Piercing

PIERCINGENE MINE

ADVARSEL: LANGT INNLEGG!
Det er utrolig mange som har vært innom bloggen min og lagt igjen en kommentar å altså spørt meg om piercingene mine og om jeg kan fortelle litt om dem osv, så da tenkte jeg å gjøre det. 


MONROE:
Den første jeg tok var monroe piercingen. Den tok jeg første gang selv hjemme med en øredobb som jeg bare presset gjennom leppa. Det var ikke spesielt vondt akkurat. Det gjorde jeg 10.November 2009 da var jeg 14 år gammel, og hvorfor jeg gjorde det selv første gangen var fordi jeg ikke fikk lov av foreldrene mine. Jeg sa ofte at jeg kom bare til å ta selv men det mente de jeg aldri kom til å gjøre. Så for å bevise dem at jeg tørte å gjøre det, gjorde jeg det. Jeg hadde bare piercingen til dagen etterpå siden jeg gikk rundt med en øredobb i leppa og den ble for kort når leppa hovnet opp. Det er ikke mye den hovner opp men nok til at øredobben var for trang for leppa. 
Etter det maste jeg om å få lov til å gå å ta ordentlig hos et studio i byen å mamma og pappa hadde forandret mening sånn halvveis, i tillegg så passet det meg. Så 19.Desember 2009 dro vi til byen og tok hos Frk Luck (som er i Kr.sand), det var årets første julegave :-) Det kostet 500kr og for dere som ikke vet det tok de med nål. Det gjør de med alle piercinger på studioer. Blødde bittelitt og hovnet litt opp, men det var borte 2 dager etterpå. Jeg måtte rense med pyrisept i 5 uker tror jeg det var, men sluttet lenge før. Men anbefaler alle å rense det så lenge man skal, kan jo være man kan få noe betennelse greier i det. Kunne bytte når jeg ville så det var ikke noe spesiell lang tids greie jeg måtte gå med den jeg tok med. 

Her er bilde fra første gangen jeg tok hvor den er litt lengre oppe enn andre gangen jeg tok hvor den var litt lengre nede. Den er på samme side begge gangene men webcam bilde som snur seg. (Hærregud jeg var liten, eh-he)
Bilde fra hvordan den ser ut nå finner dere overalt på bloggen så gidder ikke legge inn et unødvendig bilde. 

-Jeg har jeg arr fra første gangen jeg tok, den er rett over den ordentlige. Mikroskopisk hvit prikk ingen ser untatt meg. - Nærmer seg 2år gammel og selv om den er så gammel så gror den enda igjen hvis jeg går med den ute (tar under en time før jeg må presse den gjennom på nytt) Altså bare på innersiden den gror igjen. 


TUNGA:
Den andre jeg tok var tunge piercingen, den 4.Januar 2011 når jeg var 15 år gammel. Den tok jeg hos Tatto-Terje (som også er i Kr.sand) og kostet meg 250kr. (På bilde er den hoven og sånn var jeg i 3-4 dager)

Denne fikk jeg egentlig ikke lov til å ta av pappa siden han sa det ødelagg tennene osv, blablabla.. mamma brydde seg ikke om jeg tok. Maste utrolig lenge og fikk egentlig ikke lov men 4 januar når skolen begynte dro jeg til byen og ringte til pappa å sa jeg skulle ta og måtte nok spør et par tusen ganger over telefonen og gi noen løfter før jeg kunne gå å ta. Det var ikke vondt i det hele tatt, det eneste som var vondt var når jeg hadde den sakseaktige-tanga over tunga og han "kløyp" sammen hardt. Alt var over på få minuetter og jeg blødde bittelitt. Hovnet opp etter en time og McDonalds burgeren jeg begynte på, kunne jeg bare glemme. Levde 3-4 dager på suppe og luft! Måtte skylde munnen etter vær gang jeg spiste eller bare 3 ganger om dagen men corsodyl. Det må man gjøre i 3 uker men stoppa kanskje etter en. Men altså, følg tiden som dem sier. Kan være man kan få betennelse eller andre greier hvis man ikke skylder med corsodyl. 
Husker ikke helt hvor lang tid det tok før jeg byttet piercingen men det var ikke så lang tid det gikk. Stanga er så utrolig lang siden tunga hover jo opp og den er ikke særlig god å tygge på så tror alle bytter veldig kjapt. 

(Første bilde er med den stangen jeg tok med og det andre bilde er av hvor lang jeg byttet til.) 

Og anbefaler til alle at de kjøper sånne plastikk kuler eller akryl piercinger fordi de ikke ødelegger tennene like mye som ståljerngreiene. Og kjøp på Ebay, BILLIG BILLIG BILLIG ! Har over 130 piercinger derfra.

Min piercing er ganske fint plassert oppe men under tunga så er den kommet litt skjeiv men bryr meg ikke særlig. Tror kanskje den skal være sånn pga blodåra som går på midten av tunga. Og en ting til, husker jeg fikk et spørsmål om man må ta den ut når man skal til tannlegen foreksempel og svaret er nei det må du ikke. Den kommer ikke i veien. (Spørte tannlegen sist jeg var der, hihi) 


TRAGUS:
Den tredje og aller siste piercingene jeg har tatt er tragus piercingen. Den tok jeg 2.Mai 2011, 16 år gammel. Den tok jeg også hos Tatto-Terje og betalte 300kr for.

Gidder ikke ta bilde av den på nytt så bruker bare bilde jeg tok første gangen, ørebilde<3

Denne dro jeg bare til byen å tok, ingen foreldre nektings greier her. Det er i øret så so what, og etter alle piercingene har det vært helt ok etterpå så. Denne har vært den eneste som var vond? det var liksom to greier som hun damen måtte gjennom og for å være helt ærlig vet jeg ikke helt om jeg ville tatt om igjen hvis den jeg har nå skjedde noe med. Men altså, det er fra person til person, kjenner 5 stk som har sånn og ingen merket noe så det er nok bare meg. Den hovnet ikke opp som jeg husker, tror ikke det gjør det med øre. Og om jeg blødde, bittelitt -ingenting. Måtte rense det i 2-4 uker men sløve meg, atter en gang, stoppet etter 1 uke. Ikke gjør det, rens så lenge du får beskjed om. Og jeg kunne bytte når jeg ville. 


-Så fikk jeg også et spørsmål jeg tenkte og ta for alle piercingene, om jeg angrer på noen og svarer er nja. Jeg angrer litt på Monroe piercingen siden det kommer til å bli kjempe stygt med hull/arr i leppa den dagen jeg tar den ut. Bryr meg ikke så veldig om de andre når jeg tar de ut for de er liksom ikke i "fjeset". Tunga skal jeg jo ikke vise til noen og øre er ikke noe man ser hele tiden og legger merk til så..ja.
-Har jeg lyst på flere? Jepp, men vet ikke enda hvor men skal nok ta en snart. 

Og bare en liten ting, HUSK: Kok alle piercingene før du stapper de inn der de skal være. Du vet aldri hva du kan få hvis du ikke gjør det. Jeg kan godt innrømme jeg er sløv å gjøre det med tungepiercingene men ikke de to andre plassene. 

Nå tror ikke det var så veldig mye mer å få med om piercingene. Hvis det er noe du lurer på, spør i vei så svarer jeg selvfølgelig :-) Håper dere som lurte på ting og om jeg kunne fortelle om piercingene ble fornøyde, dette tok tid!

hits