente og kjempe søt blogg. Ta en tur innom å legg igjen en kommentar folkens :) 

Karoline

Paris Hilton STYLE

Alle har sett Paris Hilton sine solbriller, de er store og runde osv. Og så fant jeg et bilde og dere gjetter aldri hvem hun har blitt inspirert av: MEG!
Karoline

Vil du bli dagens blogg ?

Karoline

opp - ut - inn

Blogg innlegg
Stå opp nå
Kle meg
Ut å gå tur med bikkja
Inn igjen
Rydde litt
Blogg innlegg om ønskelisten min til jul vis jeg gidder.. det er MYE!
VET IKKE ? ..

( Den lille antenna jeg har der får inn alt slags rare ting, bare å misunne den altså!)
Hva gjør du i dag?
Karoline

Dag 7 - 10 viktige personer

1. Vanessa (happy? haha <3)
2. Mamma
3
. Pappa
4. Ann-Turid
5. Petter
6. Ida
7. Resten av familien
8. Random friends 
9. ? vet ikke
10. ? vet ikke

Karoline

Bilder fra igår og idag

Bilder fra i går og i dag når jeg har vært med Sissel. Super koselig og vi har ledd så sykt mye at det er helt vilt. Kost oss masse med å lage browniiiii og sånn. Orker ikke skrive så mye mer men her er noen bilder:Sissel pysen som krøller håret.

Super hotte og sexy me lissom, hvor bra hadde jeg ikke sett ut med snowboard briller og et brett eller noe lissom!


Igår når vi var hos Per, han hadde digg bad så det ble en del bilder der siden de hadde sånn store speil.


Vi skulle gå fra Per til klubben som er med skolen og vi gikk over halve veien og tulla osv og så haika vi jo så var det ingen som ville stoppe før vi hadde gått over halve veien.. så vi satt bare på en stykke men glad for det siden det hadde tatt laaang tid. 


Haha, på skolen skulle vi gjøre "BAD THINGS" og være "BAD GIRLS" så vi hadde stein saks papir og den som tapte måtte gjøre noe og i det tilfelle på bildet tapte Sissel og måtte knytte ned vollyball nette og jeg skulle surre henne inn i det men vi fikk bare løs et tau så...


Og i dag så skulle Sissel noe i Lillesand og jeg ble hentet der så mens vi venta på mamma på brun og blid så var det en sånn stor fancy sol der som jeg hadde veldig lyst på såååååå

jeg tok den med hjem :)
Hva synes du om bildene?
Karoline

Hos Sissel

Hei alle sammen, nå ligger meg og sissel bare i senga og slapper av mens vi prøver å finne ut av noe vi kan finne på. Ingen blogging i går pga vi var med per og litt sånn men kommer bilder når jeg kommer hjem da. Snakkes
Karoline

Good night :)

Ligger nå i senga og halv sover, er ganske så trøtt egentlig forholdt til det at jeg har sove helt siden jeg kom hjem fra skolen og bare vært våken i 2-3 timer nå.
Tok den sprøyta i dag og det var ikke noe vondt eller noe men jeg har helt sinsykt vondt i armen nå.. skikkelig kos at jeg ikke kan ligge på den sia jeg vil pga armen.. (liker å ligge inn til veggen) 
Jaja, dårlig blogging igår - idag - i morgen - lørdag. Skal til Sissel i morgen og sove der og så skal vi til Per eller noe så det blir nok dårlig blogging men tar med kameraet så det blir bilder mest sannsynlig :) 

Karoline

Dagen blogg ble..

Dagens blogg ble bjorgkristin.blogg.no og hun får en film hun kan se gratis på www.headweb.com . Gratulerer med det og til dere andre, kommenter i vei på bloggen hennes. Hun har en super konkurranse på bloggen sin som jeg har deltatt i og alle andre også burde. Kjempe flotte premier
http://bjorgkristin.blogg.no/1289277583_stor_konkurranse__vin.html
Karoline

Dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan

LEVE UTEN. (dette var ikke så lett, det var litt vanskelig så det ble liksom noe som jeg fint kunne levd uten egentlig men helst ville hatt)

1. Dataen
2. Mobilen
3. Tv
4. Sminke
5. Speilrefleksen
6. Senga
7. Bil 
8. Tannbørste
9. Familie & Venner (det går som gjenstand akkurat nå)
10. Et veldig spesielt bilde som betyr så utrolig mye for meg <3(random bilde tatt i dag tidlig)
Karoline

bli dagens blogg + vinne film??

Hei alle sammen, tenkte jeg skulle ha dagens blogg igjen men denne gangen er det sånn at den som kommenterer flest ganger har størst sjangs for å bli dagens blogg + at du vinner en film som du kan se på headweb.com . Kommer til å trekke helt random men man skjønner jo at vis du har lagt inn flere kommentarer så er det større sjangs jeg trekker deg så det er bare å kommentere i vei med at du vil bli dagens blogg å vis du blir det så vinner du en film i tillegg (film som du kan velge selv).

Karoline

dårlig blogging igår og idag.

Dårlig blogging i går og det samme antageligvis i dag, tror jeg skal surre rundt med mamma idag på senteret eller noe , vet ikke helt enda men noe skal vi værtfall. Og da blir det dårlig blogging siden vi alltid kommer hjem på kvelden en gang såååå... dere får jo sikkert en oppdatering da.

SKAL TA SPRØYTE I DAG FORRESTEN, skulle egentlig sist uke men var syk da så skal ta den i dag..woho!
Karoline

Surra rundt, ikea osv.

Heisann, ingen oppdatering før nå nei..jaja. Jeg har vært på skolen idag, så hjem, så til Lillesand, så til Ikea, så på Tveit på besøk hos noen og så til Birkeland og spiste Kina mat. Det eneste jeg kjøpte på Ikea var en bilde ramme til 40kr som jeg snart skal ta noen bilder inn i. 
Ellers så er det dritt kaldt ute, ullsokkene er tredd langt opp over beina mine ja. Har solgt 3 kalenderer til intekt til Polen turen .. av 33 !!!
Hm, var det noe mer nå?. Vet ikke, vis det var noe viktig hadde jeg husket det.
Hær er bilde ramma værtfall: 
Noen som har vært på nye Ikea i Kr.sand?
Karoline

Dag 5 - 10 ønsker

1. Oppleve mye
2. Drømmehuset
3
. Ingen "jordas undergang piss" /2012 bullshit.
4. Drømmefamilien
5. Besøkt familie medlemmer oftere
6. (at skole og jobb osv er bare når det passer meg, jeg gidder og vill)
7. At jeg blir værdens rikeste -money money money-
8. At jeg kan beholde venner, familie og alt mitt for evig
9. Få akkurat den kroppen jeg vil ha...never gonna happen.. 
10. Å leve lykkelig helt til "the end"

(Var ikke så lett og komme på ting så det er egentlig veldig random+random bilde)
Karoline

Stygge bilder delux - SNØ!

Hvor gøy er det ikke med snø da folkens, haha.. måtte jo gå ut og bare ta bilde og "HAHA, SNØ" lol (innlegg) + styggeste bildene jeg noen gang har lagt ut på bloggen sikkert !!!!, er innen topp 5 stygge bilder værtfall xD
Karoline

Dagens blogg ble:

Da ble det bare en blogg jeg trakk ut i dag da siden det var så få som meldte seg på dagens blogg, og den bloggen som ble dagens blogg er: amandare.blogg.no kjempe søt blogg, ta en tur innom å kommenter :)
Karoline

Dag 4 - 10 ting jeg vil si til en..

PERSON.

1. Jeg elsker deg/ er glad i deg
2. Jeg setter stor pris på deg
3
. Kunne ikke levd uten deg
4. Du er helt unik
5. Jeg er her for deg alltid
6. Tanken på mange av minnene våre sammen får meg til å knekke av latter
7. Glemmer deg ALDRI, uansett hva
8. Du får meg til å føle så mange følelser
9. Jeg er så glad jeg ble kjent med deg
10. Du har forandret meg på så mange måter

(Det er ikke bare til den ene samme personen dette, dette er noe jeg kan si til mange men det er en spesiell person som burde føle seg truffet.) 
Karoline

Vil du bli dagens blogg idag?

Trekker ut 1 eller 2, kanskje 3 vis det blir flere som melder seg på enn sist gang:)
Karoline

Hjemme, snør (trenger vintersko)

Kommet hjem for en god stund siden, sitter bare i senga og varmer meg med ovnen som er rett på sia og ser på Two and a half man på datan. Det snør litt ute men det legger seg liksom ikke og det er vel like greit siden har ikke fått skaffet meg vintersko så går jo å trør rundt i joggesko. Men har tenkt til å ha dagens blogg snart så følg med. Kommer rett etter dette innlegget.
(Tok faktisk bilde for 10 min siden og ikke bare lag inn et gammelt random ett.)
Karoline

Skolen - bilder

Akkurat nå sitter jeg på skolen og gnoomer data med Ida :) KOS
Karoline

SNØØØØØ !

Idag så snødde det på skolen, hvor stilig er liksom ikke det :D haha.
Har det snødd hos deg i dag? 
Karoline

Ups, kommentar nr ..

Oh shit, vet dere hva?.. jeg er verdens dårligste til å huske på ting å sånn med bloggen og vis jeg har konkurranser eller lignende. Og det jeg kom på nå plutselig når jeg så hvor mange kommentarer jeg hadde fått så kom jeg på at jeg hadde en liten sånn greie at den som blir kommentar nr 10000 vinner et eller anna og jeg synes det er dårlig gjort av meg og glemme det vekk men jeg husker enda hvem som ble vinneren av det og det var mathildeskavoe.blogg.no og det hun vinner er en film hun kan se på www.headweb.com .

Og sånn til dere andre, så kommer det en liten konkurranse snart hvor dere også kan vinne en film som dere kan se på den nettsiden :) følg med.

(random bilde, fant ikke noe annet)

Karoline

Dag 3 - 10 TING DU HATER

1. Stå opp tidlig for å gå på skolen..
2. Rydde rommet mitt..
3. Skikkelig fjortis jenter, blir så irritert på mange
4. Reklame..
5. Falske folk
6. All den vintersporten på tv når det er rundt jul.. kunne hatt egen kanal spør du meg.
7. Gym
8. Venting.. 
9. All snakkinga om 1012 greiene, fuck det sier jeg bare. Vis andre tror de kommer til å daue i 1012 så værsegod å tro det men jeg tror ikke det og har ingen planer om å daue da heller.
10. Magen min..hver dag ser jeg den og hater den.
Karoline

Gave fra mamma &lt;3

Fikk en liten gave fra mamma da hun idag kom hjem fra Sarpsborg, det jeg fikk var:
BABY ROSA NEGLELAKK, den et så fin <3

Lilla og grønn neglelakk, hadde faktisk lyst på begge de to siden de så så stilige ut på bildene folk legger ut. (Har lyst på alle neglelakker i hele verden da meneh)

Og ullsokker <3 , de er så utrolig digge. Jeg har faktisk ønsket meg mine egene ullsokker som er mine spesielle som ingen andre får lov til å røre og dette er parret !

Hva synes du?
Karoline

Pakke i posten !

Idag fikk jeg en pakke i posten som jeg har ventet lenge på, jeg vant en konkurranse hos Noor Kamil hvor jeg fikk gratis manikyr osv tror jeg det var. Men så var det i Oslo og jeg er aldri der så jeg sendte mail og de sa de kunne sende meg noen produkter. Og siden jeg elsker negle ting osv og det er en neglesalong som sendte meg pakken så var det jo midt i blinken! Her er hva jeg fikk:Pakken
Neglelakkene heter: STICKEY - SUPER SHINEY - AIR DRY - SOLAROIL - TOUGHEN UP 

Dry&Shine finish neglelakk og en Hand & Body Lotion


To sånne Biosilk


Og tre neglefiler

Hva synes du om det jeg fikk?
Karoline

My nails today

Sånn ser de altså ut i dag, rakk ikke legge ut innlegget i går så legger det ut i dag men det er altså sånn de ser ut i dag og det er sånn de kommer til å være i noen dager :)
Hva synes du?
Karoline

Skole igjen...oh no -.-

Da er det av gårde til skolen igjen.. har ikke sovet noen ting i natt og er egentlig ikke trøtt men det er stress å måtte begynne å stelle seg 06.00-06.30 liksom. Idag kommer mamma hjem og jeg gleder meg vilt, endelig. En uke uten mamma, første og siste gangen sier jeg bare! Men må pakke masse greier ned i veska og pusse tennene osv og har bare 9 min på meg så må kjappe meg litt. Hade :) Karoline

Dagens 2 blogger - ble det deg?

Da har jeg trekt 2 stykker til å bli dagens blogger på bloggen min og de to som jeg plukket ut var: synnesegenverden.blogg.no
og hannagulbrandsen.blogg.no
Gratulerer og besøk begge bloggene og kommenter :) 
Karoline

Ansiktsmaske - Dusj

Akkurat kommet ut av dusjen og skal til å finne frem negletingene mine så jeg kan få gjort neglene mine fine. Prøvde ut en ansiktsmaske før jeg gikk i dusjen i sta, måtte jo seff ta bilder til dere. Jeg ser ikke ut i dag så jeg sensurerte øynene, "fine bilder"
Meningsløst innlegg men so what, oppdaterer jo bare :)

Haha -.-Pleier du å ta ansiktsmaske?
Karoline

Vil du bli dagens blogg?

Så vis du vil, legg igjen en kommentar så trekker jeg ut en eller to senere i kveld.Karoline

Dag 2 - 10 TING DU ELSKER.

1. Jeg elsker sol, sommer, varme <3
2. Sove zzZZzz
3
. Venner & Familie & Dyr
4. Elsker joggebukse og hettegenser
5. Bilturer med mamma og pappa
6. Prating, bare masse babbel med venner
7. Sko - klær - smykker div
8. Håret mitt, det betyr alt. Særiøst.
9. Mobil, data, tv, STRØM I DET HELE TATT!
10. Penger så jeg kan kjøpe masse
(Det var ikke så lett å komme på noe som jeg elsker så det ble ikke bedre enn dette) Karoline

Dagen blogg - ble det deg?

Dagens blogg ble: mariannemonsen.blogg.no . Take a look at her blogg :))
Karoline

Dag 1 - 10 ting om deg selv.

1. Jeg er ganske så sjenert men viss en person snakker først og tar kontakt går det ikke lange tiden før jeg er fullt i gang med pratinga.
2. Jeg bor på en øy.
3. Kommer fra Kirkenes.
4. Flyttet noe med 10 ganger.
5. 38-39 i sko.
6. Lav selvtillit.
7. Jeg sitter alt for mye på datan.
8. Liker å holde på med negler og litt hår.
9. Har ikke hatt gym på skolen siden jeg gikk i 5 klasse eller noe sånn.
10. Jeg er sykt lat og spiser mye, (yeah..bra !)
Karoline

10 Things

Da begynner jeg med ny greie nå da, 10 things. Begynner i dag eller i morgen, får se hva jeg gidder.

Dag 1 - 10 ting om deg selv
Dag 2 - 10 ting du elsker
Dag 3 - 10 ting du hater
Dag 4 - 10 ting du vil si til en person
Dag 5 - 10 ønsker
Dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten
Dag 7 - 10 viktige personer
Dag 8 - 10 av dine favorittsanger
Dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet mitt
Dag 10 - 10 siste ord

Karoline

30 Days = OVER

Nå gidder jeg ikke mere av den der "30 Days" greiene fordi det var så stress så da tar jeg heller og begynner på en annen en som er mye lettere. Så da blir det "10 Things". Lager en egen kategori for det snart.

weheartit.com )
Karoline

Chiller - film og brus

Sitter nå og bare chiller fullt ut i spisestua, vi har trådløs boksen her inne og jeg får best nett når jeg sitter der med kabel i. Sitter og ser på en film på headweb.com og drikker cola, det er ikke bra for oss å kjøpe et helt brett med boks cola fordi da går jeg og drikker fem om dagen nesten.. veldig sunt, men jeg bryr meg lite. Skulle bare oppdate litt til dere og si at jeg trekker ukens blogg snart så vis du vil bli med så melder du deg i innlegget under.
HOT HOT HOT - and cola, det er så digg <3

Skal antageligvis bare sitte og chille resten av kvelden også så det blir nok et par innlegg til idag ja.
Hva gjør du i kveld?
Karoline 

Vil du bli dagens blogg?

Tenkte jeg skulle begynne med dagens blogg sånn av å til, og trekke ut en eller to hver gang. Så vis du vil bli dagens blogg, meld deg på !
Karoline

Natta innlegg, fryser - cola - film

Sitter her og små tegner enda noen negledesign, drikker cola, fryser og skal straks løpe ned og finne en film før jeg legger meg for å se på den. Så natta, (liker å ha sånn små meningsløse innlegg før jeg legger meg eller skal på skolen eller noe. Det er så kos, haha)
(Skal ikke skrive hva jeg ser ut som på det bilder her på bloggen men værtfall, jeg er søt uten sminke..)
Karoline

Negledesign osv

Helga er i gang, jeg er enda litt sånn små syk men overlever og ellers så sitter jeg og lager noen negledesign på ark. Tegner de først og ser om jeg klarer og bruke fantasien til å lage noe stilig som jeg kan teste på neglene senere. Har ikke kommet på noe bra enda så.. det som er på arket på bildene er noen som jeg har prøvd ut og så er fantasi designene mine på noen andre. Men værtfall, det er helg og fri og alt er digg ! Kos dere alle.
OMG sier jeg bare, mamma kommer hjem på mandag - det blir digg!!!!


Hva skal du i helga?
Karoline

Bilder fra sist helg

Vanessa har lagt ut noen bilder på bloggen sin fra jeg var hos henne osv sist helg så ville jeg bare legge de ut for å vise siden tror jeg sa jeg skulle gjøre det vis det kom noe bilder og det gjorde det jo så her er de:

-Vi tok ansiktsmaske og koste oss med film, chips og brus og alt :) litt seinere på kvelden gikk vi jo ned til Therese som satt barnevakt og der ble det jo også litt bilder.

Hva synes du om bildene?
Karoline

Uten strøm i 7-8 timer..

Jeg har sittet uten strøm i 7-8 timer i dag, det er jo skikkelig koselig. Så blir det mørkt i 17.00 tiden nå og da blir det kald så det var bare å fyre i peisen og finne frem te lys og sette rundt omkring. Og det er jo ikke så mye man kan gjøre uten strøm egentlig, jeg brukte min data de første 40 minuttene av strøm bruddet til å se på en film før den gikk tom for strøm så byttet jeg til pappa sin og det tok ikke lange tiden før den også var tom.. så da har jeg altså sittet i et par timer og glodd i veggen. Koselig. Fant ikke så mye mat å lage når man ikke kunne bruke mikroen og ikke ovnen så jeg lagde meg ostesmørbrød som jeg puttet inn i sølvpapir og lag oppå peisen. Aldri ventet så lenge på å få meg et ostesmørbrød før tror jeg! Men nå skal jeg titte litt gjennom blogger, facebookèn osv får å se om jeg har gått glipp av noe (viktig, viktig) så blogges vi. 

Anbefaler ikke måten men må man så må man, det smakte dritt, lukta dritt, tok lang tid og ikke verdt å vente på.
Når jeg venta på det ikke vente verdige ostesmørbrødet mitt så tok jeg masse sånne bilder, som jeg egentlig synes ble litt stilige. 

Hadde du klart deg så lenge uten strøm?
Karoline

0 blogging ..

Jeg blogger liksom ikke noe spesielt når jeg er syk siden da gjør jeg jo ikke noe på dagen enn å sove, se på tv, sitte foran datan og bare sånn kjedelige greier så det er jo mega intressangt for dere å lese om det sikkert.. nei, så jeg lar vær. Nå skal jeg ta en Ibux, vente på en film skal bli ferdig lastet ned og så selvfølgelig se den da så er det leggings for meg. I morgen er det å manne seg opp for å gå på skolen uansett hvor dårlig jeg er, eller er jeg dårlig går jeg jo ikke men må prøve.. gått glipp av tre skole dager denne uka og mange dager før denne uka så kan nesten ikke ha flere fra værs dager nå.
(Random bilde igjen, sorry. Men tar liksom ikke så mange bilder av "fine" meg når jeg er syk)
Karoline

Bladkongen.no

Har vært så heldig og blitt sponset av bladkongen, slik at jeg får bladet woman i posten. Bladkongen er en side hvor det er mange forskjellige blader man kan abbonere på til en billig pris.

De har også en facebook side som man kan bli medlem av, de kommer til å ha flere konkurranser på fremover med fine premier og eksklusive tilbud. Take a look :)
Karoline

Sliten og syk

Null blogging i dag men har ikke vært i helt i humør til det, sliten og trøtt + syk i samme slengen. Skal ikke alltid være lett. Men gidder ikke skrive mere når det bare kommer bullshit, blogges i morgen mest sannsynlig.

(gammelt random bilde)
Karoline

Kommenter og få 2 tilbake

Vil du ha to kommentarer fra meg på bloggen din, legg igjen en kommentar da :) !

Karoline

Toast hjerne tok fyr!!!

Akkurat nå sitter jeg i senga og ser på One Tree Hill og spiser ostesmørbrød og ikke toast siden toast hjerne tok nettopp fyr! Det funket perfekt i dag tidlig når jeg lagde toast men nå nei, da tok det fyr så det var særiøst trist..lagde minnesmerke i benken da.. 
Er enda syk og hater det, skal ikke på skolen i morgen heller mest sannsynlig og det er noe dritt. Det er så sinsykt kjedelig å være syk og bare ligge hjemme i senga 24/7. Men må følge med på hva som skjer på OTH så blogges.

Så shønt bilde egentlig.

Ikke nok med at jeg ikke fikk toasten min men ostesmørbrød istedefor, broren min tok så mye ketchup på skivene mine at du nesten ikke ser osten xD..

Karoline

Statestikken har gått opp

Wow, første gangen jeg sjekker statestikken på utrolig lenge og akkurat den dagen jeg ser at den har gått utrolig høyt opp til hva den pleier å være. Får ikke noe mer eller mindre kommentarer enn det jeg pleier så skjønner ikke hvorfor den sidevisninger var så sicko høy i går. 
Karoline

Snow and Winter

Jeg går rundt med den vinter/jule følelsen nå og vil bare at det skal være noen få cm med snø på bakken så er jeg fornøyd. Jeg vil helst ha en kald vinter med lite snø enn en ikke så kald vinter med masse snø. Den første snøen som legger seg på bakken, du er ikke helt klar for den når den først kommer og du setter deg under et teppe med en gang du kommer hjem, har en kopp kakao i hånden og varmen på fult. Det er så utrolig deilig. Jeg er skikkelig klar for de første snø fnuggene så de kan bare komme når som helst, jeg er klar og jeg gleder meg !
(weheartit.com)
Er det kommet snø der du bor?
Karoline

My nails today

Det ble ikke som jeg ville det skulle.. men gidder ikke ta det vekk for bruker litt tid på det så det får være der i noen dager til det begynner å slite vekk så prøver jeg igjen og håper på bedre resultat men værtfall: My nails today

Hva synes du?
Karoline

Canon eos 450d

Mange som lurer på hvilket kamera jeg bruker og jeg bruker: Canon 450d. Det er et veldig bra speilrefleks kamera som jeg kjøpte 3 mai 2010. Da jeg kjøpte det kostet det med alt utstyr osv 5000kr. Tror det er mye billigere nå. Elsker det og det går ikke en dag uten at jeg bruker det + det holder sykt lenge på strømmen egentlig, har bare ladet det 4-5 ganger siden jeg fikk det. Er ikke noe mer å si om det egentlig, det tar bra bilder og er et veldig greit nybegynner kamera siden det er så enkelt. Skulle ønske at det gikk an å zoome litt lengre med det fordi det er alltid bitte litt for lite når man skal ta bilder så skal kjøpe en ny line som zoomer bedre. Men vært fall, da vet dere hvilket kamera jeg bruker og litt hva jeg synes om det så vis det er noe dere lurer på om det så er det bare å spørre.Noen bilder jeg har tatt med det, det er bare å se gjennom innleggene fra april til nå så finner du masse andre bilder som jeg har tatt med det.

Karoline

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits