november 2011

Spørsmålsrunde - noe du lurer på?

Skulle poste et innlegg i går i 17.30 tiden så gikk strømmen... og den var ikke tilbake igjen før 06.00 i dag tidlig.
Bare noen få timer! 


Men siden det er mandag og jeg skal på "jobb", som betyr ikke noe blogging før i kveld. Tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde. Hadde en for ikke så lenge siden men da var det ikke så mange som lurte på noe så hvis det er det nå, spør i vei!

Mye å gjøre før jul

Nå har jeg vært en dårlig blogger en god stund og jeg bare beklager for det men jeg har hatt litt av vært og gjøre og kommet sent hjem hver dag hele uken. Skal prøve å forandre på det og værtfall få slengt inn ett innlegg om dagen, selv om jeg har en del "oppgaver" å gjøre på veldig liten tid angående skolen.. Fikse fravær på fronter, skrive logg for utplasseringen, begynne på rapporten om tove greia, sy ferdig tove vesken, begynne på sølv ring rapporten, jobbe med selve sølv ringen, begynne på hefte om frisør i fordypning, lage et gym oppvarmings program, fikse noe firkanter jeg har malt og øve til design-og håndverk prøven som er på torsdag! (kanskje en engelsk prøve) + et par andre oppgaver og ting jeg må gjøre hjemme før jul.. skyt meg, like før jeg graver meg ned og venter på jule ferien skal begynne. 

I så fall, en liten oppdate til dere. Nå skal jeg legge meg, så god natt. Første dag i advent i morgen, woho
Har du også mye å gjøre nå før jul? 

mistakes

"You learn from your mistakes , but you also learn from others"
//Random bilde uten sammenheng til teksen//

6 bilder

Sist helg overnattet jeg hos Ann-Cecilie og fredags kveld gikk vi på kino å så Twilight, gidder ikke gå mer inn på filmen enn det.. Og lørdag dro vi på senteret og tok årets første jule shoppings runde, for så å dra hjem til meg og hun overnattet til søndag. Men poenget med innlegget var egentlig bare å hvise dere noen av bildene vi tok, så enjoy ;-) 


Hva synes du om bildene?

Tilbake igjen

Da var jeg tilbake igjen, egentlig i går men hadde litt oppdate å ta igjen. Siden sist har det ikke skjedd så alt for mye og har heller ikke så mye bilder fra den lille tiden borte så er ingenting å oppdatere dere om! 

I morgen er det fredag som betyr både helg & bollefredag! Beste kantine dag på skolen! Skal være med Ann-Cecilie i helga så blir sikkert koselig det. Skal ta med speilrefleksen å dataèn så kommer til å blogge for nå er jeg i gang igjen ;-) 
// Benedicte&Meg for to uker siden //

FREDAG ( null internett )

Jeg har ikke internett hjemme så begynnelsen på bloggingen stoppet ganske raskt. I tillegg så er det ikke dekning på mobilen min på øya så får ikke blogget fra den heller. Pluss når jeg har trådløst nett på den så går det ikke ann å blogge med bilder! Så jeg sitter fint i det.. Akkurat nå er jeg på skolen og holder på å lage sølv ring. Motivet er stjernetegnet mitt som er to fisker og jeg håper den blir bra. Etter bare litt arbeid er jeg allerede lei men heldigvis så har jeg helga på å lade opp.

             -Jeg har ikke så mye mer å fortelle annet enn at i helga skal denne lille chubster`n til meg for første gang:Vi skal leie film etter skolen og kjøpe Ben&Jerry is osv. Gleder meg, det blir sikkert en koselig helg. Forhåpentligvis! - Blogger så raskt som mulig igjen, skal værtfall legge ut bilder fra helga til mandag. Skal plage Benedicte med å paparazziè henne en good del timer frem over og kanskje tvinge henne med på en videoblogg. Mohaha 

 

Morgendagen

Nå ligger jeg i foster stilling under dyna med ullsokkene på og ovnen på fullt. Kjenner jeg begynner å bli syk så i morgen er det på med "halsen" og stappe repsil pakken i lomma. Har hatt vondt i halsen helt siden jeg våknet i dag. Jeg tipper om sirka 2 kanskje 3 uker så har vi sett snøen minst 1 gang, om ikke mer.. grugleder meg litt her nå. 

I morgen er det skolen igjen med bare kjedelige timer hele dagen, naturfag osv.. Kjenner jeg får lyst til å grave meg ned bare med tanken. Skal prøve å få blogget litt mer for merker jeg har lyst, men dagene er så lange og "hjemme tiden" blir så kort så da bruker jeg den lille tiden på andre ting. 

Hvis jeg får hjem tv bordet mitt i morgen skal jeg prøve å fikse ferdig rommet mitt og kanskje skal jeg øve til en prøve vi har dagen etter. Hvis jeg får til, skal jeg stappe inn litt blogging der. 
Nå er det snart legge tid for meg men først må jeg se...Two and a half man (episode 7 sesong 9)

2 nye ringer:

Kjøpte dem på Gina Tricot på mandag før jobb. Elsker dem. Er ikke ofte jeg gidder å bruke penger på sånn dilldall men glad for at jeg bare hoppet i det å gjorde det. Jeg er en litt sånn "tenke på det" person. Hopper jeg bare rett i det av å til så ender det med at jeg angrer, og denne gangen angrer jeg bitte litt på den minste ringen. Tror ikke den kommer til å bli brukt like mye som den andre. Menmen, kjøpt er kjøpt. Angrer jeg alt for mye kan jeg bare gå å bytte den på mandag igjen. Hva synes du om ringene?

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits