Nails

Fikset neglene til Sissel:

Fikset neglene til Sissel i går kveld når vi ikke hadde noe å gjøre. De ble ganske fine, selvom jeg stresset meg i hjel med de klister lappene og klikket for jeg reiv de i stykker hele tiden. Men det var verdt all stresset etterpå, når Sissel var ganske så fornøyd. På bildet mangler det tre diamanter siden de datt av når hun sov og litt sånn.
Men hva synes dere? :-)

3 negledesign - Pingvin - Hello Kitty - Svampebob

Tidsfordrivet mitt i natt var å lage negledesign, laget ikke mere enn tre da. Sålangt. Synes de ble ganske så søte egentlig, så tenkte jeg skulle legge det ut å vise dere. Pingvin - Hello Kitty - Svampebob

Hva synes du, var det ikke litt stilig :-D ? 

NAIL POLISH - Nice N`Naughty

Denne kjøpte jeg jo i går og den var utrolig stilig så tenkte å vise dere den, men det ble ganske dårlige bilder men dere ser jo :-) (neglene mine er helt j*** stygge fortiden siden jeg ikke orker og fikse på dem men det er vel på tide dem får seg en liten puss.. stress x1000, promisse.....) 

Jeg likte den, gjorde du?

NAIL DESIGN

Jeg blir utrolig inspirert av denne siden: Supa Nails og synes det er så mange fine design der så nå har jeg prøvd å lage et design på neglene mine men det ble ikke sånn super fint. Men anbefaler at dere tar er tur innom den siden, jeg blir så utrolig inspirert av alle designene så kanskje andre blir det å :-)

                                     

Mine negler:
Det svarte kom veldig "utover" pga top coaten så det ble stygt, det så mye bedre ut før jeg tok på top coaten.. 
Hva syns dere :-) ? 
Karoline

MY NAILS TODAY: IPOD DESIGN

Ble inspirert av maddepaddee(link) når hun lagde "ipod design på neglene", synes det var så stilig at jeg måtte prøve. Må nok øve litt mere siden det ble ikke så veldig fint. (But, øvelse gjør mester) 


 
Whatcha thinking?
Karoline

MY NAILS TODAY:

- Litt sånn "barbie nails" følte jeg men jeg liker de, de var søte :)

Karoline

Fransk manikyr nå

Jeg er enda våken jeg og får ikke sove så hvorfor ikke lage fransk manikyr? :) webcam bilde får duge, føler liksom ikke for å blitzeee med speilrefleksen når den lager så høy lyd ehhee. Men sånn ble det da:

Whatshathink?

Karoline

Red Nails

Sånn ser neglene mine ut i dag, de var sånn i går også men glemte å vise bilde. De er bare helt vanlige røde uten noe design greier på. Synes det var en ganske stilig farge egentlig, den ser lysere ut på bilder enn i virkeligheten og det er da den ser best ut..i virkeligheten :)
Hva synes du?
Karoline

Pakke i posten:

Pakke i posten, Sponge Nail Art sett fra www.nagelshop.se . Har ikke testet det ut enda men viser det nok til dere når jeg har fått gjort det.
Har du sånn?
Karoline

Pink glitter nails


Ble ikke bedre bilde enn dette men det får duge, det er baby rosa med glitter over så du ser ikke så godt rosa fargen. Hva synes du?
Karoline

Gave fra mamma <3

Fikk en liten gave fra mamma da hun idag kom hjem fra Sarpsborg, det jeg fikk var:
BABY ROSA NEGLELAKK, den et så fin <3

Lilla og grønn neglelakk, hadde faktisk lyst på begge de to siden de så så stilige ut på bildene folk legger ut. (Har lyst på alle neglelakker i hele verden da meneh)

Og ullsokker <3 , de er så utrolig digge. Jeg har faktisk ønsket meg mine egene ullsokker som er mine spesielle som ingen andre får lov til å røre og dette er parret !

Hva synes du?
Karoline

Pakke i posten !

Idag fikk jeg en pakke i posten som jeg har ventet lenge på, jeg vant en konkurranse hos Noor Kamil hvor jeg fikk gratis manikyr osv tror jeg det var. Men så var det i Oslo og jeg er aldri der så jeg sendte mail og de sa de kunne sende meg noen produkter. Og siden jeg elsker negle ting osv og det er en neglesalong som sendte meg pakken så var det jo midt i blinken! Her er hva jeg fikk:Pakken
Neglelakkene heter: STICKEY - SUPER SHINEY - AIR DRY - SOLAROIL - TOUGHEN UP 

Dry&Shine finish neglelakk og en Hand & Body Lotion


To sånne Biosilk


Og tre neglefiler

Hva synes du om det jeg fikk?
Karoline

My nails today

Sånn ser de altså ut i dag, rakk ikke legge ut innlegget i går så legger det ut i dag men det er altså sånn de ser ut i dag og det er sånn de kommer til å være i noen dager :)
Hva synes du?
Karoline

Negledesign osv

Helga er i gang, jeg er enda litt sånn små syk men overlever og ellers så sitter jeg og lager noen negledesign på ark. Tegner de først og ser om jeg klarer og bruke fantasien til å lage noe stilig som jeg kan teste på neglene senere. Har ikke kommet på noe bra enda så.. det som er på arket på bildene er noen som jeg har prøvd ut og så er fantasi designene mine på noen andre. Men værtfall, det er helg og fri og alt er digg ! Kos dere alle.
OMG sier jeg bare, mamma kommer hjem på mandag - det blir digg!!!!


Hva skal du i helga?
Karoline

My nails today

Det ble ikke som jeg ville det skulle.. men gidder ikke ta det vekk for bruker litt tid på det så det får være der i noen dager til det begynner å slite vekk så prøver jeg igjen og håper på bedre resultat men værtfall: My nails today

Hva synes du?
Karoline

KJAPT bare

DÅRLIG TID, MÅ LØPE !

Karoline

Video; Konad negledesign

Nå har jeg endelig fått lastet opp en video på youtube som jeg brukte sykt lang tid på å få lasta opp. Måtte bytte pc og flytte fra minnepenn til minnepenn osv. Sykt stress! Men værtfall, filmet med webben så det ble utrolig dårlig men det funker liksom. Viser dere hvordan man lager sånn design på neglene siden det var noen som lurte på hvordan man gjorde det osv. Mange tror det er klistermerker men det er det altså ikke. + En ting til, den dumme dumme sangen kom ikke med i videoen pga mye klikking så den eneste lyden dere får i videoen er fra introen.
Du kan spille av denne sangen i mens du ser på videoen siden det er helt stille uansett liksom. Håper dere liker videoen og vis dere har lyst på sånn design greier gå inn på www.nagelshop.se og bestill. Ganske så billig.
Likte du videoen?
Karoline 

Blue love nails

OPPDATE:

- Skriver et hefte som jeg skulle gjort for mange uker siden og må levere det på fredag eller så får jeg karakter 1, det er helt fuck vanskelig.
- Må skrive en nynorsk fortelling til fredag som jeg ikke har begynt på.. rundt 2-3 sider..
- Ellers så har jeg ikke begynt med noen andre lekser så.. eh.

+ har testet ut de neglegreiene nå og det var litt vanskelig i begynnelsen så det var bare tomlene som ble fine så vet ikke helt om jeg skal gå med det eller ta det vekk.. 

Det var jo litt stilig, var det ikke :D?
Karoline

Pakkene inneholdt:

Pakkene jeg fikk var fra http://www.nagelshop.se og det er Konad stamping nail art. Det er sånn du kan lage design på neglene dine, ganske så kult. Så værtfall:
Den "double side stamp set" greia og den ene platen som ikke er i pakken men for seg selv var det jeg kjøpte. Vis du ser den rosa stempel greia jeg kjøpte så manglet den skrape greien i pakken så måtte sende mail til de folka og si at den manglet. Skal jo ha den siden jeg har betalt for den. Og resten av tingene fikk jeg sponset. Den pakken med neglelakkene i osv heter "SET C"


Alle tingene ute av pakkene.


Tre plater, det er plate "M2 - M3 - M44" jeg har. Jeg kjøpte den "M44" selv og de to andre fikk jeg sponset.

Ble kjempe glad for at det kom i dag og det fikk meg til å bli glad igjen for var sur når jeg var på vei hjem og helt til jeg møtte postkassen :) 
Men skal teste ut disse greiene nå så kan jeg ta bilder og vise hvordan jeg gjør det og legge ut vis noen lurer på hvordan det gjøres. Og så skal jeg legge ut resultatet værtfall.

Har du sånn Konad Stamping Nail art set ? 
Karoline 

Konad negledesign

Nå har jeg akkurat bestilt konad negledesign greier, aner ikke hva jeg skal si det heter men det er værtfall sånn plate (den runningen med forskjellige mønstre på) som man skal ta neglelakk på og så tar du den rosa skrape greia og tar vekk det som ligger oppå plata og ikke nede i mønstrene og skraper vekk. Så tar man den andre rosa greia med grønn/rød tupper på og trykker nedi og så trykker du på negla og da har du et mønster. Kan forklare bedre når jeg får den så skal jeg vise det til dere. Men det er værtfall kjempe stilig og jeg gleder meg til jeg får det. Jeg bestilte bare den ene platen denne gangen sånn at jeg får testet det ut så blir det nok mange flere etter hvert. Bestilte fra http://www.nagelshop.se og det ble 100kr sirka, veldig mye billigere enn alle de andre nettsidene synes jeg.

Har du sånn konad design negle greier eller har du lyst på ? : )
Karoline 

Mine neglelakker

Fikk en kommentar for en stund siden hvor det var ei som spurte om jeg kunne vise alle neglelakkene mine og dessverre så fant jeg ikke alle men en god del av de så da viser jeg de jeg har. 

Hvis det er noen av de dere lurer på hva heter eller er kjøpt eller noe sånn så er det bare og spørre, og på bilde under står det tall på hver neglelakk så vis det er noe du lurer på og bare skriver tallet på neglelakken skal jeg svare så bra jeg kan. Det er noen av de jeg ikke helt vet navnet på så sorry vis jeg ikke kan det og dere lurer på akkurat den men det får bare være. 

Karoline

Kort VS Lang?

Jeg er syk så jeg har ikke så alt for mye og styre med så tenkte jeg skulle fikse neglene mine og så har et par stykker sagt at neglene mine er alt for lange og da er de stygge så takk for det liksom. Men så har jeg brukket 5 av neglene sånn at de er bare halvparten av de lange så lurte på om jeg skulle gjøre de like korte som de andre men viste ikke helt så jeg lurer på hva dere synes så finest ut? KORT VS LANG? (ps; den neglelakken jeg kjøpte på lørdag med sånn glitter trodde jeg jo var sølv med glitter i men neida den var bare gjennomsiktig så jeg skal ta det vekk og vis jeg skal bruke den blir det oppå andre neglelakker)

Karoline

Blue nails today lizz : )

Jeg er helt hekta på å lakke neglene mine hele tiden nå som jeg har fått lange negler igjen. Jeg bare elsker neglelakk! Og nå får tiden så går det i knasj-farger. Tror jeg lakker neglene mine i forskjellige farger hver dag ( litt lite denne uka når skolen begynte men ellers så bytter jeg farge på neglene heeeeele tiden! ) 
Liker du sånne knasje farger : ) ? 
Idag er fargen på neglene mine blåè if you can see the picture lizz : D !
( Er så utrolig pen i dag ettersom jeg er uten sminke og håret er fucka til tusen etter jeg har rulla rundt i senga i søvne i natt xD  ) 
Karoline

Nye sko

Hei alle sammen, nå er det ikke lenge til jeg drar hjem.. i morgen kveld. Vil egentlig hjem men så vil jeg ikke hjem liksom, så vanskelig men jaja. Isåfall så idag var meg, mamma og Ann-Turid i byen og surra litt rundt og spiste osv. Så har jeg mast om at jeg trenger nye sko til mamma, så idag fikk jeg endelig nye sko! 
Gadd ikke ta bilde av de nå siden har litt vondt i hode så tenkte bare å skrive sånn kjapt innlegg. Men i såfall det er de skoene mamma kjøpte til meg idag på RAW wear for 559kr.
Hva synes du om de?
Karoline

NY MASCARA:

Nja...hva kan jeg fortelle idag ? ..
Jooo, at jeg har vært og surra i "byen" med mamma og pappa så da kommer jeg jo aldri tomhendt hjem og idag kjøpte jeg meg en ny mascara som jeg aldri har prøvd før så håper den er god !

Den kosta 149kr

Har du prøvd denne mascaraen ( er den god / dårlig ) ? 
Karoline

Digga neglelakken!

Hei alle sammen, gidder ikke skrive hva jeg gjore på skolen. Men får å si det sånn så har Ida kjøpt den neglelakken som vi hadde så lyst på så jeg ba hun ta den med på skolen så jeg kunne låne den. Og jeg bare digger den, den er så stilig så tenkte bare å legge ut bilde av den.

Var det ikke stilig?
Karoline

Hvilken neglelakk farge?

Nå som jeg holder på å spare til lange negler så synes jeg det er så fint med mange forskjellige negle lakker liksom, så lurer jeg på hvilken farge dere synes er finest og ville gått med ?

( Kommenter )

Karoline A.E

Lange negler!

Et av mine nyttårsforsett var jo å spare negler, får nå vil jeg ha lange igjen så jeg kan ha forskjellige negle lakker på osv. Så jeg skal værtfall ha like lange som på det bilde der, eller liksom det er så lange som jeg synes er fine.

Har hatt lange negler før men klikker så når jeg knekker en eller noe sånt så da plutselig finner jeg ut at jeg bare skal klippe de av.
-Sånn så de ut før, og da var jeg skikkelig stolt over de. Og jeg bare lover dere at det ikke er FAKE, siden det var noen som trodde det når jeg lagg ut det bilde i sommerferien en gang.
hpim7187

Har du lange negler?
Synes du det er finest med lange eller korte?

Karoline A.E

Hvilken neglelakk farge er finest ?

Alle sammen må vel like neglelakk ?
Jeg elsker neglelakk men går nesten aldri med det siden jeg ikke har negler for å si det sånn.. jeg klipper de helt korte for de er i veien for meg når jeg skal skrive eller bare ha fingrene gjennom håret. Så da er det korte negler på meg.
-Mene i såfall så var det tilbake til neglelakken..

Hvilken farge synes dere er finest ?
-Liksom på deg selv eller bare den fargen du liker selvom den ikke må passe til det du går med får det er jo sånn alle nesten tenker at det må passe til det man har på seg.

neglelakk


karoline ae

Stolt over neglene mine :D

Heihei xD
Skulle bare skryte av neglene mine litt..hehe
-Du skjønner har spist negler helt fra jeg gikk i barnehagen :S okei..jeg synes det er ekkelt nå (eller ikke akkurat ekkelt ekkelt" meen liksom bare rart)
Mene jeg slutta i 6 eller 7 mene så brakk di hele tia så da gadd jeg ikke spare hvor jeg bare synes de var i veien.
Så klippa di av eller beit de av får å si sannheten.
Mene nå har jeg starta og spare igjen når sommerferien begynte og nå har ingen brekt :O "ennå" ..
Mene så nå er jeg gal etter og lakke di vær dag :P hehe..
Er skikkelig nøye på det.
hpim7187
(okei..det blei no klikk med bilde.. så ser ut som jeg har den gule svære hånda :S )
Synes jeg er flink til å spare negler jeg :)

Biter du negler / eller har du gjort det noen gang?


hits