desember 2011

En uke igjen til jul - (bilder)

Det var faktisk nokså fint vær i dag. Planen var og dra på julehandel men vi utsatte det heller til i morgen. Det er søndags åpent på senteret så da kunne vi like godt gjøre det i morgen også. Det jeg egentlig skulle med dette innlegget var å hvise dere noen bilder jeg tok i sta når jeg var ute. Spilte egentlig også inn en videoblogg til dere men lar vær å legge den ut ;)
Ignorer nesa og under øyene.. nesa mi blir sånn med en gang det er -1 grad ute og øyene mine, ja de er bare alltid sånn..Eneste redigeringen jeg har gjort på bildene er å gjøre dem litt skarpere, i photoscape. Hva syns du om bildene?
Desember måneden har gått så fort, tenk at det bare er 1 uke igjen til jul! Deprimerende å se hvor få luker det er igjen på julekalenderen.. 

Picture: Crystal Angel

"Guardian angel pure and bright, guard me while i sleep tonight"

Pepperkakebaking

Meg og mamma har laget pepperkaker i dag, stilige sant ;-)? Var kjempekoselig. 13 dager igjen til jul! Tiden går så fort.

DET SNØR!

Tror alle har fått det med seg nå. Alle facebook statuser handler om snøen! Men det er jo ganske koselig da, meg og Benedicte har vært ute og gått et par runder nå og selvfølgelig tok jeg bilder! ALLTID KOS


Nå har jeg en studietime igjen før vi har gym, men jeg blir hentet kl 13.00 så jeg slipper det og da skal jeg rundt forbi med "fammen". Blogger når jeg kommer hjem eller maby mobil blogging hvis jeg gidder. Hadefint ;-) 

Pause på Mc'ern

Nå sitter meg og Ann-Cecilie på Mc'ern og har pause, vi skal snart tilbake på jobb. Ikke så veldig mye å gjøre i dag men men, vi må være der uansett til kl 17.00.. jaja. Thats life. (Nå tester jeg ut mobil blogging for første gang. Håper det er braa!)

Da drar jeg. (Bilde av meg og puseeen)

Nå har jeg stelt meg og skal snart dra inn til Lillesand for å ta bussen sammen med Ann-Cecilie til byen, for å jobbe vår siste gang før juleferien på maja`s. Slutter ikke før 17.00 og kanskje jeg skal en tur innom senteret å kjøpe ferdig noe julegaver sammen med mamma så jeg kommer kanskje ikke til å blogge stort mere i dag. Hvis jeg ikke tester ut den nye blogg.no appen til android mobiler da ;-) Værtfall, ha en fin dag alle sammen.


                                                      Bildet ble tatt i går, null sminke. Shjempeepent...

Wishlist this year:

Noe av tingene som er på bildet som foreksempel ringen, armbåndet, smykke og øredobbene er ikke AKKURAT de tingene jeg vil ha. Det er mere for å vise at jeg vil ha ringer, armbånd, smykker og øredobber hvis dere skjønner. Ellers, så er det ikke så mye jeg ønsker meg. Sånn nødvendige ting. Det er mere for å bare finne på noe og tips. Jeg ønsker meg ikke penger i julegave men har ikke noe i mot å få det, bare sånn hvis folk er lite kreative ;-) -Hva ønsker du deg til jul? Wishlist?

.

Liten blogglyst etter Ida tok fra meg kamera linsen min og solgte den! Slemt sant?.. Har jo enda min ordentlige linse, som egentlig ER min. Men den suger, så... Skal få kjøpt meg en ny linse som er neste sammen som den bare litt bedre. Brukte den hver eneste dag, så jeg kaster ikke vekk pengene akkurat. - Og Ida, håper du får dårlig samvittighet. Tilgir deg aldri ;-)

10 TV SERIER

PRETTY LITTLE LIARS
90210
DESPERATE HOUSEWIVES
THE VAMPIRE DIARIES
THE SECRET CIRCLE
ONE TREE HILL
GOSSIP GIRL
TWO AND A HALF MAN
THE LYING GAME
THE SECRET LIFE OF THE AMERICAN TEENAGERJeg ser også på Jersey Shore, Supernatural, Glee, Switched At Birth, Kyle XY, Skins, alle de forskjellige Kardashians seriene +++
Ser du på noen av de samme seriene?

Jeg er ei 17 år gammel jente som går mitt første året på Design-og håndverk. Jeg har blogget i over 3 år og speilrefleks kameraet jeg bruker er Canon eos 450d. På denne bloggen får dere et innblikk av alt jeg velger å dele av min hverdag. Håper dere liker den! Noe du lurer på, kommenter eller send mail til: max-karro@hotmail.com

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits