Videoblogg

07.03.2013VIDEOBLOGG - Forslag til MÅ GJØRE video

Endelig er jeg ferdig med å redigere videoen, har holdt på i mange timer nå.. mange timer for bare 2 minutter. Den skulle egentlig kommet ut samme dag som den ble filmet (onsdag) men det kommer altid noe i veien for at det skal skje å så nå tenkte jeg at jeg bare måtte gjøre det sånn at jeg ikke bare ikke gadd i det hele tatt. Hadde værtfall ikke hatt tid til å gjøre det til uka fordi da har jeg 3 prøver og masse anna som skjer så... Den er værtfall ferdig og det er det som teller! 

Hadde jeg tatt vekk alt tullet i videoen og bare hatt det som den egentlig handler om bare med, hadde videoen kanskje vart i bare 20 sekund så det er mye tull å latter i videoen. Vi hadde ikke planlagt noe å som dere sikkert fikk med dere var det spontant gjort (som vi nevner et par ganger) og derfor sitter vi å små diskuterer i filmen. Vittig egentlig. Vi hadde det værtfall gøy en god stund når vi holdt på med dette for å få det best mulig. ENJOY ;-)  (ta høyest mulig kvalitet)
Så, noen forslag til hva vi kan gjøre på vår "MÅ GJØRE VIDEO"

Videoblogg: Begynne å ha dagens anbefaling?

Så altså, skal jeg begynne å "dagens anbefaling" eller ikke ?

Karoline

Videoblogg fra skolen

Liten videoblogg fra siste time i dag på skolen, meg og Ida som bare satt å tulla haha.  Men nå sitter jeg og spise og ser på tv så vi blogges.

En ting: Det er helg, woohoo!

Karoline

SMINKEVIDEO

Hei alle sammen, nå før jeg dro å handla så filmet jeg inn hvordan jeg sminket meg. Det blei med det sugene webcammen jeg har siden får ikke til det helsikes videokameraet, irriterer meg grønn. Men isåfall, jeg redigerte den kjapt før jeg skulle inn til Lillesand med mamma så sorry for at dere så vidt får med dere teksten og at det blei så "rask".

Men værtfall hær kom den videoen jeg lovte dere og det er bare sånn vanlig kjedelig enkel video hvor jeg viser hvordan jeg sminker meg hver dag når jeg går på skolen osv.
+ + + LYDEN FUNKA IKKE ! ( viktig og få med )  OG jeg ser ikke ut på håret siden jeg skal ta fri fra rettetanga en stund nå siden jeg mister så mye hår at nå kan jeg ta gjennom håret mitt og det er like mye som jeg samla opp på hårbørsten etter en månedstid.

Karoline

Videoblogg - oppdaterer bare.

Hei alle sammen, nå har jeg laget en videoblogg til dere med bare sånn oppdaterings snakk så ganske kjedelig egentlig men synes det var enklest sånn.
Og så sier jeg jo i videoen at jeg skal vise rommet mitt hvordan det ser ut og sånn ser det ut:

Ryddigste personen i værden er meg .. "Har ikke akkurat rydde mani for å si det sånn".
Men folkens, som jeg sa i videobloggen så er blogginga i full gang igjen. Følg med !
Karoline

Video; Svar på SPM runden

Idag så svarte jeg på spørsmåls runden, det blei ganske dårlig men samma det. Og får å si det sånn så har jeg brukt drit mange timer på å laste den opp så jaa..
Karoline

Videoblogg; GÅ LANGT !

Jeg glemte dette innlegget helt vekk i går, men altså i gym timen så hadde vi sykkel dag og det var kanskje bare 6 stykker som hadde med sykkel osv og resten måtte gå. Så skulle vi gå til Skottevik eller noe sånn så tror jeg at meg og Ida gikk for langt, vi gikk værtfall lengre enn alle andre og så lagde vi videoblogg da. Men får å si det sånn, det var en lang gå tur, vi var drit slitene etterpå. Vi gikk fra 08.10 til 11.10 !
Sier det bare: FY SØREN VI VAR SLITENE!
Karoline

Videoblogg til dere:

Nå har jeg vært så snill å lage en videoblogg til dere, pleier nesten aldri gjøre det men nå tenkte jeg at jeg like godt kunne gjøre det så. Har ikke så mye å si menmen..
Karoline

Video: VILLSAUER

Så var det enda en video til idag, den er også fra i går da mene jaja. Igår når vi var å pussa båten så gikk meg og Vanessa rundt på den øya vi var på så var det " VILLSAUER " der så det var koselig xD
( Bare sånn info så er den videoen litt flau med alt jeg sier osv... )
Når vi så den sauen så utbryter Vanessa: OMG ! (  tok bilde akkurat (Y)  )

Karoline

Video: Plastikk hansker !

I det forrige innlegget mitt så skreiv jeg ikke om det gøyeste vi gjore i går siden ville ha det i eget innlegg siden video å greier... men i såfall til saken: Igår så tok jeg masse ( alle ) sånn plastikk hansker på bensin stasjonen og så dreiv meg og Vanessa å kødda med de hele dagen men hær er en video fra det værtfall:
Hehe : ) 

Karoline

Koselig dag da :D !

Jeg rakk akkurat å se Paradise i dag, har måtte sitte på nattan i det siste og se det. Men altså så har jeg plukka søppel i dag å, og i dag var det ganske koselig egentlig. Jeg gikk rundt med Per liksom og babla skikkelig mye. Så etterpå så når vi kom til Rona så var jo Sissel og Ida der så surra jo og kødda rundt med de. Så vi dreiv og kødde med masse bilder som kjørte forbi og dansa og løp over veien osv. Drit gøy idag <3
Sjekk de feete vestene, ville jo ikke gi fra meg min nesten
Sissel og Ida
<3
Per og meg 

Så er det bare en liten film av meg og Ida som løper rundt i en rundkjøring xD
Whatcha think om bildene og videoen?
Karoline

Bilder-Video-dagen

Nå er jeg komme hjem fra Vanessa og det har vært ganske koselig bortsett fra at jeg begynner å bli syk. Jeg er kvalm, dårlig, tett i nesa,vondt i hode og koke varm hele tiden.. Mene vis vi ser vekk i fra det så har meg og hun vært på UNG og litt sånn. 
Så er det så sinsykt vitti for Vanessa og de har fått en sånn spray greie hjemme som sprayer vær gang det lukter vondt. Så liksom vær gang Vanessa går forbi så sprayer den xD så sinsykt morsomt!
Mene jeg tok ingen bilder hos henne så det var jo litt dumt da men hær kommer bilder fra gym timen i dag (hvor meg, ida og f1 ikke hadde gym)
gif creator

gif creator
Det ene bilde av meg blei så stort så det blei litt stygt mene samma det.
+ At jeg har en film som jeg filmte av Ida i dag når hu går rundt og danser, og så liksom så fant jeg den stygge musikk greia inne på telefonen så vi fikk så latterkrampe av den så hehe.
Flere som ikke har hatt gym idag? 
Karoline

Video; Ida&Meg

Tenkte jeg bare skulle legge ut en film av meg og Ida når vi var på vei til Lillesand så skulle jeg egentlig legge denne ut men jeg kom bare ikke så langt. Men for å si det sånn så har jeg veldig fin latteren og kansje jeg var litt hyper.. vi skulle tross av alt ta buss xD "sånn er jeg sammen med ida"
Karoline

Video; Jeg skater

Tenkte jeg bare skulle vise en film til dere hvor "PROFFEN" meg skater, eller jeg står på et brett med skakke bein til tusen og blir dratt av Lh. Advarsel: Veldig fin latter i filmen, jeg ser mega feit ut med den fine genseren og dere får sett at jeg lager veldig fine armbevegelser xD
( Kødde skating ) 
Flere jenter som en like flink som meg eller xD ? 
Karoline

Videoblogg-Skolen

De bildene jeg snakker om som skal ligge under filmen er ikke der siden blogg.no er no kødd med tror jeg.
Og sånn som jeg sa igår, vis det blei fint vær i dag skal jeg sitte ute og gjøre noe lekse greier når vi har arbeidstimer og det var det jeg gjore : ) 
Får du lagt inn bilder på bloggen din?
Karoline<3

Bilder fra helga

Jeg fikk ikke lagt inn de bildene som jeg sa jeg skulle, men så fant jeg ut at det var såpass mange at jeg like godt kunne stappe det inn i en film : ) 
( www.karopine.blogg.no / www.vanessaalexandra.blogg.no )
Whatcha think ?
Karoline

Videoblogg:

Jeg har ikke fått blogge noe før nå siden jeg har vært hos Vanessa siden igår, så har vi tatt mange bilder osv.
Så har vi filma noen filmer osv, så tenkte jeg skulle legge ut filmen først:
Så du hele? 
Karoline

Videoblogg:

Hei alle sammen, nå har jeg vært hos Vanessa og har sove hos henne.
Så blei jeg henta værtfall og så filma jeg bare litt når vi surra rundt i Lillesand og skremte
måker xD hehe
Karoline

Video: Sverige turen

Hær kommer en til video fra sverige turen hvor vi sitter på en
båt, hvor vi tar båten fra Horten til Moss : )
Karoline

Video; Fra Sverige turen

Hei : )
Tenkte jeg bare skulle legge ut 1 av de 5? filmene meg og Vanessa filmte i Sverige.

Får å si det sånn så var det litt flaut og stå der og filme+at jeg følte jo da at jeg ikke kunne snakke så høyt.

-Kommer flere ettervært-
Karoline

Til Ida : )

<3

Karoline A.E

Videoblogg-


Alvorlig blikk xD


Karoline A.E

Video: Vanessa-Karoline

Hey alle samme, jeg har ikke blogga på en stundt siden Vanessa har vært hos meg og vi har hatt problmer med nette osv. Men legger inn en film som jeg har putta i samme men masse rart meg Vanessa har gjort, så hær kommer den:
( Når den andre sangen er ferdig skal det egentlig være en annen sang men den forsvant xD)

Men kommer sikkert ikke til å blogge noe mere før jeg kommer hjem på søndag eller noe sånn siden er hos Vanessa : )

Karoline A.E

Hvilken INTRO ?

Hey Hey alle sammen, nå har jeg laget en ny intro igjen og det er den 4 tror jeg.
Så tenkte jeg at jeg skulle legge inn de 4 introene på bloggen så kunne dere si hvem jeg skulle ha.
Det er ikke akkurat så mye forskjell på de mene jaja : ) + jeg vet at det er en av de hvor jeg har skreve feil på mene jeg bryr meg ikke så veldig -vidio blogg- ikke -videoblogg så hehe.

Nr 1


Nr 2


Nr 3
 

Nr 4 (denne er den nyeste)


Så hvilken mener du jeg skal ha ?

Karoline A.E

3 Videoer (Vanessa&Moi)

Når jeg er hos Vanessa (noe som jeg er ofte "hehe:P") så pleier vi og ha våre kjedelige stunder og da pleier vi faktisk og lage videoblogger men vi får aldri lagt de ut men nå så har Vanessa gjort det så da stjeler jeg de bare av henne og håper min lille søting ikke blir sur :D <3

Besøk bloggen til Vanessa og legg igjen en kommentar da: www.vanessaalexandra.blogg.no

Karoline A.E

Video: På skolen

Hei alle sammen, vet at jeg blogger litt lite for tiden men men..
Tenkte jeg bare skulle legge ut denne filmen fra skolen (tror det var på tirsdag?) isfall, det er max og ole som hopper fra taket. Og ida som jeg filmer hele tiden nesten :p


Karoline A.E

Video;

Hei alle sammen,
Jeg, den treigingen som dere sikkert vet har en gang får "eh, hvor lenge sia?!" lovet dere en film med bildene fra den helga jeg var hos Sissel sammen med Lh der. Siden jeg sa jo vi hadde tatt en del bilder "får det meste bare masse tull" og at jeg kom til å legge de ut på en video sannsynelig vis.
Men så har jeg ikke fått fingern ut og gjort det, og så var det en som minte meg på det for h*n ville se bildene så hær er de:

Ka du syns?

Karoline A.E

Videoblogg : )

Hær er videobloggen som jeg sa at jeg kansje fikk laget og gjett a! Jeg fikk laget den :D !
Det er ikke noen spesielt jeg snakker om mene jaja:

Synes dere jeg egentlig burde farge håret mørke brunt eller lyse brunt ?

Karoline A.E

Glemte ! +video

Altså jeg er veldig glemsk føler jeg nå siden jeg har også glemt og skrive på et innlegg (tror jeg) at jeg vant en konkurranse på  denne bloggen: www.johannekuleverden.blogg.no så vant jeg to leppestifter fra Mary Kay i rød tone tror jeg det var. Men i såfall så henta pappa og mamma posten i sta når de dro inn så sa de pakken var komme så jeg viser bilde av det når de kommer hjem med den.

+Legger bare inn en film av meg og Vilde når hun var hos meg en gang <3

Flere som er glemsk hær xD ?

Karoline A.E

Video; Godteri !

Meg og Vanessa var på mix i sta og fylte boksen med godteri for 49 kr :D woow
mene så fant vi ut vi skull lage en video blogg om fem forskjellige goderier som vi ikke har smakt eller noe sånt så da blei en sånn da:

( besøk: www.vanessaalexandra.blogg.no )

PS; spørsmål til dere på slutten av filmen,

Karoline A.E

Video; Lange versjonen AKE !

Jeg sa jo at det kansje kom en video som var litt lengre enn den forrige AKE filmen og hør er den.
Det er Sissel som har redigert den til sin blogg osv mene samma det, dere får se den sånn:


Og bare får å ha sagt det: En gammel dame med gå stol, kunne gått forbi oss med den farta vi hadde ! xD

Haha, det er sånn vi gjør på fritiden. Vi RÅÅÅÅ kjører ! ! !

Karoline

Video; Aking xD

Alltså jeg tenkte siden jeg kjeda meg og ikke fklarer og finne på noe gøy, så legger jeg ut en video fra en av dagene jeg var hos Sissel og akte med med henne og Lh. ( Det var utrolig gøy, så filma vi egentlig 4 filmer men har bare en av dem så det kan være dere kansje får noen seinere. Det som var så dumt var at denne ikke var så veldg gøy da mene.)


Minner dere på om å stemme på Blogg VS blogg; http://karopine.blogg.no/1262278896_stem_p_blogg_vs_blogg.html

Karoline

Video; Hvem som ble med i bloggVSblogg :

Okei, lagde like godt en videoblogg.

( Jeg vet at jeg ikke ser ut på filmen siden har ikke orka fikse meg enda, så )

Karoline

Video; Meg og Sissel-Tull

Hei alle sammen,
Hær er en film av meg og Sissel fra igår, det er bare en tulle film så : )

Karoline

Video; På coop med Sissel og Lh

Hei alle sammen, har ikke hatt noen blogg innlegg idag siden har vært på senteret med Sissel idag.

Møtte sykt mange kjente, så var Lh  der så vi gikk med han osv.
Så filma vi når vi var inne på coop og kjørte vogn xD :
Og så etter det så satt vi bare på med Lh,mora og broren hjem.
Så blei Lh med hjem til Sissel så lagde vi pizza, så etter det var vi ute og akte drit lenge.. noe som var sykt gøy !
"Legger ut bilder fra det i morgen eller noe sånt : )
Hva har dere gjort i dag a?
Karoline

Video; Når jeg var ute

Hær er videoen jg lovte dere, mene jeg snakka egentlig veldig mye mene så når jeg lagg den inn på pcen så funka ikke lyden så lagg bare på en sang. Men så lasta jeg den inn på youtube så måtte jeg gjøre det noen ganger så det tok så sinsykt lang tid. (Mene så på slutten av filmen så vister jeg den pakken jeg fikk i posten men hadde jo et innlegg om det men da får de som ikke så det forje innlegget se det på film. )
( Blei ganske dritt egentlig men siden jeg lovte dere og filme når jeg var ute så får det bare bli sånn som dette )

Karoline

Video; Lager nisser

Nå har meg og Vanessa laget noen nisser som du får kjøpt på JYSK..
det var noen dritt nisser, det står ikke hvordan man skal lage de eller noen ting så de blei litt rare da mene..
Lagde en video med bildene:

Hva synes dere ?

Karoline

Videblogg


Karoline

Videoblogg-Dagen

Nå er det videoblogg igjen og da er det bare jeg som snakker om dagen min osv:Karoline

Videblogg; Masse rart

Videoblogg igjen..
( Det er en litt kjedelig en da men orker ikke skrive et langt innlegg i dag, litt stress så da blir det videoblogg )
Snakker om masse rart,
 
Karoline

Video-Blogger jeg er innom vær dag

Nå lagde jeg bare en sånn lett film med de bloggene jeg er innom vær dag og "nesten" leser (Oops hehe).


Leser du noen av de?
Noen du aldri har vært inne på før ?

Karoline

Videoblogg-Helga

Heija alle saman der ute#
( Bare tulla )

Mene hær har jeg laget en videoblogg til dere bare for jeg gadd ikke skrive om alt jeg hadde gjort i siden fredag.
Jeg synes det er så stress så det er mye enklere å lage videoblogg da.

Spørsmål til dere:
( I det siste har jeg begynte og lage flere og flere videblogger.. synes dere at jeg skal fortsette med det eller gå tilbake til det gamle at det kom noen videblogger en gang i blant.. liksom lang tid mellom vær gang ? ? ? )

Karoline

Rask Videblogg til dere

Hei alle sammen
Lagde nettopp en videoblogg til dere..men det blei bare en rask en siden jeg skal dra snart så:

Karoline

NEW introo !

Nå har jeg laga ny into igjen... jeg bare følte for at å ha ny intro med noen andre bilder men den er nesten helt lik den andre.


Hva synes du ?

Karoline

Videblogg-Shampoo

Hei alle sammen.
Hær er en videoblogg igjen, idag snakker jeg faktisk ikke om noe spesielt.
Viser dere den nye shampooen min osv xD haha, men den handler liksom ikke bare om shampoo og balsam osv xD:


Hvilken shampoo og balsam bruker du ?

Karoline

Videoblogg - I Bilen*

Idag så hadde vi matte tentamen så var jeg ferdig i halv tolv tia.. så jeg blei henta av pappa. Så lagde jeg en videoblogg i bilen når han kjørte med båten for å hente mamma så,
Jeg filma med webben til pcen så hehe:


Karoline

Videoblogg-Fra skolen

Bare en sånn random film fra skolen idag.. meg og ida som var ferdige med tentamen i norsk og derfor satt vi på barne trinne sin do xD (og filma)

Karoline

Videoen -.-

Hær er videoen av meg og Vilde som jeg sa jeg skulle legge ut xD :


Karoline

Video- Bilder fra dagen

Idag så har jo Vilde vært hos meg og så har vi tatt sykt mange bilder så tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen av de:Hva synes dere ?

K.A.E

Videoblogg- Meg og Vilde

Hei alle sammen.
Nå sitter meg og Vilde i senga og ser på film og har lastet opp en video av oss på youtube som vi måtte lasyr opp hele "  2 ganger  "    stress...
Mene det er bare en tulle video men det gøyeste er etter 2 min, haha..
-Vilde sin "ønskelåt" xD
 

Men nå skal vi snart ut så -.-

K.A.E

Videblogg-Kameraèr

Hei alle sammen.
Altså jeg synes det begynner og bli så gøy og lage videoblogg så da lagde jeg en i dag også, men det kan være jeg snakker litt lavt så det er bare å skru opp volumet! :

Sorry for redigeringa.. det blei no hemma xD


K.A.E

Videoblogg-Tester webben xD

Hehe.. dette er egentlig en sånn kjedelig video IGJEN!
Mene samma det -.-

Jeg aner liksom ikke hva jeg skal lage videoblogger om så da blir det mest KJEDE VIDEOER -.-

K.A.E

Meningsløs VIDEOBLOGG -.-

OKei alle sammen.
Hær er filmen jeg lovet dere.. men det er bar en kjedelig tulle video, men i såfall hær er den:
Hehe..bare meg som kjeder meg litt -.-

K.A.E

Video "Meg og ida kjeder oss"

Denne filmen som jeg legger ut er av meg og Ida når jeg just hadde fått webben min tilbake, så satt vi der og kjeda oss og hørte på musikk. Så spilte vi inn for kødd sååh-.-

karoline20ae

Film av katten min*

Dette er bare en liten film av katten min når den skvetter så hopper den opp i lufta med alle labbene alle veier.
Og det som er at jeg filma han 10 ganger faktisk men det ser ut som samme film for han gjør det samme hele tiden "på hoppene liksom" .
Så derfor tok jeg bare to stykker,
 
( Dårlig kvalitet "I Know" )
karoline20ae

Videoblogg-Sang ride tur aktig greie xD

Okei.. hær er en film fra meg og Ida var ute og ridde,
jeg synger ganske fint "vis det hadde vært min naturlige sang stemme som også er like god".
Haha.. jeg kjeda meg så mye at jeg bare sang.
Så nå vet dere hva jeg gjør mens jeg venter på noe (når jeg kjeder meg) :

karoline teksten

Videoblogg-Spm (Bytte header ? )

Endelig hær er svarene på spørsmålsrunde.. jeg måtte laste den opp noen ganger på youtube, så endelig gikk det.

Mene mens jeg venta på det video greia så laga jeg den enkleste headeren man kan få..så lurte jeg på:
Synes dere jeg skal bytte og ha en som er enklere enn den jeg har og ha denne svart hvit:
img1852

Eller skal jeg fortsette og ha denne blå som sikkert mange begynner og gå lei av ? :
karrooo
karoline teksten

Videoblogg-Photoshoot bilder

Hei alle sammen,
nå skal jeg bare legge ut en film (bare bilder da) av når meg og Ida hadde photoshoot i går kveld.
Laget en video fordi det var så mange bilder, tok ikke en gang med alle.
De fleste er svart hvit og veldig amatør tatte bilder.

-Bildene blei sykt dårlige på videoen, og beklager får at jeg er så sløv å ikke retter opp det på slutten: OMM.
Det er bare det tar så lang tid.

Kommenter..^^

karoline teksten

Videoblogg- På skolen fra kjeramikken.

Dette er en video blogg fra skolen... meg og ida øver til prøven som vi skal ha i morra, men så blei det masse anna tull heller.
Hehe det er bare masse rart vi sier..ingen ting gøy egentlig.


karoline ae

Videoblogg= Fra rideturen

Hær er en film fra rideturen hær om dagen..masse babel fra meg ja.
Hehe bare får å få lagt det ut :)

karoline ae

Videoblogg/Tekst=Dagen på skolen

Hei alle sammen*
Idag så har jeg jo vært hos Vilde, så gjore vi ikke akkurat så mye før vi dro på skolen (høvåg) får å se på Max skate.
Det var egentlig ganske kjedelig helt til Jani kom xD haha.. drit gøy å være med han. Vi var oppå taket og klatra og hadde det gøy og vippa osv. haha

Hær er en film fra dagen på skolen xD :
Greit de er snåle men men xD sykt funnyè å være med*

Etter det så blei vi henta og så kjørte Vilde og (stemora Anita) meg til Kjøpmannsvik hvor jeg blei henta av broren min. 
Så har jeg laga brownis når jeg kom hjem og så bare sett på tv. 
-Så skal jeg snart spise så jaja (blei en koselig dag da) 

*Karoline*

Videoblogg-På skolen

Okei hær er filmen og eh xD vis du klarer og holde hode på skakke i 7min eller no så (Y) haha..
Det er bare masse babel.. meg som skader meg osv.
haha x'D

*Karoline*

Videoblogg-BlaBlaBla**

Hei alle sammen*
Nå kommer det en liten vidioblogg bare får jeg kjeder meg og får jeg vil blogge.
Jeg høres helt rar ut bare litt info så kan jeg dessverre ikke no får at jeg banner av og til (pga katten henger seg fast i låret mitt) xD så sorry får det. Det er egentlig en menings løs film xD haha..
*Karoline*

Hårvideo-Hippi fletta

Hei alle sammen*
Tenkte jeg skulle vise enda en hårvideo :) hehe
Denne ganga er det hippi fletta (skrives det hippi eller hippie ? ) hehe
Men i så fall jeg laga den på den måten jeg liker hippi fletta :)

*Karoline*

Hårvideo-Hvordan jeg gikk idag*

Hei alle sammen*
Tenkte jeg bare skulle legge ut en film hvordan jeg gikk på håret i dag.
Fikk ikke lagt den ut før nå siden youtube var fucka eller no.. mene det er bare en helt vanlig sånn tvinne greie.. hehe men siden dere var så positive på hårtips filmer :D  
Beklager men ingen lyd today heller så :(  (over halve filmen tuperer jeg håret haha)

*Karoline*

Videoblogg-Hvordan mitt rom ser ut*

Okei nå legger jeg ut en film hvordan rommet mitt ser ut akkurat nå..orka ikke fikse noe på det bare får jeg skulle filme bare sånn at dere kan se hvordan det ser ut akkurat nå. Men jeg holder jo på å fikse rommet enda så den ene delen av rommet hvor speilet og skapet og det er det er der jeg skal fikse så hehe..
Og jeg aner ikke hva som er med denne pcen men det gjør no sånt at det ikke kommer lyd..jeg prøver alt.
Og på filmen så filma jeg meg litt på slutten hvor jeg ennå ikke har kommet meg ut av kose klærne ennå (men ikke at jeg har tenkt til å skifte heller da) hehe x`D
Da vet dere hvordan rommet mitt ser ut så hehe
(helt vanelig som alle andre har det eller kansje ikke ..)

*Karoline*

Hårvideo-hvordan jeg steller meg på håret vær dag*

Okei.. det hær er min første hårfilm liksom og den blei egentlig ganske dårlig men håper det går bra. Den filmen er om hvorsan jeg steller meg på håret nesten vær dag eller vær dag får å si det sånn.
"Flaut... det er ikke lyd av en eller anna grunn"+++ dårlig kvalitet... må få pcen tilbake ass..Likte du videoen?
Skal jeg lage flere sånne ?

*Karoline*

Videoblogg-Svar på spm runden!

Hei alle sammen*
Nå har jeg endelig fått svart på spørsmålsrunde og den blei i 3deler.
Siden pcen min er klikkings igjen så brukte jeg pappas og da måtte jeg ta et web camera som er år hundre gammelt. Og det er jo "værdens beste kvalitet" på det .. og lyden er helt fucka..mene håper dere forstår hva jeg sier og det derre.
Neste gang jeg har spørsmåls runde kommer det til å bli bedre  "LÅVER" !

Del 1 :
 

Del 2 :

 

Del 3 :


x`D  

*Karoline*

Videoblogg- Meg og Vanessa

Hehe midt i filmen så bøyer jeg meg opp XD trodde jeg var litt får høy får kameraet skjønner dere XD*
hehe..

Foresten så er vanessa hos meg i dag og skal sove * Bare sånn at dere ikke tror det var en gammel film*

*Karoline & Vanessa*

Videoblogg-Til Sissel &lt;3

Intro til Vidioblogging :)

Hei alle sammen*
Nå har jeg laga en INTRO til jeg skal ha vidioblogg greier :) hehe
Håper dere liker den!

Hva synes du om den ?

*Karoline*

Vidioblogg-Ting som irriterer meg*


Okei..hær er 5ting som irriteret meg :
_____________________________________________________________
 

Klagete folk:

Okei..1 ting som irriterer meg er KLAGETE FOLK. Det er sånn: Åh jeg har så vondt i hode,beinet,magen osv. Det er så plagsomt..okei skjønner vis du sier en gang ejg har vondt i hode men liksom vært 5min så begynner det og irritere deg veldig! Og foreksempel: Det er så sinsykt tung og bære denne* Så spør du: Skal jeg bære den får deg? Men nei personen skal bære den selv.. da er det liksom bare får å ha noe og klage over!

Masete folk:

Det er så utrolig plagsomt med MASETE FOLK. Det er sånn vis du har lånt en topp eller bukse eller noe sånt liksom. Så skal du ta den med neste dag så glemmer du den så spør den: Har du med «tingen» så svarer du nei. Så sier den person: husk det i morra da og så vis du glemmer det så er det: Husk den i morra da. Går det ikke ann og bare vente noen dager og så spørre.. !

Tynne-Feite folk:

Det er utrolig irriterenes og teit når en tynn jente (kan vi si) og en litt større (jente kan vi si) prater så sier den tynne jenta: Åh du er så tynn..mye tynnere enn meg! Så bruker liksom den tynne jenta foreksempel størrelse XS i klær og den andre jenta M i klær. Da sier det seg jo skjøl at den som bruker M er større enn den andre men NEI den tynne klager over hvor feit den er mens hun sier til ho andre som bruker M i klær at ho er mye tynnere osv.. det er irriterenes når begge to vet at jenta som bruker XS er tynnere!

Sier de er dårlige:

Det er plagsomt med folk som er skikkelig gode på skolen foreksempel og får bare 4-5-6 i karakterer osv. Så sier vi at det har vært en prøve så kommer den personen som får gode karakteret med en STERK 4 og begynner nesten og grine pga karakteren. Og klager over den resten av dagen. Mens du skjøl får en sterk 2 foreksempel. (Særiøst hadde jubla vis jeg hadde fått en 4... (jeg får asså ikke bare 2 mene ikke langt ifra))!

Kjøpt noe:

Okei..dette synes jeg er kansje det mest irriterenes av alle punktene.. Det er sånn vis du har vært og kjøpt en ny bukse eller sko eller noe så går du med det neste dag på skolen kansje..så sier en vennine eller no: Åh den hadde jeg tenkt til å kjøpe eller den har jeg sett på den hadde jeg tenkt til å kjøpe. (Får lyst til å knalle til de med knyttneven asså) Det er liksom vær gang man har kjøpt noe så kommer det altid en eller anna med en sånn kommentar!

*Karoline*

Vidioblogg-Meg og Sissel i går :)

Fikk ikke lagt ut filmen i går siden hadde litt klikk med nette..men det er fra meg og Sissel <3
Ho sov hos meg i går får gøy og vi filma egentlig mange filmer men fikk ikke redigert det så legger bare ut en fill.

karoline

"Vidioblogg" -Outfit :)

Lagde den tidligere på dagen men fikk ikke lagt den ut før nå :)


karoline

Kattungen er sykt leken

På slutten av filmen angriper han kameraet XD

karoline

Vidio fra meg og Ida igår :)


Har kødd stemme XD bare sånn at dere vet dte XD

 

karoline

Outfit


Veldig dårlig da menmen...

Jeg skal dra på senteret nå så må løpe...

karoline

hits