desember 2010

Slutter å blogge

Jeg er dritt lei av blogging nå, etter over 2 år er jeg gått lei. Så foreløpig har jeg sluttet men kommer kanskje tilbake vis jeg får lyst så da kan man kalle det en pause. Så vi talkes people.
Karoline

Byen i dag

Har stelt meg ferdig og sett på to episoder av "two and a half man", har liksom så god tid plutselig men står opp samme tid som alltid så i morgen skal jeg stå opp 06.30(5) får se hva jeg tørr å risikere haha. Men nå skal jeg få pakket meg ut fra rommet og ned i gangen og gjøre meg klar til å gå. Skal til byen i dag så blir maby ikke blogging før seint og værstefall ikke noe blogging i det hele tatt. Får bare se :)
Karoline

Tentamen i dag..

Plutselig hadde jeg så god tid her.. gjør alt som vanlig og da må jeg jo nesten spring ut døra for å rekke båten men nå er det liksom 23 min til jeg må begynne å gjøre meg klar. Føler jeg har glemt å gjøre noe.. hm. Værtfall, tentamen i dag og det SKAL gå bra. Norsk tentamen er jo enkelt, liker å skrive og når det bare er bokmål å ikke nynorsk eller engelsk så er det jo mega lett. Men kommer sikkert til å slite med å få skrevet noe bra noe siden jeg fåt alltid hjernetepp til tusen så sitter jeg bare der å vente på en fortelling eller noe random skal poppe inn i hode på meg. Men so what, tror jeg skal gjøre meg ferdig her på rommet så går jeg ned og ser litt på tv før det bærer av gårde. FUCK vis det har snødd så har jeg ikke boblebukse siden den ligger på båten! Blogges 
Ha en fin mandag folkens.. hva anna kan jeg si?.
Karoline

Love The Way You Lie "part II"

Blitt sykt hekta på denne sangen i det siste, synes på en måte den er mye finere enn den som kom først men det er min mening. Går rundt å synger på den hele tiden, hehe.
Synes du denne versjonen er finest eller den som kom først?
Karoline

Lite blogging i det siste

Dere merker kanskje at det er veldig lite oppdateringer på bloggen min i det siste. Har begynt å gå litt ut av bloggingen. Synes kanskje det er litt kjedelig for tiden og gått litt lei kanskje..vet ikke helt. Pluss det skjer liksom ikke så mye rundt meg for tiden. Bare gå på skolen og hjem.. det blir litt boring for dere å lese et innlegg hver dag om at jeg bare har vært på skolen så da lar jeg heller vær med å blogge. Men nå er det snart nattinatt for små jenter som meg så skal jeg få blogga litt intressangt i morgen.. "prøve værtfall".
Karoline

1000kr brukt opp...

Nå må jeg ta det litt med ro her, har brukt nesten 1000kr tilsammen på blivakker.no og cdon.com . Jeg går helt amok når jeg først får penger, fikk 1000kr av bestemor & bestefar i julegave og har kanskje en 50 lapp igjen (?)
Kjøpte fire filmer på cdon.com siden fikk to rabatt kuponger fra der for noen dager siden så det ble jo litt billigere men alikevell.. nesten ingen ting igjen. Jaja, kjøpt masse jeg har hatt lyst på lenge så det var verdt det. 
Flere enn bare meg som går amok med penger når de først har litt :p ?
Karoline

Oppe så her tidlig !

Stod opp kl 10 for å bli med pappa inn når han skulle kjøre Petter på jobb så skulle vi hente Vanessa men neida.. hun svarer ikke.. så da blir jeg vel sittende her da "alene", stakkars meg :p er drit trøtt så tror jeg legger meg og sover en stund til. Oppe så her tidlig på en lørdag liksom `??! Uvanlig. (to random bilder fra igår)
Hva skal du i dag?
Karoline

Amazing vær (video+bilder)

Hadde tentamen i matte i dag og det gikk ikke særlig bra.. var ferdig kl 10:15 tror jeg. Så venta jeg en time på Ida som skulle bli ferdig så gikk vi til Jani hvor Max var og så begynte vi å se en film så hadde det ikke gått mer enn 15 min før jeg ble henta. Etter det så har jeg surra rundt med mamma og resten rundt i byen og Lillesand osv. Funnet sko til juleballet som er på fredag om en uke men får ikke kjøpt de før tirsdag eller noe sånn så viser bilde av de da når jeg har fått de. De kostet 699kr, var dyrt men de var så utrolig digge å gå med så skal mest sannsynlig ha de. 
+++ Det var helt sinsykt fint vær i dag og det skal være sånn i morgen også tror jeg og da skal Vanessa komme til meg. Gleder meg, utrolig lenge siden. Men værtfall, filmet med Ipoden i dag bare sånn tull liksom så kan jeg vise dere den så ser dere det amazing fine været!
ADVARSEL: HØY LYD!!!

Haha, det er bare tull. Sitter der og brøler til broren min og synger med min nice stemme til han.. stoppet akkurat når han klikka xD.. fuck... hele film greia kom jo ikke med!!!! Men tok to bilder i tilegg til filmen:

Har det vært nice-nice vær hos dere i dag? 
Bedre innlegg får du ikke. TEKST - VIDEO - BILDER - MEG!!! <3
Karoline

Mattetentamen i dag

Mattetentamen idag..woho..not. Men tror jeg har husket alt jeg må ha med: Kalkulator - passer - linjal - pen - øh? har regelbok å alt sånn på skolen så tror jeg har alt. Håper jeg har alt! 
Må kjappe meg, skal pakke - pusse tenna - kle meg - å litt andre små dill dall og jeg har 15 min på meg? shit. Blogges
Karoline

2 Desember + julestjerne

Har ikke vært på skolen idag pga jeg hadde så sinsykt vondt i hode, håper jeg blir bedre til i morgen siden vi har matte tentamen og det er så stress å ha vondt i hode under tentamen når jeg må konsentrere meg noe veldig. Håper på det beste. Idag er det 2 Desember og andre luke på kinderkalenderen min er åpnet, digg <3!
Har også fått meg min egen julestjerne på rommet i vinduet som er så fin, mamma som kom hjem med den til meg i går eller når det var. Hehe, thanks mami <3
Men nå skal jeg begynne å små rydde litt i stua siden jeg har rotet litt. Så blogger jeg litt senere.
Karoline

"Grøt og jul på månetoppen"

NETTE KLIKKET SÅ SKULLE EGENTLIG LEGGE UT DETTE INNLEGGET 18.12
Sitter nå og ser på "Jul på månetoppen", det er så sicko koselig <3 Spiser grøt også så det er jo ekstra koselig. Uheldigvis sitter jeg her alene.. mamma,pappa og broren min er å henter en moped i Arendal.. jeg som ville se det sammen med de men neida.. må se første episode alene. 
Det er så koselig når de synger, haha. Synger jo med på alle sangene nesten, har sett det et par ganger før men like spennende nå. Liker best den "hvilken dag i desember, er det i dag?".
Nå når jeg sitter å ser på det så får jeg skikkelig jule stemning! 

Ser/så du på det :) ?
Karoline

1. Desember

1. Desember i dag, woho :) !
Kle meg, pusse tenna, ta på boble bukse osv å gå ut døra.. idag tror jeg det blir en digg dag på skolen, vi har tre timer med kunst&håndverk og to med noe annet. Sykt chill, men må være litt kjapp. Må begynne å gå litt tidligere til båten i think siden alle venter på meg når jeg kommer såå.. men værtfall, 1. Desember og første luke i adventskalenderen min er åpnet. KINDERSKJOKOLADE på morran er digg!
Karoline

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits